Keystone logo
Université Du Québec En Outaouais UQO

Université Du Québec En Outaouais UQO

Université Du Québec En Outaouais UQO

Εισαγωγή

Σχετικά με το UQO


Το Πανεπιστήμιο του Κεμπέκ στην Outaouais, για τη χαρά της μάθησης

Θεωρείται ως πανεπιστήμιο της οποίας η ανθρώπινη διάσταση διευκολύνει τη μάθηση και τον προβληματισμό. Το Πανεπιστήμιο του Quebec Outaouais (UQO) έχει αναπτυχθεί, εξελίξει και προσαρμόσει τα προγράμματά του στο ρυθμό των αναγκών των πελατών του, λαμβάνοντας συγχρόνως υπόψη τα χαρακτηριστικά του περιοχή.

Με την ιδιότητα του μέλους του δικτύου Université du Québec, η UQO μπορεί να βασιστεί στους εκπαιδευτικούς πόρους και τις κοινές υπηρεσίες του μεγαλύτερου πανεπιστημιακού συστήματος στον Καναδά.

Βρίσκεται στο Gatineau, στην καρδιά του Outaouais, το UQO στεγάζεται σε δύο περίπτερα σε μικρή απόσταση μεταξύ τους και απολαμβάνει γεωγραφικού και πολιτιστικού πλεονεκτήματος. Έχει το πλεονέκτημα ότι βρίσκεται σε μια συνοριακή περιοχή που χαρακτηρίζεται από την πλούσια παρουσία δύο πολιτισμών που ζουν στο ρυθμό των ταραχώδεις δραστηριότητες της ομοσπονδιακής πρωτεύουσας, την Οττάβα. Όχι μόνο σε αστικές περιοχές, η UQO προσφέρει επίσης υπηρεσίες στην περιφέρεια και εργάζεται για να αυξήσει την παρουσία της στις περιφέρειες τα επόμενα χρόνια.

Από το 2010, το UQO βρίσκεται επίσης στο Saint-Jérôme σε ένα νέο κτίριο 10.132 τετραγωνικών μέτρων, χτισμένο στη γωνία των οδών St. Joseph και Labelle, με θέα στο δημαρχείο. Αυτή η νέα πανεπιστημιούπολη φιλοξενεί περισσότερους από 2.000 φοιτητές. Υπάρχουν αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήρια διδασκαλίας και έρευνας, βιβλιοθήκη, βιβλιοθήκη didac, γραφεία, διοικητικοί χώροι, χώροι συνάντησης φοιτητών και βοηθητικές υπηρεσίες όπως καφετέρια και βιβλιοπωλείο. σε 6 ορόφους.

Μέσα από τα μαθήματά του που σχηματίζονται από μικρές ομάδες μαθητών και την ποιοτική προγύμναση που προσφέρει, το UQO δίνει μια γεύση για μάθηση, οικοδόμηση μιας καριέρας και επιτυχία της ζωής του. Δεν είναι πολύ μεγάλο, δεν είναι πολύ μικρό, πιο ανθρώπινο και πιο φιλικό! Αυτό προσελκύει τους 7.500 φοιτητές που εγγράφονται κυρίως από την Outaouais, αλλά και από το Ανατολικό Οντάριο και το υπόλοιπο Κεμπέκ. Η φήμη του UQO έχει ακόμη διασχίσει σύνορα και προσελκύει όλο και περισσότερους φοιτητές από ξένες χώρες.


Όραμα του UQO


Όλες οι δυνάμεις της κοινότητάς μας συγκλίνουν προκειμένου να πραγματοποιήσουν κινητοποίηση έργων που δίνουν ζωή στο όραμά μας: «Για να είμαστε πιο κοντά, να προχωρήσουμε περισσότερο! ».

Ατομικά και συλλογικά, εστιάζουμε τις προσπάθειές μας στις ακόλουθες τρεις στρατηγικές κατευθύνσεις: τον εμπλουτισμό της φοιτητικής εμπειρίας, τη δημιουργία προγραμμάτων και την ανάπτυξη της έρευνας καθώς και την επίδραση του πανεπιστημίου μας.


2020

 • εστιάζουμε τις προσπάθειές μας στον πρωταρχικό σκοπό να δίνουμε νόημα σε όλες τις ενέργειές μας: τους μαθητές μας.
 • τολμούμε να καινοτομούμε στα προγράμματα, τις υπηρεσίες και τις δράσεις μας με στόχο την αειφόρο ανάπτυξη.
 • βασιζόμαστε στη συνεργασία και την αμοιβαία βοήθεια για να δημιουργήσουμε ουσιαστικούς δεσμούς και να μας προωθήσουμε περαιτέρω και περισσότερο.

