Keystone logo
University of Neuchâtel

University of Neuchâtel

University of Neuchâtel

Εισαγωγή

Ένα ενθαρρυντικό περιβάλλον της μελέτης και της έρευνας στην Ελβετία

Ο Πανεπιστήμιο του Neuchatel (UniNE) είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο ίδρυμα, καθώς και ένα πανεπιστήμιο σε ανθρώπινη κλίμακα. Με 4380 φοιτητές από την Ελβετία και πέρα ​​(σχεδόν το 20% των φοιτητών από το εξωτερικό), παρέχει διδασκαλία και υποστήριξη υψηλής ποιότητας. Bachelor και Master βαθμούς είναι συμβατό με τα περισσότερα άλλα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια και είναι σύμφωνη με τις προσδοκίες της κοινωνίας σε μια ποικιλία από καινοτόμες και πρωτοποριακές πεδία.

Στα μισά του δρόμου μεταξύ Γενεύης και της Ζυρίχης, στο κέντρο της Ευρώπης, το UniNE είναι ένα ιδανικό μέρος για όσους επιθυμούν να σπουδάσουν ή να αναλάβει την έρευνα υψηλού επιπέδου σε ένα υπέροχο περιβάλλον, κοντά στη λίμνη και τα βουνά. Σε Neuchâtel, λαμβάνουν χώρα φοιτητών και ερευνητών δραστηριότητες σε όλη την πόλη, σε διάφορες αλλά κοντινά μέρη. Αυτό εξασφαλίζει στενή επαφή και αμοιβαία βοήθεια, ιδίως μεταξύ αρχάριους και προχωρημένους μαθητές.

Βασικά δεδομένα και αριθμοί

4380 μαθητές σχεδόν το 60% από αυτούς θηλυκό 552 υποψήφιους διδάκτορες πάνω από 40% από το εξωτερικό Ελβετία 740 μέλη του προσωπικού (ΙΠΑ ισοδύναμο) εκ των οποίων σχεδόν το 70% είναι εκπαιδευτικοί 935 μοίρες απονεμηθεί το Νοέμβριο του 2011

ιστορία

Ο Ακαδημία του Neuchatel ιδρύθηκε το 1838. Είναι οφείλει τη γέννησή της, όχι μόνο στην ισχυρή πολιτική βούληση για να ενισχύσει την περιοχή με ένα υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικό ίδρυμα, αλλά και για την γεωλόγος και παλαιοντολόγος Louis Agassiz ο οποίος έκανε σημαντικές επιστημονικές προόδους κατά το χρόνο. Το 1866, η Ακαδημία αποτελείται από τη Σχολή Καλών Τεχνών, της Σχολής Θετικών Επιστημών και το Τμήμα Νομικής, καθώς και ορισμένες επίπεδο θεσμών γυμνάσιο. Το 1873, η Σχολή Θεολογίας προστέθηκε. Με διάταγμα του Μεγάλου Συμβουλίου της 18ης Μαΐου 1909, η Ακαδημία του Neuchatel ιδρύθηκε επίσημα ως το Πανεπιστήμιο του Neuchatel.

Εκτός από την μετονομασία του ιδρύματος, το 1910 νόμος για την τριτοβάθμια εκπαίδευση δημιούργησε ένα σχολείο των επιχειρήσεων, και έδωσε στους μαθητές τη δυνατότητα πραγματοποίησης διδακτορικών σπουδών σε όλες τις σχολές. Από την ίδρυσή της, η UniNE έχει πάντα ως στόχο να παρέχει εκπαίδευση στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. το μικρό τους μέγεθος που δανείζει τον δυναμισμό και την ευελιξία που απαιτείται για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Γιατί να επιλέξετε το Πανεπιστήμιο του Neuchatel

