Keystone logo
Victoria University of Wellington

Victoria University of Wellington

Victoria University of Wellington

Εισαγωγή

Μεταξύ των Καλύτερων

Victoria University of Wellington είναι το νούμερο ένα στη Νέα Ζηλανδία για την ένταση της υψηλής ποιότητας έρευνας και κατατάσσεται στο κορυφαίο 2 τοις εκατό των 18.000 πανεπιστημίων του κόσμου σύμφωνα με την κατάταξη QS World University Rankings 2022. Έχουμε στενές σχέσεις με τις επιχειρηματικές, κυβερνητικές και επιστημονικές ερευνητικές κοινότητες της χώρας. Βρισκόμαστε σε μια ασφαλή, συμπαγή, δημιουργική και ακμάζουσα πόλη που είναι ιδανική για φοιτητική ζωή.

Όταν σπουδάζετε στο Victoria University of Wellington , θα ωθηθείτε να σκεφτείτε ανεξάρτητα και θα εμπνευστείτε για να πετύχετε. Θα χτίσετε μια ισχυρή βάση για την επιτυχία που μπορεί να σας βοηθήσει να ανεβείτε την καριέρα σας στο επόμενο επίπεδο. Θα μάθετε από ακαδημαϊκούς και ερευνητές παγκόσμιας κλάσης και θα επωφεληθείτε από τις στενές μας σχέσεις με τις επιχειρηματικές, κυβερνητικές και επιστημονικές ερευνητικές κοινότητες της Νέας Ζηλανδίας. Προσφέρουμε στους φοιτητές μια επιλογή από περισσότερα από 80 προγράμματα και κατατάσσονται στο κορυφαίο 1 τοις εκατό των πανεπιστημίων στον κόσμο για 18 θεματικές ενότητες. Το Πανεπιστήμιο έχει Five Stars Plus στην βαθμολογία αριστείας QS Stars του 2022 και πέντε αστέρια σε καθεμία από τις οκτώ ελεγμένες κατηγορίες—τέχνες και πολιτισμός, κατάταξη θεμάτων, απασχολησιμότητα, εγκαταστάσεις, συνεκπαίδευση, διεθνοποίηση, έρευνα και διδασκαλία.

Είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε

Ως διεθνής φοιτητής, θα λάβετε υποστήριξη από μια αφοσιωμένη ομάδα στην πανεπιστημιούπολη— Te KahupapaWellington University International —από τη στιγμή που θα κάνετε αίτηση, μέχρι την άφιξή σας και καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών σας. Οι φοιτητές μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα πανεπιστημιακών υπηρεσιών για να σας βοηθήσουν να επιτύχετε στις σπουδές σας. Αυτά περιλαμβάνουν πρόσθετη βοήθεια σπουδών, οικονομικό προγραμματισμό, υποστήριξη για μαθητές με αναπηρίες, εμπιστευτική συμβουλευτική και συμβουλές για την υγεία και την ευημερία. Victoria University of Wellington προσφέρει στους σπουδαστές ευκαιρίες να προχωρήσουν στη σταδιοδρομία τους, από επαγγελματικά προγράμματα που εστιάζουν σε πρακτική πρακτική άσκηση στο χώρο εργασίας και ερευνητικά έργα στον πραγματικό κόσμο, έως μοναδικά προγράμματα ηγεσίας και την ευκαιρία να σπουδάσουν στο εξωτερικό σε άλλη χώρα ως μέρος του πτυχίου σας. Υπάρχουν επί του παρόντος 35 χώρες για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένων της Σιγκαπούρης, του Μεξικού, της Δανίας και του Χονγκ Κονγκ.

Η ιδανική τοποθεσία για φοιτητές

Victoria University of Wellington έχει τρεις πανεπιστημιουπόλεις σε όλο το κέντρο του Ουέλινγκτον, όλες κοντά σε μέσα μαζικής μεταφοράς, τοπικά αξιοθέατα, διασκέδαση και καφέ. Στο Πανεπιστήμιο, θα σπουδάζετε σε μια ζωντανή, δημιουργική, συμπαγή και ασφαλή πόλη μέσα σε ένα όμορφο φυσικό περιβάλλον. Το Wellington είναι ιδανικό για φοιτητική ζωή. Για να σας βοηθήσουν να εγκατασταθείτε, να κάνετε φίλους και να εμπλακείτε στην πανεπιστημιακή κοινότητα, οι φοιτητές ενθαρρύνονται να συμμετάσχουν σε έναν από τους περισσότερους από 100 συλλόγους και κοινωνίες του Πανεπιστημίου, που ποικίλλουν από πολιτιστικές ομάδες έως αθλητικές ομάδες.

Βρείτε το μέλλον σας

Όταν σπουδάζετε στο Victoria University of Wellington , θα ωθηθείτε να σκεφτείτε ανεξάρτητα και θα εμπνευστείτε για να πετύχετε. Θα χτίσετε μια ισχυρή βάση για την επιτυχία που μπορεί να σας βοηθήσει να ανεβείτε την καριέρα σας στο επόμενο επίπεδο. Βρείτε το μέλλον σας με το Victoria University of Wellington .

Κατάταξη

Victoria University of Wellington, ένα από τα παλαιότερα ιδρύματα της Νέας Ζηλανδίας, έχει ισχυρή παγκόσμια προοπτική και διεθνή φήμη για ακαδημαϊκή αριστεία. Κατατάσσουμε σταθερά μεταξύ των καλύτερων πανεπιστημίων στον κόσμο—μεταξύ των κορυφαίων 2 τοις εκατό των 18.000 πανεπιστημίων στην κατάταξη QS World University Rankings 2022 και μεταξύ του κορυφαίου 1 τοις εκατό των πανεπιστημίων σε 18 θέματα.

Διαπιστεύσεις

Διαπιστευμένο από EFMD EquisΔιαπιστευμένο από AMBAΔιαπιστευμένο από AACSB

Τοποθεσίες

  • Wellington

    Kelburn Parade, 6012, Wellington

Ερωτήσεις