Keystone logo
Universidad Nebrija

Universidad Nebrija

Universidad Nebrija

Εισαγωγή

Από τη δημιουργία του, το Πανεπιστήμιο Nebrija διατήρησε τις διαφοροποιητικές αξίες του εκπαιδευτικού του μοντέλου, με βάση την ποιοτική διδασκαλία και την έρευνα ως δημιουργία γνώσης, με ολοκληρωμένη εκπαίδευση στις δεξιότητες, τις ικανότητες και τις ικανότητες όλων των μαθητών του. Αυτές είναι βασικές αρχές για την επίτευξη της ανάπτυξης του ατομικού ταλέντου και τις καλύτερες ευκαιρίες για επαγγελματική ένταξη.

Έχουμε μια φιλοσοφία «Learn by Doing», η οποία γίνεται μια μοναδική πανεπιστημιακή εμπειρία. Είναι μια ζωτικής σημασίας εμπειρία στη μετατροπή του μαθητή προς την παγκόσμια γνώση, προκειμένου να πρωταγωνιστήσει και να ηγηθεί των αλλαγών στις οποίες βυθίζεται. Η μαθήτρια «Nebrija» εστιάζει στην κατασκευή της γνώσης για τις σημαντικές προκλήσεις της ζωής.

Επίσης, υπάρχει σταθερή δέσμευση μεταξύ του Πανεπιστημίου και των εταιρειών για την ανάπτυξη κατάρτισης σε επαγγελματικές δεξιότητες, η οποία εγγυάται ποιοτική πρακτική άσκηση για τον φοιτητή, προκειμένου να επιτύχει τη φιλοδοξία του να αναπτυχθεί στη ζωή και πνευματικά κατά τη διάρκεια της πανεπιστημιακής φάσης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανεπιστημίου Nebrija και τα Ακαδημαϊκά Συμβούλια, αποτελούμενα από σχετικές προσωπικότητες, συνδέουν τις γνώσεις και το κύρος τους με τα προγράμματα μελέτης και έρευνας. Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Nebrija ξέρουν πώς να διατυπώνουν πλήρως τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους εντός της εθνικής και διεθνούς κοινωνίας στην οποία θα εκτελούν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες.

Universidad Nebrija

Τι ξεχωρίζει το Πανεπιστήμιο Nebrija;

 • Απασχολησιμότητα και προσανατολισμός προς το επάγγελμα, με πρακτική άσκηση σε εταιρείες και ιδρύματα για το 100% των φοιτητών.
 • Ακαδημαϊκή Αριστεία με εξατομικευμένη διδασκαλία σε μικρές ομάδες, την εγγύτητα μεταξύ δασκάλων και μαθητών και τη συνάντηση των σχετικών ανθρώπων από τον ακαδημαϊκό και επαγγελματικό κόσμο.
 • Διεθνοποίηση με διγλωσσία διεθνών φοιτητών στη Μαδρίτη και με προγράμματα στο εξωτερικό, μια από τις βασικές εμπειρίες πριν από την ολοκλήρωση των σπουδών.
 • Η παιδαγωγική καινοτομία με χώρους γνώσης και απασχόλησης είναι δημιουργική, επιχειρηματική και αλληλεπιδρά στο πανεπιστήμιο με όλους τους τομείς, όπως ο τομέας του αυτοκινήτου, των παραστατικών τεχνών, των διεθνών σχέσεων, της επικοινωνίας κ.λπ.

Ποιος ήταν ο Antonio de Nebrija

Ο Elio Antonio Nebrija γεννήθηκε στην Lebrija (Σεβίλλη) - εξ ου και το ψευδώνυμό του - το 1441. Σπούδασε ανθρωπιστικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Σαλαμάνκα και συνέχισε τις φιλολογικές του σπουδές στην Μπολόνια, όπου αλληλεπιδρά με τον ιταλικό ανθρωπισμό. Η διδασκαλία του ξεκίνησε στο Πανεπιστήμιο της Σαλαμάνκα, στο οποίο αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ζωής του. Κλήθηκε από τον Καρδινάλιο Cisneros, πήγε στο Πανεπιστήμιο της Alcalá για να συμμετάσχει στην έκδοση της Βίβλου Polyglot, ένα έργο που εγκατέλειψε λόγω διαφορών με την ομάδα των μεταφραστών. Τα τελευταία χρόνια της ζωής του πέρασαν διδάσκοντας στο Πανεπιστήμιο της Alcalá, όπου πέθανε το 1522.

Ο επιφανής ανθρωπιστής αγωνίστηκε καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής του για να ανακτήσει τα καλλιεργημένα Λατινικά που μίλησαν από τον Cicero και τον Quintilian και αυτό χάθηκε υπέρ της χυδαίας ομιλίας. Γι 'αυτό, βασίστηκε στη φυσική μέθοδο, η οποία ξεκίνησε από μια καλή γνώση της ρομαντικής γλώσσας - τη γλώσσα των ανθρώπων -, ως το καλύτερο μέσο για να αποφευχθεί η απώλεια των καλλιεργημένων Λατινικών.

