Keystone logo
Vistula University

Vistula University

Vistula University

Εισαγωγή

Σχετικά με εμάς

Vistula University , μαζί με την Σχολή Φιλοξενίας του Βιστούλα (πρώην Σχολή Τουρισμού και Διοίκησης Φιλοξενίας της Βαρσοβίας), αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες του δυναμικά αναπτυσσόμενου Ομίλου Πανεπιστημίων της Βιστούλας. Και τα δύο ιδρύματα λειτουργούν σε μία πανεπιστημιούπολη στη Βαρσοβία. Το 2014 προστέθηκαν στο Πανεπιστήμιο της Βρότσλαβ και το 2018 από την Ακαδημία Ανθρωπιστικών Επιστημών Józef Gieysztor στο Pułtusk και το Πανεπιστήμιο Olsztyn.

Ο Όμιλος Πανεπιστημίων της Βιστούλα σημαίνει 27 χρόνια εμπειρίας στην αγορά. Συνδυάζει την παράδοση και τις πιο καινοτόμες τάσεις στον κόσμο της επιστήμης. Τα Πανεπιστήμια του Ομίλου συνδέονται από μια κοινή αποστολή. Παρέχουμε στους νέους τη γνώση ότι θα χρειαστούν στο μέλλον. Ξεχωρίζουμε για τα πρακτικά πτυχία που προσφέρουν στους αποφοίτους μας μια εγγύηση επιτυχίας στην αγορά εργασίας στο δυναμικά μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον στην Πολωνία και την Ευρώπη. Οι ακαδημαϊκοί μας αναγνωρίζονται από επιστημονικές αρχές και επαγγελματίες. Συνεργαζόμαστε στενά με επιχειρήσεις και διεθνείς οργανισμούς.

Σήμερα, εκπαιδεύουμε πάνω από 5.000 νέους από 83 χώρες. Οι καθηγητές μας προέρχονται από όλες τις ηπείρους και οι σπουδαστές μας μπορούν να σπουδάσουν σε 40 χώρες, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus. Η διαφάνεια στον κόσμο συμβάλλει στο μοναδικό μαθησιακό περιβάλλον της ομάδας των Πανεπιστημίων της Βιστούλας. Οι Πολωνοί φοιτητές δεν χρειάζεται πλέον να ταξιδεύουν στο εξωτερικό εάν επιθυμούν να μελετήσουν και να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους σε ένα διεθνές περιβάλλον.

Στην ομάδα των Πανεπιστημίων της Βιστούλας αξιοποιούμε την ενέργεια και τις ευκαιρίες που δημιουργούνται από την αμοιβαία συνεργασία πέντε ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Γιατί το Βιστούλα

Επιλέξτε το Vistula University της Βιστούλας και τη Σχολή Φιλοξενίας του Βιστούλα (πρώην Σχολή Τουρισμού και Διοίκησης Φιλοξενίας της Βαρσοβίας) Αυτά τα αξιόπιστα πανεπιστήμια, τα οποία ιδρύθηκαν από τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες της Πολωνίας, είναι καλά εδραιωμένα στην αγορά εκπαίδευσης. Συνεργαζόμαστε στενά με τις επιχειρήσεις και υποστηρίζουμε επιχειρηματίες, που μας καθιστούν μοναδικό στην πολωνική αγορά εκπαίδευσης.

Πλεονεκτήματα

Διακεκριμένο δίπλωμα

 1. Είμαστε ένα από τα πέντε καλύτερα δημόσια και ιδιωτικά πανεπιστήμια, σύμφωνα με την κατάταξη των πανεπιστημίων της πύλης εκπαίδευσης Perspektywy για το 2015.
 2. Σύμφωνα με το σπίτι
 3. Οι ακόλουθες διαπιστεύσεις διεθνών ακαδημαϊκών εταιρειών αποδεικνύουν το γεγονός αυτό: Το Παγκόσμιο Συμβούλιο και η Συνέλευση για τη Συνεταιριστική Εκπαίδευση, EURASHE, CEEMAN - η πιο έγκυρη διαπίστευση διαχείρισης που χορηγείται στα πανεπιστήμια.

