Keystone logo
University of Dundee

University of Dundee

University of Dundee

Εισαγωγή

Ανακαλύψτε το μέλλον σας και ανοίξτε το μυαλό σας στις συναρπαστικές ευκαιρίες που σας περιμένουν σε ένα από τα πιο δυναμικά και ζωντανά Πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου. Η αυτόνομη πανεπιστημιούπολη του University of Dundee είναι το σπίτι σας μακριά από το σπίτι σας σε μια συμπαγή, φιλική και ποικιλόμορφη πόλη που προσφέρει όλα όσα θα βρείτε σε μια μεγάλη πόλη.

Το Dundee ξεχειλίζει από τέχνη και πολιτισμό και γι' αυτό δεν αποτελεί έκπληξη το GQ που μας αποκάλεσε «η πιο όμορφη μικρή πόλη της Βρετανίας». Το Dundee είναι επίσης η μοναδική πόλη σχεδιασμού της UNESCO στο Ηνωμένο Βασίλειο και η φήμη μας ως δημιουργικού κέντρου αυξάνεται. Θα μπορούσατε να είστε στην καρδιά του στο πανεπιστήμιό μας.

Μελετήστε μαζί μας

Με περισσότερα από 500 μαθήματα διαθέσιμα στο University of Dundee είμαστε βέβαιοι ότι θα βρείτε το τέλειο μάθημα που ταιριάζει στα ενδιαφέροντα, τα πάθη και τους επαγγελματικούς σας στόχους. Μελετήστε σε εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης που σας ενθαρρύνουν να σκέφτεστε έξω από το κουτί και να έχετε θετικό αντίκτυπο στον κόσμο γύρω σας.

Από την επιστήμη και την ιατρική μέχρι την τέχνη, το σχέδιο, τη μηχανική, τις επιχειρήσεις, το δίκαιο και πολλά άλλα. Τα μαθήματά μας σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε ένα μοναδικό ευέλικτο πτυχίο γύρω από τις φιλοδοξίες και τους συγκεκριμένους επαγγελματικούς σας στόχους.

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Φοιτητική ζωή στο Νταντί

Το να συναντάς δια βίου φίλους και να δοκιμάζεις νέες εμπειρίες παίζει τεράστιο ρόλο στη φοιτητική ζωή. Αναπτύξτε τον κοινωνικό σας κύκλο στο University of Dundee με συλλόγους, συλλόγους, αθλήματα και πολλές εκδηλώσεις που θα βελτιώσουν τη φοιτητική σας εμπειρία. Η έντονη νυχτερινή ζωή, οι παμπ, τα κλαμπ, τα κοκτέιλ μπαρ και τα εστιατόρια του Νταντί θα προσφέρουν κάτι για όλους.

Έχουμε πάνω από 240 συλλόγους και συλλόγους που καλύπτουν όλα τα ενδιαφέροντα και τα πάθη σας. Από αίθουσα χορού και χορό Salsa, μέχρι κωπηλασία, σέρφινγκ και πολλά άλλα!

1 στους 7 ανθρώπους στο Νταντί είναι φοιτητές, δημιουργώντας μια πολυσύχναστη φοιτητική κοινότητα στην καρδιά της πόλης.

Η μετακόμιση σε μια νέα πόλη ή χώρα μπορεί να είναι αποθαρρυντική, αλλά στο University of Dundee , παρέχουμε την υποστήριξη και καθοδήγηση για να σας βοηθήσουμε να μεταβείτε στην πανεπιστημιακή ζωή και να επιτύχετε τους εκπαιδευτικούς σας στόχους. Οι υπηρεσίες υποστήριξης και το προσωπικό μας είναι σε ετοιμότητα για να βοηθήσουν, είτε πρόκειται για πρακτική, προσωπική, υγειονομική, ακαδημαϊκή ή οικονομική υποστήριξη. Προσφέρουμε επίσης συμβουλές σταδιοδρομίας από την πρώτη μέρα μέχρι την αποφοίτηση.

Τα φοιτητικά μας καταλύματα στο University of Dundee αποτελούνται από περίπου 250 αυτόνομα διαμερίσματα πέντε έως δέκα φοιτητών. Όλα τα υπνοδωμάτια είναι μονόκλινα, με ιδιωτικό ντους και τουαλέτα.

Κάθε διαμέρισμα έχει τη δική του καλά εξοπλισμένη κουζίνα, τραπεζαρία και χώρο καθιστικού, με πρόσβαση στο γρήγορο Wi-Fi του Πανεπιστημίου.

Ο Σύλλογος Φοιτητών του Πανεπιστημίου του Νταντί (DUSA) βρίσκεται στην καρδιά της πανεπιστημιούπολης, όπως όλα τα καλά συνδικάτα, υπάρχει κάτι περισσότερο από απλή υποστήριξη, μπορείτε να βρείτε χώρους για φαγητό και ποτό και ένα σούπερ μάρκετ. Κοντά θα βρείτε το Αθλητικό μας Κέντρο, με γυμναστήριο και αθλητικές αίθουσες και βιβλιοθήκη.

