Keystone logo
University of New England

University of New England

University of New England

Εισαγωγές

 1. Επισκεφθείτε τον ιστότοπο Εισαγωγών UNE: Ξεκινήστε επισκεπτόμενοι τον επίσημο ιστότοπο του Γραφείου Εισαγωγών του University of New England . Εκεί, θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων, τις προϋποθέσεις εισδοχής και σημαντικές προθεσμίες.
 2. Επιλέξτε το πρόγραμμά σας: Εξερευνήστε τα προπτυχιακά ή μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρονται από το UNE και καθορίστε σε ποιο πρόγραμμα σας ενδιαφέρει να κάνετε αίτηση. Βεβαιωθείτε ότι πληροίτε τις συγκεκριμένες απαιτήσεις για το πρόγραμμα που έχετε επιλέξει.
 3. Ελέγξτε τις προϋποθέσεις εισδοχής: Εξοικειωθείτε με τις απαιτήσεις εισδοχής για το πρόγραμμα που επιθυμείτε. Αυτές οι απαιτήσεις μπορεί να περιλαμβάνουν ακαδημαϊκά αντίγραφα, τυποποιημένες βαθμολογίες εξετάσεων (όπως το SAT ή ACT), συστατικές επιστολές, μια προσωπική δήλωση ή δοκίμιο και τυχόν πρόσθετες απαιτήσεις για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.
 4. Υποβολή αίτησης: Συμπληρώστε και υποβάλετε την ηλεκτρονική φόρμα αίτησης μέσω της πύλης Admissions του UNE. Παρέχετε ακριβείς και ενημερωμένες πληροφορίες, διασφαλίζοντας ότι τηρείτε όλες τις προθεσμίες υποβολής αιτήσεων.
 5. Αποστολή δικαιολογητικών: Κανονίστε τα επίσημα αντίγραφα του γυμνασίου ή του κολεγίου, τις βαθμολογίες των εξετάσεων και οποιαδήποτε άλλα απαιτούμενα έγγραφα να σταλούν απευθείας στο Γραφείο Εισδοχής του UNE. Ακολουθήστε τις οδηγίες που παρέχονται στον ιστότοπο του UNE σχετικά με τις μεθόδους υποβολής.
 6. Πληρώστε το τέλος αίτησης: Το UNE απαιτεί συνήθως ένα τέλος αίτησης, το οποίο μπορεί να πληρωθεί ηλεκτρονικά μέσω της πύλης εφαρμογής. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει το τρέχον ποσό χρέωσης και τις επιλογές πληρωμής στον ιστότοπο του UNE Admissions.
 7. Παρακολούθηση της αίτησής σας: Αφού υποβάλετε την αίτησή σας, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωσης με οδηγίες σχετικά με τον τρόπο σύνδεσης στην πύλη αιτούντος. Χρησιμοποιήστε αυτήν την πύλη για να παρακολουθείτε την κατάσταση της αίτησής σας, να υποβάλετε τυχόν πρόσθετα έγγραφα εάν απαιτείται και να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με την απόφαση εισδοχής σας.
 8. Αναμένετε την απόφαση εισδοχής: Το Γραφείο Εισδοχής UNE θα εξετάσει την αίτησή σας, λαμβάνοντας υπόψη διάφορους παράγοντες όπως η ακαδημαϊκή επίδοση, οι βαθμολογίες εξετάσεων, τα δοκίμια και οι συστατικές επιστολές. Μόλις ληφθεί μια απόφαση, θα ειδοποιηθείτε μέσω email ή μέσω της πύλης του αιτούντος.

Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

Υποτροφίες και άλλη οικονομική ενίσχυση

Οι υποτροφίες μπορούν να σας βοηθήσουν με το κόστος σπουδών στην Αυστραλία. Προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για υποτροφίες της Αυστραλιανής Κυβέρνησης. Εάν σπουδάζετε για μεταπτυχιακό ερευνητικό πτυχίο, το UNE προσφέρει και ερευνητικές υποτροφίες.

Υποτροφίες Αυστραλιανής Κυβέρνησης

Οι υποτροφίες της Αυστραλίας είναι μια πρωτοβουλία της Αυστραλιανής Κυβέρνησης για τη δημιουργία συνεργασιών και την αύξηση της αμοιβαίας κατανόησης, γνώσης και καινοτομίας στην περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού.

