Keystone logo
Cardinal Stefan Wyszynski University in Warsaw

Cardinal Stefan Wyszynski University in Warsaw

Cardinal Stefan Wyszynski University in Warsaw

Εισαγωγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΣ (Πανεπιστήμιο Cardinal Stefan Wyszynski)

Το Cardinal Stefan Wyszynski University in Warsaw ( UKSW ) ιδρύθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 1999. Το Πανεπιστήμιο ιδρύθηκε με βάση την πρώην Ακαδημία Καθολικής Θεολογίας (1954-1999). Το Πανεπιστήμιο Cardinal Stefan Wyszynski είναι δημόσιο πανεπιστήμιο με 32 τομείς σπουδών (σε 10 σχολές), πάνω από 16.000 μαθητές, 737 ακαδημαϊκούς καθηγητές και 383 διοικητικούς υπαλλήλους. Οι μελέτες διεξάγονται σε σύστημα πλήρους απασχόλησης και σε σύστημα μερικής απασχόλησης, τόσο σε σύστημα μακράς κύκλο (master) όσο και σε πρώτο κύκλο (πτυχίο). Το UKSW προσφέρει επίσης επαγγελματικά προσόντα σε μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα. Οι μελέτες που διεξάγονται στους περισσότερους τομείς πιστοποιούνται από την κρατική επιτροπή διαπίστευσης. Οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πάνω από 60 πανεπιστήμια στην Ευρώπη στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus. Υπάρχουν πολυάριθμες φοιτητικές επιστημονικές ενώσεις και φοιτητικές οργανώσεις, φοιτητικό θέατρο και χορωδία. Υπάρχουν επίσης αθλητικές εγκαταστάσεις.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ (Σχολή Χριστιανικής Φιλοσοφίας)

Η Σχολή Χριστιανικής Φιλοσοφίας περιλαμβάνει τρία ιδρύματα: Ινστιτούτο Φιλοσοφίας, Ινστιτούτο Ψυχολογίας και Ινστιτούτο Οικολογίας και Βιοηθικής, που περιλαμβάνει συνολικά 16 τμήματα και περισσότερες από 30 καρέκλες. Η Σχολή διαθέτει ένα αυτόνομο εργαστήριο πληροφορικής, διαγνωστικό εργαστήριο, βιβλιοθήκη και εργαστήριο με το Σύστημα Ελέγχου της Βιέννης (VTS). Από το 2014/15 έτος, οι μαθητές μας έχουν πρόσβαση σε νέο Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών και Κεντρικό Ψυχολογικό Εργαστήριο. Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους φοιτητές σας τη φιλική προς το περιβάλλον μελέτη, όπου η έρευνα και η εκπαίδευση συγκεντρώνονται. Η Σχολή προσφέρει:

2
 • Προγράμματα Bachelor και Master-level στη φιλοσοφία και την προστασία του περιβάλλοντος
 • Ολοκληρωμένο πρόγραμμα Master-level στην ψυχολογία
 • προγράμματα Ph.D. στη φιλοσοφία και την ψυχολογία

Στα προγράμματα σπουδών μας, προσπαθούμε να προσφέρουμε μια ποικιλία και ελκυστική εκπαίδευση βασισμένη σε ολοκληρωμένες θεωρητικές, μεθοδολογικές και πρακτικές γνώσεις. Η Σχολή διασφαλίζει το μέλλον της με την ανάπτυξη υψηλής ποιότητας έρευνας. Η Σχολή δημοσιεύει δικά της τρία επιστημονικά περιοδικά: "Studia Psychologica", "Studia Philosophiae Christianae" και "Studia Ecologiae et Bioethicae". Πρόσφατα, η Σχολή αξιολογήθηκε στην κατηγορία "Α" στην εθνική διαδικασία διαπίστευσης, αποδεικνύοντας ότι πληροί πλήρως τις απαιτήσεις που καθορίζονται στην αποστολή της. https://www.facebook.com/Study-with-us-Faculty-of-Christian-Philosophy-CSWU-Warsaw-1130218280409999/

