PhDLawBachelorMBAHealthcareCoursesOnlineMaster
Keystone logo
University of Texas Arlington Master of Education in Curriculum And Instruction
University of Texas Arlington

Master of Education in Curriculum And Instruction

Arlington, Ηνωμένες Πολιτείες

18 up to 24 Months

Αγγλικά

Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Ζητήστε την πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης

USD 11.044 *

Στην Πανεπιστημιούπολη

* για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022

Εισαγωγή

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το UTA College of Education παρέχει τέσσερις επιλογές για την απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου, προσφέροντας την ευελιξία που αναζητούσατε και την προσωπική υποστήριξη που χρειάζεστε. Υπάρχουν επιλογές για διαδικτυακά προγράμματα στην εκπαίδευση γραμματισμού, μαθηματικών και φυσικών επιστημών. Τα μαθήματα πρόσωπο με πρόσωπο μπορούν επίσης να προσαρμοστούν στο πρόγραμμα του πλοιάρχου. Επιλέξτε την επιλογή πτυχίου που ταιριάζει καλύτερα στον στόχο σας.

Σχετικά με το πρόγραμμα

  • Αυτό το μεταπτυχιακό δίνετε ευκαιρίες για πρόοδο στη διδασκαλία, την έρευνα και την ηγεσία.
  • Όλα τα προγράμματα σπουδών είναι 30 ώρες πίστωσης.
  • Εκτός από το μεταπτυχιακό, ορισμένες επιλογές προσφέρουν πρόσθετες πιστοποιήσεις για όσους έχουν πιστοποιηθεί και διδάσκουν στο Τέξας.

Ευκαιρίες καριέρας

  • Υψηλά προσόντα δάσκαλος στην τάξη
  • Οδηγός διδασκαλίας για το περιεχόμενο
  • Εκπαιδευτικός προπονητής
  • Προγραμματιστής προγράμματος σπουδών
  • Συντονιστής περιοχής περιεχομένου σχολείου ή περιφέρειας

Επιλογές πτυχίου

Σπουδές γραμματισμού

  • Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών αλφαβητισμού παρέχει στους δασκάλους της τάξης και στους ειδικούς του περιεχομένου της περιοχής έναν τρόπο να αποκτήσουν εμπειρογνωμοσύνη στην εκπαίδευση γραμματισμού.
  • Το πρόγραμμα σπουδών γραμματισμού παρέχει επίσης μια διαδρομή προς τις πιστοποιήσεις του Τέξας στα αγγλικά ως δεύτερη γλώσσα (συμπληρωματική ESL) και ειδικός στην ανάγνωση (RS) για καταρτισμένους εκπαιδευτές με πιστοποίηση από το Τέξας.
  • Οι εκπαιδευτικοί εκτός του Τέξας μπορούν να συμβουλευτούν την κρατική υπηρεσία τους σχετικά με την απόκτηση πιστοποιήσεων RS και ESL μετά την ολοκλήρωση του μεταπτυχιακού τίτλου.
  • Το πρόγραμμα προετοιμασίας είναι κρατικό και διαπιστευμένο σε εθνικό επίπεδο, με ισχυρά ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις πιστοποίησης.
  • Και οι 30 ώρες πίστωσης μαθημάτων είναι online.

Μαθηματική Εκπαίδευση

  • Η εκπαίδευση μαθηματικών, το μεταπτυχιακό δίπλωμα διατριβής έχει σχεδιαστεί για καθηγητές στην τάξη Κ-12, ειδικούς περιφερειακού περιεχομένου και σε ποικίλα εναλλακτικά εκπαιδευτικά περιβάλλοντα, όπως μουσεία και τμήματα εταιρικής εκπαίδευσης/προσέγγισης.
  • Τα μαθήματα δίνουν έμφαση στη διδασκαλία μαθηματικών στους μαθητές των τάξεων Κ-12, χρησιμοποιώντας στρατηγικές διδασκαλίας που βασίζονται σε προβλήματα και βασίζονται σε έρευνες, συμβατές με τα μαθηματικά και με επίκεντρο τον τρόπο με τον οποίο μαθαίνουν οι άνθρωποι.
  • Και οι 30 ώρες πίστωσης μαθημάτων είναι online.
  • Το πρόγραμμα σπουδών δεν οδηγεί σε κανενός είδους πιστοποίηση εκπαιδευτικών.
  • Επιστήμη Εκπαίδευση
  • Το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στην επιστήμη, μη διατριβής στην εκπαίδευση των φυσικών επιστημών, έχει σχεδιαστεί για δασκάλους στην τάξη Κ-12, ειδικούς σε περιεχόμενο περιοχής και σε ποικίλα εναλλακτικά εκπαιδευτικά περιβάλλοντα, όπως μουσεία, ζωολογικούς κήπους, κέντρα φύσης και εταιρική εκπαίδευση /τμήματα προώθησης.
  • Τα μαθήματα δίνουν έμφαση στη διδασκαλία της επιστήμης στους μαθητές των τάξεων Κ-12, χρησιμοποιώντας στρατηγικές διδασκαλίας προβλημάτων και ερευνών που είναι συνεπείς με τους επιστημονικούς κλάδους και επικεντρώνονται στο πώς μαθαίνουν οι άνθρωποι, συνδέοντας την έρευνα και τη θεωρία με την πρακτική.
  • Και οι 30 ώρες πίστωσης μαθημάτων είναι online.
  • Το πρόγραμμα σπουδών δεν οδηγεί σε κανενός είδους πιστοποίηση εκπαιδευτικών.

