Keystone logo
Universitat de Girona

Universitat de Girona

Universitat de Girona

Εισαγωγή

Το Πανεπιστήμιο της Girona είναι δημόσιο ίδρυμα που ενσωματώνεται στο δημόσιο πανεπιστημιακό σύστημα της Καταλονίας, υπερέχει στη διδασκαλία και την έρευνα και συμμετέχει στην πρόοδο και την ανάπτυξη της κοινωνίας μέσω της δημιουργίας, της μετάδοσης, της διάδοσης και της κριτικής της επιστήμης , την τεχνική, τις ανθρωπιστικές επιστήμες, τις κοινωνικές επιστήμες και την υγεία και τις τέχνες. Αποτελεί έναν οικονομικό και πολιτιστικό κινητήρα της γύρω περιοχής και εκφράζει την προοπτική της καθολικότητας και του ανοίγματος σε όλες τις παραδόσεις, τις προόδους και τους πολιτισμούς του κόσμου.

183918_photo-1571260899304-425eee4c7efc.jpg

25 λόγοι για να σπουδάσουν στο UdG

Το UdG είναι η ποιότητα της διδασκαλίας, η διεθνής αναγνώριση, οι πρακτικές άσκησης σε επιχειρήσεις και η δυνατότητα μελέτης στο κέντρο μιας ενεργού, καλλιεργημένης πόλης ανθρώπινου μέτρου.

