Keystone logo
© BIMM University
University of Surrey

University of Surrey

University of Surrey

Εισαγωγή

Το University of Surrey είναι μια παγκόσμια κοινότητα ιδεών και ανθρώπων, αφιερωμένη στην εκπαίδευση και την έρευνα που αλλάζει τη ζωή. Με μια όμορφη και ζωντανή πανεπιστημιούπολη, παρέχουμε εξαιρετική διδασκαλία και πρακτική μάθηση για να εμπνεύσουμε και να ενδυναμώσουμε τους μαθητές μας για προσωπική και επαγγελματική επιτυχία. Μέσω του προσωπικού και των μαθητών μας, ο Surrey επιτυγχάνει σπουδαία πράγματα.

Εκτός από τη διδασκαλία υψηλής ποιότητας, το πανεπιστήμιο παρέχει πρόσβαση σε πολλές υπηρεσίες και πόρους ακαδημαϊκής υποστήριξης. Οι διεθνείς φοιτητές μπορούν να λάβουν βοήθεια με τις γλωσσικές τους δεξιότητες και υπάρχουν πολλές υπηρεσίες για να τους βοηθήσουν να εγκατασταθούν εύκολα στην πανεπιστημιακή ζωή.

143436_rsz_220_learning_centre_building.jpg

Υπάρχει επίσης μια πληθώρα διαθέσιμη υποστήριξη σταδιοδρομίας. Οι μαθητές από όλες τις θεματικές ενότητες μπορούν να επωφεληθούν από την επιχειρηματική υποστήριξη και την επιχειρηματική καθοδήγηση. Ο καθένας μπορεί να εξερευνήσει διαφορετικές ιδέες, να αναπτύξει επιθυμητές επιχειρηματικές δεξιότητες και να ενισχύσει τις προοπτικές του για μεταπτυχιακές σπουδές. Το ιστορικό μας για την απασχολησιμότητα των πτυχιούχων είναι ένα από τα καλύτερα στο Ηνωμένο Βασίλειο, με το 95% των μεταπτυχιακών μας να εργάζονται ή να σπουδάζουν περαιτέρω εντός 15 μηνών από την αποφοίτησή τους - Graduate Outcomes Survey 2023.

Στο Surrey, κάνουμε ό, τι μπορούμε για να σας κάνουμε να νιώσετε ασφαλείς, ήσυχοι και χαρούμενοι κατά τη διάρκεια του χρόνου σας στο πανεπιστήμιο. Η πανεπιστημιούπολη μας θα είναι το δεύτερο σπίτι σας και θα γίνετε γρήγορα μέρος της στενής κοινότητας πανεπιστημιουπόλεων μας. Το προσωπικό μας δίνει πάντα προτεραιότητα στους μαθητές μας. Δεν έχει σημασία τι χρειάζεστε, υπάρχει κάποιος στο Surrey που μπορεί να βοηθήσει. Έχουμε ένα ειδικό κέντρο συμβουλών και υποστήριξης μαθητών στο MySurrey Hive, φιλικές ομάδες Διεθνούς Υποστήριξης Φοιτητών, μια πολυθρησκευτική εφηβεία και οι φοιτητές που βρίσκονται στην τοποθέτηση έχουν πρόσβαση σε υποστήριξη και καθοδήγηση από το ακαδημαϊκό τους προσωπικό.

143441_rsz_dsc_9505.jpg

Από τον Σεπτέμβριο του 2020, θα παρέχουμε σε όλους τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές μας δωρεάν ψηφιακά αντίγραφα των βασικών τους βιβλίων. Αυτό είναι μέρος της δέσμευσής μας να κάνουμε το πανεπιστήμιο πιο προσβάσιμο, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να μάθετε σε ένα πιο ψηφιακό περιβάλλον.

Η ζωή στο πανεπιστήμιο είναι κάτι περισσότερο από διαλέξεις και μαθήματα, διασφαλίζουμε ότι η εμπειρία του πανεπιστημίου σας είναι όσο το δυνατόν πιο ποικίλη και ικανοποιητική, παρέχοντας σας ατελείωτες ευκαιρίες για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χρόνο σας μαζί μας.

