Keystone logo
Université Catholique de Bukavu

Université Catholique de Bukavu

Université Catholique de Bukavu

Εισαγωγή

ΟΚαθολικό Πανεπιστήμιο του Μπουκάβου (UCB) Ένωση, είναι ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια που συνθέτουν το Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό. Βρίσκεται στην πρωτεύουσα της επαρχίας Νότιο ΚίβουΗ ανατολική περιοχή της χώρας Πατρίς Λουμούμπα Emery, ο θεσμός της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης ιδιωτικού δικαίου δημιουργήθηκε 21, Νοεμβρίου του 1989 με διάταγμα του εξοχότητά του Monseigneur Aloys MULINDWA Mutabesha, Αρχιεπίσκοπος του Μπουκάβου.

Σύμφωνα με τον Κώδικα του Κανονικού Δικαίου, με κανόνια του 807-814 και την Αποστολική Σύνταγμα Ex Corde Ecclesiae, 15 Αυγούστου 1990 σχετικά με Καθολικής πανεπιστήμια και ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ηUCB λάμπει με την εκπαίδευση για την συντριπτική κοινωνικών στόχων σε ένα περιοχή του Κίβου, Με ένα δίκτυο σχολείων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που παρέχει το καλύτερο από τους μαθητές του. Νομικά, λειτουργεί με βάση το διάταγμα του ESURS / CABMIN / 1231/91 του Υπουργού Ανώτατης Εκπαίδευσης, του Πανεπιστημίου και Επιστημονικής Έρευνας? Παραγγελία αρ ESURS / CABMIN / Α5 / 175/95 εγκριθεί και αναγνωρισμένους τίτλους σπουδών που εκδίδονται από αυτό? η οριστική συμφωνία διάταγμα αριθ 06/106 υπεγράφη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στις 12 Ιουνίου 2006. Το Καθολικό Πανεπιστήμιο του Μπουκάβου είναι σήμερα ένα από τα λίγα στην χώρα που επιτρέπεται να διεξάγει εκπαίδευση σε μεταπτυχιακό μετά την απόφαση του Υπουργείου Ανώτατης Εκπαίδευσης, του Πανεπιστημίου και Επιστημονικής Έρευνας Νο 020 από 2 Απρ 2008.

Με καταστατικό, ηΚαθολικό Πανεπιστήμιο του Μπουκάβου επιδιώκει τους ακόλουθους κύριους στόχους:

  • Οργανώστε πανεπιστημιακή διδασκαλία των επιστημών σε όλες τις μορφές της, για την προώθηση του Κονγκό πνευματικής πλαισίων και να συμβάλουν στην κοινωνικοοικονομική ανάπτυξη της χώρας και ιδιαίτερα στην επαρχία του Νότιου Κίβου?
  • Εκτελέστε την επιστημονική έρευνα και δημοσίευση επιστημονικών μελετών σε οποιοδήποτε υλικό?
  • Καθιέρωση εθνικών και διεθνών επιστημονικών συνεργασία με σκοπό τη διασφάλιση της επιστημονικής ανάπτυξης προσαρμοσμένο στις ανάγκες και την κουλτούρα του λαού του Κονγκό?
  • Φέρτε τους νέους φοιτητές να κατανοήσουν τα προβλήματα της κοινωνίας, να συμβάλει ενεργά στην επίλυση και να φέρει την υποστήριξή τους στην ομαλή ένταξη του πολιτισμού του Κονγκό στον παγκόσμιο πολιτισμό?
  • Οργανώστε την τριτοβάθμια εκπαίδευση στην επιστήμη και την τεχνολογία και τη διεξαγωγή επιστημονικής έρευνας και τη δημοσίευση των επιστημονικών μελετών, σε συνεργασία με άλλα εκπαιδευτικά και ερευνητικά ιδρύματα, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο?
  • Συμβολή στην ανάπτυξη της επαρχίας και της χώρας από την παροχή εμπειρογνωμοσύνης.
ETK

ΟΚαθολικό Πανεπιστήμιο του Μπουκάβου διοργανώνει την ποιότητα της εκπαίδευσης μέσω της Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης (Οικονομική Διαχείριση, Αγροτικής Οικονομίας, Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις) δεξιά (Δημόσιο, Ιδιωτικό και δικαστικές, οικονομικές) ιατρική (Γενικά, η χειρουργική επέμβαση και τον τοκετό, ιατρική ειδικότητα, Παιδιατρικής, Χειρουργικής και Γυναικολογίας) Γεωπονικών Επιστημών (Φυτική και Επιστημών Εδάφους) επιστήμη (Επιστήμης Υπολογιστών) Κοινωνικών Επιστημών. ένα Σχολή Αρχιτεκτονικής και Πολεοδομίας λειτουργεί από το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018.

