Keystone logo
© BIMM University
University Of Cumbria

University Of Cumbria

University Of Cumbria

Εισαγωγή

Είμαστε το University Of Cumbria , όπου γίνεται το αδύνατο.

Ένα ξεχωριστό πανεπιστήμιο σε ένα μοναδικό μέρος που έχει εμπνεύσει γενιές να κατακτήσουν τα προβλήματα της εποχής τους.

Οι πρωτοπόροι της ορειβασίας, της τέχνης, της λογοτεχνίας και της συντήρησης ξεκίνησαν όλοι εδώ. Τώρα το πνεύμα τους ζει μέσα από τη διδασκαλία, την εμπειρία και μια εκπαιδευτική κοινότητα που σας προετοιμάζει για κάθε μέλλον, για κάθε πιθανότητα.

Όλα αυτά συνδυάζονται για να ενισχύσουν τον τρόπο με τον οποίο παρέχουμε ένα μοναδικό μαθησιακό περιβάλλον για να εξοπλίσουμε και να ενδυναμώσουμε τους διεθνείς μαθητές που είναι έτοιμοι να αγκαλιάσουν το μέλλον που επιθυμείτε.

Γιατί να επιλέξετε το Cumbria;

 • Είμαστε κατετάγη 8ος στον κόσμο και 1η στο Ηνωμένο Βασίλειο για την Ποιότητα Εκπαίδευσης (SDG4) (Times Higher Πανεπιστήμιο ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ Rankings 2020)
 • Είμαστε βαθμολογημένοι μεταξύ των καλύτερων στο Ηνωμένο Βασίλειο για απασχολησιμότητα, με 96% των αποφοίτων μας να εργάζονται ή να αναλάβουν περαιτέρω σπουδές εντός 15 μηνών από την αποφοίτησή τους (Στατιστική Υπηρεσία Ανώτατης Εκπαίδευσης, HESA, 2020)
 • Έχουμε μία από τις 8 κορυφαίες Νομικές Σχολές στην Αγγλία (σύμφωνα με το Guardian University Rankings 2020)
 • Με το Cumbria, μπορείτε να σπουδάσετε σε ένα πανεπιστήμιο που σας κρατά ασφαλείς και σας υποστηρίζει σε κάθε βήμα
 • Είμαστε ένα Πανεπιστήμιο γεννημένο από πρωτοπόρους:
 • Πρωτοπόροι της Τέχνης
  • Το Ινστιτούτο Τεχνών μας έχει παραγάγει έναν αριθμό μετακινούμενων και δονητών στους τομείς της πολιτιστικής και της δημιουργικής βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένου ενός νικητή Turner Prize (η υψηλότερη διάκριση που έχει ένας Βρετανός καλλιτέχνης)
 • Πρωτοπόροι της Εκπαίδευσης
 • Έχουμε υψηλή βαθμολογία ως προμηθευτής εκπαιδευτικών σε περιφερειακό και εθνικό επίπεδο, η φήμη μας βασίζεται σε μια εξαιρετική κληρονομιά εκπαιδευτικής κατάρτισης που εκτείνεται σε πάνω από 100 χρόνια,
 • Η κληρονομιά της Charlotte Mason, έναν παγκοσμίου φήμης εκπαιδευτή που ζούσαν σε Ambleside στα τέλη του 19 ου αιώνα, ζει μέσα Cumbria, όπως αποδεικνύεται από τις επιδόσεις μας στην Times Higher Rankings (Παγκόσμια) Πανεπιστήμιο Επιπτώσεις 2020.
 • Η μέθοδος Charlotte Mason βασίζεται στη σταθερή της πεποίθηση ότι ένα παιδί είναι άτομο και πρέπει να εκπαιδεύσουμε ολόκληρο το άτομο, όχι μόνο το μυαλό τους. Η εκπαίδευση του Charlotte Mason είναι τριπλή: με τα λόγια της, «Η εκπαίδευση είναι μια ατμόσφαιρα, μια πειθαρχία, μια ζωή».
 • Η μέθοδος και η φιλοσοφία του Charlotte Mason αποτελούν τη βάση της προσέγγισης των ΗΠΑ στο Home School, η οποία χρησιμοποιείται ευρέως σε όλες τις ΗΠΑ μέχρι σήμερα.
 • Πρωτοπόροι της Διατήρησης
 • Ως πανεπιστήμιο, στεγάζουμε επίσης την Εθνική Σχολή Δασών, στην πανεπιστημιούπολη Ambleside, στην καρδιά του Εθνικού Πάρκου Lake District και στο Κέντρο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, όπου οι μαθητές μαθαίνουν την επιστήμη και την τέχνη της διατήρησης και της βιώσιμης διαχείρισης δέντρων, ξύλων και δασών
 • Οι φυσικοί βιότοποι της Cumbria υποστηρίζουν το 25% όλων των ειδών στο Σχέδιο Δράσης για τη Βιοποικιλότητα του Ηνωμένου Βασιλείου και το 80% των ακτών μας έχει χαρακτηριστεί ως διεθνούς σημασίας για την άγρια ζωή. Τα μαθήματα συντήρησης είναι τόσο μοναδικά λόγω της πρακτικής χρήσης αυτών των ανεκτίμητων φυσικών πόρων.
