Keystone logo
University of the Commonwealth Caribbean - UCC Global Campus

University of the Commonwealth Caribbean - UCC Global Campus

University of the Commonwealth Caribbean - UCC Global Campus

Εισαγωγή

Στο University of the Commonwealth Caribbean Global, η διαδικτυακή μάθηση δεν προσπαθεί να αναπαράγει ένα παραδοσιακό περιβάλλον στην τάξη. Αντιλαμβανόμαστε ότι οι σημερινοί μαθητές χρειάζονται την ευελιξία για να εξισορροπήσουν την εκπαίδευση με οτιδήποτε άλλο στη ζωή τους με ρυθμό που λειτουργεί. Γνωρίζουμε ότι υπάρχει διαφορετικό μονοπάτι για τον καθένα, επομένως τα μαθήματά μας έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας. Τα διαδικτυακά προγράμματα της UCC Global μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τα εμπόδια που υπάρχουν ανάμεσα σε εσάς και την καριέρα σας. Και με 24/7 πρόσβαση στην ηλεκτρονική τάξη, μπορείτε να ολοκληρώσετε τα μαθήματά σας όταν είναι βολικό για εσάς.

Το ίδρυμα έχει την έδρα του στο Kingston Jamaica. Ιδρύθηκε το 2004 ως αποτέλεσμα της συγχώνευσης το 2002 του Ινστιτούτου Επιστημών Διαχείρισης (IMS) που ιδρύθηκε το 1992 και του Ινστιτούτου Διαχείρισης & Παραγωγής (IMP) που ιδρύθηκε το 1976. Το νέο διευρυμένο ίδρυμα παραμένει ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα ιδρύματα στη χώρα, καθώς και στην περιοχή της Καραϊβικής.

Το ίδρυμα προσφέρει επί του παρόντος επαγγελματικά πιστοποιητικά, δίπλωμα, συνεργάτες, πτυχίο, μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα, καθώς και προσαρμοσμένα προγράμματα εταιρικής κατάρτισης στην Τζαμάικα. Οι κλάδοι περιλαμβάνουν τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, την τεχνολογία πληροφοριών, το μάρκετινγκ, τη διαχείριση φιλοξενίας, τις επιχειρήσεις, τα οικονομικά και τη διοίκηση επιχειρήσεων μεταξύ πολλών άλλων.

Το UCC Global επίσης συνεργάζεται επί του παρόντος με πολλά διεθνή ιδρύματα όπως το Florida International University (FIU), η Commonwealth of Learning (COL), το University of London (UOL), το University of Sunderland (UoS), η Coursera Inc, η Udemy Inc & EdX Inc. να παρέχει μια σειρά από εξειδικευμένα/επαγγελματικά διεθνή πιστοποιητικά, προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα σπουδών.

Τέλος, το Πανεπιστήμιο διαθέτει έξι (6) πανεπιστημιουπόλεις σε ολόκληρο το νησί, συμπεριλαμβανομένων των τοποθεσιών στο Kingston, Montego Bay, Ocho Rios, Mandeville και May Pen. και μια εγγραφή κατά μέσο όρο 7.000 μαθητών ετησίως, συμπεριλαμβανομένης της διαδικτυακής μάθησης. Ο φοιτητικός πληθυσμός αποτελείται κυρίως από εργαζόμενους ενήλικες και περιλαμβάνει πτυχιούχους σε εποπτικές, διευθυντικές και άλλες ηγετικές θέσεις σε αρκετές από τις κορυφαίες εταιρείες του ιδιωτικού τομέα και ιδρύματα του δημόσιου τομέα, εντός της Τζαμάικα και της Καραϊβικής.

Η αποστολή μας

Το Πανεπιστήμιο της Κοινοπολιτείας Καραϊβικής επιδιώκει να παρέχει ευρείας βάσης εκπαιδευτικές ευκαιρίες μέσω συνεργασιών, ευέλικτων τρόπων παράδοσης και πρόσβασης στη χρηματοδότηση, σε ένα περιβάλλον όπου αγκαλιάζονται υψηλά πρότυπα, αλήθεια, σεβασμός και αξιοπρέπεια του ατόμου.

