Keystone logo
University of Turin

University of Turin

University of Turin

Εισαγωγή

ΕΦΑΡΜΟΓΗ στο UniTo για το 2020-2021 στο href = "https://apply.unito.it

Κάντε κλικ εδώ για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων και τις προθεσμίες.

-------------------------------------------------- ------

Το University of Turin είναι ένα από τα αρχαιότερα και κύρους ιταλικά πανεπιστήμια .

Η φιλοξενία περίπου 70.000 φοιτητών , 4.000 ακαδημαϊκού, διοικητικού και τεχνικού προσωπικού , 1800 μεταπτυχιακοί και μεταδιδακτορικοί φοιτητές και με 120 κτίρια σε διαφορετικές περιοχές στο Τορίνο και σε σημαντικούς χώρους στο Πεδεμόντιο , το University of Turin μπορεί να θεωρηθεί ως " a-city ", την προώθηση του πολιτισμού και την παραγωγή της έρευνας, της καινοτομίας, της κατάρτισης και της απασχόλησης.

132080_012_campus_luigi_einaudi.jpg

Το University of Turin είναι σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα ιταλικά πανεπιστήμια, ανοιχτό σε διεθνή έρευνα και κατάρτιση. Διεξάγει επιστημονική έρευνα και οργανώνει μαθήματα σε όλους τους κλάδους, εκτός από τη Μηχανική και την Αρχιτεκτονική. Αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της κοινότητας, ενεργώντας για την αναζωογόνηση αστικών και προαστιακών περιοχών, προωθώντας την πολιτιστική αλληλεπίδραση, την κοινωνική ένταξη και την ανάπτυξη, ενθαρρύνοντας τον διάλογο και την αντίληψη για τις τρέχουσες πραγματικότητες.

Υποτροφίες διαθέσιμες για Διεθνείς Φοιτητές

Πληροφορίες: en.unito.it/international- υποτροφίες

ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Το University of Turin καλύπτει σχεδόν κάθε τομέα της γνώσης. Τα ερευνητικά κέντρα Ιατρικών Διαγνωστικών, Βιοαισθητηρίων και Νανοτεχνολογιών είναι από τα καλύτερα στην Ιταλία.

Μερικά από τα μαθήματα που προσφέρονται είναι μοναδικά στην Ιταλία, όπως η στρατιωτική στρατηγική, η βιοτεχνολογία, οι αθλητικές επιστήμες, η αποκατάσταση και η διατήρηση (στην Venaria).

Το University of Turin έχει μια αξιόλογη ερευνητική παράδοση σε παραδοσιακά θέματα όπως η ιστορία, η φιλοσοφία, ο νόμος, η οικονομία και η ιατρική, αλλά επί του παρόντος διανέμονται σε σημαντικούς σύγχρονους τομείς όπως η επιστήμη των τροφίμων, η κοινωνική πολιτική, η τεχνολογία της πληροφορίας, .

132081_019_graf_library.jpg

Ίδρυμα πρόγραμμα

(Προπτυχιακοί φοιτητές)

Η εισαγωγή στο ιταλικό πτυχίο πρώτου κύκλου σπουδών συνήθως υπόκειται σε τουλάχιστον 12 έτη παρακολούθησης στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Οι προπτυχιακοί φοιτητές που απέκτησαν το δίπλωμα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης μετά από περίοδο μικρότερη των 12 ετών μπορούν να συμμετάσχουν στο Ίδρυμα Πρόγραμμα: ένα ετήσιο διαδικτυακό μάθημα που παρέχει 60 μονάδες που αποτελούνται κυρίως από την ιταλική γλώσσα και πολιτισμό και άλλα θέματα ενδιαφέροντος. Οι διεθνείς φοιτητές επιτρέπεται να παρακολουθήσουν ολόκληρο το πρόγραμμα διαδικτυακά στις χώρες τους, εκτός από το τελικό τεστ που θα πραγματοποιηθεί στο University of Turin .

Πρόγραμμα Ίδρυσης είναι επίσης ανοιχτό για μέγιστο ποσό 30 πιστώσεων στην ιταλική γλώσσα και τον πολιτισμό σε φοιτητές των οποίων το σχολικό έτος λήγει έξι μήνες πριν από την ιταλική σχολική χρονιά και δεν απαιτείται να αποκτήσουν περαιτέρω Πανεπιστημιακές πιστώσεις.

Πληροφορίες στη διεύθυνση https://foundationprogramme.unito.it/

Βιβλιοθήκες και μουσεία

Υπάρχουν περισσότερες από 70 πανεπιστημιακές βιβλιοθήκες που περιλαμβάνουν περίπου δύο εκατομμύρια βιβλία: 100.000 είναι παλιές ποσότητες. Ο Βοτανικός Κήπος και πολλά Πανεπιστημιακά Μουσεία όπως το Μουσείο Ποινικής Ανθρωπολογίας "Cesare Lombroso" και το Μουσείο Ανθρώπινης Ανθρωπολογίας "Luigi Rolando" είναι γνωστά.

Το Πανεπιστήμιο ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για το δίκτυο των τοπικών μουσείων, σε θέματα που κυμαίνονται από την Αίγυπτο μέχρι τη Σύγχρονη Τέχνη και διαχειρίζεται τις δικές του μονάδες παραγωγής μέσων, ραδιοφώνου, τηλεόρασης και ταινιών.

Μια ισχυρή δέσμευση

Το Πανεπιστήμιο δραστηριοποιείται ενεργά σε πολλά κοινωνικά ζητήματα, όπως το περιβάλλον, τα ναρκωτικά, οι ίσες ευκαιρίες και τα δικαιώματα των ατόμων με ειδικές ανάγκες. Δραστηριοποιείται επίσης σε διεθνές επίπεδο μέσω συμφωνιών εταιρικής σχέσης με την Ινδία, την Κίνα, τις αναπτυσσόμενες χώρες της Ασίας, της Λατινικής Αμερικής, της Ανατολικής Ευρώπης, της Μεσογείου και με ορισμένους διεθνείς οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Η Περιφερειακή Υπηρεσία Περιφερειακής Εκπαίδευσης του Πιεμόντε (EDISU) - ένα περιφερειακό ίδρυμα που προσφέρει βοήθεια στους φοιτητές - χορηγεί υποτροφίες σε φοιτητές με βάση τις προϋποθέσεις της αξίας και της ανάγκης: το ποσό των υποτροφιών εξαρτάται από την οικονομική κατάσταση του σπουδαστή.

University of Turin","author_url":"","source":""}" alt="132082_020_palazzo_rettorato.jpg" />

132082_020_palazzo_rettorato.jpg

Τοποθεσίες

  • Turin

    Via Giuseppe Verdi 8, 10124, Turin

    Ερωτήσεις