Keystone logo
Universidad Austral

Universidad Austral

Universidad Austral

Εισαγωγή

Ποιοι είμαστε

Είμαστε Πανεπιστήμιο

Ως πανεπιστημιακό ίδρυμα, προτείνουμε να υπηρετήσουμε την κοινωνία μέσω της αναζήτησης της αλήθειας σε όλες τις διαστάσεις της, μέσω της ανάπτυξης και της μετάδοσης της γνώσης με ένα παγκόσμιο όραμα.

Αυτή η ευρεία προοπτική της πραγματικότητας μας οδηγεί να ανοίξουμε τον εαυτό μας σε άλλους και να προωθήσουμε το διεπιστημονικό πνεύμα, το χαρακτηριστικό της πανεπιστημιακής εργασίας και ένα εργασιακό περιβάλλον που ευνοεί τη διασύνδεση των ανθρώπων.

Μέρα με τη μέρα χτίζουμε μια κοινότητα που αποτελείται από ακαδημαϊκούς, επαγγελματίες, φοιτητές και αποφοίτους σε ένα πλαίσιο πνευματικής ελευθερίας, ευθύνης, πολιτισμικής πολυμορφίας και σεβασμού του άλλου. όπου πολλοί άνθρωποι που σκέφτονται διαφορετικά δοκιμάζουν τις γνώσεις τους για να δημιουργήσουν ιδέες, οι οποίες έχουν τη δυνατότητα να φτάσουν γρήγορα στην κοινωνία.

Στο επίκεντρο της πανεπιστημιακής μας αποστολής είναι το άτομο ως το τέλος όλων των δραστηριοτήτων διδασκαλίας, έρευνας, μεταφοράς, ιατρικής βοήθειας και επέκτασης πανεπιστημίου.

Το ανθρωπιστικό μας όραμα μας οδηγεί να επικεντρωθούμε στην εκπαίδευση σε αρετές με επαγγελματική και κοινωνική έννοια. αρετές όπως η ειλικρίνεια, η φιλία, η βιομηχανία, η προσπάθεια και η μόνιμη επιθυμία να μάθουν.

Με αυτόν τον τρόπο, επιδιώκουμε το προσωπικό ταλέντο των μελών της κοινότητάς μας να συνοδεύεται από πνευματική, κοινωνική και δημόσια ηγεσία για να προτείνει μια πιο ανθρώπινη συμβολή που μεταμορφώνει την κοινωνία. Προωθούμε την κοινή εργασία μεταξύ του πανεπιστημίου και των διαφόρων φορέων της κοινωνίας σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, δημιουργώντας ένα περιβάλλον που μαθαίνει και συμβάλλει συνεχώς.

145468_pexels-photo-3762800.jpeg

Με χριστιανική ταυτότητα

Η χριστιανική μας ταυτότητα μας καλεί να ταυτιστούμε με την αγάπη που μας διδάσκει ο Ιησούς στο Ευαγγέλιο και με την ελευθερία που μας έδωσε ο ίδιος. Από αυτήν την άποψη επιδιώκουμε την αρμονία μεταξύ πίστης και λογικού, ανταποκρινόμενοι στα συγκεκριμένα προβλήματα του κόσμου σήμερα.

Καταλαβαίνουμε την αξιοπρέπεια κάθε ατόμου σύμφωνα με το υπερβατικό πεπρωμένο του στη ζωή. Για αυτόν τον λόγο, προσφέρουμε χριστιανικές δραστηριότητες σχηματισμού που καλλιεργούν την πνευματική διάσταση των ανθρώπων, σε ένα κλίμα προσωπικής ελευθερίας και σεβασμού για ανθρώπους διαφορετικών θρησκειών. Ενθαρρύνουμε την ικανότητα να ζητάμε συγχώρεση όταν κάνουμε λάθη και να συγχωρούμε τους άλλους, γνωρίζοντας πώς να κατανοήσουμε και να βάλουμε τον εαυτό μας στη θέση του άλλου. Επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε μια κουλτούρα συνάντησης ανοίγοντας τους εαυτούς μας στα προβλήματα και τις επιθυμίες των άλλων. Συζητούμε μαζί με εκείνους που σκέφτονται διαφορετικά για να δημιουργήσουν έναν γόνιμο διάλογο μεταξύ όλων μας.