 • Ο πλανήτης μας χρειάζεται οικολόγους δασολόγους και αποφοίτους διατήρησης για να διασφαλίσει το μέλλον του, και έτσι, έχουμε σχεδιάσει μαθήματα (όπως η Οικολογία και η Διατήρηση των Δασών, η Διατήρηση των Θαλάσσιων και των γλυκών υδάτων και η διαχείριση των δασών) για άτομα που είναι παθιασμένοι με την προστασία των δασών γη.
 • Πρωτοπόροι της Ορειβασίας
 • Ως άθλημα, η αναρρίχηση είναι γενικά αποδεκτή ως που ξεκίνησε στην περιοχή Lake στη δεκαετία του 1800. Ακολούθησε σύντομα ο σχηματισμός των πρώτων συλλόγων, με τους πρώτους Βρετανούς πρωτοπόρους να κάνουν τολμηρές και επικές αναβάσεις στις Άλπεις και σε άλλες περιοχές της ηπείρου. Η Alpine Club, η πρώτη λέσχη ορειβασίας στον κόσμο, ιδρύθηκε το 1857.
 • Το Scafell Pike, το ψηλότερο βουνό στην Αγγλία, βρίσκεται στο κέντρο της λίμνης District στην Cumbria. Αυτό το βουνό έχει ύψος σχεδόν 978 μέτρα και η κορυφή εκτείνεται για 100 μίλια. σε μια πεντακάθαρη μέρα, έχετε μια πανοραμική θέα της Ουαλίας, της Σκωτίας, ακόμη και της Ιρλανδίας
 • Ο παγκοσμίου φήμης ορειβάτης Simon Yates οδήγησε πρόσφατα ένα διαδικτυακό διαδραστικό πάνελ στο University Of Cumbria για να διερευνήσει μεγάλα ερωτήματα σχετικά με μερικά από τα καλύτερα και πιο αγαπημένα τοπία της χώρας. Μια ομάδα εμπειρογνωμόνων ήταν έτοιμη να απαντήσει σε κρίσιμα ερωτήματα σχετικά με τα εθνικά μας πάρκα και περιοχές εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς.
 • Πρωτοπόροι της Ψηφιακής Υγείας
 • Η πιλοτική προσπάθεια της UoC το καλοκαίρι του 2017 για ένα νέο πρόγραμμα «tele-triage» βοήθησε στη μείωση του αριθμού των ηλικιωμένων ασθενών που εισήχθησαν στο νοσοκομείο. Το πρόγραμμα χρησιμοποιεί iPad υψηλής ευκρίνειας που εκδίδονται στα κέντρα φροντίδας. Αντί να καλεί 111 όταν ένας κάτοικος αρρωσταίνει, το εκπαιδευμένο προσωπικό θα είναι σε θέση να επικοινωνήσει με μια ανώτερη νοσοκόμα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας. Η κάμερα του iPad - μαζί με πληροφορίες που παρέχονται από προσωπικό που θα εκπαιδευτεί να λαμβάνει αρτηριακή πίεση, επίπεδα κορεσμού οξυγόνου και θερμοκρασία - θα επιτρέψει στη νοσοκόμα να βοηθήσει στη διάγνωση και να προτείνει θεραπεία.
 • Πρωτοπόροι της Λογοτεχνίας
 • Ο Taylor Swift τραγουδά ότι οι όμορφες Cumbrian πτώσεις μας είναι όπου οι ποιητές έρχονται να πεθάνουν, αλλά, όπως ανακάλυψε, εδώ είναι που έρχονται να γράψουν.
 • Το Cumbria and the Lake District είναι οι τόποι γεννήσεως ή το σπίτι της επιλογής μερικών από τους πιο διάσημους συγγραφείς του Ηνωμένου Βασιλείου, συμπεριλαμβανομένου άλλου από τον συγγραφέα παιδικών βιβλίων και δημιουργός του διάσημου Peter Rabbit - Beatrix Potter , ποιητής William Wordsworth, Sir Samuel Coleridge, συγγραφέας Alfred Wainwright , συγγραφέας και ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός Sir Melvyn Bragg , συγγραφέας και φιλόσοφος John Ruskin , συγγραφέας Arthur Ransome , και συγγραφέας και δημιουργός του αγαπημένου μας Postman Pat - John Cunliffe. Έτσι, ως συγγραφέας (ή τραγουδοποιός) θα είστε σε καλή παρέα.
 • Όχι μόνο ο William Wordsworth είναι ένας από τους πιο σημαντικούς Βρετανούς ποιητές όσον αφορά την ανάπτυξη της ποιητικής γλώσσας, αλλά οι γνώσεις του σχετικά με τη σημασία της ζωής σε αρμονία με το φυσικό περιβάλλον φαίνεται επίσης να μας μιλούν πιο δυνατά σήμερα από ποτέ. ο ποιητής ήταν επίσης ένας από τους πρώτους περιβαλλοντικούς αγωνιστές

