Keystone logo
Universidad Ana G. Méndez – Recinto de Gurabo

Universidad Ana G. Méndez – Recinto de Gurabo

Universidad Ana G. Méndez – Recinto de Gurabo

Εισαγωγή

Με ιστορία άνω των 40 ετών, το Πανεπιστήμιο Ana G. Méndez, το Campus Gurabo (πρώην Πανεπιστήμιο Turabo) είναι ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος ιδιωτικός φορέας ανώτερης εκπαίδευσης στη χώρα. Διαπιστώνεται από την αριστοκρατική Επιτροπή των Μέσων Χωρών για την Ανώτατη Εκπαίδευση, το Πανεπιστήμιο Ana G. Méndez, η Gurabo Campus διαθέτει επίσης πολλές επαγγελματικές πιστοποιήσεις που προσδίδουν σφραγίδα ποιότητας στην εκπαίδευση των σπουδαστών της.

Η κύρια πανεπιστημιούπολη έχει έναν προνομιούχο χώρο στην κεντρική ανατολική περιοχή του Πουέρτο Ρίκο και οι πέντε τοποθεσίες που βρίσκονται στις πόλεις Barceloneta, Cayey, Isabela, Ponce και Yabucoa προσφέρουν στον φοιτητή ένα ασφαλές περιβάλλον, την ελευθερία σκέψης και τις φυσικές εγκαταστάσεις πρώτα. Στο Πανεπιστήμιο Ana G. Méndez, στο Gurabo Campus μπορείτε να επιλέξετε από περισσότερα από 100 ακαδημαϊκά προγράμματα μεταξύ τεχνικών πιστοποιητικών, συνεργατών, απολυτηρίων, διδακτορικών και διδακτορικών διατριβών. Επιπλέον, μπορείτε να μελετήσετε προσωπικά ή εξ αποστάσεως με την ακαδημαϊκή προσφορά μας στο διαδίκτυο.

Αποστολή, Όραμα και Αξίες

Η αποστολή μας

Το Πανεπιστήμιο Ana G. Méndez. Το Gurabo Campus είναι ένα ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με ευρεία ακαδημαϊκή προσφορά που πλαισιώνεται από τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα. Η πανεπιστημιούπολη Ana G. Méndez, η πανεπιστημιούπολη Gurabo Campus αποτελεί παγκόσμιο πολίτη, με κριτικό πνεύμα που συμβάλλει στην ανάπτυξη και την καινοτομία, με την αριστεία στη διδασκαλία, την έρευνα, την καινοτομία, τη διεθνοποίηση και την κοινωνικο-ανθρωπιστική ανάπτυξη ενός πολυποίκιλου ακαδημαϊκού πληθυσμού. την ευημερία του Πουέρτο Ρίκο και άλλων χωρών.

2025 όραμα

Το όραμα του Πανεπιστημίου Ana G. Méndez, Campus Gurabo, είναι να αποτελέσει το κορυφαίο εκπαιδευτικό ίδρυμα στον τομέα της διδασκαλίας και της έρευνας, το οποίο προάγει την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα, τη διεθνοποίηση και την ευαισθησία απέναντι στην πολιτιστική πολυμορφία και το περιβάλλον.

Οι αξίες μας

Το Πανεπιστήμιο Ana G. Méndez, η Gurabo Campus δεσμεύεται:

 • την ελευθερία σκέψης και έκφρασης
 • την αναγνώριση και τον σεβασμό της διαφορετικότητας
 • Σεβασμός στην αξιοπρέπεια του ατόμου
 • την αριστεία στη διδασκαλία και τη δημιουργία, τη διάδοση και την εφαρμογή της γνώσης
 • την προώθηση των δεοντολογικών, κοινωνικών και πολιτιστικών αξιών
 • την αριστεία στον σχεδιασμό, τη λειτουργία και την εξυπηρέτηση
 • Σεβασμός για το περιβάλλον και τη φύση
 • την προώθηση της ανθρώπινης και αισθητικής ευαισθησίας

Buro Millennial / Pexels

128393_pexels-photo-1438072.jpeg

Ο πρύτανης μας

Ο Δρ. David Méndez Pagán, επίτιμος πρύτανης του Πανεπιστημίου Ana G. Méndez, είναι ο εκπαιδευτικός με πάνω από 20 χρόνια διαφορετικής εμπειρίας στη διοίκηση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, στις διεθνείς υποθέσεις, στις υπηρεσίες υποστήριξης φοιτητών, στην προπτυχιακή εκπαίδευση και Μεταπτυχιακές σπουδές, ανάπτυξη και συντονισμός προγραμμάτων, εταιρικών σχέσεων και διαχείρισης προγραμμάτων που χρηματοδοτούνται από εξωτερικούς πόρους.

Έχει μοιραστεί αυτές τις εμπειρίες με παρουσιάσεις σε διάφορα εθνικά και διεθνή συνέδρια, όπως: το Παγκόσμιο Συνέδριο Συγκριτικής Εκπαίδευσης, το Λατινοαμερικανικό Συνέδριο Εκπαίδευσης του Συμβουλίου της Ακαδημίας · η ισπανική ένωση κολέγια και πανεπιστήμια, εθνικά και διεθνή συνέδρια, το ισπανικό συνέδριο για τα βραβεία εθνικών επιτευγμάτων. η Ένωση Εποπτείας και Ανάπτυξης Προγραμμάτων Σπουδών και της Ψηφιακής Βιβλιοθήκης στο Δίκτυο Διατριβών και Διατριβών.

