Keystone logo
Universidad CEU San Pablo

Universidad CEU San Pablo

Universidad CEU San Pablo

Εισαγωγή

Universidad CEU San Pablo - Πολυεπιστημονική τριτοβάθμια εκπαίδευση

Για περισσότερα από 90 χρόνια: Universidad CEU San Pablo έχει αφιερωθεί στο να βοηθά τους μαθητές στο δρόμο τους για επιτυχημένα μελλοντικά επαγγέλματα. Η σχολή προσφέρει ένα ευρύ φάσμα πτυχίων, διπλών πτυχίων και μεταπτυχιακών σπουδών στα ισπανικά και αγγλικά, σε πολλούς τομείς όπως Οικονομικά και Επιχειρήσεις, Επικοινωνία και Ανθρωπιστικές Επιστήμες, Αρχιτεκτονική, Μηχανική και Επιστήμη Υγείας.

Το πανεπιστήμιο έχει ένα ισχυρό διεθνές περιβάλλον, που κατοικείται από φοιτητές από περισσότερες από 70 διαφορετικές χώρες. Η ανοιχτή, κοσμοπολίτικη και πολιτιστική ατμόσφαιρα της Μαδρίτης, κάνει την πρωτεύουσα της Ισπανίας μια δημοφιλή επιλογή σπουδών στο εξωτερικό για φοιτητές από όλο τον κόσμο.

Διεθνής Συνεργασία

Με μεγάλη έμφαση στην απασχολησιμότητα, το πανεπιστήμιο προσφέρει ανταγωνιστικά προγράμματα πρακτικής άσκησης, έχοντας συμφωνίες με περισσότερες από 9.000 εταιρείες και ιδρύματα, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Πλήθος προγραμμάτων διεθνούς κινητικότητας είναι επίσης διαθέσιμα για φοιτητές, καθηγητές και ερευνητές. Το πανεπιστήμιο έχει συνεργασίες με τα πιο αναγνωρισμένα πανεπιστήμια των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, συμπεριλαμβανομένων των πανεπιστημίων Columbia, Boston University, The University of Chicago και Fordham University.

Το Πανεπιστήμιο CEU San Pablo είναι αφοσιωμένο στη δύναμη της μάθησης και της βελτίωσης και προσφέρει πολλές ευκαιρίες για υποτροφίες.

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Μελετήστε στις όμορφες πανεπιστημιουπόλεις μας στη Μαδρίτη

Το Πανεπιστήμιο διαθέτει δύο μεγάλες πανεπιστημιουπόλεις που βρίσκονται σε προνομιακές περιοχές της Μαδρίτης: Moncloa και Montepríncipe . Και τα δύο σας επιτρέπουν να σπουδάζετε σε ένα διεθνές περιβάλλον που καθορίζει τις τάσεις και να έχετε τις πιο προηγμένες εγκαταστάσεις με τις πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την εκτέλεση δραστηριοτήτων και πρακτικών: εργαστήρια, ερευνητικά κέντρα, αίθουσες υπολογιστών κ.λπ.

Επιπλέον, που βρίσκεται στην καρδιά της Μαδρίτης, το Πανεπιστήμιο διαθέτει Πολυκλινική εξειδικευμένη στην Οδοντιατρική, τη Φυσικοθεραπεία, την Ψυχολογία, τη Διατροφή και τη Διαιτολογία , όπου αντιμετωπίζονται πραγματικές περιπτώσεις και οι φοιτητές παρακολουθούν ασθενείς υπό την επίβλεψη καθηγητών.

  Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

  Οι διεθνείς φοιτητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για την υποτροφία Talent Bridge, η οποία μπορεί να τους προσφέρει μείωση στα δίδακτρα έως και 50%.

  Ζωή στην πανεπιστημιούπολη & εγκαταστάσεις

  Το CEU San Pablo University διαθέτει ένα καλά ανεπτυγμένο σύστημα υπηρεσιών για φοιτητές:

  • Βιβλιοθήκες, αθλητικές και εθελοντικές δραστηριότητες και στις δύο πανεπιστημιουπόλεις
  • Γραφεία πρακτικής άσκησης & συμβουλευτική σταδιοδρομίας
  • Διεθνές πακέτο φιλοξενίας: αναγνώριση του απολυτηρίου σας, απόκτηση άδειας παραμονής για σπουδές, άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού
  • Γλωσσικά κέντρα
  • Ιατρική και ψυχολογική βοήθεια

  Το Γραφείο Μαθητικών Υποθέσεων και Σχολικής Ζωής διαχειρίζεται εξωσχολικές δραστηριότητες με στόχο τον εμπλουτισμό της σχολικής ζωής.

  Θα θέλαμε να στραφείτε στα χόμπι σας σε ένα πανεπιστημιακό περιβάλλον και να αναπτύξετε νέα ενδιαφέροντα και σχέσεις για να συμπληρώσετε την εκπαίδευσή σας:

  • Πολιτιστικές δραστηριότητες - γαστρονομία, θέατρο, μουσική, ταινίες, όπερα, ταξίδια, λέσχη συζήτησης, διαγωνισμοί δημιουργικότητας κ.λπ.
  • Ευκαιρίες εθελοντισμού - μη κερδοσκοπικές εκστρατείες και εκστρατείες ευαισθητοποίησης, δραστηριότητες για να βοηθήσουμε όσους έχουν ανάγκη, τους φτωχούς ή τις περιθωριοποιημένες ομάδες.
  • Ποιμαντικές δραστηριότητες - ανοιχτές συζητήσεις, κοινότητες, πολιτιστικές επισκέψεις, καταφύγια, προσκυνηματικές διαδρομές, σεμινάρια, συζητήσεις κ.λπ.
  • Αθλητικές δραστηριότητες- φιλοξενούμε εσωτερικούς αγώνες και συμμετέχουμε σε τοπικά και εθνικά διαπανεπιστημιακά τουρνουά.

  Τοποθεσίες

  • Madrid

   Calle de Julián Romea,23, 28003, Madrid

  Ερωτήσεις