Keystone logo
University of Turin  (Master in Food and Beverage Sustainable Entrepreneurship)

University of Turin (Master in Food and Beverage Sustainable Entrepreneurship)

University of Turin  (Master in Food and Beverage Sustainable Entrepreneurship)

Εισαγωγή

Η αειφορία, η καινοτομία, η επιχειρηματικότητα και η κουλτούρα τροφίμων και ποτών οδηγούν αυτό το μοναδικό μεταπτυχιακό δίπλωμα στην εκπαίδευση παθιασμένων φοιτητών και τους προσφέρουν τα επιχειρηματικά εργαλεία και τις γνώσεις για την επιτυχία ως βιώσιμων επιχειρηματιών ή / και επιχειρηματικών μοντέλων προγραμματιστών και καινοτόμων στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών. Η έμφαση δίνεται στη βιωσιμότητα από διεθνή προοπτική αναπτύσσοντας θεωρητική και κριτική σκέψη καθώς και πρακτικές εφαρμογές.

Ο απώτερος στόχος είναι να επιτευχθεί μια αλλαγή στη νοοτροπία για τη δημιουργία μιας επιχειρηματικής στάσης, η οποία λειτουργεί τόσο σε νεοσύστατες εταιρείες όσο και σε καθιερωμένες εταιρείες και θα επιτρέψει στους μελλοντικούς επιχειρηματίες να αντιμετωπίσουν την πολυπλοκότητα μέσω βιώσιμων διαδικασιών και πρακτικών στα Τρόφιμα και Ποτά συμφραζόμενα.

Ο βιώσιμος επιχειρηματίας μας θα αποκτήσει γνώσεις υψηλής ποιότητας και θα αναπτύξει τις δεξιότητες για να καινοτομήσει και να μετατρέψει τις ιδέες σε επιτυχημένες και μακροπρόθεσμες βιώσιμες επιχειρήσεις ή / και θα συμβάλει στις υπάρχουσες επιχειρήσεις στη δημιουργία νέων επιχειρηματικών μοντέλων.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στο SAA School of Management, που βρίσκεται στο Τορίνο (Ιταλία) και στο Abat Oliba CEU, που βρίσκεται στη Βαρκελώνη (Ισπανία), με σκοπό να συγκεντρώσει πολύτιμα διδακτικά υπόβαθρα, τις βέλτιστες πρακτικές των εταιρειών και την κατανόηση του τοπική κουλτούρα F&B μέσα από μια μοναδική εμπειρία στο χώρο.

Τοποθεσίες

  • Turin

    Via Giuseppe Verdi,8, 10124, Turin

    Ερωτήσεις