Keystone logo
University of Texas Arlington

University of Texas Arlington

University of Texas Arlington

Εισαγωγή

Είμαστε Μάβερικς

Εκπαιδευτικός ηγέτης στην καρδιά της ακμάζουσας περιοχής του Βόρειου Τέξας, το Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Άρλινγκτον καλλιεργεί μυαλά σε ένα περιβάλλον που εκτιμά την αριστεία, την καινοτομία και τη διαφορετικότητα. Το UTA είναι αφιερωμένο στην προώθηση δια βίου μαθητών και κριτικών στοχαστών που απαιτούν η περιοχή και το έθνος μας.


Πανεπιστήμιο αριστείας παγκόσμιας κλάσης

Το UTA είναι ένας αυξανόμενος σταθμός Carnegie Research-1 «υψηλότερης ερευνητικής δραστηριότητας» που δεσμεύεται για ανακαλύψεις που ενισχύουν τη ζωή, καινοτόμες οδηγίες και φροντίδα της κοινότητας.

Η κατάταξη των «Καλύτερων Μεταπτυχιακών Σχολείων» των US News and World Report περιλαμβάνει περισσότερα από 20 μεταπτυχιακά προγράμματα στο UTA. Τα ακαδημαϊκά μας προγράμματα με υψηλή κατάταξη προσελκύουν τους καλύτερους και λαμπρότερους μελετητές από περισσότερες από 100 χώρες και η σχολή και οι φοιτητές μας λαμβάνουν σταθερά εθνική και διεθνή αναγνώριση για τα επιτεύγματά τους. Ως το έκτο πιο ποικίλο πανεπιστήμιο στη χώρα, το UTA υπερηφανεύεται για την πολιτιστική ένταξη και ευκαιρίες.

Το βάθος αυτών των διακρίσεων τονίζει το καθεστώς της UTA ως κατεξοχήν τόπο για πνευματικές αναζητήσεις και κινητήριο δύναμη θετικής αλλαγής.

Εγκαταστάσεις αιχμής

Περισσότεροι πόροι. Λιγότερος ανταγωνισμός.

Έχουμε μερικά από τα πιο απίθανα περιβάλλοντα μάθησης στο σύστημα του Πανεπιστημίου του Τέξας. Οι μαθητές που έρχονται εδώ συνειδητοποιούν ότι έχουν πρόσβαση σε όλα. Από καλλιτέχνες που εκθέτουν τη δουλειά τους στη Γκαλερί στο UTA, μέχρι τις μελλοντικές νοσοκόμες που ανταποκρίνονται σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στο Smart Hospital μας ή ανακαλύπτουν νέες επιχειρήσεις στην επιστήμη και την ιατρική στο νέο κτίριο Research Engineering Innovation Research. Οι μαθητές μας έχουν την ευκαιρία να εργαστούν σε χώρους που θολώνουν τη γραμμή μεταξύ του κόσμου στον οποίο μαθαίνουν και αυτού που θα βοηθήσουν στη διαμόρφωση.


Οι απόφοιτοί μας είναι ηγέτες του κόσμου

Συνδέουμε τους μαθητές με την καριέρα τους. Δίνουμε δύναμη στη σχολή μας να ακολουθεί τα ενδιαφέροντά τους. Και προμηθεύουμε τον κόσμο με φρέσκες ιδέες και αποφασισμένο ταλέντο. Αυτό που καθιστά δυνατά όλα αυτά είναι ο ισχυρός κεντρικός μας οργανισμός που λειτουργεί με αποτελεσματικότητα, σαφήνεια και ακεραιότητα.

Μεταξύ των περισσότερων από 220.000 αποφοίτων του Πανεπιστημίου είναι αστροναύτες, νοσηλευτές, δάσκαλοι, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες, δήμαρχοι, επιστήμονες και μερικοί από τους κορυφαίους επηρεαστές στην περιοχή Ντάλας-Φορτ Γουόρθ. Μέσω της διαχείρισης, του ενθουσιασμού και της γενναιόδωρης υποστήριξής τους, βοηθούν την UTA να πετύχει την αποστολή της, ενισχύοντας τους φοιτητές και τους καθηγητές να αλλάξουν τον κόσμο με τολμηρές λύσεις και παγκόσμιο αντίκτυπο.

Οι απόφοιτοι του UTA συμβάλλουν ετησίως έναν οικονομικό αντίκτυπο 20,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην Πολιτεία του Τέξας και 16,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο Βόρειο Τέξας. Οι απόφοιτοί μας εργάζονται σε 24 εταιρείες Dallas-Fort Worth Fortune 500. Δεν ακολουθούμε τον κόσμο, τον προωθούμε στα πρότυπά μας.

English Language Requirements

Πιστοποιήστε την επάρκειά σας στα αγγλικά με το Duolingo English Test! Το DET είναι ένα βολικό, γρήγορο και προσιτό διαδικτυακό τεστ αγγλικών που γίνεται αποδεκτό από περισσότερα από 4.000 πανεπιστήμια (όπως αυτό) σε όλο τον κόσμο.

Προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα

Δείξτε τη δέσμευσή σας και την ετοιμότητά σας να πετύχετε στη σχολή επιχειρήσεων δίνοντας την εξέταση GMAT – την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη εξέταση για εισαγωγές που μετρά τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και συλλογισμού σας.

Κατεβάστε το μίνι κουίζ GMAT για να πάρετε μια γεύση από τις ερωτήσεις που θα βρείτε στην εξέταση.

Τοποθεσίες

  • Arlington

    South Nedderman Drive,500, 76013, Arlington

Ερωτήσεις