Δέσμευση για την εμπνευσμένη και εμπνευσμένη διδασκαλία

Αυτό που διακρίνει το Πανεπιστήμιο του Neuchatel πάνω απ 'όλα είναι η ποιότητα του διδακτικού προσωπικού της. Κατά την πρόσληψη, να διασφαλίσουμε ότι κάθε εκπαιδευτικός έχει προηγμένες δεξιότητες και διεθνή φήμη εντός της περιοχής του ή της έρευνας. Ως αποτέλεσμα, οι καθηγητές μας είναι πολύ παθιασμένοι με αυτό που διδάσκουν - αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Να διδάξει στο UniNE, θα πρέπει επίσης να πληρούν υψηλά παιδαγωγικά πρότυπα, έτσι ώστε να μπορούν να μοιραστούν τις γνώσεις τους σε ένα εμπνευσμένο τρόπο για τους μαθητές τους.

Μια γρήγορη λάβουν γνώση μέσω των εμπειρογνωμόνων μας «ποιος είναι ποιος» θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε κάποια από καθηγητές μας.

Μια ευχάριστη θέση να μελετήσει

Αντίθετα με τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια, η ανωνυμία δεν αποκλείει τη φωλιά στο Πανεπιστήμιο του Neuchatel. Αντίθετα, οι άνθρωποι να γνωρίσουν ο ένας τον άλλον - θα συζητήσουν και να ανταλλάξουν ιδέες, και οι μαθητές τρέχουν συχνά σε δασκάλους τους έξω από την τάξη. Υπάρχει μια αίσθηση αλληλεγγύης και στήριξης μεταξύ των μαθητών, ιδίως μεταξύ προχωρημένους μαθητές και αρχάριους. Αυτό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε φιλίες που θα διαρκέσει καθ 'όλη την επαγγελματική σας καριέρα και τη ζωή σας έξω από αυτό.

Μοναδικές μεθόδους διδασκαλίας

Στο Πανεπιστήμιο του Neuchatel, οι μαθητές συμμετέχουν ενεργά στο μάθημα, η υποβοήθηση της κατανόησης και την αύξηση της αποδοτικότητας της εργασίας. Ομαδική εργασία, σεμινάρια και εκδρομές οργανώνονται συχνά, σε αντίθεση με μεγαλύτερα πανεπιστήμια στα οποία αυτές οι μορφές διδασκαλίας είναι συχνά διαθέσιμες, δεδομένου ότι πάνω από εκατό φοιτητές μπορούν να παρακολουθήσουν ένα μάθημα.

Φοιτητές από όλο τον κόσμο

Το Πανεπιστήμιο του Neuchatel έχει διεθνή φήμη: 21% του φοιτητικού σώματος προέρχεται από το εξωτερικό Ελβετία (περίπου 100 εθνικότητες). Μια τέτοια πολιτιστική πολυμορφία είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα, τόσο από την άποψη της διδασκαλίας και την ατμόσφαιρα στην πανεπιστημιούπολη.

Εμπλοκή μαθητών σε ερευνητικές

Χάρη στο σχετικά μικρό μέγεθος του Πανεπιστημίου Neuchatel, οι μαθητές μπορούν να συμμετέχουν ενεργά και όχι απλώς ένα ακροατήριο. Έχουν ξεκινήσει στην παραγωγή της γνώσης πολύ νωρίς στις σπουδές τους. Επιπλέον πτυχίο φοιτητές (σε ορισμένους τομείς) και μεταπτυχιακούς φοιτητές έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε έργα με διδακτορικούς φοιτητές και άλλους ερευνητές. Η συμμετοχή μεταπτυχιακών φοιτητών στην έρευνα ανοίγει ελκυστικές προοπτικές για την επαγγελματική ανάπτυξη. Πράγματι, πολλά ιδρύματα του Πανεπιστημίου Neuchatel έχουν δημιουργήσει δεσμούς με τις επιχειρήσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Τοποθεσίες

  • Neuchâtel

    Avenue du 1er-Mars 26 CH-2000 Neuchâtel, , Neuchâtel

    Ερωτήσεις