Keystone logo
Washburn University

Washburn University

Washburn University

Εισαγωγή

Washburn University Είναι δημόσιο ίδρυμα με περισσότερους από 7.500 φοιτητές και 1.000 καθηγητές και προσωπικό που συμμετέχουν σε περισσότερα από 200 ακαδημαϊκά προγράμματα. Τα προγράμματά μας οδηγούν στην πιστοποίηση, τον συνεργάτη, τον πτυχιούχο, τον πλοίαρχο, τον γιατρό της νοσηλευτικής πρακτικής και τα διπλώματα ιατρού.

Όλα τα προγράμματά μας προσφέρονται μέσω του Κολλεγίου Τεχνών και Επιστημών και των σχολών Εφαρμοσμένων Σπουδών, Επιχειρήσεων, Δικαίου και Νοσηλευτικής σε μια οικιστική πανεπιστημιούπολη 160 στρεμμάτων στην καρδιά της Topeka, Kan.

Τα ευρύτατα φιλελεύθερα τεχνικά και επαγγελματικά προγράμματα εμπλουτίζονται από μια μακροχρόνια διαδραστική σχέση μεταξύ της πανεπιστημιούπολης και της κοινότητας του πρωτεύοντος του Κάνσας.

Είναι εύκολο να ασχοληθείτε

Εκτός από ένα ευρύ φάσμα ακαδημαϊκών επιλογών, οι σπουδαστές μπορούν να συμμετάσχουν σε περισσότερες από 100 λέσχες και οργανισμούς στην πανεπιστημιούπολη - από το The Bod Squad, το οποίο υποστηρίζει αθλητικά προγράμματα NCAA Division II του Washburn, στην κυβέρνηση των φοιτητών και πέραν αυτών. Οι σπουδαστές, οι καθηγητές και το προσωπικό μπορούν επίσης να απολαύσουν πολυάριθμες εθελοντικές, πολιτιστικές και ψυχαγωγικές ευκαιρίες σε όλη την πανεπιστημιούπολη και την κοινότητα Topeka.

Στο Washburn μια ποιοτική εκπαίδευση είναι προσιτή

Από την ίδρυσή του το 1865, το Washburn παρέχει στους μαθητές όλων των κοινωνικών τάξεων ένα μέρος για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Σήμερα, η κληρονομιά μας σε προσιτή, ποιοτική εκπαίδευση για όλους συνεχίζεται.

 • Το Washburn κατατάσσεται σε ετήσια βάση ως ένα από τα καλύτερα κολέγια στο Midwest από την US News and World Report.
 • Περισσότεροι από 70 εκατομμύρια δολάρια οικονομικής βοήθειας διατίθενται στους φοιτητές ετησίως.
 • Οι υποτροφίες που χορηγούνται από πανεπιστημιακούς πόρους ανέρχονται σε 7,9 εκατομμύρια δολάρια.
 • Οι κάτοικοι του Κολοράντο, του Μισσούρι, της Νεμπράσκα, της Οκλαχόμα και του Τέξας πληρώνουν τα δίδακτρα του Καναδά.

Δήλωση Όραμα

Το Πανεπιστήμιο Washburn είναι ένας κορυφαίος δημόσιος περιφερειακός οργανισμός διδασκαλίας Midwest αναγνωρισμένος ως κοινοτικός ηγέτης στην παροχή μιας ανώτερης μάθησης με επίκεντρο τον φοιτητή και διδασκαλίας, προετοιμασία των αποφοίτων για επιτυχία στο επάγγελμά τους και τόνωση της οικονομικής ζωτικότητας.