Το όραμά μας

Το Πανεπιστήμιο της Κοινοπολιτείας της Καραϊβικής έχει δεσμευτεί να προετοιμάσει τους μαθητές να γίνουν εξαιρετικοί ηγέτες των επιχειρήσεων και της κοινότητας, καινοτόμοι και μελετητές σε ένα φροντισμένο και διανοητικά ενθαρρυντικό ακαδημαϊκό περιβάλλον. Όλα τα μέλη της κοινότητας εκτιμώνται, γίνονται σεβαστά και προκαλούνται να αγκαλιάσουν την αριστεία, την ακεραιότητα και την κοινωνική ευθύνη.

Διαπίστευση

Το Πανεπιστήμιο της Κοινοπολιτείας Καραϊβικής είναι εγγεγραμμένο και αναγνωρισμένο από το Πανεπιστημιακό Συμβούλιο της Τζαμάικα (UCJ), τον εθνικό οργανισμό διαπίστευσης και εξωτερικής διασφάλισης ποιότητας για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, ως Πανεπιστημιακό Κολλέγιο. Η εγγραφή και η αναγνώριση σημαίνουν ότι το UCC είναι διαπιστευμένο να προσφέρει ακαδημαϊκά, επαγγελματικά, τεχνικά και επαγγελματικά προγράμματα και να απονέμει βραβεία που κυμαίνονται από πιστοποιητικά έως μεταπτυχιακό επίπεδο. Το Πανεπιστήμιο εστιάζει κυρίως στη διδασκαλία και τη μετάδοση της γνώσης, υποστηριζόμενη από έρευνα, επαγγελματική και κοινωνική υπηρεσία.

Η εγγραφή στο Πανεπιστημιακό Συμβούλιο της Τζαμάικα μιλά για ένα αυστηρό και συνεχές εσωτερικό σύστημα και πλαίσιο διασφάλισης ποιότητας που θα διαβεβαιώσει το ίδρυμά μας, τους φοιτητές μας και άλλους ενδιαφερόμενους φορείς ότι τα βραβεία που δίνονται στο όνομα του UCC ικανοποιούν τα διεθνή πρότυπα βέλτιστων πρακτικών και ότι οι φοιτητές έχουν τις κατάλληλες ευκαιρίες σε ένα περιβάλλον για την τήρηση αυτών των προτύπων. Το ίδρυμα θα έχει πάντα επίγνωση ότι οι πολιτικές, οι διαδικασίες, τα συστήματα, οι δομές και οι υποδομές εντός του UCC υποστηρίζουν επαρκώς την παράδοση μαθημάτων και προγραμμάτων, μεταξύ άλλων μέσω των διαδικτυακών και μικτών τρόπων παράδοσης.

Το UCC έχει επιτύχει θεσμική διαπίστευση από το UCJ.

Με τη σειρά του, το UCC είναι το μόνο ίδρυμα που είναι εγγεγραμμένο και αναγνωρισμένο από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, το οποίο είναι διαπιστευμένο από τον Οργανισμό Διασφάλισης Ποιότητας του Ηνωμένου Βασιλείου, το οποίο προσφέρει το Πιστοποιητικό Ανώτατης Εκπαίδευσης στο Κοινό Δίκαιο, το Πτυχίο Νομικών (LLB) και τα πτυχία Master of Laws (LLM) στην Τζαμάικα. Το UCC προσφέρει επίσης διάφορα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών σε συνεργασία με το Florida International University, το οποίο είναι διαπιστευμένο από την Southern Association of Colleges and Schools (SACS) στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, καθώς και από την AACSB International - the Association to Advance Collegiate Schools of Business .