Ιστορία και κληρονομιά

Ως σύγχρονο πανεπιστήμιο, είμαστε μόλις 13 ετών, αλλά μπορούμε να εντοπίσουμε την προέλευσή μας από το 1822 (και ακόμη και το AD120).

Οι τέχνες και οι δημιουργικές βιομηχανίες έχουν μακρά ιστορία στο University Of Cumbria , ξεκινώντας από το Carlisle, στη βορειοδυτική Αγγλία, με την ίδρυση της «Εταιρείας για την ενθάρρυνση των Καλών Τεχνών το 1822, αλλάζοντας το όνομά της πολλές φορές μέχρι επιτέλους είναι

Η πανεπιστημιούπολη Brampton Road στο Καρλάιλ, η οποία στεγάζει το Ινστιτούτο Τεχνών, βρίσκεται επίσης στον ιστότοπο του Vallum για το Τείχος του Αδριανού . Το vallum ήταν μια μεγάλη βαθιά τάφρος που πλαισιώνεται από μεγάλα ανάχωμα γης, παρέχοντας μια επιπλέον άμυνα για τον τοίχο.

Το University Of Cumbria ιδρύθηκε το 2007, ενώνοντας το Cumbria Institute of Arts, το St Martin's College και τις Cumbrian πανεπιστημιουπόλεις του UCLAN.

Σήμερα λειτουργούμε από πανεπιστημιουπόλεις στο Καρλάιλ, το Λάνκαστερ, το Αμπλσάιντ και το Λονδίνο, με παρουσία στη Δυτική Ακτή του Cumbrian, παρέχοντας ένα μοναδικό χρονοδιάγραμμα της πλούσιας και ποικίλης ιστορίας των πανεπιστημίων μας.

Οι 10.000 τρέχοντες μαθητές μας και 43.000 απόφοιτοι βρίσκονται σε όλο τον κόσμο.

Οι αξίες και η κληρονομιά μας

Η ζωή και η μελέτη στο University Of Cumbria περιστρέφονται γύρω από την « πιθανότητα» - έναν κόσμο πιθανότητας, όπου το αδύνατο γίνεται εφικτό.

Οι αξίες μας:

 • Προσωπικός
 • Υποστηρικτική
 • Παθιασμένος και
 • Προοδευτικός.

Έρευνα για τον αντίκτυπο

Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο University Of Cumbria έχει να κάνει με το «αντίκτυπο».