Μεταξύ των έργων του ξεχωρίζουν: Εισαγωγή latinae (1481), Lexicon latino-castellanum et castellano-latinum (1492), Gramática castellana (1492) και Reglas de orthographia en la lengua castellana (1517). Από όλα αυτά, το πιο σημαντικό, για το αντίκτυπο που είχε στην ισπανική φιλολογία, είναι αυτό για την καστιλιανή γραμματική, η οποία είναι η πρώτη κωδικοποίηση μιας σύγχρονης γλώσσας, και του οποίου ο πρόλογος είναι αφιερωμένος στη βασίλισσα Isabel της Καθολικής.

Εσωτερικό σύστημα διασφάλισης ποιότητας

Το Εσωτερικό Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας είναι το σύνολο τεκμηριωμένων διαδικασιών απαραίτητων για τη διαχείριση και τον έλεγχο της σωστής ανάπτυξης της καθημερινής δραστηριότητας του Πανεπιστημίου Antonio de Nebrija. Μέσω του IQAS, αναλύονται οι ανάγκες, καθορίζονται οι διαδικασίες και διατηρείται η παρακολούθηση, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα συνεχή βελτίωση.

Αυτό καθιστά το εσωτερικό σύστημα διασφάλισης ποιότητας ένα ζωντανό έγγραφο, το οποίο πρέπει να αναθεωρηθεί και να προσαρμοστεί καθώς ο οργανισμός ή οι δραστηριότητές του αλλάζουν.

Πρόκειται για ένα μοναδικό σύστημα που περιλαμβάνει όλα τα κέντρα και τα σχολεία από τα οποία αποτελείται, καθώς και τις αντίστοιχες διαδικασίες τους. Προετοιμάστηκε από την Τεχνική Μονάδα Ποιότητας (TUQ), υπό την Πρύτανη του Πανεπιστημίου, με τη συνεργασία όλων των τμημάτων, ακαδημαϊκών και διοικητικών, από τα οποία είναι δομημένη. Για το σκοπό αυτό, η TUQ έλαβε υπόψη τις κατευθυντήριες γραμμές που προώθησε η ANECA μέσω του προγράμματος AUDIT, το οποίο στοχεύει να καθοδηγήσει τα πανεπιστήμια στο σχεδιασμό συστημάτων εσωτερικής διασφάλισης ποιότητας.

Universidad Nebrija

Βραβεία / Κατάταξη

Η δέσμευση του Πανεπιστημίου Nebrija στην ακαδημαϊκή αριστεία, η κατάρτιση σε κορυφαίες εταιρείες, η καινοτομία σε πολυεπιστημονικά προγράμματα και η διεθνής εκπαίδευση, τοποθετούν το Πανεπιστήμιο Nebrija στις κορυφαίες θέσεις των πιο σημαντικών πανεπιστημιακών κατατάξεων.

Το Πανεπιστήμιο Nebrija είναι μια ασφαλής επιλογή και τα δεδομένα το επιβεβαιώνουν.

Οι βαθμολογίες αναγνωρίζουν ότι το Πανεπιστήμιο Nebrija βρίσκεται σε υψηλή απόδοση στο πανεπιστήμιο, συνέπεια των διαφοροποιημένων στοιχείων μας:

 • Ακαδημαϊκή Αριστεία
 • Απασχολησιμότητα
 • Διεθνής προσανατολισμός

Κατάταξη

 • U-Ranking 2018 του Ιδρύματος BBVA και του Ινστιτούτου Οικονομικής Έρευνας (IVIE).
 • QS Stars International Ranking - Κατάταξη QS World University 2019.
 • Κατάταξη διαφάνειας Πανεπιστημίου 2018 του Ιδρύματος Δέσμευσης και Διαφάνειας.
 • Αναγνώριση της Γραμματείας Ανώτατης Εκπαίδευσης, Επιστήμης, Τεχνολογίας και Καινοτομίας του Εκουαδόρ (SENESCYT).
 • Global Ranking CEO Magazine - Πρόγραμμα MBA του Nebrija Business School.
 • Παγκόσμιο TOP 100 Best Masters στον τομέα της Επιχειρηματικότητας.
 • Αναγνώριση του Υπουργείου Παιδείας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.
 • Madri + d Foundation - DOCENTIA - NEBRIJA Μοντέλο.
 • Κατάταξη 250 μεταπτυχιακών προγραμμάτων από τον El Mundo - Δύο βαθμοί από το Πανεπιστήμιο Nebrija ξεχωρίζουν στην κατάταξη.
 • Κατάταξη CYD - από το Fundación de Conocimiento y Desarrollo (Ίδρυμα γνώσης και ανάπτυξης).

Universidad Nebrija

Τοποθεσίες

 • Madrid

  Calle de Santa Cruz de Marcenado,27, 28015, Madrid

 • Berzosa

  Calle del Hostal, 28248 Hoyo de Manzanares, Madrid, Spain, 42351, Berzosa

  • Madrid

   Calle de Santa Cruz de Marcenado, 27, 28015, Madrid

  Ερωτήσεις