Keystone logo
Universidad Ana G. Méndez - Recinto de Cupey

Universidad Ana G. Méndez - Recinto de Cupey

Universidad Ana G. Méndez - Recinto de Cupey

Εισαγωγή

Το Universidad Ana G. Méndez-Recinto de Cupey είναι ένα ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που έχει μακρά ιστορία προσφοράς προγραμμάτων που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ακαδημαϊκής αριστείας. Γνωρίζοντας την ευρεία και ενημερωμένη ακαδημαϊκή προσφορά, γνωρίζουμε ότι θα βρείτε το πρόγραμμα και τον τρόπο μάθησης που ταιριάζει καλύτερα στους επαγγελματικούς σας στόχους και τον τρόπο ζωής σας.

Η πανεπιστημιούπολη Cupey του Πανεπιστημίου Ana G. Méndez προσπαθεί, επιπλέον, να έχει εξειδικευμένο και έμπειρο εκπαιδευτικό προσωπικό σε καινοτόμες μεθοδολογίες που προωθούν τη μάθηση, για την παροχή ενός ευρέος και ποικίλου μενού υπηρεσιών στον μαθητή, για την παροχή σύγχρονων φυσικών εγκαταστάσεων και τους πιο ενημερωμένους τεχνολογικούς πόρους για την προώθηση ενός ευρέος φάσματος επιλογών πρόσβασης και ολοκλήρωσης.

Σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε τη σελίδα μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την ιστορία μας, τα επιτεύγματά μας και τις πολλές συνεισφορές που κάνουμε στην κοινωνία του Πουέρτο Ρίκα και την παγκόσμια κοινότητα κάθε μέρα. Το UAGM-Cupey Campus διαθέτει τρία (3) πανεπιστημιακά κέντρα στο Πουέρτο Ρίκο σε στρατηγική τοποθεσία γύρω από το νησί για να εξυπηρετεί όλους τους τομείς ανεξάρτητα από τη γεωγραφική τους θέση. Το UAGM διαθέτει επίσης Πανεπιστημιακά Κέντρα στις Ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες στις πολιτείες της Φλόριντα, του Ντάλας και του Μέριλαντ.

αποστολή

Το Πανεπιστήμιο Ana G. Méndez, το Cupey Campus είναι ένα ιδιωτικό μη κερδοσκοπικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που έχει κάνει πραγματική δέσμευση για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του Πουέρτο Ρίκο. Η αποστολή του είναι να προσφέρει σε έναν διαφορετικό φοιτητικό πληθυσμό τις ευκαιρίες να αποκτήσει προσωπικές και επαγγελματικές δεξιότητες μέσω της εκπαίδευσης, της έρευνας και της κοινωφελούς υπηρεσίας, έτσι ώστε να γίνουν παράγοντες αλλαγής, δια βίου εκπαιδευόμενοι και υπεύθυνοι συνεργάτες. με την παγκοσμιοποίηση και την παγκόσμια βιωσιμότητα.

θέα

Το Πανεπιστήμιο Ana G. Méndez, το Campus Cupey, θα αναγνωριστεί ως κορυφαίο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης παγκοσμίως για: την ποιότητα των προσφορών και την καινοτομία στη δημιουργία προγραμμάτων · την αριστεία και την καινοτομία στις διαδικασίες διδασκαλίας και μάθησης · εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες που παρέχουν στους σπουδαστές ευκαιρίες για κοινωνική και οικονομική κινητικότητα · εξαιρετική έρευνα που προάγει την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη και ανταποκρίνεται στις ανάγκες της παγκόσμιας κοινότητας. τη χρήση προηγμένων τεχνολογιών για τον εμπλουτισμό των διαδικασιών μάθησης, διαχείρισης και φοιτητικών υπηρεσιών · καθώς και οι τηλεπικοινωνίες και η εξ αποστάσεως εκπαίδευση · και τη δέσμευση προς την κοινότητα προκειμένου να προωθηθεί μια βιώσιμη και ανταγωνιστική οικονομία που προωθεί τις μετασχηματιστικές κοινωνικές αλλαγές.