Τρεις χιλιάδες σαράντα έξι (3046) Οι φοιτητών που εγγράφονται σε όλους τους κύκλους για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 το οποίο χίλια 8-127 (1827) άνδρες και χίλιες διακόσιες δεκαεννέα (1219) γυναίκες. Μια ακαδημαϊκού προσωπικού, αύξηση των επιστημονικών όλα αυτά τα χρόνια παρέχει εκπαίδευση κατά πλήρη απασχόληση. Μια διοικητική, τεχνική και ειδικευμένων εργαζομένων συμβάλλει στους θεμελιώδεις στόχους τηςπανεπιστήμιο. Σήμερα διαθέτει εγκαταστάσεις οι οποίες βελτιώνουν συνεχώς σε αναζήτηση μιας διαρκούς ποιότητας των υπηρεσιών της. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στην πανεπιστημιούπολη Bugaboνα Kalamboνα Karhale και εντός των τοιχωμάτων του Μπουκάβου αναφοράς του Επαρχιακού Γενικού Νοσοκομείου θέση του αμφιθεάτρου Ιατρική Σχολή. Ένα τροχαίο υλικό προσαρμοσμένα για τη μεταφορά του προσωπικού και των φοιτητών, η γενική μηχανογράφηση του συστήματος, το άνοιγμα της εκπαίδευσης, όπως κάθε εθνικό αδιακρίτως σε αλλοδαπούς και τη διαχείριση των αποτελεσμάτων τους ένα θεσμικό όργανο κάνει αναφοράς στην επαρχία και τη χώρα.

Ένα πλαίσιο κατάρτισης ανταποκρίνονται στους όρους πανεπιστημιακής λειτουργίας επιτρέπει τους μαθητές να αναπτύξουν καλύτερα τόσο θεωρητική μάθηση και την πρακτική. Ένα κέντρο υπολογιστών σε μια δωρεάν υπηρεσία για τους φοιτητές και το προσωπικό, μια βιβλιοθήκη πάνω από 38.295 τόμους, ένα Γενικό Νοσοκομείο Επαρχιακό στο Μπουκάβου αναφοράς διαχειρίζεταιΚαθολικό Πανεπιστήμιο του ΜπουκάβουΈνα Κέντρο Αριστείας για την εκπαίδευση των δημοσίων υπαλλήλων που χρηματοδοτούνται από την Παγκόσμια Τράπεζα και την κυβέρνηση του Κονγκό από κοινού, αγροκτήματα 100 εκταρίων Kavumu και 60 εκτάρια Mulume-Munene, μια έκταση 80 στρεμμάτων η οποία σταδιακά σε πανεπιστημιούπολη Kalambo αποτελούν UBC αναφοράς.

Η CEGEC (Μελέτη και Κέντρο Εκπαίδευσης για τη διαχείριση και την πρόληψη των συγκρούσεων στην περιοχή των Μεγάλων Λιμνών της Αφρικής - Νομική Σχολή), η CEGEMI (Κέντρο για την Έρευνα και την εμπειρία διαχείρισης στον τομέα των ορυχείων), η CERDHO (δικαιώματα ερευνητικό Κέντρο του ανθρώπου και του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου), η CEFOSAR (Κέντρο μελετών και αναπαραγωγική υγεία εκπαίδευση), η CREBAC (Βιοηθικής Κέντρο), Cappa (Κέντρο υποστήριξης την προώθηση της γεωργικής παραγωγής), LEAD (Εργαστήριο για την οικονομία που εφαρμόζεται για την ανάπτυξη), η Μονάδα ΜΜΕ Έναρξη (Μονάδα διαχείρισης σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις), οι ITADES (Ινστιτούτο Επεξεργασίας και στατιστική ανάλυση δεδομένων ) ... είναι ερευνητικά κέντρα στην περιφερειακή και διεθνή διάσταση και μια περιοχή της έρευνας και της μάθησης μέλος της Διεθνής Ομοσπονδία των Καθολικών Πανεπιστημίων (IFCU)ΗAgence Universitaire de la Francophonie (AUF)ΗΣύλλογος Αφρικής Πανεπιστημίων (AAU), ΟΈνωση Πανεπιστημίων και Ινστιτούτων Καθολική Ηγούμενοι της Αφρικής και της Μαδαγασκάρης (ACUHIAM)ΗΚαθολικό Πανεπιστήμιο του Μπουκάβου έχει αρκετές εταίρων σε τοπικό, περιφερειακό και διεθνές, όπως IITA και CIALCA RUFORUM. Σούπερ Lacus Ac Montes splendens, ηΚαθολικό Πανεπιστήμιο του Μπουκάβου λάμπει για είκοσι επτά χρόνια πάνω από τη μαγευτική λίμνη Κίβου και στους λόφους πάνω. Περήφανοι για τους καρπούς της που τώρα απαιτείται σε όλους τους τομείς, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, συνεχίζει την αναζήτησή της για την ποιότητα της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης για να κρατήσει τις μπροστινές σειρές.

