Keystone logo
University of Gibraltar

University of Gibraltar

University of Gibraltar

Εισαγωγή

Η αποστολή μας

Η κύρια αποστολή του Πανεπιστημίου είναι να ανταποκριθεί στις σημερινές κοινωνικές ανάγκες, καθώς και να διαμορφώσει προσωπικά και επαγγελματικά μέλλοντα μέσα από την επιδίωξη της εκπαίδευσης, της κατάρτισης και της έρευνας.

Έχει δεσμευτεί για την υψηλής ποιότητας διδασκαλία και μάθηση, την κορυφαία έρευνα παγκοσμίως, την ακαδημαϊκή ελευθερία καθώς και τη βιώσιμη ανάπτυξη του Γιβραλτάρ και της περιοχής. Οι εταιρικές σχέσεις με επιχειρήσεις, κυβερνήσεις, φιλανθρωπικά ιδρύματα, υγειονομική περίθαλψη και εκπαιδευτικά ιδρύματα βρίσκονται στο επίκεντρο της αποστολής του Πανεπιστημίου.

128663_brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash.jpg

"Είμαστε ένα νέο είδος πανεπιστημίου. Φιλόδοξες και ευπροσάρμοστες, οικοδομούμε ένα θεσμό που δημιουργεί μια ευκαιρία για τους φοιτητές, τους αποφοίτους μας και όσους εργάζονται μαζί μας ", καθηγήτρια Catherine Bachleda, Αναπληρωτής Καγκελάριος, University of Gibraltar