Το κατάλυμά μας βρίσκεται συνήθως σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την κύρια πανεπιστημιούπολη μας. Εάν κάνετε αίτηση ως προπτυχιακός φοιτητής πριν από τη λήξη της προθεσμίας, είναι εγγυημένο ότι θα σας προσφερθεί δωμάτιο (ισχύουν όροι και προϋποθέσεις).

  Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

  Κατανοούμε ότι οι σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να είναι μια μεγάλη οικονομική δέσμευση και θέλουμε να βοηθήσουμε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προσφέρουμε μια σειρά από ευκαιρίες υποτροφιών για διεθνείς φοιτητές που θέλουν να σπουδάσουν στο University of Dundee , συμπεριλαμβανομένης της υποτροφίας Global Excellence ύψους £5.000, η οποία απονέμεται αυτόματα στους πιο εμπνευσμένους αιτούντες μας. Οι υποτροφίες μας διαφέρουν από περιοχή σε περιοχή, μπορείτε να δείτε την καταλληλότητά σας για αυτές και να μάθετε περισσότερα στον ιστότοπό μας.

  Κατάταξη

  Daily Mail University Guide 2024

  Το University of Dundee κατέλαβε την 26η θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο στον 2024 Daily Mail University Guide.

  Sunday Times Good University Guide 2024

  Οδηγός The Times & The Sunday Times Good University

  Ο Νταντί κατέλαβε την 33η θέση στους πίνακες πρωταθλημάτων The Times και Sunday Times στον Good University Guide 2024.

  Έκθεση Επιχειρηματικών Επιπτώσεων Πυλών για Ανάπτυξη 2023

  Το University of Dundee έχει ονομαστεί το κορυφαίο πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο για την ανάπτυξη επιχειρήσεων spinout από την Octopus Ventures.

  Ο Πλήρης Πανεπιστημιακός Οδηγός 2024

  Το University of Dundee έχει καταταχθεί 4ο στη Σκωτία για προοπτικές μεταπτυχιακών σπουδών.

  The Herald Higher Education Awards 2023

  Το University of Dundee ανακηρύχθηκε το κορυφαίο πανεπιστήμιο της Σκωτίας στα Βραβεία Ανώτατης Εκπαίδευσης Herald.

  QS World University Rankings ανά θέμα

  Το University of Dundee έχει αναγνωριστεί ως «παγκόσμιο κέντρο αριστείας για τις Επιστήμες της Ζωής και την Ιατρική» στην πρόσφατα δημοσιευμένη κατάταξη QS World University Rankings ανά Θέμα 2022.

  Φοιτητικό Πλήθος

  Κατατάξαμε νούμερο 1 στα 5 καλύτερα πανεπιστήμια της Σκωτίας για το 2022 του StudentCrowd

  Κατάταξη QS 2022

  Το University of Dundee έχει λάβει μια βαθμολογία 5 αστέρων από την QS Quacquarelli Symonds, τον διεθνή ειδικό στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

  Ερευνητικό Πλαίσιο Αριστείας 2021

  Το 84% της έρευνάς μας αξιολογήθηκε ως «παγκοσμίως κορυφαία» ή «διεθνώς εξαιρετική» στο πλαίσιο ερευνητικής αριστείας 2021

  QS World University Rankings 2022

  Είμαστε ένα από τα 200 κορυφαία πανεπιστήμια στον κόσμο για ποσοστό απασχόλησης πτυχιούχων

  Κατάταξη Leiden 2022

  Το University of Dundee είναι 34ο στον κόσμο για το υψηλότερο ποσοστό δημοσιεύσεων με υψηλή αναφορά στην κατάταξη CWTS Leiden 2022.

  Η University of Dundee είναι στις 10 καλύτερες χώρες για σπουδές στο εξωτερικό

  • Το University of Dundee έχει ονομαστεί το κορυφαίο πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο για την ανάπτυξη επιχειρήσεων spinout από την Octopus Ventures
  • Το University of Dundee έχει καταταχθεί 4ο στη Σκωτία για προοπτικές μεταπτυχιακών σπουδών. (2024)
  • Το University of Dundee ανακηρύχθηκε το κορυφαίο πανεπιστήμιο της Σκωτίας στα Βραβεία Ανώτατης Εκπαίδευσης Herald
  • Το University of Dundee είναι ένα από τα 250 κορυφαία πανεπιστήμια στον κόσμο

  educations.com Top 10 Europe rankings 2023 badge
  educations.com Top 10 Global rankings 2023 badge
  educations.com Top 10 Europe rankings 2022 badge
  educations.com Top 10 Global rankings 2022 badge

  Τοποθεσίες

  • Dundee

   Nethergate, DD1 4HN, Dundee

  • Dundee

   Nethergate, DD1 4HN, Dundee

   Chat with students

   Ερωτήσεις