Ως διαχειριστής της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ο Dr. Méndez διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη καινοτόμων προγραμμάτων σε κρατικά και ιδιωτικά πανεπιστήμια στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, το Πανεπιστήμιο Rutgers, το Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Austin και το Πανεπιστήμιο από το Πρίνστον. Αυτές οι εμπειρίες του επέτρεψαν να γίνει ο πρώτος κοσμήτορας των διδακτορικών σπουδών στο Πανεπιστήμιο του Turabo (UT), σήμερα Πανεπιστήμιο Ana G. Méndez, στο Campus Gurabo.

Έλαβε ένα εβδομαδιαίο διάλειμμα για να εργαστεί ως διευθυντής της διατριβής των δημοσιεύσεων στο UQUI της Proquest. Δυνατότητα επικοινωνίας με περισσότερα από 600 πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Μετά την επιστροφή του διορίστηκε Αντιπρόεδρος Διεθνών Υποθέσεων στην UT και στη συνέχεια ως Αντιπρόεδρος Διεθνών Υποθέσεων του Πανεπιστημιακού Συστήματος Ana G. Mendez (SUAGM) στο Πουέρτο Ρίκο. Όταν μια από τις προτεραιότητές της ήταν οι διεθνείς σχέσεις από συστηματική προοπτική και η ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου σχεδίου διεθνοποίησης που θα υποστήριζε την παγκόσμια επέκταση του SUAGM.

Από το 2013, επιλέχθηκε να γίνει εκπρόσωπος και συντονιστής του παγκόσμιου κέντρου για την πρωτοβουλία παγκόσμιας ιθαγένειας των ακαδημαϊκών επιπτώσεων των Ηνωμένων Εθνών (UNAI). Όπου περισσότερα από 1.200 πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο αναπτύσσουν συνεργατικά έργα που υποστηρίζουν τις δέκα αρχές των Ηνωμένων Εθνών, ως παγκόσμια ιθαγένεια.

Το 2014 ονομάστηκε ως ένας από τους 30 κορυφαίους ηγέτες στη διεθνοποίηση των ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από το Ινστιτούτο Ηγετών Διεθνοποίησης του Αμερικανικού Συμβουλίου Εκπαίδευσης και από τον Σύνδεσμο Διευθυντών Διεθνούς Εκπαίδευσης.

Για τα τελευταία 16 χρόνια παραμένει εκπαιδευτικός και είναι καθηγητής στη Σχολή Εκπαίδευσης του UAGM-Gurabo.

Ο Δρ Mεντέζ πήρε το διδακτορικό του δίπλωμα στις Εκπαιδευτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και το απολυτήριο του στο Πανεπιστήμιο του Πουέρτο Ρίκο, πανεπιστημιούπολη Mayagüez. Γεννημένος στο Σαν Χουάν του Πουέρτο Ρίκο, ξοδεύει τον ελεύθερο χρόνο του ταξιδεύοντας και αφιερώνοντας τον εαυτό του στις εικαστικές τέχνες και τη μουσική. Ως καλλιτέχνης, τα έργα του παρουσιάστηκαν στα πανεπιστήμια όπου εργάστηκε και κατά τα τελευταία δέκα χρόνια στο Φεστιβάλ Τεχνών του Ινστιτούτου Πολιτισμού του Πουέρτο Ρίκο του Σαν Σεμπαστιάν, όπου κέρδισε το πρώτο βραβείο στο αρχικό τμήμα τέχνης.

Πώς θα φτάσετε

Από τη μητροπολιτική περιοχή

Πάρτε την εθνική οδό Luis A. Ferré PR-52 προς την κατεύθυνση της Ponce. Αφού οδηγήσετε για περίπου 20 λεπτά, βγείτε δεξιά στην έξοδο 14 που οδηγεί στις PR-1 και PR-30. Μείνετε στη δεξιά λωρίδα, πηγαίνετε κάτω από τη γέφυρα και στρέψτε ελαφρώς προς τα δεξιά για να πάρετε το Cruz Ortiz Stella PR-30 express. Συνδεθείτε στο PR-30. Οδηγήστε για περίπου τρία λεπτά. Πάρτε την έξοδο 4 στα δεξιά προς τον δρόμο PR-189. Στρίψτε δεξιά για να συνδεθείτε στον δρόμο PR-189. Το Πανεπιστήμιο Ana G. Méndez, η πανεπιστημιούπολη Gurabo θα είναι στην αριστερή πλευρά αργότερα.

Από την ανατολική περιοχή

Πάρτε Cruz Ortiz Stella PR-30 εκφράσει προς Gurabo. Αφού οδηγήσετε για περίπου 25 λεπτά, στρίψτε δεξιά στην έξοδο 4 προς το PR-189. Στρίψτε αριστερά για να συνδεθείτε στον δρόμο PR-189. Το Πανεπιστήμιο Ana G. Méndez, η Campus του Gurabo θα είναι μερικά βήματα στα αριστερά.

Από το νότο

Πάρτε την εθνική οδό Luis A. Ferré PR-52 προς την κατεύθυνση του Σαν Χουάν. Αφού οδηγήσετε για περίπου 40 λεπτά, ακολουθήστε την έξοδο στα δεξιά στο Cruz Ortiz Stella PR-30 express. Οδηγήστε για περίπου τρία λεπτά. Πάρτε την έξοδο 4 στα δεξιά προς τον δρόμο PR-189. Στρίψτε δεξιά για να συνδεθείτε στον δρόμο PR-189. Το Πανεπιστήμιο Ana G. Méndez, η πανεπιστημιούπολη Gurabo θα είναι στα αριστερά.

Διαπιστεύσεις

Διαπιστευμένο από EFMD EquisΔιαπιστευμένο από AMBAΔιαπιστευμένο από AACSB

Τοποθεσίες

 • Gurabo

  Universidad Ana G. Méndez, Navarro, Gurabo 00725, , Gurabo

Ερωτήσεις