Μαζί, μεταμορφώνουμε την εμπειρία των σπουδαστών στο UQO.


Αποστολή της UQO


UQO: η υψηλότερη έκφραση της γνώσης, της έρευνας και της δημιουργίας

Το Université du Québec en Outaouais, μέλος του δικτύου Université du Québec, είναι ένα δημόσιο πανεπιστήμιο και ερευνητικό ίδρυμα γαλλικής γλώσσας που βρίσκεται στην Outaouais και τους Laurentians. Σε ένα περιβάλλον ευνοϊκό για την ανθρώπινη αλληλεπίδραση, το UQO, ένα κόμβο για την πρόσβαση στη γνώση, εκπαιδεύει ειδικευμένους πτυχιούχους σε κάθε κύκλο και διεγείρει την επιστημονική έρευνα και τη δημιουργία.

Οι σπουδαστές του UQO βρίσκονται στο επίκεντρο της αποστολής του. Επωφελούνται από την ποικιλομορφία των προγραμμάτων της, καθώς και την αριστεία της διδασκαλίας και της έρευνας χάρη στους έμπειρους καθηγητές και ικανό προσωπικό.

Η UQO συμμετέχει ενεργά στην οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη του πληθυσμού των εδαφών που εξυπηρετεί μέσω της συμμετοχής της στην κοινότητα. Συνδέεται τόσο με τις περιφερειακές όσο και με τις διεθνείς πραγματικότητες, η UQO αποτελεί στρατηγικό παράγοντα που συμβάλλει στην προώθηση της κοινωνίας μέσω των συνεργασιών και των σχεδίων της.


Τιμές του UQO


Η υπέρβαση του εαυτού

Το UQO προσφέρει στους φοιτητές του μια ακαδημαϊκή εμπειρία που είναι τόσο ελκυστική όσο και ικανοποιητική, βασισμένη στην επιθυμία να ανακαλύψουν, να δομήσουν τη σκέψη τους και να αναπτύξουν την κριτική αντίληψή τους. Στο UQO, οι επιτυχίες των σπουδαστών, τα καινοτόμα επιτεύγματα του προσωπικού και οι επιτυχίες των μεταπτυχιακών σπουδών είναι ένα συλλογικό ερέθισμα για την υπέρβαση.


Αριστεία και αυστηρότητα

Το UQO είναι ένας επιτυχημένος οργανισμός όπου όλοι δεσμεύονται να επιδιώξουν την αριστεία στις ακαδημαϊκές τους δραστηριότητες. Το UQO είναι ένας χώρος δημιουργίας γνώσης όπου η αριστεία και η αυστηρότητα είναι ο κανόνας και το πλαίσιο αναφοράς από το οποίο προέρχονται όλες οι ενέργειες.


το άνοιγμα

Το UQO είναι ένα πανεπιστήμιο γαλλικής γλώσσας που είναι ανοιχτό στο περιβάλλον και στον κόσμο. Το UQO αναγνωρίζει τη σημασία της πολιτιστικής πολυμορφίας και την προωθεί. Επιπλέον, ενσωματώνει μια διεθνή διάσταση στις εκπαιδευτικές της δραστηριότητες.


Ακεραιότητα και διαφάνεια

Η UQO ευνοεί την ορθή και υπεύθυνη διαχείριση, με παράλληλη εστίαση στην αποδοτικότητα και την αποτελεσματικότητα. Για να επιτευχθεί αυτό, διευκολύνει την προσβασιμότητα των πληροφοριών και τη δέσμευση των ανθρώπων.


Σεβαστείτε

Το UQO ενεργεί με σεβασμό προς τους ανθρώπους τοποθετώντας τους σπουδαστές στο επίκεντρο της αποστολής τους και των εργαζομένων στο επίκεντρο της ανάπτυξής του. Εκτιμά τις συνεισφορές των σπουδαστών, του προσωπικού, των αποφοίτων και των εταίρων του και ενθαρρύνει τη συνεργασία και την υποστήριξη για τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος πλούσιου στις ανθρώπινες αλληλεπιδράσεις.

Τοποθεσίες

 • Gatineau

  C.P. 1250, succursale HullGatineau (Québec) Canada , J8X 3X7, Gatineau

 • Saint-Jérôme

  5, rue Saint-JosephSaint-Jérôme (Québec) Canada, J7Z 0B7, Saint-Jérôme

  Ερωτήσεις