Προωθούμε την αλληλεγγύη μέσω του εθελοντισμού μεταξύ των ανθρώπων της πανεπιστημιακής μας κοινότητας, για να βοηθήσουμε με έναν ειδικό τρόπο όσους βρίσκονται σε ευάλωτες καταστάσεις.

Προωθούμε τα ανθρώπινα δικαιώματα, όπως η ζωή, η υγεία, η εκπαίδευση, η οικογένεια, η κοινωνική δικαιοσύνη, η φροντίδα του περιβάλλοντος και η αναζήτηση του κοινού αγαθού, μεταξύ άλλων. πάντα σε ένα περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς όπου γίνονται σεβαστά τα ιδανικά των ανθρώπων.

Εμπνευσμένο από τον Saint Josemaría

Ο Saint Josemaría ενέπνευσε τη δημιουργία του Universidad Austral . Μας ενθάρρυνε τα πανεπιστήμια να ζουν μπροστά στις ανάγκες όλων των ανθρώπων και να είναι ένας χώρος ανταλλαγής και κατανόησης, ο οποίος διαμορφώνει πολίτες πρόθυμους να οικοδομήσουν μια πιο δίκαιη κοινωνία.

Με την ίδια αρχική ώθηση, σήμερα το Opus Dei βοηθά το Πανεπιστήμιο να ενσωματώσει χριστιανικές αρχές στη διδασκαλία, στο περιεχόμενό του και ακόμη και στον τρόπο διαχείρισης του Πανεπιστημίου.

Ένα από τα κύρια μηνύματα που προωθεί ο Opus Dei είναι να εμπλουτίσει το νόημα της ζωής, βρίσκοντας τον Θεό στην καθημερινή δουλειά και θέτοντάς τον στην υπηρεσία άλλων.

145470_pexels-photo-5676744.jpeg
Ivan Samkov / pexels

Αποστολή και Όραμα

αποστολή

Το Universidad Austral σκοπεύει να υπηρετήσει την κοινωνία μέσω της αναζήτησης της αλήθειας, μέσω της ανάπτυξης και της μετάδοσης γνώσεων, της κατάρτισης στις αρετές και της φροντίδας του κάθε ατόμου σύμφωνα με το υπερβατικό του πεπρωμένο, ασκώντας πνευματική, επαγγελματική και κοινωνική ηγεσία. και κοινό.

θέα

Φιλοδοξούμε να γίνουμε σημεία αναφοράς για τις επιστημονικές, εκπαιδευτικές και μεταφορικές συνεισφορές μας, σε αυτούς τους κλάδους με τον μεγαλύτερο αντίκτυπο στην ανάπτυξη των ανθρώπων, προωθώντας τη διεπιστημονικότητα και μια ευρεία έκκληση στην κοινωνία.

Κατάταξη και πιστοποιήσεις

Κατάταξη Πανεπιστημίου QS

Το Universidad Austral , τοποθετείται ως το πρώτο πανεπιστήμιο της Αργεντινής ιδιωτικής διοίκησης στη Λατινική Αμερική, είναι το τρίτο πανεπιστήμιο στην Αργεντινή και το πρώτο της ιδιωτικής διοίκησης στο QS Latin American University Rankings 2021. Επιπλέον, το Universidad Austral είναι το πρώτο στην Απασχολησιμότητα στο QS World University Rankings.