 1. Διδασκαλία και έρευνα. Στα 25 χρόνια λειτουργίας του, το Πανεπιστήμιο της Girona διακρίθηκε για τη διδασκαλία και την έρευνα στους τομείς της τέχνης και των ανθρωπιστικών επιστημών, των επιστημών, των επιστημών υγείας, των κοινωνικών και νομικών επιστημών, της μηχανικής και της αρχιτεκτονικής. Είναι το δωδέκατο κρατικό πανεπιστήμιο μεταξύ 66 ετών, σύμφωνα με την ταξινόμηση του CyD.
 2. Πολυεπιστημονική και εγκάρσια εκπαίδευση. Σας προσφέρουμε μια πολυεπιστημονική και εγκάρσια εκπαίδευση: 48 βαθμούς και έντεκα διπλός βαθμός σε όλους τους τομείς της γνώσης σας προετοιμάσει για το επαγγελματικό μέλλον ως κριτικός πολίτης με τον κόσμο γύρω σας, αντανακλαστικό και παρατηρητικό.
 3. Τρία αστικά πανεπιστήμια. Οι πανεπιστημιουπόλεις UdG είναι αστικές, βιώσιμες, προσιτές και έχουν παγκόσμια οφέλη. Ακριβώς στη μέση του Barri Vell, στο κέντρο της πόλης και στο Montilivi, σε χώρους ενσωματωμένους σε πράσινο περιβάλλον.
 4. Μια πανεπιστημιακή πόλη Θα ζήσετε και θα σπουδάσετε σε μια πανεπιστημιακή πόλη. Η Χιρόνα είναι πολιτισμός και πρόοδος, είναι ενεργή και δυναμική. και είναι μία από τις δέκα καλύτερες πόλεις στην Ευρώπη για μια απόδραση (σύμφωνα με το The Guardian, 2016).
 5. Κοντά σε σας Θα λάβετε προσωπική προσοχή, με μικρές ομάδες, καθοδήγηση και ένα κέντρο πληροφόρησης και συμβουλών ειδικά σχεδιασμένο για εσάς.
 6. Εκπαίδευση σε γλώσσες και πρακτική εξάσκηση στο εξωτερικό. Σας βοηθάμε να προχωρήσετε περισσότερο: θα βρείτε γλωσσική κατάρτιση, πρακτική εξάσκηση στο εξωτερικό, μαθήματα στα αγγλικά και ένα διεθνές πρόγραμμα κινητικότητας με πάνω από 400 πανεπιστήμια προορισμού για να διαλέξετε. Η Υπηρεσία Γλωσσών, με τα μαθήματά της, θα σας βοηθήσει να φτάσετε στο επίπεδο που απαιτείται από το πτυχίο.
 7. Συμμετοχή στην επικράτεια. Το UdG είναι παρόν στην οριοθέτηση της Girona με ερευνητικά κέντρα, ινστιτούτα και καρέκλες. Και έχει τα κέντρα που συνδέονται με την οριοθέτηση της Βαρκελώνης.
 8. Είμαστε διεθνείς Δημιουργούμε συμφωνίες συνεργασίας με ξένα πανεπιστήμια για την πραγματοποίηση διδακτικών και ερευνητικών παραμονών, από τη Νότια Αμερική μέχρι τον μεσογειακό κύκλο, τον διασυνοριακό χώρο και την Κίνα.
 9. Είμαστε υποστηρικτικοί. Ασχολούμαστε με τον κόσμο: περισσότεροι από 1.000 φοιτητές UdG συμμετέχουν ενεργά σε δράσεις αλληλεγγύης με αναπτυσσόμενες χώρες και σε καταστάσεις ανθρωπιστικής κρίσης.
 10. Οικονομικός και κοινωνικός μηχανισμός. Δημιουργούμε συμμαχίες με δημόσιους φορείς (δήμους, συμβούλια, συμβούλια κομητειών ...) και ιδιωτικούς φορείς για την προώθηση της γνώσης.
 11. Καινοτομία και εφαρμοσμένη έρευνα. Με το τομεακό πανεπιστημιακό πρόγραμμα, το UdG γίνεται η αιχμή του δόρατος της εφαρμοσμένης καινοτομίας και έρευνας: διευκολύνεται έτσι η σχέση μεταξύ εταιρειών και ιδρυμάτων σε διάφορους κοινωνικοοικονομικούς τομείς.
 12. Πρωτοπόρος σε ερευνητικά έργα. Το UdG είναι πρωτοπόρος στην απόκτηση ερευνητικών προγραμμάτων, όπως δημοσιεύεται έρευνα και σε ποσότητα επιστημονικών δημοσιεύσεων.
 13. Διεθνής αναγνώριση της έρευνας. Οι περισσότερες από εκατό ερευνητικές ομάδες, 24 τμήματα, 12 ερευνητικά ινστιτούτα και 31 καρέκλες παράγουν διεθνώς αναγνωρισμένη ποιοτική έρευνα.
 14. Έδρα των ερευνητικών ιδρυμάτων της Generalitat. Τέσσερα ερευνητικά ινστιτούτα της Generalitat έχουν την έδρα τους στο UdG.
 15. Χαιρετίζουμε ταλέντο. Μεγάλοι στοχαστές, δημιουργοί, ερευνητές και σύγχρονοι επιστήμονες μένουν στο UdG.
 16. Μεταφέρουμε την τεχνολογία στην κοινωνία. Στο UdG υπάρχουν τέσσερις ομάδες TECNIO, εμπειρογνώμονες σε θέματα μεταφοράς και με την ικανότητα παροχής υπηρεσιών τεχνολογικής καινοτομίας σε εταιρείες στην Καταλονία.
 17. Καινοτόμες εταιρείες και ερευνητικές ομάδες. Το Πάρκο Επιστήμης και Τεχνολογίας διαθέτει περισσότερες από εκατό εταιρείες και καινοτόμες ομάδες έρευνας που οδηγούν στην τεχνολογική έρευνα.
 18. Αριστεία στον τουρισμό και στο Erasmus. Έχουμε ένα από τα καλύτερα τουριστικά στούντιο στην Ισπανία και διοργανώνουμε ένα διεθνές κύρος Erasmus Mundus.
 19. Δεσμευόμαστε να διδάξουμε την καινοτομία. Η εφαρμογή της μάθησης βάσει προβλημάτων είναι ένα από τα πιο επαναστατικά προγράμματα της τρέχουσας εκπαίδευσης και διεξάγεται στο UdG.
 20. Καλή προσόντα στις δοκιμές MIR. Η ποιοτική διδασκαλία δίνει συγκεκριμένα αποτελέσματα: ο βαθμός του 86% των πρώτων ιατρών του UdG στο MIR υπερβαίνει τον κρατικό μέσο όρο.
 21. Πρακτική άσκηση σε εταιρείες. Σας προετοιμάζουμε για το επαγγελματικό σας μέλλον με περισσότερες από 1.500 συμφωνίες πρακτικής άσκησης με εταιρείες και ιδρύματα για την ολοκλήρωση της ακαδημαϊκής κατάρτισης και ενός μακροπρόθεσμου προγράμματος εξωτερικής πρακτικής άσκησης για την προώθηση της απασχολησιμότητας.
 22. Υποτροφίες και υποτροφίες. Σας προσφέρουμε περισσότερα από 7 εκατομμύρια ευρώ σε υποτροφίες και υποτροφίες σπουδών.
 23. Εξοπλισμός και υπηρεσίες ποιότητας. Στο UdG έχετε όλα όσα χρειάζεστε: τη βιβλιοθήκη, με περισσότερα από 10.000 τετραγωνικά μέτρα και ανοιχτά 338 ημέρες το χρόνο, αίθουσες σπουδών, αίθουσες υπολογιστών, αίθουσα προβολής για προσομοίωση δοκιμών ... Είμαστε οι πρώτοι Καταλανικό πανεπιστήμιο σε εργαστηριακούς χώρους για κάθε 100 μαθητές.
 24. Διδάσκαλοι και διεθνείς τίτλοι σπουδών. Μπορείτε να συνεχίσετε την εκπαίδευσή σας με ένα ευρύ φάσμα 44 επαγγελματικών και ερευνητικών μάστερ και 8 διεθνών διπλών βαθμών.
 25. Αθλητισμός, αναψυχή και πολιτισμός. Προσθέστε στην εμπειρία του πανεπιστημίου την απόλαυση του αθλητισμού, την προσπάθεια συνεργασίας και αλληλεγγύης, τον καρδιακό παλμό του συνδέσμου, το συναίσθημα των castells, την Θεατρική τάξη, τη Χορωδία του UdG και πολυάριθμες πολιτιστικές δραστηριότητες: συνέδρια, συναυλίες, και τον Δήμαρχο της Fiesta του Πανεπιστημίου της Χιρόνα.

183919_photo-1461280360983-bd93eaa5051b.jpg

Τοποθεσίες

 • Girona

  Plaza de Sant Domènec, 3 Edificio Les Àligues 17004 Girona, , Girona

Ερωτήσεις