Keystone logo
© Roman Vukolov
University of Turku

University of Turku

University of Turku

Εισαγωγή

Πολυδιάστατο. Διεθνές. Ερευνητικό Πανεπιστήμιο.

Το University of Turku είναι μια ενεργή ακαδημαϊκή κοινότητα 25.000 φοιτητών και υπαλλήλων, η οποία διεξάγει πρωτοποριακή και διεπιστημονική έρευνα. Συμμετέχουμε στην ανάπτυξη της φινλανδικής και διεθνούς εκπαίδευσης και καινοτομιών, ανοίγοντας το δρόμο για ένα λαμπρότερο μέλλον.

Εκτός από το Turku, υπάρχουν πανεπιστημιουπόλεις στις πόλεις Rauma και Pori και επιχειρήσεις σε όλη τη Φινλανδία - σε όλη τη διαδρομή από τη Λαπωνία μέχρι τη Θάλασσα του Αρχιπελάγους.

Αποτελεσματική έρευνα

Διεξάγουμε έρευνα και εργαζόμαστε για ένα καλύτερο μέλλον και ευημερία.

Προωθούμε δωρεάν, αποτελεσματική και ανοιχτή επιστήμη. Η έρευνά μας είναι διεπιστημονική και διεθνής , με στόχο νέες διεπιστημονικές πρωτοβουλίες.

Η έρευνά μας παρουσιάζεται σε έξι θεματικούς τομείς:

 • Βιοποικιλότητα και βιωσιμότητα
 • Μελλοντικές τεχνολογίες και ψηφιακή κοινωνία
 • Πολιτιστική μνήμη και κοινωνική αλλαγή
 • Παιδιά, νέοι και μάθηση
 • Υγεία, διαγνωστικά και ανάπτυξη φαρμάκων
 • Θαλάσσιες και θαλάσσιες μελέτες

10 καλύτεροι λόγοι για να επιλέξετε UTU

 • Το UTU είναι ένα από τα πιο διεθνή πανεπιστήμια στη Φινλανδία.
 • Προγράμματα με βάση τα πλεονεκτήματά μας στην έρευνα.
 • Εξαιρετικές προοπτικές σταδιοδρομίας για αποφοίτους.
 • Διατίθενται γενναιόδωρες υποτροφίες για ταλαντούχους μαθητές.
 • Καθηγητές και διδάσκοντες που σας προκαλούν να μάθετε.
 • Προσωπική υποστήριξη και υπηρεσίες καθόλη τη διάρκεια των σπουδών σας.
 • Σύγχρονες εγκαταστάσεις και μαθησιακά περιβάλλοντα.
 • Μια ευρεία επιλογή προαιρετικών και δευτερευουσών μελετών.
 • Ενεργός φοιτητική ζωή και ευέλικτες δραστηριότητες.
 • Compact πανεπιστημιούπολη όπου όλα είναι κοντά.

Διαβάστε περισσότερα: utu.fi/degrees

Δήλωση αποστολής

Το University of Turku είναι ένα διεθνώς ενεργό και ελκυστικό ερευνητικό πανεπιστήμιο του οποίου η δύναμη έγκειται στην υψηλής ποιότητας, διεπιστημονική έρευνα.

Προωθούμε την εκπαίδευση και τη δωρεάν επιστήμη και παρέχουμε τριτοβάθμια εκπαίδευση με βάση την έρευνα. Συνεργαζόμαστε στενά με τη φινλανδική κοινωνία και συμμετέχουμε ενεργά στην ανάπτυξη της περιοχής.

Στρατηγικοί Στόχοι

Εμπνέουμε μοναδικές μαθησιακές εμπειρίες και εξαιρετικά μαθησιακά αποτελέσματα

Εκπαιδεύουμε μελλοντικούς εμπειρογνώμονες που θα λύσουν περίπλοκα επιστημονικά ζητήματα και κοινωνικά ζητήματα και θα οικοδομήσουμε έναν βιώσιμο κόσμο. Η εκπαίδευση που παρέχουμε ενθαρρύνει τους μαθητές προς ανεξάρτητη κριτική σκέψη και επίτευξη ολοκληρωμένων μαθησιακών στόχων. Οι απόφοιτοί μας έχουν εξαιρετικές δεξιότητες συνεργασίας, την ικανότητα δημιουργίας εργασίας για τον εαυτό τους και τους άλλους, και εμπειρογνωμοσύνη που μπορούν να εφαρμοστούν σε διάφορους τομείς της κοινωνίας.

Καλλιεργούμε ένα συναρπαστικό και εξαιρετικό ερευνητικό περιβάλλον

Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο University of Turku είναι ηθική και επιστημονικά εξαιρετική. Η έρευνά μας έχει σημαντικό αντίκτυπο και ανταποκρίνεται στις μελλοντικές παγκόσμιες προκλήσεις. Η στενή εθνική και διεθνής ερευνητική συνεργασία ενισχύει τη θέση του Πανεπιστημίου μεταξύ των κορυφαίων ερευνητικών πανεπιστημίων στον κόσμο.

Είμαστε ένας δυναμικός και δυναμικός συνεργάτης

Το University of Turku φέρει παγκόσμια ευθύνη και είναι ένας ενεργός εταίρος στην ανάπτυξη. Η άριστη έρευνα και εκπαίδευση δημιουργεί τη βάση για τον αυξανόμενο αντίκτυπό μας. Εκπαιδεύουμε εμπειρογνώμονες με ικανότητα αλλαγής, οι οποίοι χτίζουν ένα βιώσιμο μέλλον σε διάφορους τομείς της κοινωνίας.

