Keystone logo
UNH Franklin Pierce School of Law

UNH Franklin Pierce School of Law

UNH Franklin Pierce School of Law

Εισαγωγή

Μια Κοινότητα Φοιτητών και Υποτρόφων

Το University of New Hampshire Franklin Pierce School of Law είναι μια οικεία, καινοτόμα νομική σχολή, που δεσμεύεται να αναπτύσσει φοιτητές που απολαμβάνουν τον απαιτητικό διάλογο από τις πρώτες στιγμές προσανατολισμού, αγκαλιάζουν τη μάθηση που βασίζεται στην πρακτική και είναι έτοιμοι να ενταχθούν στις τάξεις των αποφοίτων που είναι παγκόσμιοι ηγέτες στην πνευματική ιδιοκτησία, τη γενική πρακτική, το δημόσιο συμφέρον, την κοινωνική δικαιοσύνη και το εμπόριο και την τεχνολογία. Το πρόγραμμα Legal Residency επιτρέπει στους σπουδαστές να εργάζονται στους τομείς ενδιαφέροντός τους για έως και ένα πλήρες εξάμηνο ενώ λαμβάνουν πίστωση και το πρόγραμμα Daniel Webster Scholar είναι η μόνη εναλλακτική λύση δικηγορικών εξετάσεων που βασίζεται στην πρακτική στη χώρα. Η σχολή μας αποτελείται από επαγγελματίες με εμπειρία στους τομείς ενδιαφέροντός τους. Η μικρή αναλογία φοιτητών/διδασκόντων προωθεί τη συνεργασία και τη συλλογικότητα. Διαπιστευμένο από τον Αμερικανικό Δικηγορικό Σύλλογο, το UNH Franklin Pierce βρίσκεται στο Κόνκορντ του Νιου Χάμσαϊρ, όπου βρίσκονται το νομοθετικό σώμα της πολιτείας, τα κρατικά γραφεία, καθώς και τα τοπικά, πολιτειακά και ομοσπονδιακά δικαστήρια των ΗΠΑ. Το Concord απέχει μόλις μία ώρα οδικώς από τη Βοστώνη και βρισκόμαστε λιγότερο από μία ώρα από βουνά, λίμνες και τον Ατλαντικό Ωκεανό.

Γιατί ο UNH Franklin Pierce;

Πέρα από τη διάκριση των 10 κορυφαίων ειδήσεων και της παγκόσμιας έκθεσης των ΗΠΑ στο δίκαιο της πνευματικής ιδιοκτησίας, το UNH Franklin Pierce συγκαταλέγεται στις 100 κορυφαίες νομικές σχολές που είναι διαπιστευμένες από τον Αμερικανικό Δικηγορικό Σύλλογο στη χώρα. Αν και γνωρίζουμε ότι οι βαθμολογίες είναι σημαντικές για τους υποψήφιους φοιτητές, πιστεύουμε επίσης ότι μια εμπειρία στη νομική σχολή πρέπει να είναι καινοτόμος, ανταποδοτική και μπροστά από την καμπύλη.

Powerhouse

UNH Franklin Pierce School of Law είναι μια νομική σχολή εγκεκριμένη από το ABA και έχει διατηρήσει τη διάκρισή μας στο Top 10 στο δίκαιο της πνευματικής ιδιοκτησίας για 30 συναπτά έτη - κάθε χρόνο από τότε που ξεκίνησαν οι κατατάξεις σε αυτήν την κατηγορία.

Είμαστε περήφανοι που είμαστε η νομική σχολή του Νιου Χάμσαϊρ και η πρωτοποριακή νομική σχολή για την εποχή της πληροφορίας. Οι μαθητές στο UNH Franklin Pierce βυθίζονται στο νομικό επάγγελμα από την πρώτη τους μέρα. Τα προγράμματά μας έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν σχετικές και βασισμένες στην πράξη γνώσεις, δεξιότητες και αξίες, έτσι ώστε όταν οι φοιτητές αποφοιτούν, να εντάσσονται σε ένα δίκτυο επιτυχημένων αποφοίτων που εργάζονται σε περισσότερες από 80 χώρες.

Απόφοιτος με αυτοπεποίθηση

Θα φύγεις από εδώ με ό,τι χρειάζεται για να πετύχεις. Δεξιότητες ετοιμότητας για τον πελάτη. Μια απαράμιλλη εκπαίδευση που μπορείτε να αποκτήσετε μόνο από μικρές τάξεις και από έμπειρους δικηγόρους. Εργασιακή εμπειρία σε νόμιμες κατοικίες και κλινικές.