Το University of the Commonwealth Caribbean είναι διαπιστευμένο από την Υπηρεσία Διαπίστευσης για Διεθνή Σχολεία, Κολέγια και Πανεπιστήμια (ASIC).

Το Πανεπιστήμιο έχει κερδίσει το καθεστώς Premier με την ASIC για τους αξιέπαιους τομείς λειτουργίας του. Η διαπίστευση ASIC βοηθά τους μαθητές και τους γονείς να κάνουν μια πιο ενημερωμένη επιλογή και θα βοηθήσει επίσης ένα σχολείο, κολέγιο, πανεπιστήμιο, πάροχο κατάρτισης ή πάροχο εκπαίδευσης εξ αποστάσεως, να αποδείξει στο διεθνές φοιτητικό σώμα ότι είναι ένα ίδρυμα υψηλής ποιότητας. Η ASIC αναγνωρίζεται από το UKVI στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι μέλος της CHEA International Quality Group (CIQG) στις ΗΠΑ και είναι καταχωρημένη στον Διεθνή Κατάλογό τους, είναι μέλος του BQF (British Quality Foundation), είναι συνεργάτες του ENQA (Ευρωπαϊκό Δίκτυο για Διασφάλιση ποιότητας) και είναι θεσμικά μέλη του EDEN (Ευρωπαϊκό Δίκτυο Απόστασης και Ηλεκτρονικής Μάθησης).

Γενικά, η εγγραφή, η αναγνώριση και ιδίως η διαπίστευση καθησυχάζουν τους φοιτητές και άλλους ενδιαφερόμενους ότι το Πανεπιστήμιο αντιπροσωπεύει μια καλή επιλογή και ότι στους εγγεγραμμένους φοιτητές θα παρέχεται επαγγελματική διδασκαλία, μια θετική μαθησιακή εμπειρία και θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πολύτιμα προσόντα.

Το UCC έχει επίσης οριστεί ως ο μοναδικός πάροχος του Fortinet Internet Security Training στην Τζαμάικα.

Τοπική & διεθνής ιδιότητα μέλους

Το 1996 η IMS, μια θυγατρική του UCC άρχισε να σχηματίζει μερικές μοναδικές τοπικές και διεθνείς συμμαχίες που έγιναν αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας της στην Τζαμάικα. Η ακόλουθη λίστα περιγράφει λεπτομερώς όλα τα τρέχοντα ιδρύματα και φορείς στα οποία είναι μέλος το Πανεπιστήμιο της Κοινοπολιτείας Καραϊβικής.

