Keystone logo
University Of Pasundan Bandung

University Of Pasundan Bandung

University Of Pasundan Bandung

Εισαγωγή

Το Πανεπιστήμιο Pasundan Bandung, εφεξής θα αναφέρεται ως UNPAS, ιδρύθηκε στις 14 Νοεμβρίου 1960. Το UNPAS έχει αναπτυχθεί καλά και εξελιχθεί σε κορυφαίο πανεπιστήμιο και έγινε η υπερηφάνεια της κοινότητας από τότε. Αποδεικνύεται από τον μεγαλύτερο αριθμό φοιτητών που είναι εγγεγραμμένοι σε αυτό το πανεπιστήμιο στην περιοχή Kopertis IV.

Οι μαθητές δεν προέρχονται μόνο από 33 επαρχίες στην Ινδονησία, αλλά και από άλλες γειτονικές χώρες, όπως Ταϊλάνδη, Σιγκαπούρη, Σομαλία, Ουγγαρία, Πολωνία, Ταϊβάν, Τουρκία, Νότια Κορέα, Μαλαισία, Καναδάς, Τιμόρ Λέστε, Ουζμπεκιστάν, Γερμανία, Ιαπωνία, Κίνα, Τατζικιστάν, Εσθονία, Ελλάδα, Ισπανία, Λιθουανία, Αυστραλία και Κιργιζιστάν. Μέχρι τώρα, το UNPAS διαθέτει 7 σχολές, 25 προγράμματα σπουδών πτυχίου, 7 προγράμματα σπουδών μεταπτυχιακού τίτλου και 3 προγράμματα σπουδών διδακτορικού πτυχίου.

Ο μεγάλος αριθμός φοιτητών που είναι εγγεγραμμένοι στο πανεπιστήμιο προέρχεται από την εμπιστοσύνη της ίδιας της κοινότητας. Το περιοδικό Tempo 2005 και το 2006 Kompas ερεύνησαν και ισχυρίστηκαν ότι το UNPAS συμπεριλήφθηκε στα κορυφαία 3 πιο αγαπημένα πανεπιστήμια στο Bandung, ενώ το SWA το 2007 έκρινε ότι το UNPAS κατατάχθηκε στην κορυφή 4 όσον αφορά τη διαπίστευση και τα κορυφαία 25 αγαπημένα πανεπιστήμια στην Java. Στο τέλος του 2008, το UNPAS βαθμολογήθηκε στα κορυφαία 10 ιδιωτικά πανεπιστήμια της Ινδονησίας και επίσης το 3ο καλύτερο ιδιωτικό πανεπιστήμιο με βάση το UniRank ( http://www.4icu.org/id ). Το UNPAS παίρνει επίσης ένα «A» όσον αφορά τη διαπίστευση.

Έχοντας πολλούς μαθητές, το UNPAS έχει επίσης τους μαθητές του να συμμετέχουν σε διάφορες δραστηριότητες. Κέρδισαν με επιτυχία πολλά επιτεύγματα, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένων επιστημονικών δραστηριοτήτων, αθλητισμού, τεχνών, τεχνολογιών και άλλων κοινοτικών δραστηριοτήτων. Στον αθλητισμό, οι μαθητές της UNPAS έχουν καταγραφεί και κέρδισε επιτεύγματα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, όπως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Alpinis στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, το 2009 Διεθνές Taekwondo χάλκινο μετάλλιο στο 25ο Θάλασσα Αγώνες του Λάος, Vientiane, και το καλύτερο νικητής της Ινδονησίας Το Gokart το 2009, 2012, 2015 και 2016 και το καλύτερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο το 2014 και το 2015.

Η εφαρμογή του Πανεπιστημίου Tridarma , στα περισσότερα προγράμματα σπουδών, έχει ήδη φτάσει στο μεγάλο επίπεδο εσωτερικής αποτελεσματικότητας. Ο Εθνικός Οργανισμός Διαπίστευσης της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, εφεξής θα αναφέρεται ως BAN-PT, κατατάσσεται στους δείκτες που λαμβάνονται από 14 προγράμματα σπουδών «Α» (PRIME), ενώ η ύπαρξη Ινδονησιακής Μονάδας Διασφάλισης Ποιότητας της UNPAS, στο εξής θα αναφέρεται ως SPMI , πέτυχε με επιτυχία την εφαρμογή του Εσωτερικού Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητας του πανεπιστημίου από τη Γενική Διεύθυνση Ανώτατης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας, στο εξής θα αναφέρεται ως Dirjen Dikti Kemendiknas , το 2008. Το έτος 2016 ήταν ένα από τα καλύτερα χρόνια του SPMI κάνοντας τις παραστάσεις του, καθιστώντας το UNPAS ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο μεταξύ άλλων. Ταυτόχρονα, το UNPAS διατηρεί επίσης την καθοδήγηση κατάρτισης σε εκείνα τα πανεπιστήμια των οποίων η διαπίστευση είναι ακόμα κάτω από το «Α» (PRIME).