Είμαστε μια ενεργή κοινότητα ειδικών

Είμαστε μια ισότιμη και ποικίλη πανεπιστημιακή κοινότητα με ένα ισχυρό σύνολο αξιών. Ακολουθούμε τις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης. Η ευημερία της πανεπιστημιακής μας κοινότητας είναι η βάση της επιτυχίας μας. Η ευημερία αντικατοπτρίζεται στο κίνητρο, την απρόσκοπτη συνεργασία και τα καλά αποτελέσματα.

Χάρη στις εξαιρετικές υπηρεσίες μας, τη συμπαγή πανεπιστημιούπολη και την ενεργό φοιτητική ζωή, οι διεθνείς φοιτητές αισθάνονται σαν στο σπίτι και ασφαλείς από την αρχή της διαμονής τους.

Εμπνευσμένη ερευνητική σταδιοδρομία

Η ευημερία ολόκληρης της πανεπιστημιακής κοινότητας είναι σημαντική για εμάς. Θέλουμε να υποστηρίξουμε νέους ερευνητές στην καριέρα τους και να προσφέρουμε ένα ερευνητικό περιβάλλον και κοινότητα που τους εμπνέει σε μοναδικά επιτεύγματα και αποτελέσματα.

Η προληπτική επίδραση της ξυλιτόλης στη φθορά των δοντιών ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά στο Ινστιτούτο Οδοντιατρικής του University of Turku . Κάθε χρόνο, πάνω από εκατό διαφορετικές καινοτομίες και δεκάδες αποκαλύψεις εφευρέσεων προέρχονται από την έρευνα που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο. Καινοτομίες από την έρευνα

Δημιουργικό, ευέλικτο και καινοτόμο

Αναπτύσσουμε επιχειρηματική στάση και δραστηριότητες σε ολόκληρο το Πανεπιστήμιο. Προσφέρουμε μια πλατφόρμα ανάπτυξης για τις νεοσύστατες εταιρείες και τα spinoffs που προέρχονται από την κορυφαία έρευνα.

Κατασκευάστε τη μελλοντική καριέρα σας μαζί μας

Το University of Turku είναι ένας δημοφιλής προορισμός ανταλλαγής, μεταπτυχιακών σπουδών και διδακτορικών σπουδών. Συνεργαζόμαστε με περισσότερα από 400 πανεπιστήμια παγκοσμίως και προσφέρουμε στους μαθητές μας μια μεγάλη ποικιλία μαθημάτων και προγραμμάτων που διδάσκονται στα Αγγλικά.

Καλώς ήρθατε στο Student City του Turku

Η πανεπιστημιούπολη Turku του University of Turku βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης και στον ποταμό Aura κοντά στα άλλα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, τις εταιρείες του Turku Science Park και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Turku. Η περιοχή της πανεπιστημιούπολης εκτείνεται από τον καθεδρικό ναό του Τουρκού μέχρι το σιδηροδρομικό σταθμό Kupittaa.

Όλες οι σημαντικές υπηρεσίες για φοιτητές, προσωπικό και επισκέπτες βρίσκονται κοντά στην πανεπιστημιούπολη. Η μετακίνηση παντού είναι βολική είτε με τα πόδια, με ποδήλατο ή με τα αστικά λεωφορεία Föli.

Ο κοινός στόχος των ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης του Τούρκου και της Πόλης του Τουρκού είναι να είναι η καλύτερη φοιτητική πόλη της Φινλανδίας! Η ενεργητική ζωή των μαθητών, η εύκολη και εύρυθμη δημόσια συγκοινωνία και η προσιτή στέγαση αποτελούν τα μεγάλα πλεονεκτήματα του Turku. Το 99% των φοιτητών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της πόλης προτείνουν το Τούρκου ως φοιτητική πόλη στους φίλους τους.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη φοιτητική πόλη του Turku on Study in Turku Youtube channel !

Το λογικό κόστος διαβίωσης με πολλές επιλογές στέγασης, δημόσιες και ιδιωτικές υπηρεσίες πλήρους κλίμακας, ζωντανή πολιτιστική ζωή και μια ποικιλία από υπαίθριες δυνατότητες αναψυχής από το γύρω Sea Archipelago Sea εγγυάται ότι το Turku προσφέρει την καλύτερη ποιότητα ζωής και είναι μια προσοδοφόρα τοποθεσία για τους μαθητές επίσης όπως για εξειδικευμένους επαγγελματίες.

Σύμφωνα με τον στρατηγικό στόχο που έθεσε η πόλη, μέχρι το 2029 το Turku θα είναι η πιο ενδιαφέρουσα πόλη της Βόρειας Βαλτικής, με ισχυρή βάση τόσο στις τέχνες όσο και στις επιστήμες. Η Turku δημιουργεί μοναδικά περιουσιακά στοιχεία - βιομηχανία δημιουργικής μεταποίησης, βιοτεχνολογία, εμπειρογνωμοσύνη στον τομέα της εφοδιαστικής - μέσα από τις ευκολίες και τις συνέργιες των ομάδων.

Καλώς ήρθατε στο Turku της Φινλανδίας!

Θέλετε να λαμβάνετε υπενθυμίσεις προθεσμίας, προσκλήσεις για εκδηλώσεις και συμβουλές μία φορά το μήνα στο email σας;

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του Μέλλοντος με το UTU που αποστέλλεται από τις Υπηρεσίες Εισδοχής του University of Turku .

Τοποθεσίες

 • Turku

  Student and Admissions Services University of Turku 20014 Turun yliopisto, , Turku

 • Rauma

  Department of Teacher Education Seminaarinkatu 1, 26100, Rauma

  Προγράμματα

  Ερωτήσεις