Αποκτάτε πρακτικές γνώσεις από αξιόπιστους ειδικούς

Η διδακτορική και ερευνητική μας σχολή αποτελείται από επαγγελματίες που απολαμβάνουν την ανταλλαγή γνώσεων σχετικά με την απόκτηση της εργασίας τους σε αξιόπιστες εταιρείες και ιδρύματα, όπως: ο καθηγητής Witold Orłowski - πρώην προεδρικός οικονομικός σύμβουλος και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Ανάπτυξης Marek Kulczycki, PhD - , πρώην εργάστηκε για τον ΟΗΕ, ο καθηγητής Krzysztof Rybiński - πρώην αντιπρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας της Πολωνίας, καθηγητής Andrzej Olechowski - πρώην Υπουργός Οικονομικών και Υπουργός Εξωτερικών, καθηγητής Longin Pastusiak - πρώην αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ, καθηγητής Jerzy M. Nowak - Αντιπρόεδρος της Ευρω-Ατλαντικής Ένωσης, καθηγητής Paweł Bożyk - μέλος της Γερουσίας του Πανεπιστημίου των Ηνωμένων Εθνών στο Τόκιο, Αναπληρωτής Καθηγητής Oskar Kowalewski, μέλος του συντακτικού συμβουλίου του περιοδικού Family Business Review, καθηγητής Jan Fazlagić - εμπειρογνώμονας στη διαχείριση της γνώσης, της εκπαίδευσης, της δημιουργικότητας, της καινοτομίας και τον πνευματικό κεφάλαιο, ο καθηγητής Roman Fulneczek - πρώην πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Towarzystwo Ubezpieczeniowe Daewoo, αναπληρωτής καθηγητής Wojciech Kostecki - μέλος της πρωτοβουλίας Global Fellows Fellows, Aleksandra Wiktorow, PhD - ασφαλιστικός διαμεσολαβητής, πρώην υπουργός Εργασίας.

Συνεργαζόμενοι με σπουδαίους μελετητές από πανεπιστήμια παγκόσμιας κλάσης, εξασφαλίζουμε ότι η εκπαίδευση που προσφέρουμε ταιριάζει με τις πραγματικές ανάγκες της παγκόσμιας αγοράς εργασίας.

Μελετάτε σε ένα διεθνές περιβάλλον

 • Κάντε μια βόλτα γύρω από την πανεπιστημιούπολη, και θα ακούσετε σχεδόν κάθε παγκόσμια γλώσσα.
 • Θα έχετε τη δυνατότητα να συμμετάσχετε σε προγράμματα πρακτικής άσκησης και εκπαιδευτικά προγράμματα στο εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένων σχεδίων στη Γερμανία, την Ισπανία και την Τουρκία.
 • Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα Erasmus και να σπουδάσετε σε ένα από τα 30 πανεπιστήμια-εταίρους μας.
 • Vistula University διοργανώνει επίσης την εκδήλωση της Διεθνούς Εβδομάδας, κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε διαλέξεις από καθηγητές από το εξωτερικό.
 • Η πύλη εκπαίδευσης Perspektywy αναγνώρισε τις διεθνείς προσπάθειες προώθησης στον διαγωνισμό Genius Universitatis 2014.

Θα σας προετοιμάσουμε για μια διεθνή καριέρα

 1. Vistula University σας δίνει την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε προγράμματα υποτροφιών, πρακτικής άσκησης, καθώς και σε διεθνή προγράμματα που εκτελούνται π.χ. στην Κίνα.
 2. Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από το JOB SPOT, μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία φοιτητών που διοργανώνει διαλέξεις από επαγγελματίες και εργαζόμενους ανοιχτές ημέρες.
 3. Ο Globalizer είναι ένα ακόμα μοναδικό πρόγραμμα. Πρόκειται για το μοναδικό πρόγραμμα στην Πολωνία το οποίο επιτρέπει στους ξένους φοιτητές να γράφουν τις διατριβές τους με τη μορφή σχεδίων. Σκοπός είναι να υποστηρίξουμε τις επιχειρήσεις μας ξεκινώντας δραστηριότητες στις χώρες προέλευσης των φοιτητών.

