Keystone logo
Universidad Camilo José Cela

Universidad Camilo José Cela

Universidad Camilo José Cela

Εισαγωγή

Ένα μοναδικό πανεπιστήμιο

Στο Πανεπιστήμιο Camilo José Cela σας προσφέρουμε ένα διαφορετικό είδος εκπαίδευσης. Μια ενεργή και δυναμική εκπαίδευση που σας προσφέρει την ευκαιρία να ζήσετε την πανεπιστημιακή σας ζωή στο έπακρο και έξω από την τάξη για να γίνετε επαγγελματίας που φιλοδοξείτε να είστε.

Το εκπαιδευτικό μας μοντέλο είναι αγκυροβολημένο σε 3 πυλώνες:

Διεπιστημονικότητα

Μοιραστείτε μαθήματα με μαθητές από άλλους βαθμούς και αποκτήστε γνώσεις πέρα από την εξειδίκευσή σας, συνδυάζοντας γνώσεις και πολιτιστικά υπόβαθρα για να αντιμετωπίσετε με βεβαιότητα τις περίπλοκες προκλήσεις του 21ου αιώνα.

Καινοτομία

Καινοτομούμε ακαδημαϊκά προγράμματα σπουδών για να εστιάσουμε σε εσάς και τη διαδικασία εκμάθησής σας. Η διδασκαλία που θα σας δοθεί στο UCJC είναι διαφορετική από την παραδοσιακή πανεπιστημιακή διδασκαλία. Ξεχωρίζουμε από άλλα πανεπιστήμια χάρη στο ανοιχτό εκπαιδευτικό μας μοντέλο και προσέγγιση που είναι πολύ πιο σχετική με τις εποχές που ζούμε.

Διεθνής

Εδώ θα γίνετε πιο ανεξάρτητοι, σας παρέχουμε εργαλεία για να κατευθύνετε την επαγγελματική σας καριέρα και να το κάνετε σε παγκόσμιο πλαίσιο. Θα διδαχθείτε από καθηγητές πρώτης κατηγορίας από πολλές διαφορετικές χώρες. Επιπλέον, μπορείτε να συμπληρώσετε το επαγγελματικό σας προφίλ με τα προγράμματα σπουδών μας στο εξωτερικό και τις διεθνείς εβδομάδες.

Η κυψέλη (La Colmena) ®

Universidad Camilo José Cela","author_url":"","source":""}" />

La Colmena®

Θα λάβετε αυτό το μοναδικό ακαδημαϊκό πρόγραμμα, παράλληλα με τις τάξεις σας. Θα σας επιτρέψει να επεκτείνετε την εκπαίδευσή σας μέσω βασικών επιστημονικών κλάδων σε έναν κόσμο όπου η ευελιξία και η εγκάρσια εγκυρότητα αυξάνουν τη ζήτηση.

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Εκεί που οι ιδέες σου ζωντανεύουν

Το UCJC είναι ένα μέρος όπου μεταδίδεται η γνώση, όπου μπορείτε να ειδικευτείτε στον τομέα της επιλογής σας, να βελτιώσετε τις γενικές σας γνώσεις και να εξελιχθείτε ως άτομο. Τα εργαστήριά μας ενθαρρύνουν τον προβληματισμό και τη συζήτηση και προσφέρουν ενεργές μεθοδολογίες διδασκαλίας/μάθησης που βασίζονται στη συνεργατική εργασία, την ανάπτυξη της δημιουργικότητας, της κριτικής σκέψης, της οπτικής σκέψης και των επικοινωνιακών δεξιοτήτων.

Πανεπιστημιακές Αίθουσες Κατοικίας UCJC

Οι αίθουσες φοιτητών του UCJC στη Μαδρίτη σας προσφέρουν όλες τις ανέσεις και ανέσεις για να νιώσετε σαν στο σπίτι σας και πάνω απ' όλα, να αφιερώσετε το χρόνο σας σε αυτό που έχετε έρθει να κάνετε, να μελετήσετε και να διασκεδάσετε. Οι εγκαταστάσεις της Πανεπιστημιούπολης και οι αίθουσες διαμονής διαθέτουν ιδανικούς χώρους που προσφέρουν γαλήνη και ησυχία, ώστε τίποτα και κανείς να μην σας διακόπτει στις ώρες συγκέντρωσης και μελέτης.

Μια διεθνής και διεπιστημονική εμπειρία

Οι αίθουσες του πανεπιστημίου UCJC απευθύνονται σε φοιτητές από όλο τον κόσμο. Η συμβίωση με όλα αυτά θα σας δώσει μια πιο σφαιρική και διεθνή προοπτική και νοοτροπία ενώ παράλληλα μαθαίνετε για άλλους πολιτισμούς, εξασκείτε γλώσσες και δημιουργείτε ένα διεθνές δίκτυο επαφών. Θα μοιράζεστε την καθημερινότητά σας με άλλους μαθητές που, όπως εσείς, έχουν μετακομίσει εδώ με έναν ξεκάθαρο στόχο: να αναπτυχθούν ακαδημαϊκά και προσωπικά.

  Κατάταξη

  Αξιολογήσεις Πανεπιστημίου QS Stars

  Το Πανεπιστήμιο έχει ενσωματωθεί στο διάσημο διεθνές σύστημα βαθμολόγησης QS Stars University Ratings, με μέσο όρο βαθμολογίας 3 στα 5. Στους τομείς της απασχολησιμότητας και των εγκαταστάσεων μας έχει απονεμηθεί η μέγιστη βαθμολογία 5 αστέρια από 5 και 4 από 5 στη διεθνοποίηση και την ολοκλήρωση.

  Τοποθεσίες

  • Madrid

   C/ Castillo de Alarcón, 49. Urb. Villafranca del Castillo, 28692, Madrid

   Ερωτήσεις