Keystone logo
University of North Dakota College of Engineering and Mines

University of North Dakota College of Engineering and Mines

University of North Dakota College of Engineering and Mines

Εισαγωγή

Σχετικά με το UND

Το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Ντακότα ήταν πάντα μπροστά από το χρόνο του.

Ιδρύθηκε το 1883, έξι χρόνια πριν από την ίδρυση του κράτους, η UND έδωσε το όνομά της στη Βόρεια Ντακότα όταν τα εδάφη της πρώην Ντακότα χωρίστηκαν σε δύο διαφορετικά κράτη. Σήμερα, η UND είναι μια πολυσύχναστη πανεπιστημιούπολη των 521 στρεμμάτων, η μεγαλύτερη χώρα. Έχουμε αναδειχθεί ως πρωτοπόρος στον τομέα των μηχανικών, της ιατρικής, της αεροπορίας και των μη επανδρωμένων συστημάτων αεροσκαφών.

 • Τοποθεσία: Grand Forks, Βόρεια Ντακότα
 • Εγγραφή: 13.581
 • Υπάλληλοι: 2,369
 • Διαπίστευση: Επιτροπή Ανώτερης Εκμάθησης
 • Carnegie ταξινόμηση: RU H (Πανεπιστήμια έρευνας - υψηλή δραστηριότητα)

Βασικά στοιχεία για το UND

 • 225+ Τομείς σπουδών, συμπεριλαμβανομένων πτυχίου, μεταπτυχιακού και διδακτορικού τίτλου
 • 38% Αύξηση του τετραετούς μεταπτυχιακού επιπέδου τα τελευταία 3 χρόνια
 • 24 Μέσο μέγεθος τάξης
 • 17 αθλητικές ομάδες της NCAA Division I
 • 13% Χαμηλότερα δίδακτρα και δίδακτρα από ό, τι παρόμοια ιδρύματα στην περιοχή των 11 κρατών
 • 240+ Φοιτητικοί σύλλογοι και οργανώσεις
 • 4 # Τα περισσότερα στρατιωτικά φιλικά σχολεία στο έθνος

Δεδομένα που παρέχονται από το Πανεπιστήμιο Analytics & Planning.

Πανεπιστήμιο καλύτερης αξίας

Κάθε διαπιστευμένο κολλέγιο ή πανεπιστήμιο προσφέρει εκπαίδευση, αλλά όχι κάθε σχολείο προετοιμάζει τους σπουδαστές για να επηρεάσουν πραγματικά τον τρόπο που κάνει το UND. Το UND θεωρείται όλο και περισσότερο ως ένα από τα κορυφαία ακαδημαϊκά και ερευνητικά ιδρύματα του έθνους. Στην πραγματικότητα, το Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών κατατάσσεται στο UND # 151 στο έθνος.

Κατατάσσουμε σταθερά μεταξύ των καλύτερων για την ποιότητα της εκπαίδευσης, την οικονομική προσιτότητα και τα αποτελέσματα σταδιοδρομίας. Αναζητήστε στη βάση δεδομένων μας για 225+ ακαδημαϊκά προγράμματα για να βρείτε τι σας ενδιαφέρει.

Εξερευνήστε το Campus

Λίγες φορές στο παρελθόν το UND είχε τόσο μεγάλη φυσική αλλαγή. Η βιβλιοθήκη του Τσέστερ Φρίτς υπόκειται σε μεγάλες ανακαινίσεις, όπως και το ιστορικό σπίτι του πρώτου προέδρου του UND, το οποίο θα γίνει ένα φιλόδοξο νέο κέντρο αφοσίωσης για μεταπτυχιακούς φοιτητές. Οι εργασίες επίσης βρίσκονται σε εξέλιξη σε μια ολοκαίνουργια Ένωση Μνήμης.

Η μηχανή της ευκαιρίας

Ως το μοναδικό πανεπιστήμιο στην πολιτεία με πτυχιούχους, νομικές και ιατρικές σχολές, το UND συνεχίζει να ηγείται στην εκπαίδευση των γιατρών, δικηγόρων, μηχανικών, επιστημόνων και επαγγελματιών της περιοχής.

 • 3.126 Δευτερεύουσες θέσεις εργασίας που δημιουργήθηκαν από την επιχειρηματική δραστηριότητα του UND
 • 300 εκατομμύρια δολάρια Ετήσιος οικονομικός αντίκτυπος της έρευνας για το UND

"Μακριά από το καλύτερο βραβείο που έχει να προσφέρει η ζωή είναι η ευκαιρία να δουλέψουμε σκληρά στην εργασία που αξίζει να κάνουμε."

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Θεόδωρος Ρούσβελτ

Σχετικά με το UND College of Engineering & Mines

Εκπαιδεύουμε κορυφαίους ηγέτες στην επιστήμη των υπολογιστών, στη μηχανική και στη γεωλογία.

Γνώση να οδηγήσει. Δεξιότητες για επιπτώσεις.