Ο Πρύτανης μας

Ο Dr. Ángel A. Toledo López ολοκλήρωσε το διδακτορικό του δίπλωμα Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβανίας με συγκέντρωση στην Αμερικανική Πολιτική, Μεθοδολογία Έρευνας και Συγκριτική Πολιτική. Παρακολούθησε το Ινστιτούτο Έρευνας Έρευνας του Πανεπιστημίου του Michigan, Ann Arbor και ήταν κύριος ερευνητής του δεύτερου κύματος της μελέτης των παγκόσμιων αξιών που διεξήχθη από αυτό το πανεπιστήμιο. Το 2006, μετά την ολοκλήρωση του διδακτορικού του έργου, ο Δρ Τολέδο ολοκλήρωσε τον ιατρό του νομικού τμήματος του Πανεπιστημίου του Πουέρτο Ρίκο. Εργάστηκε ως καθηγητής πλήρους απασχόλησης στο Universidad del Este της Καρολίνας και ένας δικηγόρος δίκης μέχρι να μετακομίσει στην πολιτεία του Maryland στις Ηνωμένες Πολιτείες. Διετέλεσε ακαδημαϊκός διευθυντής του Campus Capital Area του Πανεπιστημιακού Συστήματος της Ana G. Méndez, όπου χρησιμοποιούνται καινοτόμες στρατηγικές διδασκαλίας για την εφαρμογή του Μοντέλου Immersion Model Dual Language Based Based Disciplines στο πανεπιστημιακό επίπεδο. Ενώ υπηρετούσε ως ακαδημαϊκός και διδακτορικός καθηγητής των Κοινωνικών Επιστημών, ολοκλήρωσε μεταπτυχιακό δίπλωμα στο πρόγραμμα σπουδών και διδασκαλία με ειδικότητα στη δίγλωσση εκπαίδευση και πιστοποιητικό μεταπτυχιακού τίτλου στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας ως δεύτερης γλώσσας.

Τον Ιανουάριο του 2017, επέστρεψε στο νησί του Πουέρτο Ρίκο, όπου διορίστηκε αντιπρόεδρος για ακαδημαϊκά θέματα στο Πανεπιστήμιο Ana G. Méndez, στην Καρολίνα Campus, γνωστό προηγουμένως ως το Universidad del Este. Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος José F. Méndez Méndez τον διόρισε αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Ana G. Méndez, Cupey Campus, και στις 16 Ιανουαρίου 2020, τον διόρισε πρύτανη αυτής της πανεπιστημιούπολης. Η ακαδημαϊκή του εμπειρία επικεντρώθηκε στη διδασκαλία της κοινωνικής επιστήμης, των στατιστικών και της ποινικής δικαιοσύνης, καθώς και στην κατάρτιση καθηγητών σε θέματα που σχετίζονται με τις διαδικασίες διδασκαλίας και τις τεχνικές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Οι πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις και ερευνητικά του ενδιαφέροντα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων όπως η πολιτική ψυχολογία, η αντίληψη και η συμπεριφορά των παραγόντων στο δικαστικό σύστημα, η ερευνητική μεθοδολογία και η απόκτηση γλωσσικών δεξιοτήτων μεταξύ ενηλίκων.

Πιστοποιήσεις

135406_image4.png

Το Πανεπιστήμιο Ana G. Méndez, το Campey Campus και οι τοποθεσίες του (πρώην Πανεπιστήμιο Metropolitan) έχουν άδεια ανανέωσης από το Συμβούλιο Εκπαίδευσης του Πουέρτο Ρίκο (τώρα το Διοικητικό Συμβούλιο των Μεταδευτεροβάθμιων Ιδρυμάτων), Πιστοποίηση # 2018-385, από τις 30 Νοεμβρίου, 2018 έως 29 Νοεμβρίου 2023.

