Keystone logo
University of Pécs

University of Pécs

University of Pécs

Εισαγωγή

Η δημιουργία του University of Pécs ξεκίνησε για πρώτη φορά από τον βασιλιά Λουδοβίκο το 1367. Σήμερα, το University of Pécs είναι ένα από τα πιο διάσημα ιδρύματα της χώρας, όπου υπάρχουν δέκα σχολές που καλύπτουν όλο το φάσμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης παρέχουν υψηλής ποιότητας, ολοκληρωμένη εκπαίδευση. Εκτός από τις εκπαιδευτικές και ερευνητικές δραστηριότητες, η ιατρική περίθαλψη είναι μια κρίσιμη δραστηριότητα της δικής μας. το Κλινικό Κέντρο φροντίζει όχι μόνο τους εξωτερικούς ασθενείς και τους ασθενείς, αλλά σε πολλές περιοχές έχει καθήκοντα και σε εθνικό επίπεδο.

Κάθε χρόνο, το University of Pécs συμμετέχει στην κατάταξη των διεθνών ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και το κάνει καλά. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε περαιτέρω την αντίληψή μας σε όλους τους τομείς.

Έχουμε και θα δώσουμε μεγάλη έμφαση στην ποιότητα της εκπαίδευσης, καθώς οι καλά προετοιμασμένοι μαθητές σημαίνουν την καλύτερη δημοσιότητα για εμάς. Με αυτό το πνεύμα, η συνεχής ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού και των συνθηκών υποδομής είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Προσπαθούμε να παρέχουμε στους φοιτητές μας μια ευρεία ποικιλία γνώσεων και ως εκ τούτου προσφέρουμε υποστήριξη σε ένα σημαντικό ποσοστό των μαθητών μας για συμμετοχή σε ποικίλα προγράμματα πρακτικής άσκησης και ανταλλαγής σε αναγνωρισμένους θεσμούς της Ευρώπης και άλλων ανεπτυγμένων χωρών. Για να μπορέσουμε να αυξήσουμε το επίπεδο εκπαίδευσης χρησιμοποιούμε τεχνολογία αιχμής και προσκαλούμε τους καλύτερους καθηγητές. Έχουμε πάρει το σύνθημά μας από τον Λουίς Παστέρ: «η ευκαιρία ευνοεί το προετοιμασμένο μυαλό». Είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι ο αριθμός των σπουδαστών έχει σταθεροποιηθεί την τελευταία δεκαετία, ενώ ο αριθμός των ξένων φοιτητών έχει αυξηθεί σημαντικά. Το University of Pécs δεν είναι μόνο ένα αναγνωρισμένο ίδρυμα, είναι επίσης φιλικό προς τους φοιτητές. θα θέλαμε ο σπουδαστής μας να μελετήσει για την επίτευξη και να έχει καλό χρόνο επίσης.

Το PTE διεξάγει διεθνώς αναγνωρισμένη ερευνητική εργασία. Κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να κάνουμε το πανεπιστήμιο μας μια βέλτιστη επιλογή για έναν χώρο εργασίας στους ταλαντούχους ερευνητές μας, όχι απλώς ένα σημείο εκκίνησης. Ενθαρρύνουμε τους αξιότιμους συναδέλφους μας με εσωτερικά προγράμματα επιχορηγήσεων για ακόμα καλύτερες επιδόσεις. Στο ερευνητικό κέντρο που ονομάζεται János Szentágothai υπάρχουν τεχνολογίες αιχμής, εξοπλισμός και εργαλεία που διαθέτουν οι ερευνητές και οι φοιτητές μας. Το κύριο ερευνητικό προφίλ του Πανεπιστημίου μας είναι η βασική επιστημονική έρευνα, όμως μέσω της εφαρμοσμένης έρευνας αναπτύσσουμε συνεχώς τις βιομηχανικές μας σχέσεις.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Σύγχρονων Πόλεων, πραγματοποιείται θεαματικός εκσυγχρονισμός στο πανεπιστήμιο μας. Σε αυτό το πλαίσιο, όχι μόνο υπάρχουν κατασκευές νέων κτιρίων και ανακαίνιση υφιστάμενων κτιρίων, αλλά αυτές οι δραστηριότητες είναι παράλληλες με την κατάρτιση σε ανθρώπινο δυναμικό. Το πρόγραμμα Modern Cities δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την πόλη Pécs.

Το Pécs είναι μια ελκυστική, φιλική μικρή πόλη και ανθρώπινη κλίμακα. όχι μόνο φιλοξενεί, αλλά υπηρετεί και σαν σπίτι για τους πανεπιστημιακούς μας πολίτες. Το Πανεπιστήμιο είναι ο κυρίαρχος φορέας της πόλης, εκτός από τους μαθητές που σχεδόν όλοι οι κάτοικοι του Pécs αισθάνονται συνδεδεμένοι με αυτό. Η παρουσία του μεγάλου αριθμού διεθνών φοιτητών από όλο τον κόσμο και η ατμόσφαιρα της Μεσογείου κάνουν το Pécs μια ευχάριστη και πολυάσχολη πανεπιστημιακή πόλη με τόση ζωή. Το University of Pécs ωστόσο, δεν περιορίζεται στην κομητεία Baranya, υπάρχει μια ανεξάρτητη σχολή στην πόλη Szekszárd και υπάρχει ένα δίκτυο κέντρων κατάρτισης σε όλη την περιοχή της Υπερδανούμπας, πέρα ​​από τα σύνορα ακόμη.

Η ηγεσία του Πρύτανη καλεί την αποτελεσματική συνεργασία των διαφόρων σχολών και εργαζομένων, ενθαρρύνει την πειθαρχημένη εργασία των μαθητών μας και καλεί την υποστήριξη εκείνων που ενδιαφέρονται για το έργο της.

Τοποθεσίες

  • Pécs

    University of Pécs, , Pécs

    Ερωτήσεις