UKSW" src="//www.masterstudies.com/element_db/37/37043_rsz_school2.jpg" alt="UKSW" />

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΩΣΗ

Εξετάζουμε πέρα ​​από τα όρια του ίδιου του Πανεπιστημίου μας και την ισχυρή υποστήριξη και προώθηση της διεθνούς κινητικότητας τόσο του προσωπικού όσο και των φοιτητών της Σχολής μας. Κάθε χρόνο, καλωσορίζουμε έναν αυξανόμενο αριθμό διεθνών μαθητών στην ακαδημαϊκή μας κοινότητα. Η Σχολή Χριστιανικής Φιλοσοφίας συνεργάζεται επί του παρόντος με ξένα πανεπιστήμια, επιστημονικά και ερευνητικά ιδρύματα. Πιστεύουμε ότι είναι ένας σημαντικός τομέας της ανάπτυξης μας. Ως εκ τούτου, το Τμήμα μας προσπαθεί να διευκολύνει δεν είναι όλες οι μορφές διεθνούς συνεργασίας, καθώς και να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για την ίδρυση νέων μοντέλων διεθνούς συνεργασίας. Προσφέρουμε ένα θερμό καλωσόρισμα σε όλους τους πελάτες μας από το εξωτερικό!

ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ

UKSW" src="//www.masterstudies.com/element_db/36/36867_rsz_4.jpg" alt="UKSW" />

Οι σπουδαστές από ευρωπαϊκά πανεπιστήμια που έχουν υπογράψει τη Διμερή Συμφωνία Erasmus με τη Σχολή Χριστιανικής Φιλοσοφίας στον τομέα της φιλοσοφίας, της ψυχολογίας ή της προστασίας του περιβάλλοντος, περνούν ένα ή δύο εξάμηνα σπουδών σε κάθε Ινστιτούτο. Σημειώστε ότι οι εισερχόμενοι φοιτητές του προγράμματος Erasmus πρέπει να διοριστούν επίσημα από το ίδρυμα καταγωγής τους. Κάθε χρόνο, η Σχολή της Χριστιανικής Φιλοσοφίας παρέχει κάποια μαθήματα στα αγγλικά για διεθνείς φοιτητές.