135407_image5.png Το Universidad Ana G. Méndez, το Campey Campus και οι τοποθεσίες του (πρώην Universidad Metropolitana), έχουν πιστοποιηθεί από την Επιτροπή Ανώτατης Εκπαίδευσης της Μέσης Πολιτείας (MSCHE) , από το 1980. Από τότε, η διαπίστευσή της επιβεβαιώνεται συνεχώς μέχρι σήμερα από τον ίδιο οργανισμό. Το MSCHE είναι ένας θεσμικός οργανισμός διαπίστευσης αναγνωρισμένος από τον Υπουργό Παιδείας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και από το Συμβούλιο Διαπίστευσης της Ανώτατης Εκπαίδευσης (CHEA).

Εξειδικευμένες πιστοποιήσεις

135408_image6.png Το ACEN (Επιτροπή Διαπίστευσης για Εκπαίδευση στη Νοσηλευτική) / Είναι η οντότητα που είναι υπεύθυνη για την εξειδικευμένη διαπίστευση προγραμμάτων νοσηλευτικής εκπαίδευσης, τόσο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης όσο και της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, που προσφέρουν πιστοποιητικό, δίπλωμα ή αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο (διδακτορικό κλινικό, μεταπτυχιακό / μεταπτυχιακό πιστοποιητικό, απολυτήριο, συνεργάτης, δίπλωμα και πρακτικό).
135409_image7.jpeg Συμβούλιο Διαπίστευσης για Σχολές και Προγράμματα Επιχειρήσεων (ACBSP) / Το Συμβούλιο Διαπίστευσης για Σχολές και Προγράμματα Επιχειρήσεων είναι ο κύριος διεθνής φορέας αφιερωμένος στην πιστοποίηση της ποιότητας της επαγγελματικής εκπαίδευσης σε τομείς που σχετίζονται με τη διοίκηση και τη διαχείριση των επιχειρήσεων. Το Business School έχει αυτή τη διάσημη διαπίστευση από το Νοέμβριο του 2013.
135410_image8.jpeg Το Συμβούλιο για τη Διαπίστευση της Προετοιμασίας Εκπαίδευσης, CAEP / Αυτός ο οργανισμός έχει χορηγήσει τη διαπίστευση του Προγράμματος Προετοιμασίας των Δασκάλων (PPM) της Σχολής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ana G. Méndez, Campey Campus για μέγιστο διάστημα επτά χρόνια, από τις 24 Οκτωβρίου 2016 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2023. Αυτή η διαπίστευση αναγνωρίζει την αριστεία και την ποιότητα του Προγράμματος Προετοιμασίας Δασκάλων, του PPM, τη δέσμευση της σχολής και των συνεργατών της, καθώς και την ποιότητα των αποφοίτων.
135411_image9.jpeg International Association for Continuous Education and Training (IACET) / Η International Association for Continuous Education and Training είναι μια μη χρηματική ένωση αφιερωμένη στην πιστοποίηση της ποιότητας των προγραμμάτων συνεχούς εκπαίδευσης και κατάρτισης. Το UAGM είναι πιστοποιημένο από αυτήν την εταιρεία ως πάροχος εκπαιδευτικών υπηρεσιών που πληροί τα πρότυπα ποιότητας αυτής της παγκόσμιας αναγνωρισμένης εταιρείας.
135412_image10.png Η Επιτροπή Διαπίστευσης του Συμβουλίου Εκπαίδευσης Κοινωνικής Εργασίας (CSWE) αναγνωρίζεται από το Συμβούλιο για την Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης (CHEA) ως οργανισμός διαπίστευσης για απολυτήριο και μεταπτυχιακά προγράμματα στην εκπαίδευση κοινωνικής εργασίας στις Ηνωμένες Πολιτείες και τα εδάφη της. Επί του παρόντος, το Πανεπιστήμιο Ana G. Méndez, Cupey Campus είναι υποψήφιο στη διαδικασία διαπίστευσης.

Τοποθεσίες

  • San Juan

    1399 Ave. Ana G Méndez, , San Juan

Ερωτήσεις