Keystone logo
University For Information Science And Technology

University For Information Science And Technology

University For Information Science And Technology

Εισαγωγή

Τελειώνοντας το γυμνάσιο και σκέψης του πανεπιστημίου για να παρακολουθήσουν; Καλά τότε είστε στο σωστό μέρος!

Το Πανεπιστήμιο της Πληροφορίας Επιστήμης και Τεχνολογίας, «ο Απόστολος Παύλος» (UIST) είναι ένα από τα πιο φιλόξενα πανεπιστήμια στη Μακεδονία. Με ένα αφοσιωμένο προσωπικό και τη διοίκηση, όλοι οι φοιτητές που παρακολουθούν UIST να αφήσει σαν να έχουν μια νέα οικογένεια. Πολυπολιτισμική φοιτητικού πληθυσμού UIST είναι πολύ εμφανής ιδιαίτερα κατά τις ετήσιες Ημέρες Πολιτιστικής που αναδεικνύουν τον πλούτο και την πολιτιστική κληρονομιά των πολιτισμών στην Unive | rsity. Ρίξτε μια ματιά στο Διεθνές Corner και θα δείτε και μόνοι σας.

UIST έχει ισχυρή ακαδημαϊκή ρίζες που φαίνεται μέσα από γνώστες του φοιτητικού πληθυσμού και του ακαδημαϊκού προσωπικού. Τα περισσότερα μαθήματα οργανώνονται σε μικρές ομάδες φοιτητών, που βοηθά στο να διασφαλίσει ότι οι καθηγητές είναι σε θέση να μεταφέρουν όσες πληροφορίες χρειάζονται, ενώ ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε επιμέρους μαθητών. Αυτό προσθέτει στην προσωπική ακαδημαϊκή προσέγγιση και θεραπεία που παίρνουν οι μαθητές σε αυτό το υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικό ίδρυμα. Όλα τα μαθήματα χωρίζονται μεταξύ εκπαιδευτικού / θεωρητικά μαθήματα και φροντιστήριο / εργαστήριο συνεδρίες.

Ετοιμαστείτε να επενδύσει στο μέλλον σας και να ανοίξετε τη δική σας πόρτα σε παγκοσμίου επιπέδου εκπαίδευση που εξασφαλίζει μεγάλη επιτυχία στις μελλοντικές προοπτικές σταδιοδρομίας σας. UIST έχει tailor-made για την υποστήριξη κάθε μαθητή να φθάσει για τα όνειρά τους. Σύνδεση για το μέλλον σου!

Ελέγξτε τους όρους και τις προϋποθέσεις για τη χορήγηση υποτροφιών για σπουδές στην UIST.

Οχρίδα

Οχρίδα είναι μία από τις αρχαιότερες ανθρώπινες εγκαταστάσεις στην Ευρώπη. Είναι ένα τουριστικό, πολιτιστικό και πνευματικό κέντρο της Μακεδονίας. Τοποθετημένος στην όχθη της λίμνης της Οχρίδας, η οποία εκτιμάται ότι θα είναι περίπου 3 εκατομμύρια παλιά και είναι μία από τις αρχαιότερες λίμνες στον κόσμο, η πόλη της Οχρίδας, μαζί με τη λίμνη τοποθετείται στον κατάλογο της Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Οχρίδα έχει τα πλεονεκτήματα μιας σύγχρονης πόλης με ένδοξο παρελθόν και την πλούσια κουλτούρα σε ένα πραγματικά ειδυλλιακό περιβάλλον. Είναι ένα μείγμα ιστορίας και σύγχρονης ζωής. Οχρίδας σας προσφέρει τη δυνατότητα για τη διαμονή και τη μελέτη σε ένα υγιές περιβάλλον, γεμάτο παράδοση και τις πολιτιστικές αξίες. Ευχάριστο φυσικό περιβάλλον του διασταυρώνεται με τη σύγχρονη κοινωνική και πολιτιστική ζωή.

Μια πλήρης υποτροφία θα απονεμηθεί σε έναν υποψήφιο από κάθε μία από τις επιλέξιμες χώρες: Δημοκρατία του Αζερμπαϊτζάν, της Λαϊκής Δημοκρατίας της Αλγερίας, της Αγκόλας, τη Δημοκρατία της Αρμενίας, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Μπαρμπάντος, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Βραζιλίας, Δημοκρατίας του Μπουρούντι, Δημοκρατία του Καμερούν, Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Δημοκρατίας της Κροατίας, Δημοκρατία της Τσεχίας, Δημοκρατία της Αιγύπτου, Δημοκρατίας της Εσθονίας, της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Αιθιοπίας, Δημοκρατία της Γκαμπόν, Δημοκρατία της Γκάνα, τη Γεωργία, το κράτος του Ισραήλ, τη Δημοκρατία της Ινδίας, Δημοκρατία της Ινδονησίας, της Ιαπωνίας, Δημοκρατίας του Καζακστάν, μέλος του Κουβέιτ, Λαϊκή Δημοκρατία, τη Δημοκρατία της Λετονίας, Δημοκρατίας του Λιβάνου, τη Δημοκρατία της Λιθουανίας, τη Μαλαισία, Βασίλειο του Μαρόκου, Δημοκρατία της Μολδαβίας, η Μογγολία, Δημοκρατία της Ναμίμπια, Σουλτανάτο του Ομάν, Ισλαμική Δημοκρατία του Πακιστάν, Παλαιστίνη, Πορτογαλία, Δημοκρατία της Πολωνίας, του Κατάρ, Ρουμανία, Ρωσική Ομοσπονδία, Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας, τη Σλοβακία, τη Δημοκρατία της Σλοβενίας, το Βασίλειο της Ισπανίας, στη Λαϊκή Σοσιαλιστική Δημοκρατία της Σρι Λάνκα, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, Βασιλείου της Ταϊλάνδης, Ενωμένη Δημοκρατία της Τανζανίας, της Τυνησίας, της Δημοκρατίας του Ουζμπεκιστάν, Ουκρανία, Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας του Βιετνάμ, Δημοκρατίας της Ουγγαρίας, Αραβικής Δημοκρατίας της Ζάμπια και της Οργάνωσης Αμερικανικών Κρατών. Η υποτροφία προβλέπει:

δίδακτρα? θεωρήσεις εισόδου και παραμονής τέλη άδειας εισιτηρίου μετ 'επιστροφής αέρα από τη χώρα προέλευσης του αιτούντος? διαμονής και διατροφής (πλήρης διατροφή) σε κοιτώνα του πανεπιστημίου "Νικόλα Karev" στην Οχρίδα, της Δημοκρατίας της Μακεδονίας? μηνιαίο επίδομα των 5.000 MKD (περίπου 82 ευρώ)? Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων είναι 31, Ιούλ 2015

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες για υποτροφίες σε ξένους φοιτητές.

Τοποθεσίες

Τοποθεσίες
  • Ohrid

    Partizanska bb, 6000 , Ohrid

    Ερωτήσεις