Keystone logo
University of Turku

University of Turku

University of Turku

Εισαγωγή

Πολυθεματική. Διεθνές. Ερευνητικό Πανεπιστήμιο.

Το University of Turku είναι μια ενεργή ακαδημαϊκή κοινότητα 25.000 φοιτητών και εργαζομένων, η οποία διεξάγει πρωτοποριακή και διεπιστημονική έρευνα. Ασχολούμαστε με την ανάπτυξη της φινλανδικής και διεθνούς εκπαίδευσης και καινοτομιών που ανοίγουν το δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον.

Εκτός από το Τούρκου, έχουμε πανεπιστημιουπόλεις στις πόλεις Rauma και Pori και λειτουργούμε σε όλη τη Φινλανδία – σε όλη τη διαδρομή από τη Λαπωνία μέχρι τη Θάλασσα του Αρχιπελάγους.

Αποτελεσματική έρευνα

Διεξάγουμε έρευνα και εργαζόμαστε για ένα καλύτερο μέλλον και ευημερία.

Προωθούμε την ελεύθερη, αποτελεσματική και ανοιχτή επιστήμη. Η έρευνά μας είναι πολυεπιστημονική και διεθνής , με στόχο νέες, διεπιστημονικές πρωτοβουλίες.

Η έρευνά μας διαμορφώνεται σε έξι θεματικές ενότητες:

 • Βιοποικιλότητα και βιωσιμότητα
 • Μελλοντικές τεχνολογίες και ψηφιακή κοινωνία
 • Πολιτιστική μνήμη και κοινωνική αλλαγή
 • Παιδιά, νέοι και μάθηση
 • Υγεία, διαγνωστικά και ανάπτυξη φαρμάκων
 • Θαλάσσιες και ναυτιλιακές σπουδές

10 καλύτεροι λόγοι για να επιλέξετε το UTU

 • Το UTU είναι ένα από τα πιο διεθνή πανεπιστήμια στη Φινλανδία.
 • Προγράμματα που βασίζονται στις δυνάμεις μας στην έρευνα.
 • Εξαιρετικές προοπτικές καριέρας για πτυχιούχους.
 • Διατίθενται γενναιόδωρες υποτροφίες για ταλαντούχους φοιτητές.
 • Καθηγητές και καθηγητές που σας προκαλούν να μάθετε.
 • Προσωπική υποστήριξη και υπηρεσίες καθ' όλη τη διάρκεια των σπουδών σας.
 • Σύγχρονες εγκαταστάσεις και περιβάλλοντα μάθησης.
 • Μεγάλη ποικιλία από προαιρετικές και δευτερεύουσες σπουδές.
 • Δραστήρια φοιτητική ζωή και πολυδύναμες δραστηριότητες.
 • Συμπαγής πανεπιστημιούπολη όπου όλα είναι κοντά.

Διαβάστε περισσότερα: utu.fi/degrees

Δήλωση αποστολής

Το University of Turku είναι ένα διεθνώς δραστήριο και ελκυστικό ερευνητικό πανεπιστήμιο του οποίου η δύναμη έγκειται στην υψηλής ποιότητας, διεπιστημονική έρευνα.

Προωθούμε την εκπαίδευση και την ελεύθερη επιστήμη και παρέχουμε τριτοβάθμια εκπαίδευση βασισμένη στην έρευνα. Συνεργαζόμαστε στενά με την φινλανδική κοινωνία και συμμετέχουμε ενεργά στην ανάπτυξη της περιοχής.

Στρατηγικοί Στόχοι

Εμπνέουμε μοναδικές μαθησιακές εμπειρίες και εξαιρετικά μαθησιακά αποτελέσματα

Εκπαιδεύουμε μελλοντικούς εμπειρογνώμονες που θα λύσουν σύνθετα επιστημονικά ερωτήματα και κοινωνικά ζητήματα και θα οικοδομήσουν έναν βιώσιμο κόσμο. Η εκπαίδευση που παρέχουμε ενθαρρύνει τους μαθητές προς την ανεξάρτητη κριτική σκέψη και την επίτευξη ολοκληρωμένων μαθησιακών στόχων. Οι απόφοιτοί μας έχουν εξαιρετικές δεξιότητες συνεργασίας, την ικανότητα να δημιουργούν εργασία για τους εαυτούς τους και τους άλλους, καθώς και τεχνογνωσία που μπορεί να εφαρμοστεί σε διαφορετικούς τομείς της κοινωνίας.

Καλλιεργούμε ένα ελκυστικό και εξαιρετικό ερευνητικό περιβάλλον

Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο University of Turku είναι ηθική και επιστημονικά εξαιρετική. Η έρευνά μας έχει σημαντικό αντίκτυπο και ανταποκρίνεται στις μελλοντικές παγκόσμιες προκλήσεις. Η στενή εθνική και διεθνής ερευνητική συνεργασία ενισχύει τη θέση του Πανεπιστημίου μεταξύ των κορυφαίων ερευνητικών πανεπιστημίων στον κόσμο.

Είμαστε ένας προνοητικός και δυναμικός συνεργάτης

Το University of Turku φέρει παγκόσμια ευθύνη και είναι ένας προληπτικός συνεργάτης στην ανάπτυξη. Η εξαιρετική έρευνα και εκπαίδευση δημιουργούν τη βάση για τον αυξανόμενο αντίκτυπό μας. Εκπαιδεύουμε ειδικούς με ικανότητα αλλαγής, οι οποίοι χτίζουν ένα βιώσιμο μέλλον σε διαφορετικούς τομείς της κοινωνίας.