Δήλωση αποστολής

Το Πανεπιστήμιο Washburn εμπλουτίζει τη ζωή των σπουδαστών παρέχοντας ευκαιρίες για να αναπτύξουν και να υλοποιήσουν το πνευματικό, ακαδημαϊκό και επαγγελματικό τους δυναμικό, με αποτέλεσμα να γίνουν παραγωγικοί και υπεύθυνοι πολίτες. Δεσμευόμαστε για την αριστεία στη διδασκαλία, την ακαδημαϊκή εργασία, τα ποιοτικά ακαδημαϊκά και επαγγελματικά προγράμματα και τα υψηλά επίπεδα αλληλεπίδρασης μεταξύ διδασκόντων και σπουδαστών. Αναπτύσσουμε και συμμετέχουμε σε σχέσεις για να βελτιώσουμε τις εκπαιδευτικές εμπειρίες και την κοινότητά μας.

Οι αξίες

 • Ακεραιότητα: ενεργώντας με ειλικρίνεια, δίκαιο και δεοντολογικό τρόπο, δημιουργώντας μια κουλτούρα εμπιστοσύνης εμφανής σε όλες τις δραστηριότητες του Πανεπιστημίου και τη λήψη αποφάσεων.
 • Αριστεία: εξυπηρετούν την ακαδημαϊκή μας κοινότητα παρέχοντας σταθερά υψηλής ποιότητας προγράμματα, διδασκαλία, υπηρεσία και υποτροφία.
 • Λογοδοσία: εξασφάλιση ακαδημαϊκής, προγραμματικής και δημοσιονομικής ακεραιότητας και αξίας μέσω της συνετής διαχείρισης των πόρων που έχουν ανατεθεί στο Πανεπιστήμιο.
 • Σεβασμός: αγκαλιάζοντας την ποικιλομορφία και αντιμετωπίζοντας τους άλλους συλλογικά με ευγένεια, ανοιχτό πνεύμα και επαγγελματισμό σε όλες τις αλληλεπιδράσεις, τις δραστηριότητες και τη λήψη αποφάσεων.
 • Συνεργασία: εργάζεται για την επίτευξη κοινών στόχων με άλλους στο Πανεπιστήμιο και την κοινότητα, ενώ ταυτόχρονα αξιολογεί την ομαδική εργασία, τη συμμετοχή και την ποικιλία ιδεών και προοπτικών.
 • Καινοτομία: ενθάρρυνση, εξέταση και υποστήριξη της ανάπτυξης ιδεών με την προώθηση της δημιουργικότητας και δημιουργίας ενός ατόμου και τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος με ευκαιρίες ανάπτυξης και αλλαγής.


Τα προγράμματα μας είναι πλήρως διαπιστευμένα από την Επιτροπή Ανώτατης Εκμάθησης.


Το Πανεπιστήμιο Washburn είναι σε θέση να προσφέρει προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης σε διάφορα κράτη μέσω της συμμετοχής μας στο SARA - το Εθνικό Συμβούλιο Συμφωνιών Αμοιβαιότητας για την Εξουσιοδότηση του Κράτους. Η SARA είναι μια εθελοντική συμφωνία μεταξύ των κρατών μελών της και των εδαφών των ΗΠΑ που θεσπίζει συγκρίσιμα εθνικά πρότυπα για διακρατική προσφορά μεταδευτεροβάθμιων μαθημάτων και προγραμμάτων εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Σύμφωνα με την ισχύουσα συμφωνία, η Washburn εξουσιοδοτείται να προσφέρει προγράμματα σε όλα τα κράτη εκτός από την Καλιφόρνια, τη Φλόριντα και τη Μασαχουσέτη που δεν είναι μέλη της SARA.

English Language Requirements

Πιστοποιήστε την επάρκειά σας στα αγγλικά με το Duolingo English Test! Το DET είναι ένα βολικό, γρήγορο και προσιτό διαδικτυακό τεστ αγγλικών που γίνεται αποδεκτό από περισσότερα από 4.000 πανεπιστήμια (όπως αυτό) σε όλο τον κόσμο.

Τοποθεσίες

 • Topeka

  1700 SW College Ave,, 66621, Topeka

Ερωτήσεις