Keystone logo
Faculty of Applied Sciences - Ukrainian Catholic University

Faculty of Applied Sciences - Ukrainian Catholic University

Faculty of Applied Sciences - Ukrainian Catholic University

Εισαγωγή

Η ουκρανική Καθολική Πανεπιστήμιο (UCU) είναι μια δυναμική ιδιωτική εκπαιδευτικό και ερευνητικό ίδρυμα κατάρτισης μια νέα γενιά ηγετών για την αντιμετώπιση πρακτικών παγκόσμιες και τοπικές προκλήσεις μέσω της υψηλής ποιότητας εκπαίδευση, την προσωπική ανάπτυξη και την ενεργό κοινωνική ευθύνη.

Το 2015, η ουκρανική Καθολικό Πανεπιστήμιο, σε συνδυασμό με την επιχειρηματική κοινότητα Lviv, Λβιβ Cluster IT, και τις κορυφαίες εταιρείες, άνοιξε ένα νέο πρόγραμμα Bachelor στην Επιστήμη Υπολογιστών - CS @ UCU (Επιστήμη Υπολογιστών στο UCU). CS @ UCU είναι το μόνο πρόγραμμα στην Ουκρανία πρότυπο για τις καλύτερες σχολές στον τομέα της Επιστήμης Υπολογιστών στον κόσμο - το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ και το Πανεπιστήμιο του Waterloo. Το πρόγραμμα ξεκίνησε καθώς υπάρχει μεγάλη ανάγκη για υψηλής ειδίκευσης εργαζόμενους της πληροφορικής. Το 2016 υπήρχαν δημιουργήθηκαν Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών.

Αποστολή της Σχολής Εφαρμοσμένων Επιστημών

Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών είναι ένα πρόγραμμα, το οποίο αποτελεί ηγέτες στον τομέα, οι οποίοι θα χρησιμοποιούν τις γνώσεις τους για να επηρεάσουν το παρόν και το μέλλον της Ουκρανίας και τον κόσμο.

Όραμα της Σχολής Εφαρμοσμένων Επιστημών

Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών είναι μια πνευματική τόνωση πρόγραμμα το οποίο επεκτείνει τα σύνορα της εκπαίδευσης στην Επιστήμη Υπολογιστών και Πληροφορικής στην Ουκρανία. μελλοντικών αποφοίτων μας δεν είναι απλά επιτυχημένη εργαζόμενοι στο παγκοσμίου φήμης εταιρείες πληροφορικής, είναι πολύπλευρη άτομα που είναι έτοιμα για τη δημιουργία νέων προϊόντων και υπηρεσιών, νέες ιδέες και έννοιες, τόσο στον τομέα της τεχνολογίας των πληροφοριών, καθώς και σε άλλους τομείς της ζωής .

περιγραφή του προγράμματος

Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών απευθύνεται σε φοιτητές που ενδιαφέρονται για την σκληρή εργασία και την αυτο-βελτίωση, προκειμένου να αποκτήσουν επαγγελματικές δεξιότητες στις σύγχρονες τεχνολογίες της πληροφορίας και των επιστημών πληροφορικής που απαιτούνται για την επιτυχή επαγγελματική αποκατάσταση στην τρέχουσα αγορά.

περιεχόμενο του προγράμματος αναπτύχθηκε σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες στο Lviv και λαμβάνοντας υπόψη τις διατάξεις του νέου νόμου «για την τριτοβάθμια εκπαίδευση στην Ουκρανία», καλύτερη Ουκρανίας και ξένους πρακτικές, οι συστάσεις της Association for Computing Machinery (ACM), το Ινστιτούτο Μηχανικοί Ηλεκτρολόγων Τεχνολογίας και Ηλεκτρονικών (IEEE) (2013), καθώς και το Συμβούλιο της Ουκρανίας για την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας της πληροφορίας-Communication Technology (2014).

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί ως ένα τετραετές πρόγραμμα και περιλαμβάνει μαθήματα στο χώρο του επαγγελματικού και ανθρωπιστικών μπλοκ. Μεταξύ των βασικών θεμάτων για τους μαθητές είναι: Τεχνολογία Λογισμικού? Πληροφορίες Αξιοπιστίας και Ασφάλειας? Γλώσσες προγραμματισμού; Παράλληλα και Κατανεμημένα Computing? Διακριτές Δομές? Γραφικά και Οπτικοποίηση? Αλληλεπίδραση ανθρώπου υπολογιστή; Ανάλυση δεδομένων; Διαχείριση πληροφοριών; Πνευματική Συστήματα? και Business Analysis.

