Keystone logo
UTH Florida University

UTH Florida University

UTH Florida University

Εισαγωγή

πέρα αριστείας

Με την πρωτοποριακή τεχνολογία

100% Εκπαίδευση On-Line Ειδικά σχεδιασμένο για διανομή On-Line Μελετώντας από οπουδήποτε στον κόσμο

υψηλής ποιότητας

Εγκριθεί από την Πολιτεία της Φλόριντα, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής Μέθοδοι και Υλικά Harvard Business School

ευέλικτα ωράρια

Επιτρέπουν τη μελέτη και λειτουργούν ταυτόχρονα Πλήρης Racing διευκολύνει σύντομους όρους

εύλογο κόστος

Αποδοτική λειτουργία Μετατόπιση Φοιτητής Ταμιευτήριο Χαμηλότερο κόστος και υψηλή ποιότητα

εκπαιδευτική φιλοσοφία

Florida University ΠΘ χρησιμοποιεί μια ιστοσελίδα ως παγκόσμια πύλη της και το κύριο σημείο πρόσβασης για την παροχή online εκπαιδευτικό σύστημα. Για το σκοπό αυτό, Π.Θ. Φλόριντα Πανεπιστήμιο έχει αναπτύξει ένα e-learning portal εύκολη και δυναμική πρόσβαση, η οποία επιτρέπει στους μαθητές να παρακολουθήσουν μαθήματα σε ένα ασφαλές και επαγγελματικό περιβάλλον. Φλόριντα ΠΘ Πανεπιστήμιο θα παρέχουν στους φοιτητές και διδάσκοντες, όλες τις μαθησιακές τους πόρους και τα υλικά μέσω μιας πλατφόρμας e-learning. Όλα μαθησιακούς πόρους, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών που παρέχονται από τρίτους, θα είναι προσβάσιμα μέσω κεντρικής πλατφόρμας.

Όλοι οι χρήστες μπορούν να αλληλεπιδρούν με την πλατφόρμα τόσο σύγχρονη και ασύγχρονη. Υπάρχουν ασύγχρονη δραστηριότητες όπου όλοι οι συμμετέχοντες δεν χρειάζεται να είναι παρόντες ή να συνδεθεί ταυτόχρονα, όπως η αλληλεπίδραση σε φόρουμ, ταχυδρομείο, wikis, κλπ Από την άλλη πλευρά, οι σύγχρονοι δραστηριότητες είναι αλληλεπιδράσεις σε πραγματικό χρόνο ή να ζήσουν, και περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, μέσω chat ή τηλεδιάσκεψη.

Η πλατφόρμα μάθησης Πανεπιστήμιο της Φλόριντα ΠΘ έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με οποιοδήποτε PC, laptop ή tablet, χρησιμοποιήστε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο web με πρόσβαση στο σύνδεση στο internet.

ΠΘ που σπουδάζουν στη Φλόριντα;

ΠΘ Φλόριντα Πανεπιστήμιο ιδρύθηκε για να καλύψει τις ανάγκες της κοινότητας των μεταναστών στη Φλόριντα και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Προσφέροντας την ευελιξία ενός σε απευθείας σύνδεση εκπαίδευσης και προσιτό κόστος σπουδών, Π.Θ. Φλόριντα Πανεπιστήμιο αναμένει αποφοίτων του την επίτευξη καλύτερων επιπέδων στην ανάπτυξη της σταδιοδρομίας τους και τις οικονομικές προοπτικές μακροπρόθεσμα.

Ταυτόχρονα, Π.Θ. Φλόριντα είναι η ιδανική επιλογή για τους φοιτητές στη Λατινική Αμερική που θέλουν να βελτιώσουν τις προοπτικές σταδιοδρομίας τους με την απόκτηση ενός βαθμού εκπαίδευσης που χορηγείται από το πανεπιστήμιο έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Παιδείας της Πολιτείας της Φλόριντα. Ένα αμερικανικό δίπλωμα μπορεί να γίνει αντιληπτή από την αγορά ως έχουν υψηλότερη εμπορική αξία και να τοποθετηθεί καλύτερα να το μεταφέρει σε άλλες χώρες.

σε απευθείας σύνδεση

Καινοτόμες + High Quality + Έξοδα Συγκρατημένη

Φλόριντα ΠΘ Πανεπιστήμιο λειτουργεί 100% σε απευθείας σύνδεση και προσφέρει τις υπηρεσίες της σε ένα εικονικό περιβάλλον έχει σχεδιαστεί ειδικά για το σκοπό αυτό και να εφαρμόσουν τα κατάλληλα μέτρα για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών των μαθητών τεχνολογίες τους. Παρέχουμε ποιότητα εμπειρίες μάθησης μέσω επίλυσης προβλημάτων, ενώ ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα και την καινοτομία.

ΠΘ Φλόριντα Πανεπιστήμιο έχει δεσμευτεί για το μοντέλο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Πιστεύουμε ότι σε απευθείας σύνδεση εκπαίδευση είναι διασπαστική καινοτομία του 21ου αιώνα, το οποίο θα σπάσει το παράδειγμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που θα φέρει τελικά προσιτή εκπαίδευση και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε όλους και σε όλους τους χώρους, επιτρέποντας έτσι τις κοινότητες και τις χώρες μας να αναπτυχθούν και να ευημερήσουν.

