MSc στα ανθρώπινα δικαιώματα και την πολυπολιτισμικότητα
ΔΙΆΡΚΕΙΑ
4 Semesters
ΓΛΏΣΣΕΣ
Αγγλικά
ΡΥΘΜΌΣ
Πλήρης απασχόληση
ΠΡΟΘΕΣΜΊΑ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
ΠΡΩΙΜΌΤΕΡΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑ ΈΝΑΡΞΗΣ
Ζητήστε την πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
ΔΊΔΑΚΤΡΑ
Αίτηση διδάκτρων
ΜΟΡΦΉ ΜΕΛΈΤΗΣ
Στην Πανεπιστημιούπολη
Υποτροφίες
Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας
Εισαγωγή
MSc στα Ανθρώπινα Δικαιώματα και Πολυπολιτισμικότητα
Σε συνδυασμό των περιοχών των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της πολυπολιτισμικότητας, αυτό το MSc είναι μοναδικό στην Ευρώπη.
Αυτό είναι τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και Πολυπολιτισμικότητα
Αυτό είναι ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα με επίκεντρο τα ανθρώπινα δικαιώματα και τον πολιτισμό, σε τοπικό, εθνικό, περιφερειακό και διεθνές επίπεδο.
Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενήσει φοιτητές με βαθμούς σε διαφορετικές επιστημονικών κλάδων. Είναι επίσης ένα μάθημα μεταπτυχιακό πτυχίο στην εκπαίδευση των εκπαιδευτικών.
Επειδή η γνώση για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ευαισθητοποίηση του κοινού ζητήματα είναι ζωτικής σημασίας στοιχεία για την πραγμάτωση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η μελέτη της εκπαίδευσης για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα δικαιώματα του ανθρώπου στην επαγγελματική πρακτική, αποτελούν σημαντικά στοιχεία του προγράμματος.
Γιατί τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και Πολυπολιτισμικότητα;
Το MSc in Ανθρώπινα Δικαιώματα και Πολυπολιτισμικότητα προσφέρει μια διεπιστημονική τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στα ανθρώπινα δικαιώματα και την πολυπολιτισμικότητα για τους εκπαιδευτικούς με ειδίκευση στο πλαίσιο των κοινωνικών επιστημών και άλλοι με πτυχίο Bachelor που περιέχει τουλάχιστον 90 ECTS μελέτες στο πλαίσιο των κοινωνικών επιστημών.
Ο φοιτητής θα αποκτήσει αναλυτικές ικανότητες σε θέματα που σχετίζονται με τα ανθρώπινα δικαιώματα και την πολυπολιτισμικότητα, τόσο σε μικρο- και μακρο-επίπεδο, την εφαρμογή μεθόδων που κυμαίνονται από την έρευνα των κοινωνικών επιστημών στην εκπαίδευση και την ερμηνευτική.
Το πρόγραμμα επιδιώκει μια διεπιστημονική προσέγγιση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και Πολυπολιτισμικότητα, κυρίως με βάση τις ανθρωπιστικές και κοινωνικές επιστήμες. Βασίζεται στην εμπειρογνωμοσύνη εντός των κλάδων των θρησκευτικών μελετών, της πολιτικής επιστήμης, της φιλοσοφίας, του διεθνούς δικαίου, της εκπαίδευσης και της κοινωνικής ανθρωπολογίας.
Πού μπορώ να εργαστώ;
Οι φοιτητές με πτυχίο Μάστερ στα Ανθρώπινα Δικαιώματα και Πολυπολιτισμικότητα θα είναι σε θέση να εργαστούν σε δημόσιες υπηρεσίες και τη διοίκηση, την εκπαίδευση, τα μέσα ενημέρωσης, οι ανθρωπιστικές οργανώσεις, ιδιωτικές εταιρείες και ως σύμβουλοι.
Αυτό είναι αυτό που θα σας διδάξει
Μέσα από το πρόγραμμα σπουδών, οι μαθητές θα εξετάσουμε τα ανθρώπινα δικαιώματα από τις προοπτικές που προσφέρονται από διαφορετικούς πολιτισμούς, καθώς και επιστημονικών κλάδων και πώς τα ανθρώπινα δικαιώματα να γίνει αντιληπτή υπό το πρίσμα της πολιτιστικής πολυμορφίας.