Σώμα Περιγραφή
Το Αμερικανικό Συμβούλιο Εκπαίδευσης (ACE) Το Αμερικανικό Συμβούλιο για την Εκπαίδευση (ACE) είναι η πιο επιδραστική, σεβαστή και ορατή ένωση τριτοβάθμιας εκπαίδευσης των Ηνωμένων Πολιτειών. Η ACE εκπροσωπεί περίπου 1.800 προέδρους κολλεγίων και πανεπιστημίων και τα στελέχη σε συναφείς ενώσεις και είναι η μόνη σημαντική ένωση τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που εκπροσωπεί όλους τους τύπους αναγνωρισμένων από τα Η.Π.Α.
Η Διεθνής Ένωση Προέδρων του Πανεπιστημίου (IAUP) Η Διεθνής Ένωση Προέδρων του Πανεπιστημίου (IAUP) είναι μια ένωση διευθυντικών στελεχών πανεπιστημίων από ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε όλο τον κόσμο. Η ιδιότητα μέλους περιορίζεται σε εκείνα τα άτομα που υπηρετούν ως πρόεδροι, πρυτάνεις ή καγκελάριοι σε περιφερειακά διαπιστευμένα κολέγια ή πανεπιστήμια.
Οι Κοινοπραξίες Κοινοπραξίας & ΟΑΣ Πανεπιστημίων Ο Οργανισμός Αμερικανικών Κρατών είναι ο παλαιότερος περιφερειακός οργανισμός στον κόσμο. Ο Οργανισμός χρησιμοποιεί μια τετραπλή προσέγγιση για την αποτελεσματική υλοποίηση των βασικών του σκοπών, με βάση τους κύριους πυλώνες του: δημοκρατία, ανθρώπινα δικαιώματα, ασφάλεια και ανάπτυξη.
Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Τριτοβάθμων Ιδρυμάτων της Τζαμάικα (JAPTI) Ιδρύθηκε το 2012, ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Τριτοβάθμων Ιδρυμάτων της Τζαμάικα (JAPTI) είναι μια κοινοπραξία τζαμαϊκανών πάνω από 30 ιδιωτικά ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Ο Σύνδεσμος Τριτογενών Ιδρυμάτων της Καραϊβικής (ACTI) Η αποστολή της ACTI είναι να εμπλέξει όλους τους ενδιαφερόμενους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, περιφερειακά και διεθνώς, για τη συνεχή ενίσχυση και ανάπτυξη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, των υπηρεσιών της και των ιδρυμάτων μελών · και να παρέχει τεχνική υποστήριξη σε όλα τα περιφερειακά τριτοβάθμια ιδρύματα
Ο Οργανισμός Ιδιωτικού Τομέα της Τζαμάικα (PSOJ) Το PSOJ ιδρύθηκε το 1976. Είναι ένας εθνικός οργανισμός ιδιωτικών ενώσεων, εταιρειών και ατόμων που συνεργάζονται για την προώθηση ενός ανταγωνιστικού και παραγωγικού ιδιωτικού τομέα.
Το Εμπορικό Επιμελητήριο της Τζαμάικα (JCC) Η πρωταρχική (αποστολή) του Επιμελητηρίου είναι να διασφαλίσει το ευνοϊκότερο περιβάλλον για την αποτελεσματική και κερδοφόρα λειτουργία των επιχειρήσεων. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται σε έργα που θα ενισχύσουν την ανάπτυξη της ευρύτερης κοινότητας.
Αμερικανικά Εμπορικά Επιμελητήρια της Τζαμάικας Τα Αμερικανικά Εμπορικά Επιμελητήρια της Τζαμάικας είναι συνδεδεμένα με το Εμπορικό Επιμελητήριο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (COCUSA) στην Ουάσιγκτον, τον μεγαλύτερο ομοσπονδιακό επιχειρηματικό οργανισμό στον κόσμο, με γραφεία σε 65 χώρες. Οι AMCHAM συνεργάζονται στενά με την κυβέρνηση της χώρας υποδοχής, για τη διευκόλυνση των επενδύσεων και του εμπορίου.
Δίκτυο Διεθνούς Μελέτης Ποιότητας (QISAN) Το UCC είναι ένα θεσμικό μέλος του Quality International Study Abroad Network (QISAN). Τα μέλη του QISAN επιδεικνύουν επαγγελματική και ηθική πρακτική στην πρόσληψη και παράδοση υψηλής ποιότητας και συναφών προγραμμάτων σπουδών. Τα μέλη του QISAN πρέπει επίσης να επιδείξουν φροντίδα και υποστηρικτική στάση απέναντι στους μαθητές, καθώς και να έχουν έναν αυστηρό κώδικα πειθαρχίας σχετικά με την παρακολούθηση και τις πρακτικές σπουδών.

Τοποθεσίες

 • New Kingston

  17 Worthington Avenue, Kingston, , New Kingston

  • Mandeville

   Lot 3, Caledonia Mall, 3 1/2 Caledonia Road, Manchester, , Mandeville

   • May Pen

    3 Chapleton Road, , May Pen

    • Montego Bay

     16 East Street, St. James, , Montego Bay

     • Ocho Rios

      99 Main St, , Ocho Rios

      • Kingston

       16 Oxford Terrace, , Kingston

       Ερωτήσεις