Keystone logo
© BIMM University
University of Surrey

University of Surrey

University of Surrey

Εισαγωγή

Το University of Surrey είναι μια παγκόσμια κοινότητα ιδεών και ανθρώπων, αφιερωμένη στην εκπαίδευση και την έρευνα που αλλάζει τη ζωή. Με μια όμορφη και ζωντανή πανεπιστημιούπολη, παρέχουμε εξαιρετική διδασκαλία και πρακτική μάθηση για να εμπνεύσουμε και να ενδυναμώσουμε τους μαθητές μας για προσωπική και επαγγελματική επιτυχία. Μέσω του προσωπικού και των μαθητών μας, ο Surrey επιτυγχάνει σπουδαία πράγματα.

Εκτός από τη διδασκαλία υψηλής ποιότητας, το πανεπιστήμιο παρέχει πρόσβαση σε πολλές υπηρεσίες και πόρους ακαδημαϊκής υποστήριξης. Οι διεθνείς φοιτητές μπορούν να λάβουν βοήθεια με τις γλωσσικές τους δεξιότητες και υπάρχουν πολλές υπηρεσίες για να τους βοηθήσουν να εγκατασταθούν εύκολα στην πανεπιστημιακή ζωή.

143436_rsz_220_learning_centre_building.jpg

Υπάρχει επίσης μια πληθώρα διαθέσιμη υποστήριξη σταδιοδρομίας. Οι μαθητές από όλες τις θεματικές ενότητες μπορούν να επωφεληθούν από την επιχειρηματική υποστήριξη και την επιχειρηματική καθοδήγηση. Ο καθένας μπορεί να εξερευνήσει διαφορετικές ιδέες, να αναπτύξει επιθυμητές επιχειρηματικές δεξιότητες και να ενισχύσει τις προοπτικές του για μεταπτυχιακές σπουδές. Το ιστορικό μας για την απασχολησιμότητα των πτυχιούχων είναι ένα από τα καλύτερα στο Ηνωμένο Βασίλειο, με το 95% των μεταπτυχιακών μας να εργάζονται ή να σπουδάζουν περαιτέρω εντός 15 μηνών από την αποφοίτησή τους - Graduate Outcomes Survey 2023.

Στο Surrey, κάνουμε ό, τι μπορούμε για να σας κάνουμε να νιώσετε ασφαλείς, ήσυχοι και χαρούμενοι κατά τη διάρκεια του χρόνου σας στο πανεπιστήμιο. Η πανεπιστημιούπολη μας θα είναι το δεύτερο σπίτι σας και θα γίνετε γρήγορα μέρος της στενής κοινότητας πανεπιστημιουπόλεων μας. Το προσωπικό μας δίνει πάντα προτεραιότητα στους μαθητές μας. Δεν έχει σημασία τι χρειάζεστε, υπάρχει κάποιος στο Surrey που μπορεί να βοηθήσει. Έχουμε ένα ειδικό κέντρο συμβουλών και υποστήριξης μαθητών στο MySurrey Hive, φιλικές ομάδες Διεθνούς Υποστήριξης Φοιτητών, μια πολυθρησκευτική εφηβεία και οι φοιτητές που βρίσκονται στην τοποθέτηση έχουν πρόσβαση σε υποστήριξη και καθοδήγηση από το ακαδημαϊκό τους προσωπικό.

143441_rsz_dsc_9505.jpg

Από τον Σεπτέμβριο του 2020, θα παρέχουμε σε όλους τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές μας δωρεάν ψηφιακά αντίγραφα των βασικών τους βιβλίων. Αυτό είναι μέρος της δέσμευσής μας να κάνουμε το πανεπιστήμιο πιο προσβάσιμο, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να μάθετε σε ένα πιο ψηφιακό περιβάλλον.

Η ζωή στο πανεπιστήμιο είναι κάτι περισσότερο από διαλέξεις και μαθήματα, διασφαλίζουμε ότι η εμπειρία του πανεπιστημίου σας είναι όσο το δυνατόν πιο ποικίλη και ικανοποιητική, παρέχοντας σας ατελείωτες ευκαιρίες για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χρόνο σας μαζί μας.

Εάν ενδιαφέρεστε για τον αθλητισμό ή θέλετε να συνεχίσετε να δραστηριοποιείτε κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στο πανεπιστήμιο, το Surrey Sports Park φιλοξενεί ένα ευρύ φάσμα εγκαταστάσεων πρώτης κατηγορίας, όπως πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων οκτώ λωρίδων, γυμναστήριο 120 σταθμών και αναρρίχηση ύψους 10 μέτρων τοίχους. Αν θέλετε απλώς να διασκεδάσετε και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, η Ένωση Φοιτητών μας έχει επίσης ένα ευρύ φάσμα συναρπαστικών συλλόγων και κοινωνιών και διοργανώνει αξέχαστες εκδηλώσεις και ευκαιρίες εθελοντισμού για να διασφαλίσει ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στο πανεπιστήμιο.

Μόλις 34 λεπτά από το Λονδίνο με το τρένο, οι μαθητές μπορούν να απολαύσουν την όμορφη, φιλική πανεπιστημιούπολη και την περιοχή του Surrey. Το Guildford είναι μια πολυσύχναστη και φιλόξενη πόλη και περιβάλλεται από γραφική ύπαιθρο.

Ο Surrey προσπαθεί να εμπνεύσει τους μαθητές να δουν τον κόσμο με νέους τρόπους, να είναι τολμηροί στη δουλειά τους και να βιώσουν όλα όσα φέρνει η φοιτητική ζωή.

143438_rsz_2screen_shot_2020-11-07_at_95945_pm1.png

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

  Εισαγωγές

  English Language Requirements

  Πιστοποιήστε την επάρκειά σας στα αγγλικά με το Duolingo English Test! Το DET είναι ένα βολικό, γρήγορο και προσιτό διαδικτυακό τεστ αγγλικών που γίνεται αποδεκτό από περισσότερα από 4.000 πανεπιστήμια (όπως αυτό) σε όλο τον κόσμο.

  Τοποθεσίες

  • Guildford

   University of Surrey Guildford, , Guildford

  Ερωτήσεις