Στην αναζήτηση για την τελειότητα, το καλύτερο είναι ακόμα να έρθει!

πανεπιστημιούπολη μας

Το Καθολικό Πανεπιστήμιο του Μπουκάβου οργανωμένη διδασκαλία του σε τέσσερις πανεπιστημιουπόλεις μεταξύ των οποίων και Bugabo αυτή του Karhale, το Kalambo και ότι το Επαρχιακό Γενικό Νοσοκομείο αναφοράς Μπουκάβου.

Campus Bugabo

Στο λόφο της Bugabo, είναι ένα θαυμάσιο ιστορικό κτήριο που στεγάζει σήμερα τα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης, συμπεριλαμβανομένων και Πρύτανης, Αντιπρύτανης, του Γενικού Διευθυντή και της Κεντρικής Βιβλιοθήκης. Στο πρόσφατα ανακαινισμένο μέρος παράρτημά της λειτουργεί το Κέντρο Αριστείας για την εκπαίδευση των δημοσίων υπαλλήλων, καθώς και τη διδασκαλία μεταπτυχιακών στα Νομικά και Οικονομικά. Ήταν παλιότερα ένα παρεκκλήσι - Αγ Therese - και αργότερα η έδρα του συντονισμού των επιδοτούμενων σχολείων ως Καθολική Αρχιεπισκοπή αποφάσισε να μεταφέρει από τη δημιουργία του το 1989, το Πανεπιστήμιο μπορεί να οργανώσει εκεί διδασκαλίες του.

ETK

Campus Karhale

Λίγο πιο πάνω είναι η πανεπιστημιούπολη Karhale στο λόφο με το ίδιο όνομα. Πρώην ιατρικό εργαστήριο επαρχία, το κτίριο αποτελείται από δύο ορόφους και ισόγειο στεγάζει τη Σχολή Γεωπονίας και ένα σπίτι για τους μαθητές. Είπε πάλι Laboratoire Dr André Lurhuma Zirhimw'abago, στη μνήμη αυτού του γενναίου γιατρός και ερευνητής που ειδικεύεται στη χειρουργική και του τοκετού πέθανε τον Ιούνιο του 1995? αυτό το κτίριο περιλαμβάνει αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήρια ερευνών σε Γεωπονίας και προσαρτάται αμφιθέατρο φιλόξενο πρωτοετών φοιτητών στη Βιολογία και την Ιατρική.

1

Το αμφιθέατρο Stanislas Haumont

Καταλαμβάνει το δικαίωμα Επαρχιακό Γενικό Νοσοκομείο Μπουκάβου αναφοράς είναι μια άλλη περιοχή της μάθησης. Η Ιατρική Σχολή λειτουργούν και χρησιμοποιεί το HGPRB, που διευθύνεται από το Καθολικό Πανεπιστήμιο της Μπουκάβου και την εφαρμογή μαθήματα νοσοκομείο. Καθηγητές που παρέχουν τα μαθήματα στη Σχολή εμπλέκονται επίσης στη διοίκηση της φροντίδας σε αυτό το νοσοκομείο της επαρχίας ενδιαφέροντος.

2

Campus Kalambo

3

Kalambo Η περιοχή αποτελείται από 80 εκτάρια και αντιπροσωπεύει το μέλλον του Καθολικού Πανεπιστημίου του Μπουκάβου καλείται να εξοφλήσει πλήρως τις επόμενες ημέρες. Σε απόσταση περίπου είκοσι χιλιομέτρων από την πόλη του Μπουκάβου, πάνω σε ένα λόφο με θέα στη λίμνη Κίβου, ένα τεράστιο έργο βρίσκεται σε εξέλιξη. Όσον αφορά το πανεπιστημιακό συγκρότημα που θα κατασκευαστεί ήδη ολοκληρώσει δύο κύρια κτίρια κάθε κατοικιών τα Τμήματα Οικονομικών Επιστημών, Νομικής και Επιστημών εγκατασταθεί εκεί από το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014? των κατοικιών για τους μαθητές και ένα εργαστήριο γεωπονία, σε συνεργασία με IITA.

Τοποθεσίες

  • Bukavu

    Bugabo 02, Av. de la Mission, Commune de Kadutu Bukavu RD Congo , , Bukavu

Ερωτήσεις