Keystone logo
Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences

Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences

Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences

Εισαγωγή

Χτίζοντας τον κόσμο σας

Σπούδασε στο Van Hall Larenstein, το πιο βιώσιμο Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών στην Ολλανδία. Επιλέξτε το δικό σας μονοπάτι και ακολουθήστε ένα πρόγραμμα σπουδών που σας προσφέρει τις δεξιότητες για να οικοδομήσετε έναν μελλοντικό κόσμο για εσάς και το περιβάλλον σας.

Προσφέρουμε μια σειρά από μοναδικά προγράμματα σπουδών που διδάσκονται αγγλικά σε τομείς στους οποίους η Holland αποδίδει στην κορυφή. Είτε λοιπόν σας ενδιαφέρει η διατροφή, είτε ψάχνετε για πτυχίο στα ιππικά αθλήματα και τις επιχειρήσεις είτε θέλετε να εργαστείτε στους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών, έχουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για εσάς!

Καριέρα

Το Van Hall Larenstein έχει στενές σχέσεις με τον διεθνή επιχειρηματικό κόσμο και τις ΜΚΟ. Αυτό σας επιτρέπει να εφαρμόσετε τη θεωρία στην πράξη: εκτός από την απόκτηση πολύτιμης εργασιακής εμπειρίας κατά τη διάρκεια πρακτικής άσκησης στο εξωτερικό, οι μαθητές πηγαίνουν σε εκδρομές σε εταιρείες όπου εργάζονται σε πραγματικές υποθέσεις. Προσκαλούμε επίσης επαγγελματίες να δώσουν διαλέξεις προσκεκλημένων. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η διεθνής εμπειρία είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη των μαθητών μας καθώς απαιτούνται διαπολιτισμικές ικανότητες σε όλους σχεδόν τους τομείς σταδιοδρομίας. Από την αρχή, θα αναπτύξετε ένα επαγγελματικό δίκτυο φοιτητών και συναδέλφων από όλο τον κόσμο.

Οι γραμμές επικοινωνίας στο πανεπιστήμιό μας είναι σύντομες: οι μαθητές μας εργάζονται σε μικρές τάξεις με προσωπική προσοχή από τους διδάσκοντες. Τα προγράμματά μας έχουν σχεδιαστεί για να σας δίνουν την ευκαιρία να κάνετε τις δικές σας επιλογές. Αυτό θα σας προετοιμάσει για μια συναρπαστική καριέρα σε έναν επαγγελματικό τομέα που έχει πραγματικά σημασία!

Εγγραφείτε στο Online Open Day και επιλέξτε το πρόγραμμα σπουδών σας!

Οι ψηφιακές μας πόρτες είναι ανοιχτές για να σας καλωσορίσουμε.
Βίντεο: παρακολουθήστε παρουσιάσεις σχετικά με το αγαπημένο σας πρόγραμμα σπουδών, ακούστε ιστορίες μαθητών και γνωρίστε το VHL.
Ζωντανή συνομιλία: συναντήστε φοιτητές και καθηγητές και ρωτήστε τους ό,τι θέλετε.
Πληροφορίες: μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη φοιτητική ζωή, την υποστήριξη σπουδών, την εισαγωγή και την εγγραφή.
Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή

Γιατί VHL;

 • Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών μικρής κλίμακας Θα νιώσετε γρήγορα σαν στο σπίτι σας εδώ χάρη στην προσωπική μας καθοδήγηση και θα γνωρίσετε πολλούς νέους, ενδιαφέροντες ανθρώπους.
 • Learning by doing Θα διεξάγετε έρευνα χρησιμοποιώντας σύγχρονες εγκαταστάσεις και θα απολαύσετε συνεργασίες με (διεθνείς) ειδικούς στον τομέα σας.
 • Προγράμματα σπουδών που έχουν αντίκτυπο Με τις συγκεκριμένες γνώσεις και τις δεξιότητές σας, θα έχετε τα εργαλεία για να δημιουργήσετε έναν κόσμο που να προστατεύεται από το μέλλον. Οι απόφοιτοι VHL έχουν μεγάλη ζήτηση για εργοδότες.
 • Οι διεθνείς πρακτικές ενσωματώνονται σε κάθε ένα από τα προγράμματά μας για να αποκτήσετε πολύτιμη διεθνή εργασιακή εμπειρία ακόμη και πριν αποφοιτήσετε.

