Keystone logo
Vantage Travel International

Vantage Travel International

Vantage Travel International

Εισαγωγή

ΚΑΛΩΣΕΤΕ στον κόσμο του ταξιδιού και της χαράς μας

Εμείς στο Vantage Travel προσφέρουμε ξεχωριστές παγκόσμιες διακοπές και ταξιδιωτικές υπηρεσίες.

Είμαστε επίσης περήφανοι που είμαστε ένα εξειδικευμένο και έμπειρο DMC στις ΗΠΑ και την Αίγυπτο. Εστιάζουμε στις ταξιδιωτικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε να σχεδιάζετε και να λαμβάνετε τις σωστές αποφάσεις για να ικανοποιήσετε τις ταξιδιωτικές σας ανάγκες, να ταιριάξετε τον προϋπολογισμό σας και να δημιουργήσετε απίστευτες γλυκές αναμνήσεις μακράς διαρκείας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι πρόκειται να εκτιμηθεί ως επισκέπτης και αν γίνετε πελάτης, τότε περιμένετε το καλύτερο από εμάς. Υποστηρίζουμε υψηλά πρότυπα στην εταιρεία μας, έτσι ώστε να μην χρειάζεται ποτέ να περάσετε μια κακή μέρα κατά τη διάρκεια των διακοπών σας / επαγγελματικό ταξίδι. Δεν έχει σημασία ποιος είναι ο λόγος πίσω από το ταξίδι σας, θα σας φιλοξενήσουμε με τις καλύτερες διαθέσιμες υπηρεσίες στην αγορά.

111550_pexels-photo-297755.jpeg

Σχετικά με εμάς

Ειδικευόμαστε επίσης σε επαγγελματικά ταξίδια για να φιλοξενήσουμε επαγγελματίες που πρέπει να πληρούν τις προθεσμίες. Η ομάδα μας μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε τα εξής: κράτηση πτήσεων, ξενοδοχεία βιβλίων, μεταφορά αεροδρομίων, λήψη λιμουζών, δημιουργία δρομολογίων και εντοπισμός περιοχών για αξιοθέατα.

Παρέχουμε ασύγκριτες ταξιδιωτικές υπηρεσίες σε όμορφες τοποθεσίες από το 2009. Έχουμε επικεντρωθεί στη μεγιστοποίηση της απόλαυσης της εμπειρίας των πελατών μας, ενώ ταξιδεύουν σε ορισμένες από τις πιο απίστευτες χώρες του κόσμου.

Είτε πρόκειται για τις υπέροχες Πυραμίδες της Αιγύπτου, τα αρχαία παζάρια της Τουρκίας, την Calat Alhambra της Ισπανίας, την καταπληκτική φύση της Νέας Ζηλανδίας, την ομορφιά της Γαλλίας, τον πολιτισμό της Αγγλίας ή ακόμα και τις πανέμορφες παραλίες της Μεσογείου και πολλούς άλλους προορισμούς, θα σας πάμε εκεί.

Vantage Travel International και οι συνεργάτες της εγγυώνται ότι θα είστε ικανοποιημένοι με την ταξιδιωτική εμπειρία που πρέπει να προσφέρουμε. Δεν περιμένουν πλέον και απροσδόκητα ζητήματα, ήρθε η ώρα να ταξιδέψετε άνετα και άνετα.

111552_pexels-photo-346885.jpeg

Βιογραφία

Ο συνεργάτης μου και εγώ είμαστε παθιασμένοι με το ταξίδι στον κόσμο που πιστεύουμε ότι μας κάνει ευτυχισμένους και απολαμβάνουμε τη ζωή. Αγαπάμε να εμπλέξουμε και να εμπνεύσουμε τους ανθρώπους παντού και πιστεύουμε πραγματικά ότι τα ταξίδια μπορούν να αλλάξουν τη ζωή των ανθρώπων και να προωθήσουν την ειρήνη. Το ταξίδι ενισχύει την ικανότητά μας να επικοινωνούμε, να ανυψώνουμε τις εμπειρίες και να αποδεχόμαστε ο ένας τον άλλον. Μπορεί να πιστεύουμε ότι οι άλλοι είναι διαφορετικοί μέχρι να ταξιδέψουμε και να ανακαλύψουμε ότι όλοι είμαστε άνθρωποι.

Ο Raed έχει μια μακρά εμπειρία στην ταξιδιωτική βιομηχανία που ξεκίνησε το 1987 ως καθηγητής Αιγυπτιακών και διευθυντής περιοδείας, εκπαιδευτικός ταξιδιών και ταξιδιωτικός πράκτορας, στη συνέχεια έγινε διευθύνων σύμβουλος της Vantage Travel Από το 2009, ενώ η Maggie ξεκίνησε ως διεθνής δικηγόρος, αλλά το πάθος της για ταξίδια και την την επιθυμία να δώσει στον γιο της την ευκαιρία να είναι παγκόσμιο παιδί και να ανακαλύψει τον κόσμο γύρω του, την ώθησε να εγκαταλείψει την επίσημη Νομική ζωή και να συμμετάσχει σε αυτή τη διασκέδαση-αγαπώντας βιομηχανία που διατηρεί την και άλλες ευτυχείς.

Το όραμά μας για το Vantage Travels International ήταν πάντα να δώσουμε στους ανθρώπους το ταξίδι μιας ζωής. παρόμοια με αυτά που βιώσαμε και ελπίζουμε ότι οι υπηρεσίες μας θα σας κάνουν να ερωτευτείτε και με τον κόσμο.

Είμαστε και οι δύο μέρος και υποστηρίζουμε από μια ομάδα είκοσι έμπειρων επαγγελματιών στο Vantage Travel International . Είμαστε ενθουσιασμένοι για να ξεκινήσουμε ένα διάλογο, να μάθουμε για σας, να σχεδιάσουμε το επόμενο ταξίδι διακοπών ή επαγγελματικού σας ταξιδιού και να δούμε ένα χαμόγελο ικανοποίησης στο πρόσωπό σας ...

Ράιντ και Μάγκι

111551_pexels-photo-219014.jpeg
 • Κορυφαίοι προορισμοί: Οι κορυφαίοι προορισμοί μας είναι η Αίγυπτος, η Ελλάδα, το Ντουμπάι, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Νέα Ζηλανδία, το Ομάν, το Μπαχρέιν, η Ισπανία και η Τουρκία. Παρέχουμε επίσης ευρωπαϊκές κρουαζιέρες ποταμών καθώς και κρουαζιέρες Αιγύπτιων ποταμών.
 • Ειδικότητες: Ειδικευόμαστε σε εξειδικευμένα προϊόντα μαζί με εξατομικευμένες υπηρεσίες μέσα σε ταξιδιώτες αναψυχής ή επαγγελματικά ταξίδια.
 • Πρόσφατες εκδρομές: Είμαστε όλοι σε όλο τον κόσμο και τα πρόσφατα ταξίδια μας ήταν στη Νέα Ζηλανδία, την Αυστραλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία.

Τοποθεσίες

 • New York

  477 68th Street Brooklyn, NY 11220, , New York

  • Auckland

   Auckland, Νέα Ζηλανδία

   Προγράμματα

    Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

    Ερωτήσεις