 • # 1 σε ιδιωτική διεύθυνση στην Αργεντινή στη Λατινική Αμερική (QS Latin American University Rankings)
 • # 1 στην Αργεντινή στην Απασχολησιμότητα (QS Graduate Employability Rankings)

145455_ranking-universidades-Universidad-Austral.png

Σχολή Επιχειρήσεων IAE

Η IAE Business School του Universidad Austral έχει το τριπλό στέμμα, μια έκφραση που χρησιμοποιείται στον τομέα των σχολών επιχειρήσεων, όταν ένα πανεπιστήμιο αποκτά τις τρεις πιο σημαντικές διεθνείς πιστοποιήσεις στην εκτελεστική εκπαίδευση, μια διάκριση που μόνο το 0,5% των σχολεία του κόσμου:

 • Σύνδεσμος για την προαγωγή των συλλογικών σχολών επιχειρήσεων (AACSB)
 • Ένωση ΜΒΑ (AMBA)
 • Ευρωπαϊκό Σύστημα Βελτίωσης Ποιότητας (EQUIS)

145460_ASCSB-Equis-AssociationofMBAs.png

Στην κατάταξη, το IAE κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων σχολών επιχειρήσεων στην Αργεντινή και τη Λατινική Αμερική.

 • # 1 στην Αργεντινή: Financial Times (Εκτελεστική Εκπαίδευση) Οικονομικά της Αμερικής (Masters) Ανοιγμα
 • # 1 Ιδιωτική διαχείριση στην Αργεντινή Eduniversal Business School Ranking 2019
 • # 2 στην Αργεντινή: QS Global MBA Rankings
 • # 7 στη Λατινική Αμερική: QS Global MBA Rankings

145458_IAEBusinessSchool.png

Σχολή Επιστημών Επιχειρήσεων (Κέντρο Αγροτικών Επιχειρήσεων)

Το Μεταπτυχιακό στη Γεωπονική Σχολή της Σχολής Επιστημών Επιχειρήσεων του Universidad Austral βρίσκεται στο παγκόσμιο βάθρο των τριών καλύτερων MBA Αγροτικών Επιχειρήσεων στον κόσμο και είναι η καλύτερη θέση στη Λατινική Αμερική. Η κατάταξη του Eduniversal είναι η πιο διάσημη σε αυτήν την κατηγορία.

 • Eduniversal: # 2 στον κόσμο MBA Agri-Business και # 1 στη Λατινική Αμερική.


145459_eduniversal.png

Νομική Σχολή

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του QS World University Rankings by Subject, το Universidad Austral κατατάσσεται 2η στην Αργεντινή και 1η στην ιδιωτική διοίκηση στον τομέα της Νομικής.

145462_ranking-universidades-Universidad-Australbysubject.png

Νοσοκομείο Austral University

Το νοσοκομείο Universidad Austral είναι το πρώτο νοσοκομείο στην Αργεντινή και ένα από τα πρώτα στον κόσμο που έλαβε την υψηλότερη πιστοποίηση στην κατηγορία "Ακαδημαϊκό Νοσοκομείο" από την Joint Commission International. Επιπλέον, είναι το πρώτο νοσοκομείο στην Αργεντινή που επαναπιστεύεται με την Joint Commission International.

145465_jointcomissioninternational.png

América Economía: # 10 από τη μόνη κατάταξη νοσοκομείων και κλινικών στη Λατινική Αμερική.

145466_America.png

Το καλύτερο διεθνές νοσοκομείο στην Αργεντινή το 2016, Διεθνής επιτροπή υγειονομικής περίθαλψης.

145467_InternationalHealthcareComission.png

Τοποθεσίες

 • Pilar

  Mariano Acosta 1611 (B1629WWA) Derqui, Pilar, Provincia de Buenos Aires, , Pilar

  • Rosario

   Paraguay 1950 (S2000FZF) Rosario, Santa Fe, , Rosario

   • Rosario

    Paraguay 1950 (S2000FZF) Rosario, Santa Fe, , Rosario

    Ερωτήσεις