8 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ

UKSW" src="//www.masterstudies.com/element_db/36/36868_rsz_5.jpg" alt="UKSW" />

 1. Μαθήματα στα αγγλικά: στους μαθητές προσφέρεται μια επιλογή από μαθήματα που διδάσκονται στα αγγλικά στην ψυχολογία, τη φιλοσοφία, την προστασία του περιβάλλοντος. Κάθε χρόνο προσπαθούν να κάνουν την προσφορά μας πιο ελκυστική και διαφορετική.
 2. Εκπαίδευση προσανατολισμού: για να σας βοηθήσει να εγκατασταθείτε στις πρώτες μέρες σας στη Βαρσοβία, το Διεθνές μας Γραφείο έχει σχεδιάσει μια εκπαίδευση προσανατολισμού για τους σπουδαστές του Erasmus με χρήσιμες συμβουλές, πληροφορίες και ευκαιρίες για να συναντήσετε τους συναδέλφους σας Erasmus. Θα σας αποσταλούν e-mail για την ακριβή ώρα της εκπαίδευσης προσανατολισμού.
 3. Mentor πρόγραμμα: για να σας βοηθήσει να βρείτε το δρόμο σας στο Πανεπιστήμιο και στην Πολωνία, μπορείτε να ρωτήσετε για τον προσωπικό σας Πολωνό φιλαράκο - ένας Πολωνός φοιτητής που μπορεί να απαντήσει σε όλες τις πρακτικές σας ερωτήσεις, να σας δείξει το δρόμο στη Βαρσοβία, στην σχολή σας, , κλπ. Αυτού του είδους η βοήθεια παρέχεται από το Erasmus Student Network (ESN). Το ESN είναι φοιτητική οργάνωση που υποστηρίζει την κινητικότητα των σπουδαστών. Στόχος του είναι να βελτιώσει την ολοκλήρωση διοργανώνοντας εκδρομές, πάρτι και εκδηλώσεις για τους διεθνείς και τοπικούς φοιτητές. Τα μέλη του ESN μας προσφέρουν βοήθεια και υποστήριξη από την αρχή της παραμονής σας στην Πολωνία (πρόγραμμα Mentor). Για περισσότερες πληροφορίες πηγαίνετε στο www. UKSW .esn.pl
 4. Βοήθεια και υποστήριξη των συντονιστών: οι συντονιστές είναι τα πρόσωπα που είναι υπεύθυνα για τα προγράμματα κινητικότητας. Κάθε διεθνής φοιτητής υποστηρίζεται από δύο συντονιστές: τον ακαδημαϊκό συντονιστή (dr. Katarzyna Knopp, dr. Zuzanna Górska) και τον διοικητικό συντονιστή (Mariola Sadowska). Θα χαρούν να σας βοηθήσουν κατά τη διάρκεια της φοίτησής σας στη Σχολή μας.
 5. Διαμονή: μπορούμε να προσφέρουμε μια θέση στο Student Residence σε δίκλινα δωμάτια. Κάθε δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με σύνδεση στο internet, μια τουαλέτα, δύο ντους, μια τραπεζαρία με κουζίνα και ψυγείο. Στον κοιτώνα οι μαθητές έχουν πρόσβαση σε αίθουσα τηλεόρασης, σαλόνι, αίθουσα ανάγνωσης, εγκαταστάσεις πλυντηρίου και στεγνωτηρίου. Το ενοίκιο είναι περίπου 100-150 ευρώ ανά μήνα.
 6. Πολωνία - ελκυστική χώρα προορισμού: Η Πολωνία έφτασε στην 8η θέση στις καλύτερες εθνικές μάρκες, στην κατηγορία "Rising Star" και διεξάγεται από τον δείκτη country brand, δείχνοντας ότι οι χώρες είναι οι πιο ελκυστικές για τους τουρίστες. Οι επισκέπτες της Πολωνίας ανακαλύπτουν τον εκλεπτυσμένο πολιτισμό, τα γραφικά τοπία και τις εξαιρετικές ιστορικές τοποθεσίες. Είτε εξερευνείτε πόλεις, ιστορικά μνημεία είτε τη φύση, οι επισκέπτες είναι βέβαιο ότι θα σας φέρουν πλούσιες αναμνήσεις. Η Πολωνία είναι ένας ελκυστικός προορισμός για τους σπουδαστές. Στο ακαδημαϊκό έτος 2012-13, η χώρα μας ήταν η 7η πιο δημοφιλής χώρα προορισμού στην ΕΕ με 10 772 εισερχόμενους φοιτητές. Εξάλλου, η Πολωνία θεωρείται μία από τις φθηνότερες χώρες της ΕΕ για να ζήσει ως φοιτητής.
 7. Βαρσοβία - η θέση των φοιτητών του Πανεπιστημίου βρίσκεται στη Βαρσοβία - πρωτεύουσα της Πολωνίας. Η Βαρσοβία είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες ευρωπαϊκές πόλεις και το κέντρο της πολιτικής, κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής. Η Βαρσοβία έχει επίσης μια πλούσια ακαδημαϊκή ζωή - φιλοξενεί περισσότερους από 200.000 μαθητές το χρόνο. Η Βαρσοβία με τη γοητεία της και τις πολλές πολιτιστικές και ψυχαγωγικές της δραστηριότητες είναι μια μεγάλη πόλη για εξερεύνηση και ένας μεγάλος τουριστικός προορισμός. Επιπλέον, η πόλη έχει μια προνομιακή γεωγραφία, που βρίσκεται στα μισά της θάλασσας και του βουνού.
 8. Πολωνικά σας Πολωνικά: προσφέρουμε εθελοντική πολωνική πορεία (πληρώνεται). Επιπλέον, μπορείτε να εξασκηθείτε στην πολωνική σας παρέα με τους Πολωνούς φίλους σας.

Τοποθεσίες

 • Warsaw

  Dewajtis 5, 01-815, Warsaw

  Ερωτήσεις