Keystone logo
© Eva Dang
University of Southampton

University of Southampton

University of Southampton

Εισαγωγή

Περισσότεροι από 6.500 διεθνείς φοιτητές από περισσότερες από 135 χώρες επιλέγουν να σπουδάζουν στο University of Southampton κάθε χρόνο. Επιπλέον, έχουμε δεσμούς με πανεπιστήμια και εταίρους σε όλο τον κόσμο, καθιστώντας μας ένα πραγματικά διεθνές ίδρυμα.

Εδώ, στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες , γοητεύουμε τους ανθρώπους και τις δραστηριότητές τους και τα επιτεύγματά τους κατά τη διάρκεια των αιώνων, από την προϊστορία έως τη σύγχρονη εποχή. Είμαστε γνωστοί για πρωτοποριακές και διεθνώς σημαντικές έρευνες και εκπαίδευση σε όλους μας τους ευρύτατους κλάδους, οι περισσότεροι από τους οποίους κατατάσσονται στην πρώτη δεκάδα στα βρετανικά πανεπιστήμια .

Η γνώση του τι κάνει τα ανθρώπινα τσιμπούρια είναι πιο σημαντικό από ποτέ σε αυτούς τους ταραχώδεις καιρούς. Η μελέτη για ένα πτυχίο σε έναν από τους κλάδους μας προσφέρει στους ανθρώπους νέες ιδέες για την ανθρωπότητα και προτρέπει το είδος της διανοητικής ζωτικότητας και δημιουργικής ενέργειας που πηγάζει από ένα βαθύ πάθος για μάθηση και διδασκαλία.

Το ακαδημαϊκό προσωπικό μας παγκόσμιας κλάσης παρέχει στους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές μας το υψηλότερο επίπεδο διδασκαλίας και υποστήριξης, με την εμπειρία τους να βασίζεται πάντα στην προσωπική τους έρευνα.

Εκτός από το ότι εργάζονται στα δικά τους πεδία, οι ακαδημαϊκοί μας συνεργάζονται μεταξύ των κλάδων για την περαιτέρω γνώση. Αυτό σημαίνει ότι θέματα που προκαλούν σκέψη, όπως η δουλεία, μπορούν να εξεταστούν από διάφορες οπτικές γωνίες για να δώσουν στους μαθητές μια ολοκληρωμένη εικόνα των πολύπλοκων θεμάτων.

Τα καινοτόμα ερευνητικά μας κέντρα φέρνουν σε επαφή τους ερευνητές για να επικεντρωθούν σε ευρύτερα θέματα όπως ο κόσμος του 18ου αιώνα και ο μεσαιωνικός και αναγεννησιακός κόσμος. Επίσης, φιλοξενεί το μοναδικό Ινστιτούτο Parkes για εβραϊκές / μη εβραϊκές σχέσεις και τη Βιβλιοθήκη Parkes, μία από τις μεγαλύτερες συλλογές εβραϊκών αρχείων στην Ευρώπη.

Η έρευνα αιχμής μας ενημερώνει τη διδασκαλία μας, η οποία αναγνωρίζεται τακτικά ως δεύτερη σε καμία στην ετήσια Εθνική Έρευνα Φοιτητών. Σε όλες τις ανθρωπιστικές επιστήμες, τα ακαδημαϊκά μέλη του προσωπικού μας είναι φιλικά και προσιτά. πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν και να υποστηρίξουν τους μαθητές τους να πετύχουν.

Μεταπτυχιακές ευκαιρίες για εσάς

Βρίσκεται στο κορυφαίο 1% των πανεπιστημίων του κόσμου (QS World University Rankings 2018), με 200 διδασκόμενα μαθήματα και περισσότερα από 90 μαθήματα έρευνας που προσφέρονται. Το Southampton έχει τους παγκοσμίου φήμης ακαδημαϊκούς και τις εγκαταστάσεις που σας βοηθούν να γίνετε οι καλύτεροι στον τομέα σας .

Επιλέγοντας να σπουδάσεις στο Σαουθάμπτον σημαίνει να γίνεις μέλος μιας ζωντανής, μεταπτυχιακής κοινότητας.

Πάρτε τη θέση σας στην αιχμή, ανάμεσα σε μερικούς από τους πιο ταλαντούχους μαθητές και ακαδημαϊκούς στον κόσμο.

Το Σαουθάμπτον είναι η μεγαλύτερη πόλη στο τελετουργικό νομό Hampshire στη νότια ακτή της Αγγλίας.

Βρισκόμαστε 75 μίλια από το Λονδίνο. 19 μίλια από το Πόρτσμουθ και 12 μίλια από το Winchester. Είμαστε μόνο λίγα λεπτά από το New Forest National Park που είναι 219 τετραγωνικά μίλια από όμορφο πάρκο και δάσος. Ένα μεγάλο μέρος του νοτιοδυτικού Hampshire είναι μια πανέμορφη ύπαιθρο που εκτείνεται στο νοτιοανατολικό Wiltshire και προς τα ανατολικά του Dorset. Είμαστε επίσης πολύ κοντά στο Stonehenge, ένα από τα θαύματα του κόσμου και το πιο γνωστό προϊστορικό μνημείο της Ευρώπης.

Το Σαουθάμπτον έχει πληθυσμό περίπου 220.000 κατοίκων και είναι μία από τις πιο πράσινες και ευχάριστες μητροπολιτικές περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου. Το Southampton διαθέτει το δικό του αεροδρόμιο και γρήγορες σιδηροδρομικές συνδέσεις με το Λονδίνο και το υπόλοιπο Ηνωμένο Βασίλειο. Βρίσκοντας στη νότια ακτή είμαστε το σπίτι του Carnival UK και έχουμε τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο μας επισκέπτονται σε τακτική βάση.

Το Southampton είναι επίσης το σπίτι του Southampton Football Club που συναγωνίζεται στην Premier League και το The Ageas Bowl, το σπίτι του Hampshire County Cricket Club.

English Language Requirements

Πιστοποιήστε την επάρκειά σας στα αγγλικά με το Duolingo English Test! Το DET είναι ένα βολικό, γρήγορο και προσιτό διαδικτυακό τεστ αγγλικών που γίνεται αποδεκτό από περισσότερα από 4.000 πανεπιστήμια (όπως αυτό) σε όλο τον κόσμο.

Τοποθεσίες

  • Southampton

    University of Southampton University Road, SO17 1BJ, Southampton

Ερωτήσεις