Για καθηγητές του προγράμματος, είναι εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός ότι η γνώση των επιστημών πληροφορικής και των τεχνολογιών των πληροφοριών που αποκτούν οι μαθητές ενώ σπούδαζε στη Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών είναι χρήσιμη. Ως εκ τούτου, το πρόγραμμα σπουδών του κάθε πυρήνα που υπόκεινται προβλέπει πρακτικές εργασίες και μελέτες περιπτώσεων που έχουν υποβληθεί από τους επαγγελματίες οι οποίοι εργάζονται στον κλάδο της τεχνολογίας.

Εκτός από την εκμάθηση φοιτητές διαδικασία έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν διάφορους συλλόγους: Τεχνητή Νοημοσύνη, Ρομποτική, Front-end / παρασκηνίου, ανάπτυξης παιχνιδιών, 3D-μοντελοποίησης και Αλγοριθμική προγραμματισμού. Αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας μάθησης περιλαμβάνουν επίσης πληρούν-ups με διαμορφωτές της κοινής γνώμης (κάθε εβδομάδα), το καλοκαίρι practicums και πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις πληροφορικής και ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του προγράμματος είναι η αύξηση της γνώσης ξένων γλωσσών.

Ξεκινώντας με το τρίτο έτος, ορισμένα θέματα της Σχολής Εφαρμοσμένων Επιστημών παρουσιάζονται στα αγγλικά. Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι ο σύγχρονος κόσμος είναι πολυπολικός και ότι οι καινοτομίες και ανακαλύψεις συμβαίνουν στις άκρες, για τη σύγκρουση των πολιτισμών, γλωσσών, κλπ, βάζουμε τη διασταύρωση πολλών επιστημονικών κλάδων: η ιστορία των μεγάλων ιδεών? κριτική σκέψη; θεωρίας? και την κοινωνική επιχειρηματικότητα.

Επαγγελματική κατάρτιση υλοποιείται μέσω διαφόρων practicums και το καλοκαίρι πρακτικής άσκησης σε εταιρείες-εταίρους και με τα μαθήματα του έργου προσανατολισμό που σχετίζονται άμεσα με το έργο του κλάδου της πληροφορικής. Η στενή σχέση της Lviv Business School UCU θα επιτρέπουν στους ενδιαφερόμενους μαθητές να αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με τα βασικά στοιχεία της επιχείρησης, της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας. Το πρόγραμμα ενθαρρύνει ταλαντούχους μαθητές να δημιουργήσουν τη δική τους ευέλικτη διαδρομή μάθησης, λαμβάνοντας υπόψη τις μεγάλες προσφορές της ποιότητας των εκπαιδευτικών προϊόντων στην παγκόσμια αγορά της εκπαίδευσης (μαζική ανοιχτή online μαθήματα, η συμμετοχή στην πρακτική άσκηση σε ξένα πανεπιστήμια, εξειδικευμένα μαθήματα πιστοποιητικό των εταίρων του προγράμματος, UCU εκπαίδευση, κλπ). Το πρόγραμμα διατηρεί καλές επαφές με εταιρείες όπως η IBM, Google, Twitter, Επαμ, SoftServe, Eleks, Sigma λογισμικού, Ciklum, Gramarly, Perfectial, Romexsoft, καθώς και τα άτομα και μια σειρά από πανεπιστήμια όπως το Carnegie Mellon University, State University στη Νέα Υόρκη .

Μερικά από τα προγράμματα επιστήμης των υπολογιστών στα Ουκρανικά πανεπιστήμια αλλάζουν το πρόγραμμα σπουδών προσεγγίσεις τους ακόλουθους Computer Science Πρόγραμμα στο UCU. Η πρώτη παραδέχθηκε φοιτητής ομάδα CS @ UCU ήταν ένα από τα ισχυρότερα στην Ουκρανία. Η μέση αιτών σκορ ήταν 186,5 από 200 μέσω ενός εξωτερικού ανεξάρτητης αξιολόγησης. Ο μέσος όρος στα μαθηματικά ήταν 193/200 με 60% των φοιτητών να σκοράρει πάνω από 195/200 βαθμούς. Ο μέσος όρος της δεύτερης των εισακτέων στο πρόγραμμα CS @ UCU είναι το ισχυρότερο μεταξύ όλων των ουκρανικών πανεπιστημίων με τα προγράμματα επιστήμης των υπολογιστών.

Τον Σεπτέμβριο του 2016 θα ανοίξει μια αγγλική γλώσσα πρακτικά προσανατολισμένη πρόγραμμα Μάστερ.

Τοποθεσίες

 • Lviv

  17 I. Sventsitskoho str. room 212, 79011, Lviv

  Προγράμματα

   Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

   Ερωτήσεις