Keystone logo
University College Cork

University College Cork

University College Cork

Εισαγωγή

Προορισμός σπουδών Ιρλανδία - ασφαλής, φιλική και η μόνη μητρική αγγλόφωνη χώρα στην ΕΕ.

Το University College Cork (UCC), που βρίσκεται στη νότια ακτή της Ιρλανδίας, βρίσκεται σε μια γραφική δασώδη έκταση 42 στρεμμάτων και απέχει μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από το πολυσύχναστο κέντρο της πόλης του Κορκ.

Το UCC έχει πάνω από 22.000 φοιτητές από περισσότερες από 100 χώρες. Με σχεδόν 4.000 μαθητές και το ένα τρίτο του προσωπικού μας από το εξωτερικό, το UCC είναι ένας πραγματικός τόπος διεθνούς μάθησης.

Κατατάχθηκε στην κορυφή 2% των πανεπιστημίων σε παγκόσμιο επίπεδο, ψηφίστηκε Sunday Times University of the Year τρεις φορές κατά την τελευταία δεκαετία, και 8η στον κόσμο στην αριστοκρατική IMPACT. Weμασταν επίσης το πρώτο πανεπιστήμιο στον κόσμο που βραβεύτηκε με την Πράσινη Σημαία για τη Φιλικότητα προς το Περιβάλλον και παίρνουμε τη βιωσιμότητα πολύ σοβαρά εδώ!

Όσον αφορά τις σταδιοδρομίες των φοιτητών μας, διαφέρουμε από το UCC με την 100η κατάταξη στον κόσμο από τους υπεύθυνους προσλήψεων για την απασχολησιμότητα των αποφοίτων μας. Το UCC ηγείται του κλάδου στην Ιρλανδία όσον αφορά την Απασχολησιμότητα πτυχιούχων. Πάνω από το 90% όλων των αποφοίτων μας βρίσκονται σε απασχόληση ή περαιτέρω σπουδές εντός εννέα μηνών από την αποφοίτησή τους. Οι Υπηρεσίες Σταδιοδρομίας του UCC θα σας επιτρέψουν να επιταχύνετε και να προωθήσετε τη σταδιοδρομία σας μέσω της δέσμευσης του UCC να υπερασπιστεί την απασχολησιμότητα. Βίζα εργασίας 2 ετών «stay back» για φοιτητές εκτός ΕΕ και εκπληκτικές ευκαιρίες τοποθέτησης εργασίας για όλους!

University College Cork προσφέρει απαράμιλλο εύρος και ποιότητα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών μαθημάτων σε όλους τους σημαντικούς κλάδους. Υπάρχουν πάνω από 100 προπτυχιακά πτυχία και πάνω από 200 μεταπτυχιακά μαθήματα για να επιλέξετε από τα 4 κολέγιά μας:

  • College of Arts, Celtic Studies & Social Sciences
  • Κολλέγιο Επιχειρήσεων και Δικαίου
  • College of Science, Engineering & Food Science
  • Κολλέγιο Ιατρικής & Υγείας

Όταν ξεκινήσετε στο UCC, θα ξεκινήσετε το ταξίδι της εκπαίδευσης τρίτου επιπέδου σε ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια της Ιρλανδίας, θα ανήκετε σε μια ζωντανή κοινότητα και θα σας βοηθήσουμε να γίνετε το άτομο και ο επαγγελματίας που θέλετε να γίνετε #BeginBelongBecome .

Τα προπτυχιακά μας μαθήματα είναι σε επίπεδο πτυχίου, με ορισμένους να έχουν μια ολοκληρωμένη επιλογή μεταπτυχιακού.

Η μεταπτυχιακή μας κοινότητα είναι χτισμένη σε θεμέλια ακαδημαϊκής αριστείας. Το UCC είναι ένα περιβάλλον όπου θα δημιουργήσετε διαρκείς επαγγελματικές και προσωπικές φιλίες που θα είναι αναπόσπαστο μέρος της πνευματικής σας ανάπτυξης και της μελλοντικής σας καριέρας. Τα μεταπτυχιακά μας προγράμματα περιλαμβάνουν διδακτικά μεταπτυχιακά και μεταπτυχιακά από έρευνα, δομημένα προγράμματα διδακτορικών σπουδών και επαγγελματικά διδακτορικά. Τα μαθήματά μας προσφέρονται σε βάση πλήρους ή μερικής απασχόλησης. Είμαστε περήφανοι που έχουμε ένα από τα υψηλότερα ποσοστά απασχόλησης μεταπτυχιακών σπουδών στην Ιρλανδία με το 95% των αποφοίτων του UCC να εργάζονται μετά τις σπουδές τους.

Ερευνα

Γνωρίζατε ότι το UCC είναι επίσης ένα από τα κορυφαία ερευνητικά πανεπιστήμια στην Ιρλανδία; Στην πραγματικότητα, κατατάσσουμε το #1 στην Ιρλανδία για τα έσοδα από έρευνα από πηγές της βιομηχανίας. Έχουμε πάνω από 70 Ερευνητικά Κέντρα και Ινστιτούτα και έχουμε λάβει εννέα βραβεία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Έρευνας (ERC) μέχρι σήμερα! Ως διεθνώς ανταγωνιστικό, παγκοσμιοποιημένο ίδρυμα, με επικεφαλής την έρευνα. Το UCC δίνει προτεραιότητα στην έρευνα σε τομείς που είναι σημαντικοί στα υψηλότερα διεθνή επίπεδα. Αυτά περιλαμβάνουν, η έρευνα του UCC στα τρόφιμα και την υγεία, τη φωτονική και την περιγεννητική ιατρική αναγνωρίζεται ως κορυφαία παγκοσμίως. Αρκετά από τα κορυφαία ερευνητικά κέντρα της Ιρλανδίας εδρεύουν στο UCC: το Εθνικό Ινστιτούτο Tyndall (μικροσυστήματα, φωτονική, νανοτεχνολογία) και το APC Microbiome Institute (διατροφική υγεία, λειτουργικά τρόφιμα), και τα δύο αναγνωρισμένα ως παγκόσμιοι ηγέτες. Το Ινστιτούτο Περιβαλλοντικών Ερευνών διεξάγει έρευνα για τη δράση για το κλίμα, μια βιώσιμη κοινωνία και την κυκλική οικονομία.

Εδώ, στο UCC, θα σας ενδυναμώσουμε και θα σας δώσουμε τη δυνατότητα να παρατηρήσετε και να αμφισβητήσετε, να διακρίνετε και να προβληματιστείτε, να αναλύσετε και να δράσετε, να ενισχύσετε τις δυνατότητές σας και να προωθήσετε τη φιλοδοξία σας! Θα έχετε τους δικούς σας ατομικούς στόχους, όνειρα και ελπίδες για το μέλλον σας και θα είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να τους επιτύχετε.

Ανακαλύψτε το UCC - Το σπίτι μας, το σπίτι σας!

Τοποθεσίες

  • Cork

    College Road, , Cork

Ερωτήσεις