Για να δημιουργήσει ένα δίκτυο και να εφαρμόσει το On-Campus και να υποστηρίξει τη διαδικτυακή εξ αποστάσεως εκπαίδευση, το UNPAS έχει δημιουργήσει και ολοκληρώσει την υποδομή του Video Conference / Teleconference. Η ίδια η υποδομή έχει ήδη δοκιμαστεί από την Dikti και από άλλα ιδρύματα.

Επιπλέον, το επίπεδο αναγνώρισης και εμπιστοσύνης από την κοινότητα αυξάνεται υψηλά, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Αποδεικνύεται από το γεγονός ότι το 2007, το UNPAS συμπεριλήφθηκε ήδη στα 50 πολλά υποσχόμενα ινδονησιακά πανεπιστήμια και σε 80 πανεπιστήμια με βάση την υγεία και την ανταγωνιστικότητα. Εν τω μεταξύ, το UNPAS έχει επίσης αναπτύξει διεθνώς μεγάλη εμπιστοσύνη για να πραγματοποιήσει το Κοινοτικό Πρόγραμμα Ενδυνάμωσης από το JICA και να διεξάγει εκπαίδευση γλωσσών Mandarin σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Hebei Normal, Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας. Η UNPAS έχει επίσης τοποθετήσει 8 ξένους εκπαιδευτικούς (7 εκπαιδευτικοί από την Κίνα και 1 δάσκαλος από τη Νότια Κορέα).

Το 2015, το UNPAS έγινε δεκτός για δεύτερη φορά στο «Ετήσιο Διεθνές Συνέδριο (AIC) 2015 Equal Educational Opportunity by U-Learning Technology». Παρακολούθησαν επίσης 14 χώρες και ο Πρύτανης της UNPAS ως Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής από το πρώτο AIC στο Μπουσάν της Νότιας Κορέας. Τον Νοέμβριο του 2016, πραγματοποιήθηκε ένα παρόμοιο συνέδριο στη Νότια Αφρική όπου ο Πρύτανης ανέλαβε και πάλι τον τρίτο Πρόεδρο της Συντονιστικής Επιτροπής. Το 2015, το UNPAS συνεργάστηκε με το Πανεπιστήμιο Βόρειων Φιλιππίνων (UNP) για τη διοργάνωση Διεθνούς Σεμιναρίου «Διεθνές Συνέδριο Διεπιστημονικών Σπουδών στο Πολιτιστικό Συντηρητικό».

Ένα πρόγραμμα από κοινού πτυχίου μεταξύ του Πανεπιστημίου Guangxi Normal, της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και του UNPAS έχει ήδη ξεκινήσει από το 2010, ενώ η Διεθνής Τάξη άνοιξε επίσημα από το ακαδημαϊκό έτος 2012/2013. Μηχανική Πληροφορικής, Τμήμα Μηχανικών Η UNPAS ήταν το πρώτο τμήμα που άνοιξε μια διεθνή τάξη και στη συνέχεια ακολούθησε η Σχολή Οικονομικών και Επιχειρήσεων το 2018, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Kyung Hee, Νότια Κορέα. Υπάρχει επίσης ένας κοιτώνας για μαθητές στη Jl. Δρ Setiabudhi αρ. 19 Bandung και πρόγραμμα διαμονής μεταξύ φοιτητών του UNPAS και Genki Gakuen του Shizouka , της Ιαπωνίας και του Εθνικού Πανεπιστημίου Chonbuk , Νότια Κορέα.

Οι ακαδημαϊκές δραστηριότητες διεξάγονται καλά από έμπειρους καθηγητές. Μέχρι τώρα, σύμφωνα με την Ανώτατη Εκπαίδευση βάση δεδομένων, που στο εξής θα αναφέρονται ως PDPT (Pangkalan δεδομένων Perguruan Tinggi), UNPAS έχει περίπου 574 καθηγητές που αποφοίτησαν από εγχώρια και ξένα πανεπιστήμια. Αποτελείται από 27 καθηγητές, 158 διδακτορικούς τίτλους και 402 μεταπτυχιακούς τίτλους. Επομένως, με περίπου 19.200 μαθητές, το UNPAS έχει μια ισορροπημένη αναλογία δασκάλων, που είναι 1: 35.1. Το 2009, το UNPAS έλαβε επιχορήγηση για διεθνή προώθηση πανεπιστημίου μέσω του QS Stars, ενώ το 2012 έλαβε το βραβείο τριών αστέρων για την Απασχολησιμότητα και τη Διδασκαλία και το βραβείο δύο αστέρων για Εσωτερικό

