Keystone logo
University College Dublin

University College Dublin

University College Dublin

Εισαγωγή

Υπάρχουν τόσοι πολλοί λόγοι για τους οποίους ένας διεθνής φοιτητής Masters θα ήθελε να σπουδάσει στην Ιρλανδία και στο University College Dublin (UCD).

Η Ιρλανδία είναι ένας ιδανικός προορισμός για έναν διεθνή φοιτητή που θέλει εκπαίδευση παγκόσμιας κλάσης σε μια προοδευτική, καινοτόμο χώρα με πολλά υποσχόμενες επιλογές σταδιοδρομίας. Είναι επίσης ιδανικό για μαθητές που ενδιαφέρονται για εκπληκτικό τοπίο, όμορφες παραλιακές και ορεινές βόλτες, αρχαίο πολιτισμό και αρχιτεκτονική.

Οι απόφοιτοι που θέλουν να παραμείνουν πολύ μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους και να ακολουθήσουν καριέρα θα χαρούν να μάθουν ότι μπορούν να επωφεληθούν από μια θεώρηση διαμονής δύο ετών.

Σπουδές στο εξωτερικό στην Ιρλανδία

Η Ιρλανδία είναι μια πολύ ασφαλής, φιλική και φιλόξενη χώρα. Στον Παγκόσμιο Δείκτη Ειρήνης, η Ιρλανδία κατατάσσεται 3η στον κόσμο και 13η στον Παγκόσμιο Δείκτη Ευτυχίας. Οι νέοι Ιρλανδοί έχουν το τέταρτο υψηλότερο επίπεδο εκπαίδευσης στον κόσμο, σύμφωνα με την έκθεση του ΟΟΣΑ για την Εκπαίδευση 2019.

Ο Δείκτης Καινοτομίας του Bloomberg 2021 κατέταξε την Ιρλανδία ως τη 17η πιο καινοτόμο χώρα στον κόσμο. Η Ιρλανδία φιλοξενεί επίσης πέντε από τις 10 κορυφαίες εταιρείες του Forbes. Apple, Google, Alphabet, Amazon και Samsung.

Γιατί πρέπει ένας διεθνής φοιτητής Μεταπτυχιακών να σπουδάσει στο UCD;

Ιδρύθηκε το 1854, υπάρχουν τώρα 38.000 φοιτητές που σπουδάζουν στο UCD. Περίπου 12.000 είναι μεταπτυχιακοί φοιτητές.

Μέσα από έξι κολέγια, το UCD προσφέρει το πιο ποικίλο φάσμα ευκαιριών μεταπτυχιακών σπουδών στην Ιρλανδία. Τα μεταπτυχιακά προγράμματα καθοδηγούνται από ακαδημαϊκούς εμπειρογνώμονες και προσφέρουν στους διεθνείς μεταπτυχιακούς φοιτητές απαράμιλλη επιλογή σε όλα τα επίπεδα. Τα μεταπτυχιακά προγράμματα του UCD αναγνωρίζονται και εκτιμώνται από ακαδημαϊκά ιδρύματα και εργοδότες σε όλο τον κόσμο. Το UCD προσφέρει διδακτορικά προγράμματα, διδάσκοντες και ερευνητές, μεταπτυχιακά διπλώματα, προγράμματα πιστοποίησης και ανώτερα διπλώματα. Τα διδακτικά προγράμματα διαμορφώνονται για να διευκολύνουν την πρόσβαση, τη συνεχή επαγγελματική ανάπτυξη και τη δια βίου μάθηση.

Το Δίκτυο Αποφοίτων του UCD είναι επιδραστικό, επιτυχημένο, ενεργό και πραγματικά διεθνές. Πολλοί από το παγκόσμιο δίκτυο αποφοίτων των 300.000 UCD, που ζουν σε 184 χώρες, κατέχουν θέσεις σε κορυφαίους οργανισμούς σε όλο τον κόσμο. Μόλις ένας φοιτητής εγγραφεί στο UCD, έχει άμεση πρόσβαση στην ψηφιακή πλατφόρμα του Δικτύου Αποφοίτων UCD, όπου μπορεί να συνδεθεί με διεθνείς αποφοίτους σε όλο τον κόσμο και να επωφεληθεί από τις συμβουλές και τις γνώσεις τους.

Το UCD Careers Network προσφέρει υπηρεσίες καριέρας παγκόσμιας κλάσης στους φοιτητές του Master μας. Μέσω του προγράμματος Jumpstart, οι διεθνείς φοιτητές ξεκινούν τις προετοιμασίες τους πριν φτάσουν στην πανεπιστημιούπολη. Έχουν πρόσβαση στην προετοιμασία συνέντευξης, ευκαιρίες πρακτικής άσκησης και συνδέσεις αποφοίτων.

Στατιστική

University College Dublin είναι το καλύτερο πανεπιστήμιο για διεθνείς φοιτητές στην Ιρλανδία με πάνω από 9.500 φοιτητές από περισσότερες από 152 χώρες που σπουδάζουν στο UCD.

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες σταδιοδρομίας που ανοίγονται όταν αποφοιτήσετε από το UCD. Βρισκόμαστε στην πρώτη θέση στην Ιρλανδία για την απασχολησιμότητα πτυχιούχων από την QS World Rankings. Το UCD είναι το νούμερο 1 για πέντε συνεχόμενα χρόνια.

  Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

  Το UCD βρίσκεται σε 133 εκτάρια πανέμορφου, καταπράσινου πάρκου - μια από τις μεγαλύτερες αστικές πανεπιστημιουπόλεις στην Ευρώπη. Οι μαθητές ζουν και σπουδάζουν σε μοντέρνα, παγκόσμιας κλάσης κτίρια που περιβάλλονται από όμορφα, καταπράσινα πάρκα, άγρια ζωή και υπέροχες εγκαταστάσεις. Κάντε την τρισδιάστατη περιήγησή μας στην πανεπιστημιούπολη για να τη ζήσετε μόνοι σας!

  Μερικές από τις κορυφαίες παγκοσμίως εγκαταστάσεις από τις οποίες επωφελούνται οι μαθητές μας περιλαμβάνουν το UCD O'Brien Centre for Science, το UCD Sutherland School of Law και το UCD Lochlan Quinn School of Business.

  Διεθνής φοιτητική ζωή στο UCD

  Στο UCD οι μαθητές μας επωφελούνται από μια μοναδική και παγκόσμιας κλάσης εμπειρία, μέσω της συμμετοχής σε συλλόγους, κοινωνίες και αθλήματα, ευκαιρίες εθελοντισμού και έκθεση σε ενεργές και ανεξάρτητες στρατηγικές μάθησης.

  Οι μαθητές του UCD είναι οι πιο απασχολημένοι στην Ιρλανδία με πάνω από 100 συλλόγους και κοινωνίες στις οποίες μπορούν να διερευνήσουν νέα ενδιαφέροντα και φιλίες. Αυτές οι εμπειρίες και το περιβάλλον της πανεπιστημιούπολης μας σημαίνουν ότι το UCD προσφέρει απαράμιλλη εμπειρία για φοιτητές που θέλουν να σπουδάσουν στο εξωτερικό. Οι μαθητές μας απολαμβάνουν περιπάτους σε δάση, περιοχές βιοποικιλότητας, λιβάδια με αγριολούλουδα, καθώς και εξαιρετικές αθλητικές εγκαταστάσεις, κέντρο ευεξίας και γυμναστικής και το φοιτητικό κέντρο UCD.

   Εισαγωγές

   Η αίτηση στο UCD γίνεται πάντα online - μπορείτε να κάνετε αίτηση εύκολα και γρήγορα στον ιστότοπό μας στη διεύθυνση www.ucd.ie/global/apply

   Εχω μια ερώτηση? Γιατί δεν ελέγχετε τη σελίδα Συχνές Ερωτήσεις για τις Εφαρμογές κάνοντας κλικ στο κουμπί Τρόπος υποβολής αίτησης παρακάτω;

   Απαιτήσεις Βίζας

   Μερικοί, αλλά όχι όλοι, φοιτητές θα απαιτήσουν βίζα εισόδου για την Ιρλανδία. Όλοι οι φοιτητές εκτός ΕΕ/ΕΟΧ πρέπει να συμμορφώνονται με τις ιρλανδικές απαιτήσεις μετανάστευσης, οι οποίες μπορεί να είναι διαφορετικές για κάθε χώρα.

   Ελέγξτε την Ιρλανδική Υπηρεσία Μετανάστευσης ιστοσελίδα για να δείτε αν χρειάζεστε βίζα.

   Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

   Υποτροφίες για διεθνείς μεταπτυχιακούς φοιτητές

   Υπάρχει μεγάλη ποικιλία υποτροφιών και βραβείων για διεθνείς φοιτητές στο UCD. Αυτά τα βραβεία εκτιμώνται ιδιαίτερα από τους εργοδότες και τη βιομηχανία και γιορτάζουν τα διαφορετικά ταλέντα των μαθητών μας. Υπάρχει επίσης ένας αριθμός Υποτροφιών Παγκόσμιας Αριστείας που διατίθενται σε διεθνείς φοιτητές. Απονέμονται ανταγωνιστικά με βάση την ακαδημαϊκή αξία και προσφέρονται ανά χώρα ή/και ανά κλάδο. Οι φοιτητές πρέπει να έχουν μια προσφορά πριν μπορέσουν να υποβάλουν αίτηση για υποτροφία. Ισχύουν πλήρεις όροι και προϋποθέσεις.

   Κατάταξη

   Το UCD κατατάσσεται στο κορυφαίο 1% των ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης παγκοσμίως. Στην κατάταξη QS World University Rankings του 2023, το UCD κατατάχθηκε στην 181η θέση στον κόσμο.

   Στην παγκόσμια κατάταξη θεμάτων QS 2023, το UCD αναδείχθηκε μεταξύ των καλύτερων πανεπιστημίων παγκοσμίως με 42 θέματα παγκόσμιας κατάταξης και 4 κορυφαία 50. Η καλύτερη επίδοση του πανεπιστημίου ήταν στη Διαχείριση Βιβλιοθηκών και Πληροφοριών, που κατατάχθηκε στην 23η θέση. Η Διαχείριση Βιβλιοθηκών και Πληροφοριών ήταν επίσης το υψηλότερο πρόγραμμα της Ιρλανδίας στις φετινές λίστες. Επίσης, συμπεριλήφθηκαν στα κορυφαία 50 τρία άλλα θεματικά πεδία στο UCD, συγκεκριμένα η Αγγλική Γλώσσα & Λογοτεχνία και η Κτηνιατρική Επιστήμη και οι δύο κατατάχθηκαν στην 39η θέση. Η Petroleum Engineering ήταν στην 40η θέση.

   Διαπιστεύσεις

   Διαπιστευμένο από EFMD EquisΔιαπιστευμένο από AMBAΔιαπιστευμένο από AACSB

   Τοποθεσίες

   • Dublin

    University College Dublin, Belfield, , Dublin

    Ερωτήσεις