Keystone logo
United International Business School

United International Business School

United International Business School

Εισαγωγή

180192_startyourexperienceUIBS.png


Αφιερωμένο από το 2002 στη διαπολιτισμική εκπαίδευση με παγκόσμια προοπτική, τα United International Business Schools ( UIBS ) είναι ένα ανεξάρτητο ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα με πανεπιστημιουπόλεις στην Ευρώπη και την Ασία. UIBS προσφέρει ευέλικτες σπουδές επιχειρήσεων και διαχείρισης σε προπτυχιακό (Bachelor/BBA) και (Μεταπτυχιακό) επίπεδο ( Master/MBA και Doctor/DBA ) που οδηγούν σε ιδιωτικά (προγραμματικά διαπιστευμένα) πτυχία και σε αμερικανικά περιφερειακά διαπιστευμένα και ευρωπαϊκά κρατικά αναγνωρισμένα πτυχία σε συνεργασία με τους ακαδημαϊκούς μας εταίρους.

180179_UIBS-flexiblestudyprograms.gif


Τα ευέλικτα προγράμματα σπουδών μας βασίζονται στο αμερικανικό μοντέλο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης , επιτρέποντας στους φοιτητές να επιλέξουν τα μαθήματά τους με βάση τις απαιτήσεις μαθημάτων, προηγούμενες σπουδές, τρέχοντα ενδιαφέροντα και μελλοντικές φιλοδοξίες.

180180_UIBS-multiplestartingdates.gif


Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν μεταξύ πολλαπλών ημερομηνιών έναρξης το φθινόπωρο, το χειμώνα, την άνοιξη και το καλοκαίρι κάθε ακαδημαϊκού έτους. Ο σπονδυλωτός σχεδιασμός μαθημάτων και η δομή του προγράμματος επιτρέπουν τον βέλτιστο σχεδιασμό περαιτέρω εκπαίδευσης.

178418_UIBS-startingdates.jpg

180181_UIBS-transferbetweencampuses.gif


Οι φοιτητές μπορούν να μεταφέρουν μεταξύ πανεπιστημιουπόλεων σε τριμηνιαία βάση με εγγυημένη συμβατότητα με το πρόγραμμα . Το ακαδημαϊκό ημερολόγιό μας που βασίζεται σε τριμηνιαία βάση επιτρέπει μια συνεχή μελέτη στο εξωτερικό σε όλη την Ευρώπη και την Ασία.

Οι 9 παγκόσμιες τοποθεσίες μας στην πανεπιστημιούπολη βρίσκονται στο Άμστερνταμ, την Αμβέρσα, τη Βαρκελώνη, τις Βρυξέλλες, τη Γενεύη, τη Μαδρίτη, το Μιλάνο, το Τόκιο και τη Ζυρίχη.

Οι πανεπιστημιουπόλεις μας βρίσκονται όλες στο κέντρο της πόλης πολλών συναρπαστικών προορισμών. Οι φοιτητές ενθαρρύνονται να μεταφέρονται μεταξύ των πανεπιστημιουπόλεων για ένα ή περισσότερα τρίμηνα, αλλά μπορούν επίσης να επιλέξουν μια ενιαία πανεπιστημιούπολη ως προορισμό της επιλογής τους. Οι φοιτητές που προτιμούν μικρότερες περιόδους στο εξωτερικό μπορούν να συμμετάσχουν στα σεμινάρια μας που διδάσκονται από επισκέπτες καθηγητές σε πολλές από τις πανεπιστημιουπόλεις μας κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους.

178411_UIBSfeatures11.png
178410_UIBSfeatures12.png
178409_UIBSfeatures13.pngΗ πραγματικά παγκόσμια κοινότητα φοιτητών, καθηγητών και προσωπικού, αποτελείται από περισσότερες από 95+ διαφορετικές εθνικότητες από όλο τον κόσμο, με τους μαθητές να δείχνουν μεγάλη εκτίμηση για την πολιτιστική ποικιλομορφία και την επιχειρηματική πρωτοβουλία.