Εάν ενδιαφέρεστε για τον αθλητισμό ή θέλετε να συνεχίσετε να δραστηριοποιείτε κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στο πανεπιστήμιο, το Surrey Sports Park φιλοξενεί ένα ευρύ φάσμα εγκαταστάσεων πρώτης κατηγορίας, όπως πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων οκτώ λωρίδων, γυμναστήριο 120 σταθμών και αναρρίχηση ύψους 10 μέτρων τοίχους. Αν θέλετε απλώς να διασκεδάσετε και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, η Ένωση Φοιτητών μας έχει επίσης ένα ευρύ φάσμα συναρπαστικών συλλόγων και κοινωνιών και διοργανώνει αξέχαστες εκδηλώσεις και ευκαιρίες εθελοντισμού για να διασφαλίσει ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στο πανεπιστήμιο.

Μόλις 34 λεπτά από το Λονδίνο με το τρένο, οι μαθητές μπορούν να απολαύσουν την όμορφη, φιλική πανεπιστημιούπολη και την περιοχή του Surrey. Το Guildford είναι μια πολυσύχναστη και φιλόξενη πόλη και περιβάλλεται από γραφική ύπαιθρο.

Ο Surrey προσπαθεί να εμπνεύσει τους μαθητές να δουν τον κόσμο με νέους τρόπους, να είναι τολμηροί στη δουλειά τους και να βιώσουν όλα όσα φέρνει η φοιτητική ζωή.

143438_rsz_2screen_shot_2020-11-07_at_95945_pm1.png

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Η κύρια πανεπιστημιούπολη μας βρίσκεται στο Stag Hill, κοντά στο κέντρο της πόλης του Guildford και δίπλα στον καθεδρικό ναό Guildford. Είναι μια υπέροχη, καταπράσινη πανεπιστημιούπολη γεμάτη χώρο για χαλάρωση, καθώς και οι περισσότερες φοιτητικές εγκαταστάσεις μας, όπως η Βιβλιοθήκη και το Κέντρο Εκμάθησης, η Κυψέλη MySurrey, η Ένωση Φοιτητών, καθώς και καταστήματα, μπαρ και καφετέριες. Έχουμε μια δεύτερη πανεπιστημιούπολη , στο Manor Park, σε μικρή απόσταση, το οποίο φιλοξενεί τη Σχολή Υγείας και Ιατρικών Επιστημών, το Sports Park του Surrey και πολλά άλλα καταλύματα.

Και τα δύο συνδέονται καλά με περπάτημα, ποδήλατο ή λεωφορείο.

Υπάρχουν πάνω από 6.000 υπνοδωμάτια μελέτης στην πανεπιστημιούπολη, τουλάχιστον τα μισά από τα οποία διαθέτουν ιδιωτικό ντους και τουαλέτα καθώς και απεριόριστες, δωρεάν ευρυζωνικές συνδέσεις. Υπάρχουν επιλογές που ταιριάζουν σε όλους τους προϋπολογισμούς και τις απαιτήσεις και έχετε εγγυημένη πανεπιστημιακή στέγαση στο πρώτο έτος, αρκεί η αίτησή σας να φτάσει στην ώρα σας. Όλες οι φοιτητικές κατοικίες διαθέτουν δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων, κοινόχρηστη κουζίνα και παρακολουθούνται από ασφάλεια 24/7.

Εκτός πανεπιστημιούπολης, υπάρχει ποικιλία κατοικιών στην περιοχή Guildford που εκμισθώνεται ιδιωτικά ή μέσω του Σχεδίου Διαχείρισης Περιουσίας του University of Surrey .

  Εισαγωγές

  While many PWPs are psychology graduates this is not a necessity. Applications are welcomed from people with experience working in mental health or similar services who may not have been in education recently. Services will also have individual person specifications you are required to meet.

  Postgraduate route

  Accumulated credit volume of 360 FHEQ Level 4-6 credits (achieved to 2:1), of which at least 120 will be at FHEQ Level 6. Students should be working/ have recent experience in a relevant healthcare setting.

  Other entry requirements: Each student that is employed by the Improving Access to Psychological Therapies service is subject to the Rehabilitation of Offenders Act (1974) Section 4 (2) (Exemptions) Order 1975 and DHSS Circular HC (88)9 guidelines regarding police checks and child protection.

  Undergraduate route

  Students will normally hold a previously accumulated credit volume of 120 FHEQ Level 5 credits and 120FHEQ Level 4 credits. Students should be working/ have recent experience in a relevant healthcare setting. Students who do not have the above academic profile should seek advice as it may not exclude them from applying for our modules and programs of study.

  English language requirements

  • IELTS: 6.5 overall including 6.0 in each category.

  If you do not currently meet the level required for your program, offer intensive pre-sessional English language courses, designed to take you to the level of English ability and skill required for your studies.

  For more information about admission requirements, please visit the university website.

  Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

  Γενικές Πολιτικές και Πληροφορίες για Υποτροφίες ή Επιλογές Χρηματοδότησης

  Ανακαλύψτε πώς μπορούμε να υποστηρίξουμε τις μεταπτυχιακές σας σπουδές με μια σειρά από υποτροφίες και υποτροφίες απευθείας από το University of Surrey και εξωτερικούς παρόχους.

  Παρακαλούμε επισκεφθείτε το πανεπιστήμιο για περισσότερες πληροφορίες.

  Applying for a Masters at Surrey

  Postgraduate Online events on 26th April, 17th May and 22nd May.

  Βραβεία & διαπιστεύσεις

  Πανεπιστήμιο της χρονιάς για την απασχόληση των πτυχιούχων

  The Times and Sunday Times Complete University Guide (2022)

  4η θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο για τη συνολική ικανοποίηση των μαθητών

  Εθνική Έρευνα Φοιτητών (2023)

  Νικητής της Καλύτερης Πανεπιστημιακής Σταδιοδρομίας/Υπηρεσίας Απασχολησιμότητας στο Ηνωμένο Βασίλειο

  Εθνικά Πανεπιστημιακά Βραβεία Απασχολησιμότητας (2022)

  13η στο Ηνωμένο Βασίλειο στον Πίνακα Συνδέσμου Πανεπιστημιακού Οδηγού

  Πλήρης Πανεπιστημιακός Οδηγός (2024)

  46η στον κόσμο για την αειφορία

  Times Higher Education (THE) University Impact Rankings

  285η στον κόσμο

  QS World University Rankings (2024)

  Ζωή στην πανεπιστημιούπολη & εγκαταστάσεις

  • Λάβετε υποστήριξη και συμβουλές 24x7 για θέματα μελέτης και προσωπικά θέματα μέσω της διαδικτυακής πύλης MySurrey ή αυτοπροσώπως στο MySurrey Hive.
  • Επωφεληθείτε από την αναμφισβήτητα πιο αποτελεσματική υπηρεσία φοιτητικής σταδιοδρομίας του Ηνωμένου Βασιλείου για να κανονίσετε θέσεις εργασίας, να βρείτε θέσεις εργασίας για φοιτητές ή να σχεδιάσετε την πορεία σας μετά την αποφοίτησή σας.
  • Αποκτήστε πρόσβαση στην απαραίτητη φροντίδα μέσω του ιατρικού μας ιατρείου στην πανεπιστημιούπολη και του Κέντρου Ευεξίας.
  • Επικοινωνήστε με την αφοσιωμένη ομάδα των διεθνών φοιτητών μας για βοήθεια σε όλη τη διαδικασία υποβολής αίτησης, συμπεριλαμβανομένης της αίτησης για βίζα και της προετοιμασίας για τις πρώτες σας εβδομάδες στο Surrey.
  • Βασιστείτε στην Ένωση Φοιτητών για την εκπροσώπηση των φοιτητών και την παροχή υποστήριξης σε ακαδημαϊκά θέματα, στέγαση και άλλα.

  Σε όλη την υπέροχη, καταπράσινη πανεπιστημιούπολη μας, θα βρείτε μια μεγάλη επιλογή από μέρη για φαγητό, ποτό και παρέα. Εκτός από μια επιλογή από καταστήματα και καφέ, υπάρχουν επίσης εγκαταστάσεις όπως το The Snug, ένας φοιτητικός χώρος για κράτηση με τεράστιους άνετους καναπέδες, οθόνη 85 ιντσών και PlayStation.

  Υπάρχουν περισσότεροι από 180 φοιτητικοί σύλλογοι – ιδανικοί για να σας βοηθήσουν να βρείτε ένα νέο χόμπι ή να επιδιώξετε ένα υπάρχον πάθος με ομοϊδεάτες. Αν αναζητάτε έναν δραστήριο τρόπο ζωής, το University of Surrey έχει επίσης πάνω από 40 αθλητικούς συλλόγους για συμμετοχή, από ποδόσφαιρο μέχρι λακρός και βόλεϊ. Βρίσκονται στο Surrey Sports Park στην πανεπιστημιούπολη, το οποίο φιλοξενεί επίσης μια πισίνα 50 μέτρων και γυμναστήριο 120 σταθμών.

  Η Ένωση Φοιτητών διοργανώνει επίσης αξέχαστες εκδηλώσεις και ευκαιρίες εθελοντισμού για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή πανεπιστημιακή εμπειρία.

  Τοποθεσίες

  • Guildford

   University of Surrey Guildford, , Guildford

  Προγράμματα

  Ερωτήσεις