157013_pexels-photo-5198239.jpeg

Ανοικτή επιλογή

  • Αυτό το μεταπτυχιακό δίωρο 30 ωρών στην εκπαίδευση προσφέρει ευελιξία στο επίκεντρο.
  • Τα έξι μαθήματα επιλέγονται για να υποστηρίξουν την επαγγελματική ανάπτυξη του υποψηφίου μέσω της ενίσχυσης της εμπειρίας σε έναν ακαδημαϊκό κλάδο ή της απόκτησης ενός πρόσθετου πιστοποιητικού, όπως το ESL.
  • Τέσσερα μαθήματα παρέχουν τα βασικά μαθήματα, τα οποία διαθέτουν αποτελεσματική διδασκαλία και έρευνα στην τάξη.

Γιατί να μας επιλέξετε?

  • Εξαιρετική, βραβευμένη σχολή με ενεργά ερευνητικά προγράμματα, ηγέτες σε εθνικούς επαγγελματικούς οργανισμούς και την Κοινοπραξία Online Learning.
  • Εθνικοί, κρατικοί, περιφερειακοί, περιφερειακοί και σχολικοί βραβευμένοι απόφοιτοι «Δάσκαλος της Χρονιάς».
  • Τα καινοτόμα προγράμματα που βασίζονται στο πρόγραμμα σπουδών είναι γνωστό ότι είναι αποτελεσματικά για διαδικτυακή και προσωπική μάθηση.
  • Εμπλεκόμενοι εκπαιδευτές και ευκαιρίες συνεργασίας με συμμαθητές.

Απαιτήσεις εισδοχής

Η εισαγωγή στο Master of Education (M.Ed.) στα Προγράμματα Σπουδών και Διδασκαλίας είναι ανταγωνιστική και ορισμένοι ειδικευμένοι φοιτητές μπορεί να μην γίνουν δεκτοί εάν η ζήτηση υπερβαίνει τη δυνατότητα του προγράμματος να εξυπηρετήσει όλους τους υποψηφίους. Όλοι οι μαθητές πρέπει να πληρούν τα προσόντα του πανεπιστημίου, του κολλεγίου, του τμήματος και του διοικητικού κώδικα του Τέξας για να συμμετάσχουν σε προγράμματα προετοιμασίας εκπαιδευτικών. Οι μαθητές εκτός πολιτείας δεν θα πληρούν τις προϋποθέσεις για πιστοποίηση εκπαιδευτή του Τέξας. Επομένως, οι μαθητές θα πρέπει να επανεξετάσουν τις απαιτήσεις του κράτους τους για να καθορίσουν εάν η ολοκλήρωση ενός προγράμματος στο UTA θα οδηγήσει σε πιστοποίηση στην πολιτεία τους.

Απεριόριστα κριτήρια αποδοχής

  • Απόδειξη δύο ή περισσότερων ετών σχετικής εμπειρίας.
  • Μεταπτυχιακές μεταγραφές με τουλάχιστον 3,0 ΣΔΣ κατά τις τελευταίες 60 ώρες ή τουλάχιστον 3,0 αθροιστική ΣΔΣ. Η υψηλότερη από αυτές τις ΣΔΣ θα χρησιμοποιηθεί για σκοπούς εισαγωγής. Μια ΣΔΣ 3,0 για τις τελευταίες 9 ώρες μεταπτυχιακών μαθημάτων μπορεί να θεωρηθεί αντί της προπτυχιακής ΣΔΣ.
  • Δύο επαγγελματικές επιστολές αναφοράς. Ενθαρρύνονται έντονα οι επιστολές των εποπτικών αρχών. Υποψήφιοι για το M.Ed. στην Ειδική Αγωγή υποβάλλετε προσωπική δήλωση ενδιαφέροντος. M.Ed. στην Ειδική Αγωγή οι υποψήφιοι που δεν αναζητούν πιστοποίηση υποβάλλουν μόνο μια προσωπική δήλωση ενδιαφέροντος και όχι επιστολές αναφοράς.