ευέλικτος

Online εκπαίδευση προσφέρει μεγάλη ευελιξία στον προγραμματισμό του χρόνου μελέτης μπορεί μαθητές να προγραμματίσετε τις σπουδές και τα καθήκοντά τους στο πρόγραμμα που είναι πιο βολικό, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να εργαστούν και να παράγουν εισόδημα, ενώ μελετώντας για ένα πτυχίο που θα τους βοηθήσουν να βελτιώσουν τις οικονομικές τους προοπτικές.

Συγκρατημένη κόστος

Online εκπαίδευση είναι απλή, υπάρχουν επιλογές frills και έτσι δεν προσφέρει την "εμπειρία της πανεπιστημιακής ζωής." Σε αντάλλαγμα, το online σύστημα προσφέρει μια πιο οικονομική διαδρομή για την απόκτηση τίτλων σπουδών και επαγγελματικά εργαλεία που είναι επιθυμητή.

υψηλής ποιότητας

Μέθοδος περίπτωση

Όλα τα μαθήματα σε μεταπτυχιακό επίπεδο διεξάγεται με τη μέθοδο της υπόθεσης για να επιτευχθεί βυθίζοντας τους μαθητές σε πραγματικές καταστάσεις που επηρεάζουν τις επιχειρήσεις και απαιτεί από τους μαθητές να αναπτύξουν, να υποβάλει και να υποστηρίξει λύσεις μεταξύ των εναλλακτικών λύσεων που προσφέρονται από τους συμφοιτητές τους. Η μέθοδος αυτή απαιτεί την ενεργό συμμετοχή των μαθητών και την ανάπτυξη της κριτικής σκέψης.

Η μέθοδος υπόθεση διδάσκεται ως διαγνωστικό εργαλείο για χρήση στην ανάλυση του προβλήματος και αναγνώριση προτύπων, έχει σχεδιαστεί για να μάθουν από τους εκπαιδευτές θέλατε να μάθετε από άλλους φοιτητές σε ένα περιβάλλον που προάγει την ανταλλαγή εμπειριών και τη συλλογική μοναδικές απόψεις για κάθε μαθητή.

Στο πλαίσιο της συζήτησης της κάθε περίπτωσης που διδάσκονται συγκεκριμένων επιχειρηματικών εργαλείων και εφαρμόζονται σε συγκεκριμένες καταστάσεις που είναι υπό ανάλυση. Θα απαιτεί από τους μαθητές να αναλύσουν ένα πρόβλημα, να αναπτύξουν λύσεις, να εξετάσει εναλλακτικές λύσεις και να επιλέξετε ένα σχέδιο δράσης. Οι συστάσεις του κάθε μαθητή από κοινού με άλλους μαθητές και υπερασπίστηκε σε ανοικτή συζήτηση, η οποία διεγείρει τη συνεργασία της ομάδας, να αναπτύξουν δεξιότητες επικοινωνίας και κριτική ανάλυση των εναλλακτικών λύσεων.

Harvard Business School Publishing

Τα υπόθεση υλικά που χρησιμοποιούνται από Π.Θ. Florida University έχουν αναπτυχθεί και διανέμεται από το Harvard Business School και το Harvard Business Publishing. Επιπλέον, όλοι οι εκπαιδευτές Π.Θ. Florida University έχουν εκπαιδευτεί στη χρήση της μεθόδου υπόθεσης από τους καθηγητές του Harvard Business School.

Και εκπαιδευτικό υλικό που ελήφθη από το Harvard Business School Publishing αποτελούν σημαντικούς παράγοντες για το στόχο της παροχής υψηλού επιπέδου ποιότητας στα εκπαιδευτικά προγράμματα που προσφέρουμε στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων μας.

Εκπαιδεύστε τον εαυτό σας στα ισπανικά

Όλα τα μαθήματα που προσφέρονται από το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα Π.Θ. διεξάγεται 100% στα ισπανικά. Ως εκ τούτου, οι μαθητές δεν χρειάζεται να μάθουν αγγλικά για να πάρετε μια εκπαίδευση σε ένα πανεπιστήμιο που βρίσκεται στην πολιτεία της Φλόριντα.

Οι αρχές που διδάσκονται σε μια εκπαίδευση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων είναι καθολική και ως εκ τούτου δεν υπάρχει καμία ανάγκη να μεταφράσει για να μάθετε πώς να τις εφαρμόσουν στην καριέρα του φοιτητή. Ο στόχος του Πανεπιστημίου της Φλόριντα είναι ΜΑΕ μεταδίδει και να αναπτύξει τα εργαλεία που είναι απαραίτητα για μια καριέρα στον κόσμο των επιχειρήσεων και τη γνώση της αγγλικής γλώσσας, αν και συνιστάται, δεν είναι απαραίτητο για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Οι μαθητές που επιθυμούν να αναπτύξουν δεξιότητες στην αγγλική γλώσσα ενθαρρύνονται να εγγραφούν σε εξειδικευμένα προγράμματα γλώσσας.

άδεια

ΠΘ Φλόριντα Πανεπιστήμιο έχει εγκριθεί και έχει άδεια για την παροχή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που εκδίδονται από την Επιτροπή για το Υπουργείο Παιδείας Ανεξάρτητη Παιδείας της Πολιτείας της Φλόριντα. Πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με αυτό το ίδρυμα μπορεί να ζητηθούν από την Επιτροπή 325 West Gaines Street, Suite 1414, Tallahassee, FL 32399.

Τοποθεσίες

  • Tampa

    Tampa, Ηνωμένες Πολιτείες

Προγράμματα

Ερωτήσεις