Keystone logo
University of Wollongong Faculty of Business

University of Wollongong Faculty of Business

University of Wollongong Faculty of Business

Εισαγωγή

Σκοπός μας

Το Πανεπιστήμιο του Wollongong είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο με εξαιρετική φήμη για τα μαθησιακά του περιβάλλοντα σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων.

Η δέσμευσή μας προς τους μαθητές μας είναι εμφανής στους αποφοίτους μας, οι οποίοι αναγνωρίζονται για την ικανότητά τους, την ποιότητα και την επιτυχία τους στον παγκόσμιο χώρο εργασίας.

118913_0E6A5290JPG.jpg

Το UOW είναι ένα διεθνές δίκτυο πανεπιστημίων και περιφερειακών κέντρων μάθησης. Μαζί με τους εταίρους μας, έχουμε μια ισχυρή και συνδεδεμένη παρουσία στις κοινότητές μας.

Είμαστε ένα νέο και ζωντανό πανεπιστήμιο με αμείωτες φιλοδοξίες. Εκτιμούμε την ερευνητική μας ικανότητα να ασχολείται με σύνθετα διεπιστημονικά προβλήματα. Το πνεύμα της έρευνας μας οδηγεί τα ερευνητικά και μαθησιακά μας περιβάλλοντα και το στόχο μας να κερδίσουμε μια θέση στο 1% των παγκόσμιων πανεπιστημίων.

Ιστορικό UOW

Στη μεταπολεμική εποχή ανάπτυξης και καινοτομίας, το νεοσύστατο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο της Νότιας Ουαλίας ίδρυσε ένα τμήμα στο Wollongong για να εκπαιδεύσει τους μηχανικούς και τους μεταλλουργούς της τοπικής χαλυβουργίας. Το ίδρυμα αυτό αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε και το 1975 ψηφίστηκε νομοθεσία στο κοινοβούλιο της Νέας Νότιας Ουαλίας, ιδρύοντας το Πανεπιστήμιο του Wollongong ως ανεξάρτητο θεσμό.

Η UOW είναι περήφανη για την πλούσια ιστορία που έχει αναπτυχθεί από τότε που πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες τάξεις το 1951. Το Πανεπιστήμιο έχει σίγουρα προχωρήσει πολύ: συνεχίζουμε να εκπαιδεύουμε μηχανικούς και μεταλλουργούς, αλλά τώρα εκπαιδεύουμε καλλιτέχνες, επιχειρηματίες, εκπαιδευτικούς και καινοτόμους.

118910_0E6A5287JPG.jpg

Ερευνα

Στο UOW είμαστε αφιερωμένοι στην έρευνα που κάνει τη διαφορά. Δίνουμε έμφαση σε εταιρικές σχέσεις και συνεργασίες για την επίτευξη πραγματικού αντίκτυπου. Δείχνουμε τη δέσμευσή μας στην καινοτομία, προσφέροντας μεγάλες ιδέες σε μια αυθεντική επιχειρηματική θερμοκοιτίδα Pathway . Χαιρετίζουμε τις ευκαιρίες να μοιραστούμε την έρευνα και τον συνεργάτη μας με την κοινότητά μας. Υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον για να βελτιώσουμε τη φήμη της UOW για την ερευνητική αριστεία και την καινοτομία.

Ο τόπος, ο σκοπός και οι αξίες μας

Τα πανεπιστήμια δεν ήταν ποτέ πιο σημαντικά για το μέλλον μας. Σε έναν κόσμο που αντιμετωπίζει πολύ μεγάλες και σύνθετες κοινωνικές, περιβαλλοντικές και οικονομικές προκλήσεις, τα πανεπιστήμια μας θα διαδραματίσουν κεντρικό ρόλο για να διατηρήσουν την Αυστραλία οικονομικά ανταγωνιστική και κοινωνικά συνεκτική. Ο τομέας της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης θα είναι στην πρώτη γραμμή της διαμόρφωσης των σύγχρονων πολιτικών και μιας σύγχρονης κοινωνίας.

Στο Πανεπιστήμιο του Wollongong (UOW) θα συνεχίσουμε να εστιάζουμε στην προσφορά εξατομικευμένων εμπειριών και εξαιρετικών μαθησιακών περιβαλλόντων. Θα αναπτύξουμε ιδιαίτερα περιζήτητους πτυχιούχους που έχουν βιώσει ένα πανεπιστήμιο με έντονη έρευνα και ένα διδακτικό πρόγραμμα διανοητικά προκλητικό.

Δεσμευόμαστε να δημιουργήσουμε εξαιρετικές έρευνες και αποτελέσματα παγκόσμιας κλάσης. Ο στόχος μας να κερδίσουμε μια θέση στο κορυφαίο 1% των πανεπιστημίων παγκοσμίως δημιουργεί μια ευκαιρία ανανέωσης και ανανέωσης.

118908_IMG_7990JPG.jpg

Η επόμενη περίοδος προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες:

 • Συνεχίστε την προσπάθεια να δημιουργήσετε ένα εξαιρετικό περιβάλλον έρευνας, ένα ισχυρό μεταπτυχιακό σχολείο και σαφή κίνητρα για να κατευθύνετε την εστίαση της έρευνας και την παραγωγικότητα.
 • Ολοκλήρωση της μετατροπής του προγράμματος σπουδών μας σε σχέση με τη ζήτηση των σπουδαστών, τα μεταπτυχιακά αποτελέσματα και τη χρήση της νέας τεχνολογίας.
 • Επενδύστε στους ανθρώπους μας να συνεργαστούν εσωτερικά και εξωτερικά για να επιτύχουν σπουδαία πράγματα.
 • Βελτιώστε τις πανεπιστημιουπόλεις μας και ευθυγραμμίστε τις εγκαταστάσεις μας με τις αλλαγές στα κέντρα πληθυσμού, το σύστημα που βασίζεται στη ζήτηση και τις αναδυόμενες ερευνητικές προτεραιότητες.
 • Αξιοποιήστε τη φήμη μας ως παγκόσμιο πανεπιστήμιο πολλών πανεπιστημιουπόλεων αναπτύσσοντας το διεθνές μας πρόγραμμα και το χαρτοφυλάκιό μας.
 • Συνεργαστείτε με τους εταίρους μας για να δημιουργήσετε μεγαλύτερα επίπεδα καινοτομίας και αντίκτυπου και να συμβάλλετε στη δημιουργία νέων επιχειρήσεων.
 • Συνεργαστείτε με τους αποφοίτους μας για να δημιουργήσετε ένα δίκτυο για ζωή.
 • Να διατηρηθεί ένα αποδοτικό και παραγωγικό πανεπιστήμιο επικεντρωμένο στην προσαρμοστικότητα και την οικονομική βιωσιμότητα.
 • Aspire να κάνει UOW ένα πανεπιστήμιο προορισμού και Wollongong μια πανεπιστημιακή πόλη.

Καθηγητής Paul Wellings CBE, Αντιπρόεδρος.

Τοποθεσίες

 • North Wollongong

  Northfields Avenue, 2522, North Wollongong

 • Sydney

  Sydney, Αυστραλία

  Ερωτήσεις