Οι τομείς του προγράμματος έχουν πρόσθετες απαιτήσεις, συμπεριλαμβανομένων εγγράφων για την αναφορά TEA, συμπεριλαμβανομένων 1) γραπτής απάντησης στη δεδομένη προτροπή (πληροί «άλλο εργαλείο ελέγχου» όπως απαιτείται από την Υπηρεσία Εκπαίδευσης του Τέξας) και 2) συμπλήρωση των εντύπων βεβαίωσης και FERPA. Επιπλέον, ορισμένα προγράμματα απαιτούν πρόσβαση σε εγκεκριμένη ρύθμιση Pre-12. Ο συνολικός μέσος όρος βαθμού (GPA) κάθε εισερχόμενης τάξης που έγινε δεκτός μεταξύ 1ης Σεπτεμβρίου και 31 Αυγούστου κάθε έτους από ένα πρόγραμμα προετοιμασίας εκπαιδευτικών (EPP) δεν μπορεί να είναι μικρότερος από 3,0 σε κλίμακα τεσσάρων βαθμών ή ισοδύναμο. Τα προγράμματα πιστοποίησης έχουν πρόσθετες απαιτήσεις TAC για το GPA (χρησιμοποιείται από το πρόγραμμα εκτός από τις απαιτήσεις που αναφέρονται παραπάνω).

Δοκιμαστικά κριτήρια εισαγωγής

  • Στους υποψηφίους που έχουν λιγότερη από 2 χρόνια σχετικής εμπειρίας ΚΑΙ έχουν ΣΔΣ τουλάχιστον 3,0 και δύο επιστολές αναφοράς, μπορεί να χορηγηθεί δοκιμαστική εισαγωγή. Η επιτροπή εισαγωγής καθηγητών μπορεί να απαιτήσει επιπλέον έγγραφα (π.χ. βαθμολογίες GRE) για εξέταση. M.Ed. στο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής, οι υποψήφιοι μπορούν επίσης να γίνουν δοκιμαστικοί με λιγότερο από 2 χρόνια σχετικής εργασιακής εμπειρίας και προσωπική δήλωση ενδιαφέροντος.
  • Οι φοιτητές που έχουν λάβει δοκιμαστική εισαγωγή πρέπει να διατηρούν GPA 3,0 (Β ή καλύτερη) στις πρώτες 9 πιστωτικές ώρες των μεταπτυχιακών μαθημάτων στο πρόγραμμα College of Education για να μετατραπούν από δοκιμαστική σε άνευ όρων εισαγωγή.

Οι τομείς του προγράμματος έχουν πρόσθετες απαιτήσεις, συμπεριλαμβανομένων εγγράφων για την αναφορά TEA, συμπεριλαμβανομένων 1) γραπτής απάντησης στη δεδομένη προτροπή (πληροί «άλλο εργαλείο ελέγχου» όπως απαιτείται από την Υπηρεσία Εκπαίδευσης του Τέξας) και 2) συμπλήρωση των εντύπων βεβαίωσης και FERPA. Επιπλέον, ορισμένα προγράμματα απαιτούν πρόσβαση σε εγκεκριμένη ρύθμιση Pre-12. Ο συνολικός μέσος όρος βαθμού (GPA) κάθε εισερχόμενης τάξης που έγινε δεκτός μεταξύ 1ης Σεπτεμβρίου και 31 Αυγούστου κάθε έτους από ένα πρόγραμμα προετοιμασίας εκπαιδευτικών (EPP) δεν μπορεί να είναι μικρότερος από 3,0 σε κλίμακα τεσσάρων βαθμών ή ισοδύναμο. Τα προγράμματα πιστοποίησης έχουν πρόσθετες απαιτήσεις TAC για το GPA (χρησιμοποιείται από το πρόγραμμα εκτός από τις απαιτήσεις που αναφέρονται παραπάνω).

Διαβάστε περισσότερα στον ιστότοπο του ιδρύματος

English Language Requirements

Πιστοποιήστε την επάρκειά σας στα αγγλικά με το Duolingo English Test! Το DET είναι ένα βολικό, γρήγορο και προσιτό διαδικτυακό τεστ αγγλικών που γίνεται αποδεκτό από περισσότερα από 4.000 πανεπιστήμια (όπως αυτό) σε όλο τον κόσμο.

Σχετικά με το Σχολείο

Ερωτήσεις