Keystone logo
University for International Cooperation

University for International Cooperation

University for International Cooperation

Εισαγωγή

Για να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της αναγέννησης και της αειφόρου ανάπτυξης, που απαιτούν από τους επαγγελματίες με μια ολοκληρωμένη, ολιστική και cross-κατάρτιση.

UCI χαρακτηρίζεται από καινοτόμο σχέδιο, τα εκπαιδευτικά προγράμματα που σχετίζονται και προσβάσιμες από οπουδήποτε στον κόσμο.

Πανεπιστήμιο για τη Διεθνή Συνεργασία έχει δημιουργήσει ένα κέντρο για την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία επικεντρώνεται στην ανάπτυξη των επιχειρηματικών δεξιοτήτων των χιλιάδων Λατινοαμερικανών που απαιτούν ένα εργαστήριο που τους επιτρέπει να ενισχύσουν το πείραμα των επιχειρήσεων τους.

Η έρευνα, Επέκταση και Outreach

επέκταση του Πανεπιστημίου, την έρευνα και τη σύνδεση με τη διδασκαλία αποτελούν θεμελιώδεις πυλώνες του εκπαιδευτικού μοντέλου της UCI.

Επιχειρηματικότητα και Κέντρο Καινοτομίας

Το Κέντρο για την Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία ΟΣΕ εστιάζει στην ανάπτυξη επιχειρηματικών δεξιοτήτων.

σενάρια για την καθοδήγηση μελλοντικά σχέδια και τις πολιτικές

Το έργο έχει αναπτυχθεί κλίμα και κοινωνικοοικονομικών σεναρίων ως εργαλείο για τον στρατηγικό σχεδιασμό της πολιτικής.

αποστολή

Συν-δημιουργία εκπαιδευτικών και συνεταιριστικές λύσεις που συμβάλλουν στην κατασκευή ενός ευφυούς κοινωνία με καθολική ηθική, μέσα από συμμετοχικές συνεργασίες, την ευθύνη και φροντίδα.

θέα

UCI είναι μια παγκόσμια οργάνωση της εκπαιδευτικής καινοτομίας για μια κοινωνία της γνώσης χωρίς αποκλεισμούς, που αναζητούν μια αναγεννητική και εξελικτική ανάπτυξη σε ένα πολύπλοκο, ποικίλο και μεταβαλλόμενο κόσμο.

Ιστορία του Πανεπιστημίου για τη Διεθνή Συνεργασία

Πανεπιστήμιο για τη Διεθνή Συνεργασία (UCI) γεννήθηκε στην Κόστα Ρίκα το 1994, ως απάντηση στην ανάγκη για Λατινικής Αμερικής και της Καραϊβικής για να έχουν οι επαγγελματίες με τα διεθνή και διεπιστημονική εκπαίδευση, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προκλήσεων και την πολύπλευρη διλήμματα η πολυπλοκότητα του σύγχρονου κόσμου, σύμφωνα με τις έννοιες της αειφορίας, την αναγέννηση, τη διατήρηση και την παγκοσμιοποίηση.

UCI έχει σαφή ευθύνη να βοηθήσει τους ηγέτες τρένο για να προωθήσει μια έξυπνη, είναι σε θέση να ασχοληθεί με την πραγματικότητα, πιο περιεκτική ολιστική άποψη των γνώσεων διαφορετικών παγκόσμιας κοινωνίας? προαιρετική ακαδημαϊκή και επιστημονική αυστηρότητα στην οποία βασίζονται τα παραδείγματα της τρέχουσας επιστημονικής και τεχνολογικής ανάπτυξης, αλλά με τις αξίες και τις στάσεις κατασκευή της κοινωνικής ευθύνης, αρμονία με τη φύση και τη δημιουργία μιας πιο συνεκτικής και χωρίς αποκλεισμούς κοινωνίας. Η UCI υιοθέτησε και προώθησε σε συνδυασμό εικονικών και μάθησης μοντέλα, δεδομένου ότι πριν από το κίνημα έγινε ένα μαζικό φαινόμενο.

«Ένα ίδρυμα, πολλές χώρες». Περισσότεροι από 3.500 απόφοιτοι που προέρχονται από 54 χώρες του κόσμου και 5 ηπείρους είναι τα πολλά πρόσωπα που κάνουν το σύγχρονο κέντρο μελέτης ΟΣΕ με παγκόσμια εμβέλεια.

εκπαίδευσης αρμοδιότητας, οι ΤΠΕ ως εργαλεία για την εκπαίδευση, τη μάθηση χώρους δυναμικές μορφές των διεθνών προσόντων, οι εκπαιδευτικοί εμπειρογνώμονες φήμης στους τομείς τους, μορφές και καινοτόμα μαθήματα (εικονικό, το πρόσωπο και τα μικτά) ευθυγραμμίζεται με τις απαιτήσεις του εκπαιδευτικού προτύπου σήμερα είναι η συμβολή της UCI για το μέλλον της εκπαίδευσης.

Πανεπιστήμιο για τη Διεθνή Συνεργασία είναι η γνώση, ανάπτυξης και καινοτομίας για το μέλλον.

UCI είναι ευφυής, εικονική, ανταγωνιστική, στρατηγική, που συνδέονται, διαφορετικά, ευέλικτη, θετικές και παγκόσμια.

Τοποθεσίες

  • San José

    Universidad para la Cooperación Internacional Between 15th & 17th Avenues, 35th Street , , San José

Προγράμματα

Ερωτήσεις