Οι απόφοιτοί μας κάνουν τη διαφορά, είναι ανταγωνιστικοί σε μια παγκόσμια αγορά και συμβάλλουν στην πολιτεία, το έθνος και τον κόσμο μας. Οι απόφοιτοι του UND CEM μπορούν να περιμένουν μια σειρά από ευκαιρίες σταδιοδρομίας υψηλής ζήτησης.

Τα Προγράμματα μας

Το Κολλέγιο Μηχανικών & Μεταλλείων έχει επτά τμήματα, με διάφορα πιστοποιητικά, ανώτεροι, ανήλικοι πτυχίοι και μεταπτυχιακά προγράμματα. Πολλά από τα προγράμματά μας είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο και αναγνωρίζονται από την US News & World Report ως κορυφαία διαδικτυακά προγράμματα εφαρμοσμένης μηχανικής.

Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για τους μαθητές μας, τους αποφοίτους και τα εθνικά διαπιστευμένα προγράμματά μας. Είμαστε περήφανοι για τις πρώτης τάξεως εγκαταστάσεις και τεχνολογία που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι μαθητές.

Πραγματική έρευνα. Πραγματικά αποτελέσματα.

Είμαστε κατ 'οίκον σε μια σειρά από κέντρα και ινστιτούτα, όπου μηχανικοί ερευνητές γεφυρώνουν τις πειθαρχίες και μοιράζονται ιδέες στο πιο μακρινό άκρο της ανακάλυψης. Η προηγμένη κατάρτιση των φοιτητών μας και οι βαθιές σχέσεις μας με βασικούς συνεργάτες της βιομηχανίας ενισχύουν περαιτέρω το ανάστημα μας ως πνευματικοί ηγέτες

Το όραμά μας

Το όραμά μας βασίζεται σε έξι δομικά στοιχεία.

 1. Πτυχιούχοι: Θα παράγουμε πτυχιούχους που θα προωθήσουν την κοινωνία, θα είναι ανταγωνιστικοί σε μια δυναμική παγκόσμια αγορά και θα συμβάλουν στην οικονομική ανάπτυξη της Βόρειας Ντακότας, του έθνους και του κόσμου.
 2. Εκπαίδευση: Θα παρέχουμε στους μαθητές μια εξατομικευμένη εκπαίδευση που θα ενισχύει την καινοτομία και θα δίνει έμφαση στις τεχνικές, ηγετικές και επιχειρηματικές δεξιότητες.
 3. Έρευνα: Θα αναγνωριστούμε διεθνώς για την αριστεία στην έρευνα που προωθεί την ανακάλυψη, εξυπηρετώντας κοινωνικές ανάγκες και ενθαρρύνοντας τη μεταφορά τεχνολογίας.
 4. Εργασιακό περιβάλλον: Θα καλλιεργήσουμε ένα εμπνευσμένο, υποστηρικτικό, υψηλής απόδοσης και ομαδικό περιβάλλον εργασίας.
 5. Κοινότητα: Θα δεσμεύσουμε την κοινότητα να προωθήσει τη μηχανική και την καινοτομία, να εμπνεύσει νέους νους, να βοηθήσει την περιφερειακή οικονομία να ευδοκιμήσει και να επιδείξει την ευθύνη του πολίτη.
 6. Απόφοιτοι: Θα προωθήσουμε τα επιτεύγματα των αποφοίτων μας, θα τα εμπλέξουμε σε σχολικές πρωτοβουλίες και θα χρησιμεύσουμε ως πόρος για την πρόοδο της επιτυχίας τους.

VR oil drilling demonstration

Διαπίστευση

Όλα τα προπτυχιακά προγράμματα μηχανικής, καθώς και η επιστήμη των υπολογιστών, είναι διαπιστευμένα από την Επιτροπή Διαπίστευσης Μηχανικών (EAC) της ABET και υποστηρίζονται από ειδική σχολή, μικρά μεγέθη τάξεων και καλά εξοπλισμένα εργαστήρια.

Ηλεκτρονικά προγράμματα

Ο τρόπος παροχής μας σε απευθείας σύνδεση προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία να ολοκληρώσουν το μεγαλύτερο μέρος των προπτυχιακών σπουδών τους στα πιστοποιημένα προπτυχιακά προγράμματα στο διαδίκτυο.

Στα περισσότερα προγράμματα, οι μαθητές καλούνται να ολοκληρώσουν τις εργαστηριακές τους απαιτήσεις μέσω επιταχυνόμενων θερινών μαθημάτων στο UND. Δεδομένου ότι οι διαδικτυακοί φοιτητές μας έχουν τις ίδιες απαιτήσεις διαλέξεων και μαθημάτων με τους φοιτητές μας στην πανεπιστημιούπολη, θεωρούμε ότι αυτή η εκπαιδευτική εμπειρία είναι ουσιαστικά ισοδύναμη και οι απόφοιτοι στο διαδίκτυο λαμβάνουν τους ίδιους διαπιστευμένους βαθμούς με τους φοιτητές στην πανεπιστημιούπολη.

Τοποθεσίες

 • Grand Forks

  College of Engineering & Mines, Upson II Room 165, 243 Centennial Dr Stop 8155, ND 58202-8155, Grand Forks

Προγράμματα

  Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

  Ερωτήσεις