Keystone logo
© BIMM University
University of London

University of London

University of London

Εισαγωγή

Είμαστε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο διαφοροποιημένα πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου με περισσότερους από 120.000 φοιτητές στο Λονδίνο και άλλους 50.000 σπουδάζουν σε 180 χώρες για το University of London .

Το University of London , που χρονολογείται από το 1836, είναι το τρίτο παλαιότερο Πανεπιστήμιο στην Αγγλία. Είναι μια ομοσπονδία 17 ιδρυμάτων-μελών και εννέα ερευνητικών ινστιτούτων που εξυπηρετούν 120.000 φοιτητές στο Λονδίνο, καθώς και μια παγκόσμια επιχείρηση που εξυπηρετεί περισσότερους από 51.000 φοιτητές σε περισσότερες από 180 χώρες και 1,3 εκατομμύρια μαθητές που έχουν εγγραφεί στα MOOC της μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Coursera. Αυτό κάνει το University of London «τη μεγαλύτερη τάξη του κόσμου».

Έτσι, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στον κόσμο, μπορείτε να αποκτήσετε διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο από το University of London , είτε στην πανεπιστημιούπολη είτε μέσω ευέλικτης και εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Το Πανεπιστήμιο προσφέρει πάνω από 100 βαθμούς, διπλώματα, πιστοποιητικά και σύντομες ενότητες σε όλο τον κόσμο τόσο στο προπτυχιακό όσο και στο μεταπτυχιακό επίπεδο και είναι σε θέση να υποστηρίξει όλες τις μαθησιακές σας απαιτήσεις.

121408_pexels-photo-1153213.jpeg
rawpixel.com / pexels

Το Λαϊκό Πανεπιστήμιο

Το University of London ιδρύθηκε από το Royal Charter το 1836 για το δημόσιο συμφέρον και αναγνωρίζεται παγκοσμίως. Σε όλη τη μακρά ιστορία μας, το Πανεπιστήμιο έχει προσφέρει πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα ακαδημαϊκών ευκαιριών. Ως παγκόσμιος ηγέτης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, το Πανεπιστήμιο πρωτοστάτησε στην αλλαγή στον τομέα. Ήμασταν το πρώτο πανεπιστήμιο που παραδέχτηκε τους σπουδαστές ανεξάρτητα από το φύλο, τη φυλή ή τη θρησκεία τους, οι πρώτοι που αναγνώρισαν τις γυναίκες στα προγράμματα σπουδών και το 1865 οι πρώτοι που δίνουν στους σπουδαστές την ευκαιρία να σπουδάσουν οπουδήποτε κι αν βρίσκονται, παρέχοντας πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση σφαίρα. Για σχεδόν 200 χρόνια, βελτιώσαμε τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο μέσω της μοναδικής προσέγγισής μας στην εκπαίδευση, προτρέποντας τον Charles Dickens να μας χαρακτηρίσει «Λαϊκό Πανεπιστήμιο».

Παγκόσμια τάξη. Παγκόσμιος

Είτε επιθυμείτε να συμμετάσχετε στη ζωντανή ακαδημαϊκή μας κοινότητα στην καρδιά του Λονδίνου ή του Παρισιού, μελετώντας ανεξάρτητα είτε με την υποστήριξη ενός Αναγνωρισμένου Διδακτικού Κέντρου, θα γίνετε University of London και θα συμμετάσχετε στην παγκόσμια τάξη.

Μελέτη στο University of London

Είμαστε μια ομοσπονδία 17 ανεξάρτητων θεσμικών φορέων με εξαιρετική παγκόσμια φήμη, από μεγαλύτερα πανεπιστήμια όπως το UCL ή το King's College London μέχρι μικρότερα εξειδικευμένα ιδρύματα όπως η Royal Academy of Music ή το Courtauld Institute of Art.

Υπάρχουν επίσης ερευνητικά ιδρύματα, ενωμένα μέσω της Σχολής Προχωρημένων Μελετών, που προσφέρουν μεταπτυχιακές σπουδές και έρευνα στις ανθρωπιστικές επιστήμες, καθώς και το Ινστιτούτο University of London στο Παρίσι και τα προγράμματα ευέλικτης και εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Οι φοιτητές των ιδρυμάτων μελών είναι επίσης University of London , προσφέροντάς τους πρόσβαση στο ευρύ φάσμα των υπηρεσιών μας στο κεντρικό Λονδίνο. Η ακαδημαϊκή ποιότητα των προσόντων σας είναι πολύ υψηλού επιπέδου, όπου και αν μελετάτε.

Υπηρεσίες Φοιτητών

Εκτός από την παροχή εκπαίδευσης παγκόσμιας κλάσης, προσφέρουμε επίσης μια σειρά από άλλες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των συμβουλών σταδιοδρομίας και της πρόσβασης στο Student Central και την περίφημη Senate House Library. Το Πανεπιστήμιο διαχειρίζεται επίσης μια σειρά από υψηλής ποιότητας φοιτητικά καταλύματα στο κεντρικό Λονδίνο, όπου οι μαθητές μπορούν να αναμειγνύονται με άλλους από διάφορους θεσμούς μέλη.

English Language Requirements

Πιστοποιήστε την επάρκειά σας στα αγγλικά με το Duolingo English Test! Το DET είναι ένα βολικό, γρήγορο και προσιτό διαδικτυακό τεστ αγγλικών που γίνεται αποδεκτό από περισσότερα από 4.000 πανεπιστήμια (όπως αυτό) σε όλο τον κόσμο.

Προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα

Δείξτε τη δέσμευσή σας και την ετοιμότητά σας να πετύχετε στη σχολή επιχειρήσεων δίνοντας την εξέταση GMAT – την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη εξέταση για εισαγωγές που μετρά τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και συλλογισμού σας.

Κατεβάστε το μίνι κουίζ GMAT για να πάρετε μια γεύση από τις ερωτήσεις που θα βρείτε στην εξέταση.

Τοποθεσίες

  • London

    Malet Street, , London

    Ερωτήσεις