Online Προγράμματα - μελετήστε πού και πότε θέλετε

Σύμφωνα με την έρευνα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Πολιτικής, τα προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης είναι τέλειες όταν πρόκειται για επαγγελματική κατάρτιση, καθώς μιμούνται τέλεια την επαγγελματική εργασία. Τον Οκτώβριο του 2014, δημιουργήσαμε μια προηγμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης για τα οικονομικά και λογιστικά, οικονομικά και διαχειριστικά προγράμματα. Η πλατφόρμα m-Vistula είναι προσβάσιμη από οπουδήποτε και οποτεδήποτε, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε συσκευή - είτε πρόκειται για τηλέφωνο, tablet είτε για υπολογιστή. Θα κερδίσετε τον ίδιο βαθμό σπουδών με τους άλλους σπουδαστές. Η διαφορά έγκειται στο πώς οργανώνεται το πρόγραμμα σπουδών - το 60% των μαθημάτων είναι μαθήματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Περισσότερες πληροφορίες διαθέσιμες εδώ

Οι υποτροφίες θα σας βοηθήσουν να πληρώσετε τα δίδακτρά σας

Οι δυνατότητες είναι πολλές, ξεκινώντας από υποτροφίες με βάση τις ανάγκες, υποτροφίες για ακαδημαϊκά επιτεύγματα, επιχορηγήσεις ειδικής αρωγής, υποτροφίες αναπηρίας και υποτροφίες για ακαδημαϊκά προσόντα. Περισσότερες πληροφορίες διαθέσιμες ΕΔΩ

Μείνετε σε σχήμα παίζοντας σε ένα από τα αθλητικά μας τμήματα

Για τη διάθεσή σας υπάρχει μια αθλητική αίθουσα με έκταση πάνω από 600 m2, προσαρμοσμένη για μπάσκετ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο εσωτερικού χώρου, μπάντμιντον και αεροβική γυμναστική (χάρη στο εξαιρετικό ηχοσύστημα). Το κτίριο του πανεπιστημίου διαθέτει σύγχρονο, επαγγελματικό εξοπλισμό που θα σας βοηθήσει να παραμείνετε σε φόρμα και να διαμορφώσετε το σώμα σας. Οι μαθητές έχουν επίσης την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν τα γήπεδα τένις που βρίσκονται δίπλα στο κολέγιο με έκπτωση 50%.

Μελέτη για ένα σύγχρονο πανεπιστημιούπολη

Η πανεπιστημιούπολη των 29.000 μ2 περιλαμβάνει κλιματιζόμενα δωμάτια, αίθουσες διδασκαλίας χωρητικότητας εκατοντάδων μαθητών, ευρύχωρα μαθήματα, αναγνωστήριο, βιβλιοθήκη, γυμναστήριο, αθλητικό κέντρο, καθώς και 2 εστιατόρια που σερβίρουν πιάτα και σνακ από όλο τον κόσμο. Στις ζεστές μέρες, μπορείτε να χαλαρώσετε στο ύπαιθρο στην ευρύχωρη αυλή του πανεπιστημίου. Το κτήριο είναι επίσης προσβάσιμο από άτομα με ειδικές ανάγκες.

Αποστολή

Ο καλύτερος τρόπος είναι να προετοιμάσουμε τους αποφοίτους μας για τη μελλοντική καριέρα τους, εκσυγχρονίζοντας συνεχώς την τεχνολογία της μελέτης και προσαρμόζοντας το πρόγραμμα σπουδών μας στον μεταβαλλόμενο κόσμο.

Όραμα 2020

Το Βιστούλα θα είναι ένα πανεπιστήμιο που διαβάζει καλύτερα τις προκλήσεις του μέλλοντος. Θέλουμε να είμαστε ένα πρώτο πανεπιστήμιο επιλογής για εκείνους που έχουν τη φιλοδοξία να αποκτήσουν γνώση και να κερδίσουν τον κόσμο.

Τοποθεσίες

 • Warsaw

  Stokłosy,3, 02-787, Warsaw

Ερωτήσεις