178428_UIBS-gifs.gif

180182_UIBS-professionallyexperiencedprofessors.gif


Οι ακαδημαϊκά καταρτισμένοι και επαγγελματικά έμπειροι καθηγητές συνδέουν τη θεωρία και την πρακτική, φέρνοντας σύγχρονες περιπτωσιολογικές μελέτες στην τάξη, προετοιμάζοντας τους μαθητές να γίνουν παγκόσμιοι ηγέτες του μέλλοντος.

180183_UIBS-interactiveteachingmethods.gif


Τα μικρά μεγέθη τάξης με έως και 30 μαθητές επιτρέπουν στους καθηγητές να χρησιμοποιούν διαδραστικές μεθόδους διδασκαλίας , αυξάνοντας έτσι την ομαδική αλληλεπίδραση, βελτιώνοντας τη δυναμική της ομάδας και δημιουργώντας μακροχρόνιες συνδέσεις μεταξύ των μαθητών.

Μαρτυρίες Φοιτητών

Εισαγωγές

Προθεσμίες υποβολής αιτήσεων

Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

Οι υποτροφίες είναι περιορισμένα διαθέσιμες, με τη μορφή μείωσης αμοιβής των συνολικών τελών προγράμματος. Οι μαθητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για υποτροφία με βάση την προηγούμενη ακαδημαϊκή αξία (ελάχιστος μέσος βαθμός 80% ή περισσότερο). Οι υποτροφίες είναι διαθέσιμες μόνο για φοιτητές πλήρους φοίτησης στην πανεπιστημιούπολη. Επικοινωνήστε απευθείας με το τμήμα εισαγωγής για περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση: [email protected]

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

 • Τοποθεσίες πανεπιστημιούπολης στο κέντρο της πόλης
 • Τοπικά μέλη της ομάδας πλήρους απασχόλησης
 • Βοήθεια διαμονής για επιλογές στέγασης εκτός πανεπιστημιούπολης
 • Μαθητικό συμβούλιο με τακτικές κοινωνικές δραστηριότητες για μαθητές
 • Εξωσχολικές δραστηριότητες όπως επισκέψεις σε εταιρείες και προσκεκλημένοι ομιλητές
 • Μαθήματα ξένων γλωσσών σε συνεργασία με τοπικά σχολεία ξένων γλωσσών

  Τοποθεσίες

  • Zürich

   UIBS Main Campus Zurich

  • Antwerp

   UIBS Branch Campus Antwerp (BE) Cross-Cultural Education Center Koningin Astridplein 41 2018 Antwerp, Belgium, 2000, Antwerp

  • Barcelona

   UIBS Branch Campus Barcelona (ES) Cross-Cultural Education Center Rambla de Catalunya 2-4, 08007, Barcelona

  • Brussels

   UIBS Branch Campus Brussels (BE) Cross-Cultural Education Center Rue Dejoncker 42-46, 1060, Brussels

  • Madrid

   UIBS Branch Campus Madrid (ES) Cross-Cultural Education Center Calle de Goya 6, 28001, Madrid

  • Tokyo

   Satellite Campus Tokyo (JP) Spaces Business Center 1-6-1 Otemachi, Chiyoda-ku, Tokyo, 100-0004, Tokyo

  • Amsterdam

   UIBS Branch Campus Amsterdam (NL) Cross-Cultural Education Center Weteringschans 28, 1017 SG, Amsterdam

  • Milan

   Satellite Campus Milan (IT) Spaces Business Center Piazza Vetra 17, 20123, Milan

  • Geneva

   Satellite Campus Geneva (CH) Spaces Business Center Quai de l’Ile 13, 1204, Geneva

  • Tokyo

   Otemachi Building 1-6-1 Otemachi, Chiyoda-ku, 100-0004, Tokyo

  • Brussels

   Rue Dejoncker 42-46, 1060, Brussels

  Προγράμματα

  Ερωτήσεις