Keystone logo
University of Evansville

University of Evansville

University of Evansville

Εισαγωγή

Σχετικά με το University of Evansville

Ιδρύθηκε το 1854, το University of Evansville έχει αναγνωριστεί σε όλο τον κόσμο για μια πλούσια παράδοση ακαδημαϊκής αριστείας και μια ζωντανή κοινότητα πανεπιστημιούπολης. Ως ένα από τα λιγότερα από 50 πανεπιστήμια στον κόσμο που έχουν οριστεί ως πανεπιστημιούπολη Ashoka Changemaker, οι φοιτητές στο UE εμπνέονται και ενθαρρύνονται να δημιουργήσουν θετικές αλλαγές και να μεταμορφώσουν τις κοινότητες τους. Η UE προσφέρει περισσότερους από 75 τομείς σπουδών, καθώς και εμπειρίες σπουδών στο εξωτερικό, επιτρέποντας στους μαθητές να αναπτύξουν τις δεξιότητες, τις γνώσεις και την αυτοπεποίθηση για ένα επιτυχημένο και ικανοποιητικό μέλλον.

Βαθμολογήθηκε με το #1 πρόγραμμα σπουδών στο εξωτερικό από το BestCollegeReviews.org, το UE προσφέρει μια εξάμηνη εμπειρία σπουδών στο εξωτερικό στο Harlaxton College, που βρίσκεται στο Grantham της Αγγλίας. Οι μαθητές μπορούν να συνεχίσουν να παρακολουθούν το πτυχίο UE με το πλεονέκτημα των καθηλωτικών εμπειριών και της διαπολιτισμικής μάθησης σε αυτό το βικτοριανό αρχοντικό της επαρχίας.

Αποστολή και βασικές αξίες

Δήλωση αποστολής

Ενθάρρυνση του κάθε μαθητή να σκέφτεται κριτικά, να ενεργεί γενναία, να υπηρετεί υπεύθυνα και να ζήσει με νόημα σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο.

Βασικές αξίες

Ακεραιότητα
Προωθούμε την ακαδημαϊκή και προσωπική ακεραιότητα για να δημιουργήσουμε μια κουλτούρα εμπιστοσύνης Ακαδημαϊκή ακεραιότητα ξεκινά με όλους τους μαθητές που δεσμεύονται να συμμορφωθούν με τον κώδικα τιμής μας και επεκτείνονται στην ικανότητα, το προσωπικό και τη διοίκηση να τηρούν τον κώδικα δεοντολογίας μας. Τελειώνει σε μια προσδοκία επαγγελματισμού, διαφάνειας και σεβασμού σε όλες τις αλληλεπιδράσεις. Η προσωπική ακεραιότητα περιλαμβάνει την άσκηση ενημερωμένης, ηθικής λήψης αποφάσεων και το σεβασμό των ιδεών, των δικαιωμάτων, των ορίων και των πεποιθήσεων των άλλων. Κάθε μέλος της κοινότητάς μας είναι υπεύθυνο και προετοιμασμένο να ενεργεί ως υπεύθυνος πολίτης του κόσμου.

Καινοτομία
Αναγνωρίζουμε την αξία της διεπιστημονικής ομαδικής εργασίας, της δημιουργικής επίλυσης προβλημάτων, της παγκόσμιας εμβάπτισης και των εμπειριών μάθησης στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Αναγνωρίζουμε την αξία της μάθησης από την αποτυχία. Έχουμε την ελευθερία, την ευελιξία και τα κίνητρα για να δημιουργήσουμε εμπειρίες που βοηθούν τους μαθητές μας να σκέπτονται κριτικά και να ενεργούν γενναία. Κάθε μέλος της κοινότητάς μας είναι πρόθυμο να ανακαλύψει νέες λύσεις στα σύγχρονα προβλήματα και να καταστεί καταλύτης για την πρόοδο.

Διανοητική περιέργεια
Προσπαθούμε να αναπτύξουμε διά βίου μάθηση. Εισάγουμε τους μαθητές σε μια ποικιλία ιδεών που εντείνουν τα υπάρχοντα ενδιαφέροντα και ξυπνούν τις λανθάνοντες. Προκαλούμε τους μαθητές να τεντώσουν το μυαλό τους, υποστηρίζοντάς τους με ισχυρή δέσμευση των καθηγητών. Η έρευνα, η βιωματική μάθηση και η κοινοτική εμβέλεια ενθαρρύνουν την πνευματική περιέργεια, ενώ η έκθεση σε νέες ιδέες και τεχνολογίες διευρύνει την άποψη των μαθητών μας για τον κόσμο και τι θα μπορούσε να είναι εφικτό.

Περιεκτική Κοινότητα
Εκτιμούμε το άνοιγμα και τη συνεργασία και αναγνωρίζουμε ότι η ένταξη οδηγεί σε προσωπική ανάπτυξη. Η δέσμευσή μας να προωθούμε ενεργά μια ποικιλία πολιτισμών και προοπτικών αντανακλά τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για να ευδοκιμήσουν σε μια ολοένα και πιο παγκόσμια κοινωνία. Το πανεπιστήμιο επιδεικνύει και επωφελείται από την ένταξη καλωσορίζοντας όλους.

Εκπαίδευση για όλο το άτομο
Καλλιεργούμε πνευματική, ηθική, κοινωνική, σωματική, συναισθηματική και πνευματική ευεξία μέσω της εμπλοκής και της ανακάλυψης. Εκτιμούμε τις φιλελεύθερες τέχνες, τις επιστήμες και τα επαγγελματικά προγράμματα ως μονοπάτια της πνευματικής και προσωπικής ανάπτυξης και ενθαρρύνουμε την ενσωμάτωση της γνώσης σε πειθαρχικές γραμμές. Προωθούμε την αφοσίωση σε οργανισμούς, προγράμματα και την κοινότητα ως απαραίτητες για την προσωπική ανάπτυξη. Εξοπλίζουμε άτομα για να εξετάσουμε τον κόσμο τους, να διατυπώσουμε τις αξίες τους και να αναπτύξουμε τον χαρακτήρα που απαιτείται για να ζήσουμε μια υγιή ζωή με νόημα και σκοπό.

Όραμα Δήλωση

Το University of Evansville , ένα κορυφαίο ιδιωτικό πανεπιστήμιο στη Μέση Δύση, αναγνωρίζεται σε εθνικό επίπεδο για την ανάπτυξη των προσωπικών και επαγγελματικών ικανοτήτων των φοιτητών, καλλιεργώντας κριτικούς και δημιουργικούς στοχαστές και παράγοντας ηθικούς και παγκόσμιους πολίτες που είναι εξοπλισμένοι για να ευδοκιμήσουν σε έναν κόσμο πολυπλοκότητας και αλλαγής. Αυτό επιτυγχάνουμε προσελκύοντας και διατηρώντας τους ταλαντούχους και υποκινούμενους φοιτητές που πετυχαίνουν μέσα σε ένα διαφορετικό, υποστηρικτικό και βιώσιμο περιβάλλον.

English Language Requirements

Πιστοποιήστε την επάρκειά σας στα αγγλικά με το Duolingo English Test! Το DET είναι ένα βολικό, γρήγορο και προσιτό διαδικτυακό τεστ αγγλικών που γίνεται αποδεκτό από περισσότερα από 4.000 πανεπιστήμια (όπως αυτό) σε όλο τον κόσμο.

Τοποθεσίες

  • Evansville

    1800 Lincoln Avenue, 47722, Evansville

    Ερωτήσεις