Ο ακαδημαϊκός αντίκτυπος είναι η αποδεδειγμένη συνεισφορά που προσφέρει η εξαιρετική κοινωνική και οικονομική έρευνα στη μετατόπιση της κατανόησης και της προαγωγής της επιστημονικής, μεθόδου, της θεωρίας και της εφαρμογής σε όλους και εντός κλάδων

Ο οικονομικός και κοινωνικός αντίκτυπος είναι η αποδεδειγμένη συμβολή που προσφέρει η εξαιρετική κοινωνική και οικονομική έρευνα στην κοινωνία και την οικονομία, και τα οφέλη της σε άτομα, οργανισμούς ή / και έθνη.

Όλη η έρευνα στο University Of Cumbria προσπαθεί να μετρήσει τον αντίκτυπο σε ένα από τα τρία κριτήρια:

 • Βαθμός αλλαγής - πόσο άλλαξε κάποιος τα πράγματα;
 • Σημασία του αντίκτυπου - πόση διαφορά έκανε στη ζωή κάποιου;
 • Κλίμακα επιπτώσεων - πόσα άτομα έφτασε;

Το University Of Cumbria στεγάζει έντεκα ερευνητικά κέντρα, δύο από τα οποία έχουν εθνική και παγκόσμια σημασία όσον αφορά το ερευνητικό έργο που έχει αναληφθεί και τον αντίκτυπό τους

Κέντρο Εθνικών Πάρκων και Προστατευόμενων Περιοχών (CNPPA)

Πρωτοβουλία για Ηγεσία και Βιωσιμότητα (IFLAS)

Παραδείγματα των πρόσφατων εθνικών και διεθνών ερευνητικών μας έργων και οι επιπτώσεις τους περιλαμβάνουν:

Οι τομείς εξειδίκευσής μας

Τέχνη / Σχεδιασμός / Μέσα

 • Γίνετε μέρος μιας δυναμικής, δημιουργικής και υποστηρικτικής παγκόσμιας κοινότητας και κάντε το αδύνατο να συμβεί
 • Αναπτύξτε τις ευέλικτες και επιχειρηματικές δεξιότητες που απαιτούνται παγκοσμίως για να πετύχετε ως αυτοπεποίθηση, επαγγελματίας στο μέλλον στο συνεχώς μεταβαλλόμενο πολιτιστικό τοπίο

Επιχείρηση / (Έργο) Διαχείριση / Ηγεσία

 • Συνεργαστείτε με ειδικούς με διεθνή φήμη στον τομέα της αειφορίας και της ηγεσίας
 • Να είστε εξουσιοδοτημένοι μέσω φανταστικών πρακτικών εργασιών και να προκαλέσετε να αναλάβετε δράση
 • Συμβάλλετε στη συζήτηση σχετικά με την ηγεσία και τη βιωσιμότητα ως όργανα και έννοιες που επηρεάζουν την κοινωνική αλλαγή
 • Ζήστε μια προσωπική μεταμόρφωση και αναπτύξτε δεξιότητες που θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε στην παγκόσμια ανταγωνιστική αγορά

Διατήρηση / Δασοκομία / Γεωγραφία / Υπαίθρια:

 • Αγκαλιάστε την περιπέτεια και την έμπνευση στη μοναδική πανεπιστημιούπολη του Ηνωμένου Βασιλείου σε ένα Εθνικό Πάρκο και μια τοποθεσία της UNESCO, λίγα λεπτά από επικά ορεινά μονοπάτια και τη λίμνη Windermere για μια εμπειρία μελέτης όπως καμία άλλη στον πλανήτη.
 • Μάθετε να προστατεύετε το μέλλον των ζώων και των οικοτόπων τους σε μια πορεία όπου το Lake District - ένα από τα παλαιότερα εθνικά πάρκα του Ηνωμένου Βασιλείου - είναι η υπαίθρια τάξη σας.
 • Μαθαίνοντας και ζώντας σε αυτό το εμπνευσμένο περιβάλλον, θα ανακαλύψετε πολλά από τα πιο εικονικά και απειλούμενα άγρια ζώα του Ηνωμένου Βασιλείου, διαφορετικούς οικοτόπους, οικοσυστήματα και σημαντικούς ιστότοπους διατήρησης με πρακτικές ερευνητικές ευκαιρίες σε όλες τις σπουδές σας εδώ.
 • Εξερευνήστε μια μελλοντική σταδιοδρομία ως αειφόρος ηγέτης καθώς αυξάνεται η κλιματική διαταραχή
 • Οι κορυφαίοι παγκοσμίου φήμης ερευνητές μας θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να υπερέχετε σε έναν παγκόσμιο ανταγωνιστικό χώρο εργασίας.
 • Έχουμε το απόλυτο υπαίθριο ερευνητικό εργαστήριο για να εξερευνήσουμε συναρπαστικά ερωτήματα, υπέροχα τοπία, διαφορετικούς οικοτόπους και αρχαίες δασικές εκτάσεις. Είναι γεμάτο κοιλάδες, βουνά και λίμνες όπου καλύτερα στο Ηνωμένο Βασίλειο για να μελετήσει τη γεωγραφία, τη συντήρηση, τις υπαίθριες μελέτες και τη δασοκομία.