Είμαστε μια ενεργή κοινότητα ειδικών

Είμαστε μια ισότιμη και ποικιλόμορφη πανεπιστημιακή κοινότητα με ισχυρό σύνολο αξιών. Ακολουθούμε τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης. Η ευημερία της Πανεπιστημιακής μας κοινότητας είναι η βάση της επιτυχίας μας. Η ευημερία αντανακλάται στα κίνητρα, την απρόσκοπτη συνεργασία και τα καλά αποτελέσματα.

Χάρη στις εξαιρετικές υπηρεσίες μας, τη συμπαγή πανεπιστημιούπολη και την ενεργό φοιτητική ζωή, οι ξένοι φοιτητές αισθάνονται σαν στο σπίτι τους και ασφαλείς από την αρχή της διαμονής τους.

Εμπνευσμένη ερευνητική σταδιοδρομία

Η ευημερία ολόκληρης της Πανεπιστημιακής κοινότητας είναι σημαντική για εμάς. Θέλουμε να υποστηρίξουμε νέους ερευνητές στην καριέρα τους και να προσφέρουμε ένα ερευνητικό περιβάλλον και κοινότητα που τους εμπνέει για μοναδικά επιτεύγματα και αποτελέσματα.

Η προληπτική δράση της ξυλιτόλης στην τερηδόνα ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά στο Ινστιτούτο Οδοντιατρικής του University of Turku . Κάθε χρόνο, πάνω από εκατό διαφορετικές καινοτομίες και δεκάδες αποκαλύψεις εφευρέσεων προέρχονται από την έρευνα που διεξάγεται στο Πανεπιστήμιο. Καινοτομίες από την έρευνα

Δημιουργικό, ευέλικτο και καινοτόμο

Αναπτύσσουμε επιχειρηματική στάση και δραστηριότητες σε ολόκληρο το Πανεπιστήμιο. Προσφέρουμε μια πλατφόρμα ανάπτυξης για startups και spinoffs που προκύπτουν από κορυφαία έρευνα.

Χτίστε τη μελλοντική σας καριέρα μαζί μας

Το University of Turku είναι ένας δημοφιλής προορισμός για ανταλλαγές, μεταπτυχιακά και διδακτορικές σπουδές. Συνεργαζόμαστε με περισσότερα από 400 πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο και προσφέρουμε στους φοιτητές μας μια μεγάλη ποικιλία μαθημάτων και προγραμμάτων που διδάσκονται στα αγγλικά.

Καλώς ήρθατε στη Φοιτητική Πόλη του Τούρκου

Η Πανεπιστημιούπολη Turku του University of Turku βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης και στον ποταμό Aura κοντά σε άλλα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, εταιρείες του Επιστημονικού Πάρκου Turku και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Turku. Η περιοχή της πανεπιστημιούπολης εκτείνεται από τον καθεδρικό ναό Turku μέχρι τον σιδηροδρομικό σταθμό Kupittaa.

Όλες οι σημαντικές υπηρεσίες για φοιτητές, προσωπικό και επισκέπτες βρίσκονται κοντά στην πανεπιστημιούπολη. Η μετακίνηση παντού είναι βολική είτε με τα πόδια, είτε με ποδήλατο είτε με τα αστικά λεωφορεία Föli.

Ο κοινός στόχος των ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης του Τούρκου και της πόλης του Τούρκου είναι να είναι η καλύτερη φοιτητική πόλη της Φινλανδίας! Η ενεργή φοιτητική ζωή, οι εύκολες και εύρυθμες δημόσιες συγκοινωνίες και η προσιτή στέγαση είναι τα μεγάλα πλεονεκτήματα του Turku. Το 99% των φοιτητών ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της πόλης συνιστούν το Turku ως φοιτητική πόλη στους φίλους τους.

Μάθετε περισσότερα για τη φοιτητική πόλη Turku στο κανάλι Study in Turku στο Youtube !

Λογικό κόστος διαβίωσης με πολλές επιλογές στέγασης , πλήρους κλίμακας δημόσιες και ιδιωτικές υπηρεσίες, έντονη πολιτιστική ζωή και μια ποικιλία δυνατοτήτων υπαίθριας αναψυχής στη γύρω Θάλασσα του Αρχιπελάγους εγγυώνται ότι το Τούρκου προσφέρει την καλύτερη ποιότητα ζωής και είναι μια κερδοφόρα τοποθεσία και για φοιτητές όσο για τους ειδικευμένους επαγγελματίες.

Σύμφωνα με τον στρατηγικό στόχο που έθεσε το City, μέχρι το 2029 το Τούρκου θα είναι η πιο ενδιαφέρουσα πόλη της Βόρειας Βαλτικής, με ισχυρά θεμέλια τόσο στις τέχνες όσο και στις επιστήμες. Το Turku χτίζει μοναδικά περιουσιακά στοιχεία – δημιουργική βιομηχανία παραγωγής, βιοτεχνολογία, τεχνογνωσία logistics – μέσα από ανέσεις και συνέργειες σε ομάδες.

Καλώς ήρθατε στο Turku της Φινλανδίας!

Θέλετε να λαμβάνετε υπενθυμίσεις προθεσμίας, προσκλήσεις για εκδηλώσεις και συμβουλές μία φορά το μήνα στο email σας;

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του Μέλλοντος με το UTU, από τις Υπηρεσίες Εισδοχής του University of Turku .

Τοποθεσίες

Τοποθεσίες
 • Turku

  Student and Admissions Services University of Turku 20014 Turun yliopisto, , Turku

  • facebook
  • linkedin
  • instagram
 • Rauma

  Department of Teacher Education Seminaarinkatu 1, 26100, Rauma

  Ερωτήσεις