 • Μικρά μεγέθη τάξεων: Είμαστε περήφανοι για το μέγεθός μας. Η ύπαρξη ενός μικρού πανεπιστημίου μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους μαθητές μας μια μαθησιακή εμπειρία που δεν είναι καθόλου ηγετική. Τα μικρότερα μεγέθη των τάξεων μας επιτρέπουν μια πιο προσωπική προσέγγιση στη διδασκαλία και σας δίνουν τη δυνατότητα να εξερευνήσετε πραγματικά ένα θέμα. Θα είστε περισσότερο από απλώς ένας άλλος φοιτητής, θα είστε ένα πολύτιμο κομμάτι της κοινότητας UniGib.
 • Εξωσχολικές δραστηριότητες: Ενώ ο σπουδαστής είναι για σπουδές, πρόκειται επίσης για διασκέδαση, οικοδόμηση φιλίας και συμμετοχή σε νέες εμπειρίες. Είτε βρίσκεστε σε περιπέτεια, ιστορία, άθλημα, φύση, ζωντανή μουσική, νυχτερινή ζωή ή απλά απολαμβάνοντας μια μέρα στην παραλία, το Γιβραλτάρ έχει όλα. Η ποικιλόμορφη πολυπολιτισμική και φιλόξενη κοινότητα της καθιστά ένα πραγματικά μοναδικό μέρος για να ζήσετε και να εξερευνήσετε.
 • Εγκαταστάσεις αιχμής: Το Europa Point Campus βρίσκεται στο νοτιότερο σημείο του Γιβραλτάρ και διαθέτει εγκαταστάσεις αιχμής που έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν και να εμπλουτίσουν την εμπειρία σας στη μάθηση. Στεγασμένο σε βικτοριανό οπλοστάσιο, η πανεπιστημιούπολη συνδυάζει μοναδικά ιστορικά χαρακτηριστικά με τη σύγχρονη αρχιτεκτονική και τις τελευταίες τεχνολογίες για να δημιουργήσετε χώρους για να στηρίξετε τη μάθησή σας.
 • Το Γιβραλτάρ είναι η πανεπιστημιούπολη σας: η ζωντανή οικονομία του Γιβραλτάρ και η μοναδική του θέση σε ένα πολιτιστικό, ιστορικό και βιογεωγραφικό σταυροδρόμι, το καθιστούν το ιδανικό μέρος για να κάνετε συνδέσεις, να αποκτήσετε σημαντική βιομηχανική εμπειρία και να προσθέσετε ένα μοναδικό σημείο αναφοράς στη μελέτη σας. Η πλούσια ιστορία της, σε συνδυασμό με μια δυναμική κοινότητα "can-do", προσφέρει ένα φιλόξενο, ασφαλές και ανοιχτό περιβάλλον στο οποίο μαθαίνουμε και ζούμε.
 • Διεθνείς επιπτώσεις: Το δίκτυο και η επιρροή μας εκτείνονται πολύ πέρα από το Γιβραλτάρ. Ως φοιτητής μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια διεθνή κοινότητα εμπειρογνωμόνων, ενώσεων και ιδρυμάτων που θα επηρεάσουν θετικά τη μελέτη σας. Εκτός από τις ισχυρές ακαδημαϊκές συνδέσεις, μπορείτε επίσης να αξιοποιήσετε το ζωντανό οικοσύστημα των διεθνών επιχειρήσεων του Γιβραλτάρ. Μερικές από τις κορυφαίες επιχειρήσεις του κόσμου λειτουργούν από το Γιβραλτάρ, που σημαίνει ότι ποτέ δεν θα έχετε λιγότερες ευκαιρίες να βγείτε και να συνδεθείτε.
 • Ετοιμότητα στο χώρο εργασίας: Η απασχολησιμότητα και η επαγγελματική εξέλιξη αποτελούν τον πυρήνα αυτού που κάνουμε. Θέλουμε να αναπτύξουμε πτυχιούχους που είναι έτοιμοι για τον χώρο εργασίας, έτσι έχουμε οικοδομήσει σχέσεις με τη βιομηχανία σε τοπικό και διεθνές επίπεδο. Η πλειοψηφία των δασκάλων και των διδασκόντων μας ασκούν επαγγελματίες του κλάδου, η «ζωντανή» εμπειρία των βιομηχανικών προτύπων μεταφράζεται στην προσέγγισή τους και ωφελεί τους μαθητές μας. Οι τοποθετήσεις στο χώρο εργασίας διαρκούν σε όλα τα προπτυχιακά μαθήματα, πράγμα που σημαίνει ότι θα αποκτήσετε τις δεξιότητες και την εμπειρία που χρειάζεστε για να αποκτήσετε απασχόληση όταν αποφοιτήσετε.
 • Έρευνα που έχει σημασία: Η έρευνά μας καλύπτει ευρεία θέματα του Γιβραλτάρ και / ή της Μεσογείου. Τα δύο εξειδικευμένα ινστιτούτα μας, το Ινστιτούτο Γιβραλτάρ και Μεσογειακών Σπουδών και το Ινστιτούτο Επιστήμης της Ζωής και της Γης, αποτελούν ζωτικούς κλάδους της ερευνητικής μας κοινότητας, προσφέροντας υποστήριξη και εξειδικευμένες γνώσεις σε διάφορες συνεργαζόμενες πανεπιστημιουπόλεις, όπως η Βιβλιοθήκη Garrison, το Μουσείο του Γιβραλτάρ, και τους Βοτανικούς Κήπους του Γιβραλτάρ.

128667_photo-of-woman-using-laptop-3194518.jpg

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Εγκαταστάσεις αιχμής: Η πανεπιστημιούπολη Europa Point βρίσκεται στο νοτιότερο σημείο του Γιβραλτάρ και διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν και να εμπλουτίσουν την μαθησιακή σας εμπειρία. Στεγάζεται σε ένα βικτοριανό οπλοστάσιο, η πανεπιστημιούπολη συνδυάζει μοναδικά ιστορικά χαρακτηριστικά με μοντέρνα αρχιτεκτονική και τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες για να δημιουργήσει εξατομικευμένους χώρους για να υποστηρίξει τη μάθησή σας.

  Τοποθεσίες

  • Gibraltar

   University of Gibraltar Europa Point Campus Gibraltar GX11 1AA, GX11 1AA, Gibraltar

  Ερωτήσεις