Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
University of New Mexico - Department of Electrical and Computer Engineering

University of New Mexico - Department of Electrical and Computer Engineering

University of New Mexico - Department of Electrical and Computer Engineering

Εισαγωγή

Το UNM είναι ένα ολοκληρωμένο πανεπιστήμιο Research 1 που έχει οριστεί για το Carnegie και είναι το μοναδικό κρατικό πανεπιστήμιο στις Ηνωμένες Πολιτείες που είναι επίσης ισπανικός οργανισμός εξυπηρέτησης (HSI).

Καλώς ήλθατε στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών

Στην UNM ECE θέλουμε να πετύχετε. Θα σας βοηθήσουμε να βρείτε καλή δουλειά. Θα σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε το πτυχίο σας. Θα σας δώσουμε όλα τα εργαλεία και την εμπιστοσύνη που χρειάζεστε για να επιτύχετε τα όνειρά σας.

Οι μαθητές έρχονται από όλο τον κόσμο για να εγγραφούν στο τμήμα ECE του Πανεπιστημίου του Νέου Μεξικού, επειδή γνωρίζουν ότι θα λάβουν εξαιρετική εκπαίδευση. Τα μικρά μεγέθη τάξης και οι καθηγητές μας συνεργάζονται ένας με έναν με τους μαθητές. Τα βιογραφικά των μελών της σχολής μας μιλούν πολλά και είναι απόδειξη ότι προσλαμβάνουμε μόνο τους καλύτερους δασκάλους.

Το ECE έχει αποδεδειγμένο ιστορικό και θέλουμε να γίνετε μέλος της οικογένειάς μας.

Γίνετε μέλος της οικογένειας ECE και η επιτυχία σας είναι εγγυημένη.

Ιστορία ECE

Η δημοτικότητα των μαθημάτων ηλεκτρολόγου μηχανικού το 1904, σε συνδυασμό με τη ζήτηση για προγράμματα σε τομείς μηχανολογίας εκτός των ηλεκτρικών, οδήγησε στη δημιουργία της Σχολής Μηχανικών το 1906.

Οι κάτοικοι του Νέου Μεξικού που επιθυμούσαν να σπουδάσουν μηχανική το 1907 έλαβαν δωρεάν δίδακτρα. Οι μη κάτοικοι πλήρωναν 10 $ το εξάμηνο. Το δωμάτιο και η διατροφή ανέρχονταν σε μόλις $ 20 το μήνα.

Μεταξύ 1904 και 1917, το τμήμα εξελίχθηκε από μια διδακτική περίοδο δύο εξαμήνων σε ένα τετραετές πρόγραμμα χορήγησης πτυχίου.

Εκτός από την ετήσια σύγκρουση, οι μαθητές των Κολλεγίων Μηχανικών και Τεχνών και Επιστημών αμφισβήτησαν ο ένας τον άλλον σε πολύ δημοσιευμένα παιχνίδια μπάσκετ, αγώνες δρόμου, ακόμη και συναντήσεις κολύμβησης κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1920 και του 1930.

Το 1944, η κα Pid Urquhart έλαβε το πτυχίο της στην ηλεκτρολογική μηχανική, καθιστώντας την πρώτη γυναίκα απόφοιτος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών.

Το 1956, το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ξεκίνησε πρόγραμμα απονομής πτυχίου Διδάκτωρ της Επιστήμης.

Το τμήμα πήρε το σημερινό όνομα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών το 1979.

Το 1986, η κατασκευή ολοκληρώθηκε στο νέο κτίριο ECE. Αξιωματούχοι χρησιμοποίησαν λέιζερ για την τελετή κοπής κορδέλας. Το κτίριο στεγάζει ερευνητικά εργαστήρια για τη ρομποτική, την έρευνα για ακουστικά βαρηκοΐας και την τεχνητή νοημοσύνη. Η Centennial Science and Engineering Library βρίσκεται επίσης σε ένα μέρος του διώροφου υπόγειου τμήματος του κτηρίου.

Το 1995, αρκετοί καθηγητές ECE έλαβαν βραβεία διδασκαλίας, μια απόδειξη της έμφασης στη διδασκαλία στο τμήμα.

Σήμερα, το τμήμα ECE συνεχίζει να διοικεί αναγνώριση και σεβασμό σε εθνικό επίπεδο - ένα άμεσο αποτέλεσμα ιστορίας πάνω από ενενήντα ετών στην πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου του Νέου Μεξικού.

142622_ECE2.jpg
Οι διεθνείς υποψήφιοι εξετάζονται αυτόματα για τη Διεθνή Υποτροφία Amigo. Σε εκείνους που επιλέγονται απονέμεται μια παραίτηση από μη μόνιμους κατοίκους (αξίας άνω των 11.000 $ ετησίως). Οι υποτροφίες Amigo είναι περιορισμένες σε αριθμό, επομένως οι πρώτοι υποψήφιοι έχουν περισσότερες πιθανότητες να λάβουν αυτήν την υποτροφία.

Τοποθεσίες

  • Albuquerque

    University of New Mexico 211 Terrace Street NE ECE Building, Room 125 Albuquerque, NM, 87131-0001, Albuquerque

    Ερωτήσεις