Master στην τεχνολογία τροφίμων
University of Warmia and Mazury in Olsztyn
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Olsztyn, Πολωνία
Γλώσσες
Αγγλικά
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
3 εξάμηνα
Βήμα
Πλήρης απασχόληση
Δίδακτρα
Ζητήστε πληροφορίες
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Ζητήστε πληροφορίες
Εισαγωγή
Η Σχολή Επιστήμης Τροφίμων του UWM στο Olsztyn, σε συνεργασία με τη Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Διαδικασιών του Πανεπιστημίου Εφαρμοσμένων Επιστημών στο Όφενμπουργκ, προσφέρει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε πλήρους απασχόλησης, 3 εξάμηνα, μεταπτυχιακές σπουδές δεύτερου πτυχίου στο η τεχνολογία τροφίμων και η ανθρώπινη διατροφή, στον τομέα της μηχανικής τροφίμων.
Όλα τα μαθήματα διδασκαλίας θα γίνονται αποκλειστικά στα Αγγλικά. Η διδασκαλία κατά το χειμερινό εξάμηνο θα γίνεται στο Όφενμπουργκ και κατά το θερινό εξάμηνο – στο Όλστιν. Η επιλογή του χώρου διδασκαλίας για το τρίτο εξάμηνο θα εξαρτηθεί από τον επιβλέποντα και το αντικείμενο της διπλωματικής εργασίας (μπορεί να είναι είτε Olsztyn είτε Offenburg).
Οι απόφοιτοι αποκτούν δίπλωμα αποφοίτησης από μεταπτυχιακές σπουδές δεύτερου πτυχίου στο UWM στο Olsztyn στην κύρια Τεχνολογία Τροφίμων και Ανθρώπινη Διατροφή (στον τομέα της Μηχανικής Τροφίμων) και πτυχίο μεταπτυχιακών σπουδών στο Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών στο Όφενμπουργκ στην κύρια Μηχανική Διαδικασιών .
Εάν ενδιαφέρεστε για το όραμα ενός μηχανικού για την ανάπτυξη των τροφίμων και τις μεθόδους παραγωγής τους, είστε ευπρόσδεκτοι να αναλάβετε αυτές τις μελέτες. Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν από πτυχιούχους μηχανικών στη γεωργία, τη δασοκομία και τις κτηνιατρικές επιστήμες, με καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας (τεκμηριωμένο επίπεδο Β2), και ταυτόχρονα κινητοί και πρόθυμοι να αποκτήσουν νέες ικανότητες και εμπειρία κατά τη διάρκεια των σπουδών τους σε πολωνικό ή γερμανικό πανεπιστήμιο.
Διδακτέα ύλη
Το αναλυτικό πρόγραμμα των κοινών σπουδών περιλαμβάνει τα ακόλουθα θέματα:
Το πρώτο εξάμηνο – άνοιξη-καλοκαίρι (μαθήματα στο Olsztyn):
- Μεθοδολογία πειραματικών μελετών
- Βασικά στοιχεία διατροφής
- Φυσική και ρεολογία τροφίμων
- Μάρκετινγκ και οικονομία παραγωγής τροφίμων
- Διαχείριση ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων
- Ανάπτυξη προϊόντων διατροφής
- Ενζυμολογία και βιοπληροφορική
- Τεχνολογικός εξοπλισμός στην επεξεργασία τροφίμων
- Τεχνική μικροβιολογία
- Καινοτόμος τεχνολογία και τεχνικές τροφίμων
- Αγγλική ορολογία στη μηχανική τροφίμων
Το δεύτερο εξάμηνο – φθινόπωρο-χειμώνας (τα μαθήματα διεξάγονται στο Όφενμπουργκ):
- Ενότητες μη τεχνικών ικανοτήτων: δημόσιες σχέσεις + μαθήματα επιλογής
- Μηχανική Ασφαλείας
- Μηχανική ελέγχου διαδικασίας
- Βιοτεχνολογικές διαδικασίες μετατροπής
- Χημική Μηχανική
- Τεχνική Σχολή - Μηχανική Διεργασιών
- Επεξεργασία νερού
- Επιλογές ενότητες: Βιοτεχνικές διεργασίες - BP /ή/ Μετατροπή ανανεώσιμης ενέργειας REC)
- BP: Διαστασιολόγηση βιοτεχνολογικών διεργασιών + Βιοτεχνολογικές διεργασίες
- REC: Διαδικασίες θερμοχημικής μετατροπής + Τεχνική σχολή - Μετατροπή Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας
Το τρίτο εξάμηνο - άνοιξη-καλοκαίρι (επιλογή Olsztyn ή Offenburg, ανάλογα με το αντικείμενο εργασίας του διπλώματος):
Δίπλωμα επιλογής στο Olsztyn:
- Διπλωματικό σεμινάριο
- πρακτική
- μεταπτυχιακή εργασία
- παρουσίαση και υπεράσπιση
ή
Δίπλωμα επιλογής στο Όφενμπουργκ:
- μεταπτυχιακή εργασία (με πρακτική άσκηση)
- παρουσίαση και υπεράσπιση
Όλοι οι φοιτητές University of Warmia and Mazury in Olsztyn και όλοι οι φοιτητές της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Διεργασιών του Πανεπιστημίου Εφαρμοσμένων Επιστημών στο Όφενμπουργκ έχουν τη δυνατότητα δωρεάν συμμετοχής πλήρους απασχόλησης, 3 εξαμήνου, δεύτερου κύκλου, πλήρους φοίτησης, σε στον τομέα της Μηχανικής Τροφίμων.