Οι υποτροφίες της Αυστραλιανής Κυβέρνησης περιλαμβάνουν όλα τα υπάρχοντα προγράμματα υποτροφιών που διαχειρίζονται η Αυστραλιανή Υπηρεσία για τη Διεθνή Ανάπτυξη (AusAID) και το Υπουργείο Παιδείας, Απασχόλησης και Σχέσεων στο Χώρο Εργασίας (DEEWR).

Περισσότερες πληροφορίες για τις Αυστραλιανές Υποτροφίες μπορείτε να βρείτε ηλεκτρονικά στον ιστότοπο της Αυστραλιανής Κυβέρνησης.

Υποτροφίες για διεθνείς φοιτητές

Η Διεθνής Υποτροφία UNE καλύπτει μείωση των δημοσιευμένων ετήσιων διδάκτρων για διεθνείς φοιτητές. Οι διεθνείς υποτροφίες UNE είναι διαθέσιμες για διεθνείς φοιτητές πλήρους απασχόλησης που ξεκινούν σπουδές στο UNE το 2023.
Αυτήν τη στιγμή προσφέρουμε υποτροφία 20% για την πρόσληψη του 2024.

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες για την υποτροφία επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου.

Υποτροφίες Μεταπτυχιακών Ερευνών

Το UNE προσφέρει έναν αριθμό σημαντικών ερευνητικών υποτροφιών σε μεταπτυχιακούς φοιτητές που σπουδάζουν πτυχία με βάση την έρευνα, συμπεριλαμβανομένης της έρευνας για συγκεκριμένο κλάδο, των στοχευμένων ερευνητικών έργων και άλλων που έχουν ευρύτερα κριτήρια επιλεξιμότητας.

Διεθνές Βραβείο Μεταπτυχιακής Έρευνας UNE (IPRA)

Η υποτροφία UNE International Postgraduate Research Award (UNE IPRA) προσφέρεται σε εξαιρετικούς διεθνείς υποψηφίους που επιθυμούν να εγγραφούν σε πτυχίο έρευνας στο UNE.

 • Έως και 20 UNE IPRA είναι διαθέσιμα σε εξαιρετικούς υποψήφιους που επιθυμούν να εγγραφούν σε μεταπτυχιακό ερευνητικό πτυχίο στο UNE
 • Το UNE IPRA παρέχει μια υποτροφία ετησίως, δίδακτρα μαθημάτων και ενιαία Πρότυπη Ασφάλιση Υγείας στο εξωτερικό
 • Τα βραβεία είναι για μέγιστη διάρκεια δύο ετών για πτυχίο Master στην έρευνα ή τρία χρόνια για διδακτορικό δίπλωμα
 • Οι αιτήσεις αξιολογούνται με βάση την ακαδημαϊκή αξία και το ερευνητικό δυναμικό

Κατάταξη

Το UNE είναι το αυστραλιανό πανεπιστήμιο με την υψηλότερη βαθμολογία για την ικανοποίηση των φοιτητών.

Το Canstar Blue βράβευσε τους «Πιο ικανοποιημένους φοιτητές» του UNE στις κατηγορίες Εθνικά Πανεπιστήμια, Διαδικτυακά Πανεπιστήμια και Πανεπιστήμια NSW το 2022. Είμαστε επίσης το μόνο δημόσιο πανεπιστήμιο της Αυστραλίας που έχει λάβει τα μέγιστα 5 αστέρια για Συνολική Εμπειρία 17 συνεχόμενα χρόνια από τον Οδηγό Καλών Πανεπιστημίων.

Είτε πρόκειται για τη δέσμευσή μας για ποιότητα διδασκαλίας, τα εξαιρετικά αποτελέσματα απασχόλησης των αποφοίτων μας ή τη φήμη μας για την παροχή εξαιρετικής διαδικτυακής εκπαίδευσης, το UNE αναγνωρίζεται σταθερά ως ένα σπουδαίο αυστραλιανό πανεπιστήμιο.

Ως ο μακροβιότερος συνεχής πάροχος εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στην Αυστραλία, η πλειονότητα των 140+ μαθημάτων μας είναι διαθέσιμα για σπουδές στο διαδίκτυο. Είναι λογικό να εμπιστεύεστε ένα πανεπιστήμιο που έχει εκτεταμένη ιστορία να βοηθάει ενήλικες σαν εσάς να γίνουν μελλοντικά κατάλληλοι ενώ σπουδάζουν στο σπίτι.

Συνεργαστείτε με ένα πανεπιστήμιο που ξέρει πώς να σας βοηθήσει να ανταποκριθείτε σε έναν κόσμο που αλλάζει ταχέως.

Τοποθεσίες

 • Armidale

  Armidale, Αυστραλία

Ερωτήσεις