Ξεπερνάμε τους συνομηλίκους μας όσον αφορά αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία – βοηθώντας σας να αποκτήσετε μια νομική εργασία υψηλής ποιότητας. Το New Hampshire ήταν η πρώτη πολιτεία στα βορειοανατολικά που υιοθέτησε την Uniform Bar Exam. Οι απόφοιτοι του UNH Franklin Pierce που λαμβάνουν το UBE στο NH κερδίζουν μια φορητή βαθμολογία που μπορεί να μεταφερθεί σε περισσότερες από 25 πολιτείες σε ολόκληρη τη χώρα. Οι απόφοιτοί μας ασκούνται σε 48 πολιτείες και σε περισσότερες από 80 χώρες.

Διαφορετικότητα & Ένταξη

Η Νομική Σχολή Franklin Pierce του Πανεπιστημίου του Νιού Χάμσαϊρ έχει δεσμευτεί να δημιουργήσει και να διατηρήσει ένα ποικιλόμορφο, δίκαιο και αυθεντικά χωρίς αποκλεισμούς περιβάλλον για όλους τους φοιτητές, το προσωπικό, τους αιτούντες και τους επισκέπτες. Πιστεύουμε ότι η προώθηση της διαφορετικότητας και της ένταξης στο σχολείο μας σημαίνει ότι αναγνωρίζουμε την εγγενή αξία των ποικίλων εμπειριών και προάγουμε την ισότητα σεβασμού και ευκαιριών για κάθε μέλος της κοινότητάς μας. Επιδιώκουμε να ενθαρρύνουμε τη μεγαλύτερη αμοιβαία κατανόηση των τρόπων με τους οποίους οι ατομικές διαφορές έχουν διαμορφώσει τις προσωπικές ταυτότητες. Στόχος μας είναι να γιορτάσουμε τις διαφορές που κάνουν τον καθένα μας μοναδικό και να υποστηρίξουμε την ανάπτυξη και τα ταλέντα των μελών της κοινότητάς μας για να διασφαλίσουμε ότι όλοι μπορούν να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους. Αναγνωρίζουμε ότι αυτό το κλίμα ένταξης είναι ζωτικής σημασίας για τη συνεχή επιτυχία μας στην επίτευξη της υψηλότερης ποιότητας έρευνας, υποτροφίας, διδασκαλίας, δέσμευσης και όλων των άλλων στρατηγικών στόχων του σχολείου μας. Αποδεχόμαστε και χαιρετίζουμε την ευθύνη της διδασκαλίας και της μάθησης σε μια ποικιλόμορφη δημοκρατία όπου η κοινωνική δικαιοσύνη λειτουργεί ως γέφυρα μεταξύ της ποιοτικής εκπαίδευσης και της συμμετοχής των πολιτών.

Διαπίστευση

Αμερικανικός Δικηγορικός Σύλλογος

  • Η Νομική Σχολή Franklin Pierce του Πανεπιστημίου του Νιού Χάμσαϊρ έχει εγκριθεί από το Συμβούλιο του Τμήματος Νομικής Εκπαίδευσης και Εισδοχής στο Δικηγορικό Σύλλογο του Αμερικανικού Δικηγορικού Συλλόγου, 321 North Clark Street, Σικάγο, IL 60654, 312-988-6738.
  • Το University of New Hampshire Franklin Pierce School of Law, πρώην Franklin Pierce Law Center, είναι πλήρως διαπιστευμένο από τον Αμερικανικό Δικηγορικό Σύλλογο από το 1974.
  • Το Πρότυπο 509 Πληροφορίες, μια επισκόπηση των εισαγωγών του UNH Franklin Pierce, των εγγραφών, των αποβολών, των ποσοστών διέλευσης στο μπαρ, του διδακτικού προσωπικού και άλλων πληροφοριών, παρασχέθηκαν στο ABA.

Επιτροπή Ανώτατης Εκπαίδευσης της Νέας Αγγλίας (NECHE)

  • Το Πανεπιστήμιο του New Hampshire είναι διαπιστευμένο από την Επιτροπή Ανώτατης Εκπαίδευσης της Νέας Αγγλίας (NHCHE).

Τοποθεσίες

  • Concord

    University of New Hampshire School of Law 2 White Street, , Concord

Ερωτήσεις