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Το Van Hall Larenstein έχει 2 τοποθεσίες. Στο Velp, βρισκόμαστε στο Larenstein Estate: ένα μοντέρνο κτίριο που περιβάλλεται από καταπράσινο τοπίο. Χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά με το ποδήλατο για να φτάσετε στο πολυσύχναστο κέντρο της πόλης του Άρνεμ. Η δεύτερη τοποθεσία βρίσκεται στο Leeuwarden, την ευρωπαϊκή πολιτιστική πρωτεύουσα του 2018. Το Leeuwarden έχει κανάλια που διασχίζουν την πόλη και βρίσκεται κοντά στα ολλανδικά νησιά.

Τόσο το Leeuwarden όσο και το Arnhem είναι μεσαίου μεγέθους φοιτητικές πόλεις με πολλούς διεθνείς φοιτητές. Καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους υπάρχουν φεστιβάλ, αγορές και συναυλίες όπου μπορείτε να κάνετε παρέα με τους φίλους σας και να συναντήσετε τους ντόπιους. Το Άμστερνταμ, η Χάγη, το Βερολίνο και το Παρίσι βρίσκονται σε μικρή απόσταση με το τρένο.

  Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

  Ανάλογα με τον τύπο του προγράμματος σπουδών, δικαιούστε υποτροφία ή υποτροφία. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κάλυψη και την εφαρμογή, ανατρέξτε στον ιστότοπο του ινστιτούτου!

  Ζωή στην πανεπιστημιούπολη & εγκαταστάσεις

  Facilities

  • Canteen
  • Χώροι κηπουρικής
  • Grand Café και μπαρ
  • Greenhouses
  • Laboratories
  • Βιβλιοθήκες και χώροι μελέτης
  • Στάβλοι
  • Αίθουσες τεχνολογίας

  Student Services

  • International Affairs
  • Γραφείο εξυπηρέτησης
  • Student counsellors
  • Μέντορες μελέτης

  Τόσο το Velp (Άρνεμ) όσο και το Leeuwarden είναι ζωντανές φοιτητικές πόλεις που προσφέρουν μια πληθώρα ψυχαγωγίας και απολαμβάνουν τόσο οι κάτοικοι όσο και οι επισκέπτες. Από ζωντανά νυχτερινά κέντρα, σε διάφορα μουσεία και θέατρα, δάση, εθνικά πάρκα και χώρους πρασίνου, κινηματογράφους, πολυπολιτισμική κουζίνα, φεστιβάλ και γοητευτικούς εμπορικούς δρόμους, υπάρχει πάντα κάτι να κάνετε ή να δείτε!

  Student Associations

  Υπάρχουν αρκετοί φοιτητικοί σύλλογοι που δραστηριοποιούνται στο Velp και στο Leeuwarden. Πολλά στοχεύουν σε συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών· ωστόσο, υπάρχουν και φοιτητικοί σύλλογοι ανοιχτοί σε όλους τους φοιτητές γενικά:

  Η Ambrosia είναι η ολοκαίνουργια International Study Association του Van Hall Larenstein, που δημιουργήθηκε για όλους τους μαθητές από τα αγγλικά προγράμματα που διδάσκονται στο Velp για σύνδεση, κοινή χρήση, δικτύωση, ανταλλαγή, συνεργασία και επικοινωνία.

  Στο Leeuwarden, ο Osiris είναι ο κύριος φοιτητικός σύλλογος στο VHL, προσφέροντας δραστηριότητες καθ' όλη τη διάρκεια του έτους τόσο σε Ολλανδούς όσο και σε ξένους φοιτητές. Επιπλέον, το Leeuwarden Student City, μια πρωτοβουλία που δημιουργήθηκε σε συνεργασία μεταξύ των πανεπιστημίων και του δημοτικού συμβουλίου, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα φοιτητικών θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων των πάντων, από διαμονή μέχρι αθλήματα και εκδηλώσεις.

  Sports

  Υπάρχουν διάφορες αθλητικές εγκαταστάσεις και γυμναστήρια τόσο στο Leeuwarden όσο και στο Velp (Άρνεμ). Μπορείτε επίσης να αγοράσετε μια φοιτητική αθλητική κάρτα που προσφέρει εκπτώσεις σε πολλές από τις εγκαταστάσεις, και πολλά γυμναστήρια προσφέρουν επίσης ειδικές φοιτητικές συνδρομές.

  Τοποθεσίες

  • Leeuwarden

   Van Hall Larenstein Leeuwarden Agora 1, 8901 BV, Leeuwarden

   • Velp

    Velp Larensteinselaan 26a, 6880 GB, Velp

    • Vlissingen

     Vlissingen, Κάτω Χώρες

     • Rotterdam

      Rotterdam, Κάτω Χώρες

      Ερωτήσεις