Υγεία

 • Να είστε περισσότερο από ό, τι νομίζατε δυνατό. Σας εξοπλίζουμε με όλα όσα χρειάζεστε για να γίνετε ένας κόσμος αλλαγής ζωής, φροντιστής ή επιρροή και να κάνουμε την ημέρα κάποιου, κάθε μέρα.
 • Φροντίστε τους άλλους και αλλάξτε τον κόσμο γύρω σας καθημερινά.

Νόμος:

 • Μελέτη Νομικής σε μια σύγχρονη, προνοητική, προσανατολισμένη στην πρακτική Νομική Σχολή, που διδάσκεται από εθνικούς και διεθνώς γνωστούς δικηγόρους
 • Αποκτήστε ζωτικές επαγγελματικές γνώσεις και πρακτική νομική εμπειρία σε συνεργασία με πελάτες και δικηγορικά γραφεία σε πραγματικές περιπτώσεις
 • Αποκτήστε πρόσβαση και χρησιμοποιήστε τη μοναδική πλατφόρμα εικονικής νομικής κλινικής για να αναπτύξετε ψηφιακές δεξιότητες δικηγόρου για να ενισχύσετε την ευαισθητοποίηση και την εφαρμογή της νομικής ηθικής, των επαγγελματικών αξιών και της ευθύνης

OT / Φυσιοθεραπεία / Αθλητική αποκατάσταση:

 • Μελετήστε αυτά τα παγκοσμίως σεβαστά επαγγέλματα υψηλής ζήτησης για να βοηθήσετε τους ανθρώπους παγκοσμίως να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους
 • Τα μικρά μεγέθη τάξεων, η εξαιρετική ισορροπία μεταξύ ακαδημαϊκών δεξιοτήτων και πρακτικής πρακτικής, φανταστικών εγκαταστάσεων και ατομικής υποστήριξης και καθοδήγησης, κάνουν το Cumbria την ξεχωριστή επιλογή
 • Εγκρίθηκε από το Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας (HCPC), θα είστε επιλέξιμοι να υποβάλετε αίτηση εγγραφής για εξάσκηση στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του μαθήματος

Εκπαίδευση Εκπαιδευτικών

 • Κάντε μια αλλαγή σταδιοδρομίας. κάντε τη διαφορά στον κόσμο στον οποίο ζείτε
 • Κάντε μια θετική διαφορά σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο
 • Μια καριέρα που σας δίνει τη δύναμη να εμπνεύσετε μια ολόκληρη γενιά, παγκοσμίως
 • Εκπαιδεύστε για να διδάξετε σε έναν από τους μεγαλύτερους και αποτελεσματικότερους παρόχους κατάρτισης εκπαιδευτικών στο Ηνωμένο Βασίλειο

Σύνδεσμος στο Διεθνές Κέντρο μας:

href = "https://www.cumbria.ac.uk/study/international-students/

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

  Τοποθεσίες

  • Carlisle

   Fusehill Street, Carlisle, CA1 2HH, Carlisle

   • Lancaster

    Lancaster campus Bowerham Road, Lancaster, LA1 3JD, LA1 3JD, Lancaster

    • Ambleside

     Ambleside campus The Barn, Rydal Road, Ambleside, Cumbria, LA22 9BB, LA22, Ambleside

     • London

      London site 58 East India Dock Road The London Borough of Tower Hamlets London E14 6JE, E14 6JE, London

      Ερωτήσεις