Για τη βελτίωση των υπηρεσιών σε αλλοδαπούς φοιτητές, η UNPAS ιδρύει το Διεθνές Γραφείο (Διεύθυνση Διεθνούς Συνεργασίας) από το ακαδημαϊκό έτος 2010/2011. Επιπλέον, το πρόγραμμα σπουδών Επικοινωνίας και Διοίκησης έχει κερδίσει ένα επίτευγμα για το Best School of Communication and Management τρία συνεχόμενα έτη, 2012, 2013 και 2014.

Το 2015, η UNPAS απέκτησε το ISO 9001: 2008 ενώ το 2017, μια νέα έκδοση του ISO 9001: 2015 αποκτήθηκε επίσης από τα κεντρικά γραφεία και από διάφορα προγράμματα σπουδών, όπως Τεχνολογία Τροφίμων, Διοίκηση, Δημόσια Διοίκηση και Βιολογία και Νομική Σχολή. Η Εθνική Επιτροπή Διαπίστευσης, εφεξής καλούμενη KAN (Komite Akreditasi Nasional), αποκτήθηκε επίσης τον ίδιο χρόνο. Στις αρχές του 2019, υπήρχαν 201 εξαγορές δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, στο εξής θα αναφέρονται στο HAKI (Hak Kekayaan Intelektual), μάρκες και διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Οι εκπαιδευτικοί έλαβαν 68 επιχορηγήσεις έρευνας, (50 τίτλοι και 18 τίτλοι αφορούσαν κοινοτική υπηρεσία). Αυτό ήταν το μεγαλύτερο μεταξύ άλλων ιδιωτικών πανεπιστημίων στη Δυτική Ιάβα και στο Μπάντεν. Η UNPAS εξήγαγε επίσης 4 μηχανήματα τροποποιημένου αλεύρου μανιόκα στη Δημοκρατία των Φίτζι.

Για να διευκολύνει το πρόγραμμα Επαγγελματικής Πιστοποίησης το 2016, η UNPAS δημιούργησε συνεργασία με τον διεθνή οργανισμό επαγγελματικής πιστοποίησης, την Αμερικανική Ακαδημία Διαχείρισης Έργου, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Αυτό υλοποιήθηκε το 2016 από μαθητές που αποφοίτησαν το 2016. Ορισμένοι καθηγητές έχουν επίσης αποκτήσει αυτά τα πιστοποιητικά από το ίδρυμα. Επιπλέον, με βάση την αξιολόγηση των επιδόσεων του πανεπιστημίου από τη Γενική Διεύθυνση Έρευνας και Ανάπτυξης στα μέσα Ιουλίου 2016, το UNPAS συστάθηκε ως UTAMA.

Σύμφωνα με το Ίδρυμα Αξιολόγησης και Εφαρμογής Τεχνολογίας, εφεξής θα αναφέρεται ως BPPT (Badan Pengkajian και Penerapan Teknologi), το UNPAS εντάχθηκε στην υλοποίηση συνεργάτη technopreneurship, το οποίο υποστηρίζει επίσης ένα κυβερνητικό πρόγραμμα για την επίτευξη του στόχου του για μια ανεπτυγμένη χώρα. Τον Οκτώβριο του 2016, το UNPAS συμμετείχε επίσης στο Nusantara Student Exchange ή ονομάστηκε PERMATA (Pertukaran Antarmahasiswa Nusantara). Το 2018, το UNPAS ίδρυσε και το Ίδρυμα Πιστοποίησης Επαγγελματικών Συναλλαγών, ή το LSP P1, εγκεκριμένο από το Εθνικό Ίδρυμα Πιστοποίησης Επαγγελματιών, ή το BNSP (Badan Nasional Sertifikasi Profesi) και επίσης το Pasalan Halal Center για την ανάπτυξη της εφαρμογής της ισλαμικής σαρία. Υπάρχουν επίσης 10 επιστημονικά περιοδικά στο DOAJ και 1 στο Thomson Reuters.

Σύμφωνα με το διάταγμα του Υπουργού Έρευνας και Τεχνολογίας Αρ. 775 / KPT / I / 2019, η UNPAS ίδρυσε επίσημα την Ιατρική Σχολή η οποία κατά το ακαδημαϊκό έτος 2019/2020 έχει δεχτεί 50 φοιτητές μέχρι στιγμής.

Τοποθεσίες

 • Bandung

  Jl. Lengkong Besar No.68, , Bandung

  Προγράμματα

   Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

   Ερωτήσεις