Ενώ ένας λόγος καθαρά για τα ανθρώπινα δικαιώματα θα δώσει έμφαση κανόνες, δικαιώματα, τους κανόνες που ισχύουν (περισσότερο ή λιγότερο) καθολικά επικουρείται από θεσμικά όργανα για την παρακολούθηση και την αξιολόγηση, μια καθαρά πολυπολιτισμικότητα συζήτηση θα επικεντρωθεί στον τομέα του πολιτισμού (s), η πολυπλοκότητα στον πολιτισμό, μια σειρά από εξαιρέσεις και η ερμηνεία των διαφόρων πολιτισμικών πρακτικών στην κοινωνία.
Ωστόσο, είναι όταν αυτές οι συζητήσεις συγκέντρωσε ότι η συζήτηση γίνεται εξαιρετικά περίπλοκο και οι εύκολες απαντήσεις φαίνεται δύσκολο να βρεθεί.
Τα άτομα έχουν δικαιώματα, και κουλτούρες δεν πρέπει να καταπιέζονται. Δεν υπάρχει γρήγορη λύση για το πώς να συμβιβάσουν τις αξιώσεις αυτές.
Οι διαδικασίες της παγκοσμιοποίησης, της μετανάστευσης και της Δυτικής εκκοσμίκευσης συμβάλλουν στην πραγματοποίηση των πολλών ζητημάτων που σχετίζονται με τα ανθρώπινα δικαιώματα και Πολυπολιτισμικότητα ακόμα πιο σημαντικές και κρίσιμες.
Εμφύλιους πολέμους και τα προβλήματα του κράτους και του έθνους-κτίριο στον κόσμο μπορούν επίσης να αντιμετωπιστούν και να εξηγηθούν από τις γνώσεις σχετικά με τη σχέση μεταξύ των θεμάτων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πολυπολιτισμική προκλήσεις.
Αυτή η σχέση είναι επίσης σημαντική όσον αφορά τα ζητήματα σε μικροοικονομικό επίπεδο, όπως μια τοπική κοινότητα για παράδειγμα Σκανδιναβία και τα σχολεία εκεί.
Ανάμεσα στα ζητήματα που θα πρέπει να επιδιωχθούν στο πρόγραμμα είναι τα ακόλουθα:
- Μήπως τα ανθρώπινα δικαιώματα προστατεύουν πολυπολιτισμική ποικιλομορφία;
- Μήπως τα ανθρώπινα δικαιώματα δώσουν ισχυρή καθοδήγηση για την κανονιστική και νομική αξιολόγηση της πολιτιστικές συνήθειες, πρακτικές και παραδόσεις που μπορεί να αποτρέψει την απαράδεκτη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων εντός των μειονοτικών ομάδων;
- Κάνετε τα ανθρώπινα δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων των μειονοτήτων, προσφέρουν νομική, θεσμική και πολιτική τους μηχανισμούς που μπορούν να βοηθήσουν να συμβιβάσει τις συγκρούσεις μεταξύ ομάδων σε πολυπολιτισμικά περιβάλλοντα, καθώς και μεταξύ των μειονοτήτων και η πλειοψηφία;
- Επιπλέον, οι αντιλήψεις για την οικουμενικότητα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων θα συζητηθεί.
Οι μαθητές θα εξετάσει τις έννοιες της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, καθώς μπορεί ή δεν μπορεί να εκφραστεί σε πολιτικό, δικαστικό και ηθικά πλαίσια εντός των επιλεγμένων θρησκείες και κοσμική φιλοσοφίες / ιδεολογίες.
Επίσης καθεστώτα σύγχρονη ένταξης για τους αιτούντες άσυλο και τη μετανάστευση εργατικού δυναμικού είναι σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών του μεταπτυχιακού προγράμματος.
Συμπληρωματικές μελέτες
Οι μαθητές αποκτούν εμπειρία στο interd isciplinary έρευνα, και θα είναι επίσης τα προσόντα για να συνεχίσει την ακαδημαϊκή έρευνα στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της πολιτιστικής πολυμορφίας.
Σχετικά με το Σχολείο
Ερωτήσεις
Παρόμοια Μαθήματα
Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στα Ανθρώπινα Δικαιώματα και την Ειρή
- Tlaquepaque, Μεξικό
Σπουδές για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην πολιτική, το δίκαιο και την κοινωνία (MA)
- Fulda, Γερμανία
Master of Arts στα Ανθρώπινα Δικαιώματα στην Ψηφιακή Κοινωνία
- Tallinn, Εσθονία