Keystone logo
© Vatel Andorra
Vatel Andorra

Vatel Andorra

Vatel Andorra

Εισαγωγή

Η ιστορία του Vatel

Είναι ένας θεσμός που έχει περάσει 40 χρόνια προετοιμάζοντας μελλοντικούς μάνατζερ και διευθυντές της διεθνούς βιομηχανίας φιλοξενίας. Η εκπαίδευσή του αποτελείται από Πτυχίο στη Διεθνή Διοίκηση Ξενοδοχείων.

Η εκπαίδευση Vatel εκτείνεται σε 34 χώρες, με 55 σχολεία, με περισσότερους από 9.000 μαθητές, 39.000 πτυχιούχους σε όλο τον κόσμο, 520 δασκάλους και ένα δίκτυο σημαντικών συνεργατών σε όλο τον κόσμο.

Το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα Bachelor στη Διεθνή Διοίκηση Φιλοξενίας στο Hotel & Tourism Business School Vatel Andorra απευθύνεται σε υποψηφίους που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τον κύκλο εκπαίδευσης του Baccalaureate ή του Ανώτερου Επιπέδου.

Το διδασκόμενο πρόγραμμα επιτρέπει την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών του ξενοδοχειακού και τουριστικού κλάδου, προσφέροντας στον σπουδαστή εξειδικευμένη εκπαίδευση.

Η μεθοδολογία διδασκαλίας είναι ένας επιτυχημένος συνδυασμός και ισορροπία μεταξύ των πρακτικών κατάρτισης και της ακαδημαϊκής κατάρτισης προσαρμοσμένη στις νέες απαιτήσεις και τις τρέχουσες απαιτήσεις του κλάδου.

Η σχολή μας διαθέτει καθηγητές υψηλής ειδίκευσης, όλους τους ενεργούς επαγγελματίες του κλάδου, οι οποίοι δεσμεύονται να χτίσουν γέφυρες μεταξύ θεωρητικών θεμάτων και επαγγελματικής εμπειρίας. Επιπλέον, το πρόγραμμα σπουδών έχει σαφή διεθνή προσανατολισμό που επιτρέπει στους φοιτητές να αναπτυχθούν σε ένα παγκοσμιοποιημένο πλαίσιο, ανταποκρινόμενο στις προσδοκίες του επαγγέλματος.

Στόχοι Εκπαίδευσης

Αποκτήστε και κατακτήστε τις τεχνικές εποπτείας και διαχείρισης, αναπτύξτε επιχειρηματικές ικανότητες με ανοιχτό μυαλό, ιδιαίτερα στον διεθνή τουρισμό και τη φιλοξενία.

Τίτλος και διάρκεια

 • Γαλλικός κρατικός τίτλος καταχωρισμένος στο RNCP με υπουργικό διάταγμα και πιστοποιημένο επίπεδο II
 • Σύνολο πιστωτικών μονάδων: 180 ECTS (Ευρωπαϊκό Σύστημα Μεταφοράς Πιστωτικών Μονάδων).
 • Διάρκεια σπουδών: 3 χρόνια
 • Δυνατότητα προσφοράς του διεθνούς τίτλου EURHODIP, European Bachelor of Management Hospitality & Tourism, επιπλέον αυτού των σχολών VATEL.

Γλώσσα των τάξεων

 • Ισπανικά
 • Σταδιακά, οι μαθητές θα λαμβάνουν μαθήματα στα Αγγλικά (έως και το 30% των ωρών διδασκαλίας τους).

απαιτήσεις πρόσβαση

 • Πτυχίο ή ανώτερο πτυχίο.
 • Περάστε τις δοκιμές πρόσβασης της ίδιας της Vatel.

Κέντρο Εφαρμοσμένων Ερευνών

Το Cirvath (Vatel International Research Center in Tourism and Hospitality) είναι ένα ερευνητικό κέντρο στο οποίο οι καθηγητές του ομίλου Vatel προβλέπουν και μάλιστα συμβάλλουν στην εξέλιξη του τουρισμού και της βιομηχανίας φιλοξενίας. Οι φοιτητές επωφελούνται καθ' όλη τη διάρκεια των σπουδών τους.

Εξωσχολικές δραστηριότητες

Στη Vatel Andorra θεωρούμε απαραίτητο το πρόγραμμα σπουδών να περιλαμβάνει πτυχές πέρα από την ακαδημαϊκή ζωή, επομένως, το πρόγραμμα ενισχύεται με εξωσχολικές δραστηριότητες, οι οποίες θα διευρύνουν τις επαγγελματικές γνώσεις και θα βελτιώσουν τις δεξιότητες διαχείρισης, τη στρατηγική ικανότητα και το επιχειρηματικό πνεύμα στους μαθητές μας.

