Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
University of North Dakota

University of North Dakota

University of North Dakota

Εισαγωγή

σχετικά με UND

Το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Ντακότα (UND) είναι το παλαιότερο και μεγαλύτερο πανεπιστήμιο της πολιτείας, με σχεδόν 15.000 φοιτητές και 225+ πεδία μελέτης.

UND προσφέρει την ευκαιρία σε προσιτή τιμή. UND για τα δίδακτρα και τα σχέδια δωμάτιο / γεύμα κοστίζει $ 4.000 λιγότερο ανά έτος από τον εθνικό μέσο όρο για τετραετές δημόσια πανεπιστήμια (College Board). Με 3.000 μαθήματα, σχεδόν 40 απευθείας σύνδεση πτυχιακά προγράμματα και 84 προγράμματα εκπαίδευσης μεταπτυχιακό ? UND έχει περισσότερες προσφορές από κάθε ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης το κράτος. Ποικίλες UND του φοιτητικού σώματος εκπροσωπεί όλα τα 50 κράτη και πάνω από 60 χώρες. NCAA Division 1 στίβου δίνει οπαδούς UND σε όλη τη χώρα κάτι για να προσβλέπουμε σε κάθε εποχή. Ναυαρχίδα ερευνητικό πανεπιστήμιο της πολιτείας, UND έχει μια φήμη για την έρευνα και την υποτροφία στις επιστήμες της υγείας, της ενέργειας και του περιβάλλοντος, της αεροδιαστημικής, και την επιχειρηματικότητα. UND είναι ένα από τα κορυφαία 100 διδακτορική έρευνα πανεπιστήμια στις Ηνωμένες Πολιτείες. UND είναι ένα από τα μόλις 47 δημόσια πανεπιστήμια στο έθνος και με τα δύο διαπιστευμένα σχολεία απόφοιτος του νόμου και της ιατρικής. Φοιτητική ζωή είναι ένα σημαντικό στοιχείο της εμπειρίας UND. Με ομάδες υπηρεσίας μάθησης, πρακτική άσκηση, ηγετικές θέσεις σε 275 + συλλόγων και οργανώσεων , καθώς και εκπαίδευση στο εξωτερικό , υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνει τη διαφορά. Βρίσκεται σε Γκραντ Φορκς , Βόρεια Ντακότα, UND είναι στο σπίτι σας σε αυτή τη ζωντανή πόλη κολλεγίων πάνω από 50.000 άτομα που βρίσκονται στα σύνορα της Βόρειας Ντακότα και η Μινεσότα.

Αποστολή και Όραμα UND του Δήλωση αποστολής

Το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Ντακότα, ως μέλος του Πανεπιστημίου του Συστήματος Βόρεια Ντακότα, εξυπηρετεί την κατάσταση, τη χώρα και την παγκόσμια κοινότητα μέσω της διδασκαλίας, της έρευνας, δημιουργικές δραστηριότητες, και την εξυπηρέτηση. Μέλος υποβοηθούμενη, το έργο του Πανεπιστημίου εξαρτάται επίσης από την ομοσπονδιακή, ιδιωτικές και εταιρικές πηγές. Με άλλα ερευνητικά πανεπιστήμια, το Πανεπιστήμιο μοιράζεται μια ξεχωριστή ευθύνη για την ανακάλυψη, την ανάπτυξη, τη διατήρηση και τη διάδοση της γνώσης. Μέσα από τη χορηγία και την ενθάρρυνση της βασικής και εφαρμοσμένης έρευνας, υποτροφία, και δημιουργική προσπάθεια, το Πανεπιστήμιο συμβάλλει στην δημόσια ευημερία.

Το Πανεπιστήμιο διατηρεί την αρχική αποστολή του στο ελεύθερων τεχνών, των επιχειρήσεων, της εκπαίδευσης, του δικαίου, της ιατρικής, της μηχανικής και ορυχεία? και έχει επίσης αναπτύξει ειδικές αποστολές στον τομέα της νοσηλείας, των καλών τεχνών, της αεροδιαστημικής, της ενέργειας, των ανθρώπινων πόρων, καθώς και διεθνείς μελέτες. Παρέχει ένα ευρύ φάσμα προκλητική ακαδημαϊκών προγραμμάτων για προπτυχιακούς, επαγγελματική και μεταπτυχιακούς φοιτητές μέσω του διδακτορικού επιπέδου. Το Πανεπιστήμιο ενθαρρύνει τους μαθητές να κάνουν συνειδητές επιλογές, να επικοινωνούν αποτελεσματικά, να είναι διανοητικά περίεργοι και δημιουργικό, να δεσμευθούν για τη δια βίου μάθηση και την εξυπηρέτηση των άλλων, και να μοιραστούν την ευθύνη τόσο για τις δικές τους κοινότητες και για τον κόσμο. Το Πανεπιστήμιο προωθεί την πολιτιστική ποικιλομορφία ανάμεσα στους μαθητές, το προσωπικό και το διδακτικό προσωπικό του.

Εκτός από τα προγράμματα στις πανεπιστημιουπόλεις εκπαιδευτικό και ερευνητικό του, το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Ντακότα ξεχωριστά και συνεργατικά παρέχει εκτενή προγράμματα συνεχούς εκπαίδευσης και δημόσια υπηρεσία για όλους τους τομείς του κράτους και περιφέρειας.

Όραμα μας

Εξαιρετικές UND είναι ο οδικός χάρτης όραμα που περιγράφει πέντε στρατηγικές προτεραιότητες UND του που βασίζονται σε, και να υποστηρίξει την αποστολή μας της διδασκαλίας, της έρευνας και των υπηρεσιών. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις πέντε προτεραιότητες και πώς διαμορφώνουν το μέλλον της UND.

Προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα

Δείξτε τη δέσμευσή σας και την ετοιμότητά σας να πετύχετε στη σχολή επιχειρήσεων δίνοντας την εξέταση GMAT – την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη εξέταση για εισαγωγές που μετρά τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και συλλογισμού σας.

Κατεβάστε το μίνι κουίζ GMAT για να πάρετε μια γεύση από τις ερωτήσεις που θα βρείτε στην εξέταση.

Τοποθεσίες

  • Grand Forks

    Central Receiving Rm 145 3701 Campus Rd Stop 7053 , 58202, Grand Forks

Ερωτήσεις