Keystone logo
Uniminuto

Uniminuto

Uniminuto

Εισαγωγή

αποστολή

Πανεπιστήμιο Σύστημα Uniminuto , εμπνευσμένη από το Ευαγγέλιο, την κοινωνική σκέψη της Εκκλησίας, την Eudist πνευματικότητα και χάρισμα των Minuto de Dios, έχει ως στόχο να :

  • Η τριτοβάθμια εκπαίδευση προσφορά υψηλής ποιότητας και σχετική προτιμησιακή επιλογή για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να έχει πρόσβαση μέσω ενός καινοτόμου, ολοκληρωμένο και ευέλικτο μοντέλο.
  • Άριστη μορφή ανθρώπων, ικανούς επαγγελματίες, ηθικά προσανατολισμό και προσηλωμένη στην κοινωνική αλλαγή και την αειφόρο ανάπτυξη.
  • Συμβολή, με τη δέσμευσή μας και την μαρτυρία μας για την κατασκευή μιας δίκαιης, ειρηνικής συμφιλιωθούν και αδελφική κοινωνία.

Mega

Στο 2019, Uniminuto αναγνωρίζεται σε εθνικό και διεθνές επίπεδο ως ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από το εκπαιδευτικό μοντέλο εμπνευσμένο από τον Christian Ανθρωπισμός, διαμορφώνουν την ακεραιότητα που, όπως ικανούς επαγγελματίες και επιχειρηματίες, ανοιχτή στην εξεύρεση Θεό και η υπηρεσία του ανθρώπου, συμβάλλει στην ανάπτυξη των κοινοτήτων τους και δίκαιης κοινωνίας.

Uniminuto χαρακτηρίζεται ως βιώσιμη και χωρίς αποκλεισμούς ίδρυμα, που υποστηρίζεται από μια κουλτούρα της υψηλής ποιότητας, με ένα ευρύ και σχετική εκπαιδευτική προσφορά ευρεία κάλυψη, εύκολη πρόσβαση, χρήση νέων τεχνολογιών, προώθηση πρωτοβουλιών κοινωνικής καινοτομίας και της συνεργασίας για την ανάπτυξης.

Τοποθεσίες

  • Bogotá

    Carrera 73A No. 81B – 70, , Bogotá

    Ερωτήσεις