Εθνικές και διεθνείς πρακτικές

Vatel Andorra έχει προγραμματίσει διαφορετικές περιόδους εθνικών και διεθνών πρακτικών πρακτικής άσκησης, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με το αναλυτικό πρόγραμμα που μελετάται κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους. Οι μαθητές αποκτούν, με αυτόν τον τρόπο, εμπειρίες που σχετίζονται με την πραγματικότητα του μελλοντικού τους επαγγέλματος, αναπτύσσοντας δεξιότητες ομαδικής εργασίας και πειραματισμού στο περιβάλλον στο οποίο κατευθύνονται.

Η σχολή έχει συμφωνίες με τις καλύτερες αλυσίδες, ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και τουριστικές εταιρείες στον κόσμο, ώστε οι μαθητές της να μπορούν να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση. Με αυτόν τον τρόπο, οι φοιτητές μπορούν να κάνουν τουλάχιστον ένα χρόνο πρακτικής άσκησης, κάτι που τους προετοιμάζει να προσαρμοστούν στην πραγματικότητα της αγοράς εργασίας.

ευκαιρίες σταδιοδρομίας

Το επάγγελμα ανοίγει σε νέους τομείς που προσφέρουν διαφοροποιημένη επαγγελματική σταδιοδρομία, όπως ανεξάρτητη φιλοξενία και εθνικές ή διεθνείς αλυσίδες, επαγγελματικός τουρισμός και τουρισμός αναψυχής, αγροδιατροφή και μεγάλες διανομές, αεροπορικές, χερσαίες και θαλάσσιες μεταφορές, εταιρείες παροχής υπηρεσιών κ.λπ.

Οι ιδιότητες που αναπτύχθηκαν από τους αποφοίτους της Vatel, όπως η αίσθηση της φιλοξενίας, η ακρόαση, η κομψότητα, η τεχνογνωσία και η ύπαρξη κάνουν προφίλ που εκτιμώνται από τη βιομηχανία πολυτελείας και τις γνωστές μάρκες.

Λόγοι για σπουδές στην Ανδόρα

 • Είναι μια από τις πιο ασφαλείς χώρες στον κόσμο.
 • Είναι η χώρα για σκι με τις περισσότερες ηλιόλουστες μέρες.
 • Η Ανδόρα ηγείται στην κατάταξη των προορισμών με περισσότερους τουρίστες ανά κάτοικο.
 • Δέχεται περισσότερους από 8 εκατομμύρια επισκέπτες και περισσότερους από 2 εκατομμύρια τουρίστες ετησίως. Διαθέτει 3 τομείς σκι στα 10 κορυφαία value for money στην Ευρώπη.
 • Διαθέτει μεγάλη προσφορά αναψυχής και αθλητισμού: ψώνια, πολιτισμός, γαστρονομία, θεματικά και λούνα παρκ, διεθνείς αθλητικές εκδηλώσεις, σπα και κέντρα ευεξίας, μεταξύ άλλων.
 • Το σχολείο βρίσκεται σε ένα ασύγκριτο σκηνικό της φύσης με όλα τα προνόμια μιας μεγαλούπολης. Βρίσκεται 2 λεπτά από το αθλητικό συγκρότημα και το τελεφερίκ που δίνει πρόσβαση στις πίστες του σκι και 10 λεπτά από το εμπορικό κέντρο της Ανδόρας.
 • Στην Ανδόρα, οι μαθητές μπορούν να απολαύσουν κάθε είδους κοινωνικές, ψυχαγωγικές και αθλητικές δραστηριότητες.

Διεθνές Πρόγραμμα MARCO POLO

Ανταλλαγή μαθητών μεταξύ των σχολείων Vatel.

Με το πρόγραμμα Marco Polo, το Vatel Andorra προσφέρει στους μαθητές την ευκαιρία να αναπτύξουν την εκπαίδευσή τους σε διεθνή κλίμακα, ολοκληρώνοντας το δεύτερο έτος των σπουδών τους σε ένα από τα 55 σχολεία Vatel στον κόσμο.

Ο μαθητής ανακαλύπτει μια νέα χώρα και βυθίζεται σε μια άλλη κουλτούρα, σε μια άλλη γλώσσα και προετοιμάζεται καλύτερα για μια διεθνή καριέρα. Επιπλέον, προωθείται η συνύπαρξη στις τάξεις μεταξύ συμμαθητών από διαφορετικές χώρες και η ένταξή τους σε ομάδες μελέτης και εργασίας που ευνοούν τη διαφορετικότητα.

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Ένα Business School με εξοπλισμό αιχμής

 • Αίθουσες διδασκαλίας εξοπλισμένες με οπτικοακουστικό εξοπλισμό και ακτίνες
 • Δωμάτια συναντήσεων
 • Ειδικές αίθουσες μελέτης για φοιτητές
 • Δωρεάν πρόσβαση στο internet (σύνδεση Wi-Fi)

  Εισαγωγές

  Τοποθεσίες

  • Encamp

   Carrer d'Engolasters, AD200, Encamp

   Προγράμματα

    Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

    Ερωτήσεις